• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروشندگان و خریداران اکانت های رپیدشر حتما بخوانند

P‌C

Registered User
لایک‌ها
87
با این اوصاف رپید باید دنبال سایتهای جایگزین و آینده دار بود. الان هاتفایل و مگاآپلود استقبال زیادی ازشون شده ولی اونهام از نظر کپی رایت مثل رپیدشیر تحت فشارند. بهترین گزینه الان سایتهایی مثل file serve هست که سود خوبی هم میتونه بده:

دریافت تا 25 دلار به ازای هر 1000 دانلود در file serve به همراه 500 گیگ فضای رایگان!

Ali1441

Registered User
لایک‌ها
0
گند زده ! زیاد استفاده کنی می بنده آی پی رو ! مثلا برای من 12 ساعت بسته شده بود ! کلی سفارشات عقب افتاد

من خيلي بتونم روزي دانلود کنم 2.3 گيگ در روز هست. همون مشکل نشون دادن حجم زيادتر از حجم دانلود هستش. براي من گويا پسورد عوض کرده. براي شما هم اين اتفاق افتاده؟ بعد پسورد جديد رو ايميل مي‌کنه؟

سایت رسمی نرم افزار Free Download Manager :

کد:
http://www.freedownloadmanager.org

خدا پدر و مادرت رو بيامرزه. خيلي عاليه.

Last edited:

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
سلام بر دوستان

من چند روز پیش همون موقع که امکان ارسال رپیدز بود
100 رپیدز برای اون یکی اکانتم سند کردم

الان که نگاه کردم ، چیزی اضافه نشده فقط یه مسیج هست که میگه فلان ایدی 100 رپیدز به شما داده

ولی هنوز اضافه نشده
آیا کاری باید بکنم تا اضافه بشه ؟

atrebehesht

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر دوستان

الان که نگاه کردم ، چیزی اضافه نشده فقط یه مسیج هست که میگه فلان ایدی 100 رپیدز به شما داده

ولی هنوز اضافه نشده

من که دارم روزی 3 گیگ دانلود میکنم .. توی اکانت رپیدشیر هم فقط از من 2 یا 3 مگابایت بیشتر کم نمی کنه . با اینترنت دانلود منیجر هم دانلود میکنم تعداد کانکش ها هم روی 16 است و هیچ مشکلی ندارم ... فعلا که دارم حالشو میبرم .. سرویس صبانت 2 مگ دارم ... و خدارو شکر تا حالا با این تغییر و تحولات به هیچ مشکلی هم برخورد نکردم

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سلام بر دوستان

ولی هنوز اضافه نشده

فکر کنم چند روزی طول میکشه تا ارسال بشه ...

Oryad

Registered User
لایک‌ها
1
برای جلوگیری از سو استفاده احتمالی، رپیدزها بعد از 3 روز به طور کامل منتقل میشن.
سلام بر دوستان

ولی هنوز اضافه نشده

atrebehesht

Registered User
لایک‌ها
0
یک خبر جدید

جدیداً رپیدشیر به نقطه ضعف رپیدلیچ ها پی برده و بنابراین یه تغییراتی تو خودش داده
کسانی که آپلود میکنند یا لینک مستقیمی رو رو رپیدشیر ریموت میکنند اگه در نهایت توجه کنند میبینند که رپیدشیر به انتهای لینک html. اضافه میکنه

و اگه دقت کنید میبینید که هیچ رپیدلیچی نمیتونه اینجور لینک ها رو مستقیم کنه یا اگه مستقیم کنه در نهایت اجازه دانلود نداره و forbidden میزنه
میتونید تست کنید تا متوجه بشید :(

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
یک خبر جدید

جدیداً رپیدشیر به نقطه ضعف رپیدلیچ ها پی برده و بنابراین یه تغییراتی تو خودش داده
کسانی که آپلود میکنند یا لینک مستقیمی رو رو رپیدشیر ریموت میکنند اگه در نهایت توجه کنند میبینند که رپیدشیر به انتهای لینک html. اضافه میکنه

و اگه دقت کنید میبینید که هیچ رپیدلیچی نمیتونه اینجور لینک ها رو مستقیم کنه یا اگه مستقیم کنه در نهایت اجازه دانلود نداره و forbidden میزنه

این از زمانی که سیستمش تغییر کرده بوجود اومده

sancho

Registered User
لایک‌ها
3
یک خبر جدید

خب یعنی نمیشه اون HTML اخرش را دستی برداریم؟

MAXXX

Registered User
لایک‌ها
33
جدیدا امتحان نکردم ولی قبلا که اون html رو دستی برمیداشتم بدونه مشکل دانلود میشد

sancho

Registered User
لایک‌ها
3
همین الکی الکی رپیدشیر خودکشی کرد!!یا نه باز باید منتظرتغییر و تحولاتی باشیم؟کسی خبری ندارد؟

masoudn

Registered User
لایک‌ها
0
همین الکی الکی رپیدشیر خودکشی کرد!!یا نه باز باید منتظرتغییر و تحولاتی باشیم؟کسی خبری ندارد؟

گویا همینه دیگه
این جوری گفتن نظرشون اینه که همه آپلود سنتر ها باید همین کار رو بکنن!!!

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
گویا همینه دیگه
این جوری گفتن نظرشون اینه که همه آپلود سنتر ها باید همین کار رو بکنن!!!

جدی ؟ یعنی این کار آخرشون بود ؟ رسمی این رو گفتن یا هنوز چیزی اعلام نشده ؟ با این حساب باید اکانتمون رو به یکی پولم بدیم ازمون بگیره ! :D الان یه آپلودر برای چی باید وقتش رو بذاره که آپلود کنه رو رپیدشیر؟ حس انسان دوستانه یعنی؟ :eek:

masoudn

Registered User
لایک‌ها
0
جدی ؟ یعنی این کار آخرشون بود ؟ رسمی این رو گفتن یا هنوز چیزی اعلام نشده ؟ با این حساب باید اکانتمون رو به یکی پولم بدیم ازمون بگیره ! :D الان یه آپلودر برای چی باید وقتش رو بذاره که آپلود کنه رو رپیدشیر؟ حس انسان دوستانه یعنی؟ :eek:

سر اون پنلاشون خیلی بهشون اعتراض شد. واسه همین هم عوض کردن
اما در این مورد میگن کسی مشکلی نداره!!!!
نمی دونم چی میشه والا

sinasantana

Registered User
لایک‌ها
41
سر اون پنلاشون خیلی بهشون اعتراض شد. واسه همین هم عوض کردن
اما در این مورد میگن کسی مشکلی نداره!!!!
نمی دونم چی میشه والا

نه آقا ، فکر نکنم آپلودرها رو از برنامه خارج کرده باشن. همه میدونن که ادامه بدون آپلودرها غیر ممکنه.

طبق گفته ی خودشون در تاریخ 2010 June 18 شرکت داره برسی میکنه که یک راه مناسب برای جاییزه دادن به

آپلودرها پیدا کنه. گفتن که به زودی اطلاع میدن. کی خدا میدونه.

Last edited:

masoudn

Registered User
لایک‌ها
0

نه آقا ، فکر نکنم آپلودرها رو از برنامه خارج کرده باشن. همه میدونن که ادامه بدون آپلودرها غیر ممکنه.

طبق گفته ی خودشون در تاریخ 2010 June 18 شرکت داره برسی میکنه که یک راه مناسب برای جاییزه دادن به

آپلودرها پیدا کنه. گفتن که به زودی اطلاع میدن. کی خدا میدونه.

منم امیدوارم حرف شما درست باشه!

Last edited:
بالا