• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروشندگان و خریداران اکانت های رپیدشر حتما بخوانند

moj_asghary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توی پست اول توضیح دادم که!!

دانلودر خود رپیدشر نباید بیشتر حساب کنه! یه بار دیگه با دقت امتحان کن!

من الان دارم با internet download manager 5.19 کار میکنم، مشکل ندارم.

چند تا دانلودر دیگه امتحان کن مطمئنم که بعضیاشون بیشتر حساب نمیکنن،

اگه دیگه هیچ راهی نموند ، تعداد بازوها یا کانکشنهای دانلودر رو بذار رو 1 . احتمال زیاد باید مشکل حل شه اما سرعت

دانلودت میاد پایینتر.

حلا بچه ها بهت میگن که خودشون از چه دانلودرهایی استفاده میکنن ، اونا رو هم تست کن.

دستت درد نکنه، باشه من این کارایی که میگی رو میکنم باز تست میکنم ببینم چی میشه !
اما با idm هم قبلا امتحان کردم. خیلی ناجوانمردانه کم میکنه !
بابا این راپید شر بیاد ببینه چه فایلی با چه حجمی داره دانلود میشه و به ازای حجم فایل و درصد کامپلیت شدنش بیاد از حساب کم کنه .
عجب گیری کردیم اون از هاتفایل که فیلتره اینم از راپید که هیتلره !
ولی راپیدشر کلا خودش رو برده زیر سوال !
مگه ادعا نداره که میتونین چندین فایل رو همزمان و با دانلود منیجر ها با سرعت بالا دانلود کنین ؟
با این همه فیلم و سیانسی که در آورده حرف های بالاش میره زیر سوال .
خواهشا شما ها که واردین یا کسانی که نمایندگی دارن به راپیدشر نامه بدن این ایراد ها رو بر طرف کنه !

Last edited:

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
اصلا. فقط کافیه یه فرمول راحت از اکانت پرمیوم رپیدشیر به آدرس فایل ها اضافه بشه. اونها رو بدید هات فایل! تمام.آپلود شده.

الان بهترین کار اینه که دوستانی که توی رپیدشیر فایل دارن ، سریعا به هات فایل منتقل کنن بعدش حالا خواستن دیلیت کنن یا نکنن دیگه خودشون میدونن.

پ.ن: البته امیدوارم تا این لحظه رپیدشیر سیستمش رو عوض نکرده باشه و درنتیجه جلوش گرفته نشده باشه.

فرمولش مگه این نیست؟
http://user : [email protected]/files/33333/1.rar
؟؟
قبلاً یادمه با این روش ریموت میکردم
الان هر چی میزنم میگه فایل نیست
در حالیکه فایل رو تست کردم دانلود میشه اما ریموت نمیشه

Last edited:

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
x264-bb هم اعلام کرده که از این به بعد کسی حق نداره لینک رپیدشیر در فرومشون ریلیز کنه و فقط لینک های هات فایل اجازه دارن...

Dear all members,

This is an official notice to all members of x264-BB.com that Encoders Group will no longer providing Rapidshare download links from now.
After much discussions, Encoders Group had came to an amicable decision that ONLY HOTFILE links will be supplied in all Encoders Group new releases.

jllugvlduacwy0g9gsh.png

Question: What about existing Encoders Group releases?
We will be deleting all current Rapidshare plus other mirror links on x264-BB, only Hotfile links will be supplied.

Question: Is this site-wide?
This applies only to releases by Encoders Group, other sections are not affected and posters can continue to use whatever hosts they want.

Question: Are we allowed to make request for other mirrors?
No. We do not allow any other mirrors to be made from now.
Do not ask for mirrors in any part of the forum that includes Shoutbox and PM, you will be banned for mirror requesting as you had been officially notified.

Question: Hotfile sucks for Free Users, why is Hotfile a better choice?
Because Megaupload sucks for its rewards program and extremely frustrating for uploading management. Encoders Group wants to spend more time on providing better quality releases rather than to waste time on sorting out missing uploaded files or unable to find the uploaded files in MU's File Manager. Hotfile's FTP upload has much faster upload speed and more stable than Netload's FTP upload. Netload's storage is frequently proned corrupted files and unrecoverable files due to hard disk crashes and never been able to recover and again, Netload's reward program is nothing compared to Hotfile's. Free user? Get yourself a Hotfile Premium today.

Question: Why not consider other file hosts such as SharingMatrix, FileServe or x7.to etc..?

Hotfile has the biggest reach to global users than any of the file hosts compared.

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
فرمولش مگه این نیست؟
http://user : [email protected]/files/33333/1.rar
؟؟
قبلاً یادمه با این روش ریموت میکردم
الان هر چی میزنم میگه فایل نیست
در حالیکه فایل رو تست کردم دانلود میشه اما ریموت نمیشه

چرا اتفاقا همین الان که شما گفتی 3 تا تست کردم ، هیچ مشکلی نداشت ، آپ شد. شاید تو بعضی از ساعت ها مشکل داره. دوباره تست کنید

i159148_uph.jpg

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
چرا اتفاقا همین الان که شما گفتی 3 تا تست کردم ، هیچ مشکلی نداشت ، آپ شد. شاید تو بعضی از ساعت ها مشکل داره. دوباره تست کنید

i159148_uph.jpg

آره الان درست شد
عجیبه چندبار و در ساعات مخلتف تست کردم جواب نمیداد

sancho

Registered User
لایک‌ها
3
یه سوال تو رپیدشیر هممیشه مثل هات فایل از فایلامون کپی بگیریم

میگم اگر اکانتت پاک بشه تمام فایلهایی را که اپلود کردی از بین میره؟من یه اکانت رپید شیر مال 2 سوال پیش داشتم که دیگه از یک سال پیش تمدیدش نکردم ، ولی الان متوجه شدم فایلهایی را که داخلش اپلود کردم هنوز است و میشه دانلودشون کرد و پاک نشده!

Last edited:

HD-BD

Registered User
لایک‌ها
6
یک عدد سوال الان من رفتم راپید ستینگ رو برداشته یعنی دیگه نمیشه سرویس رو تغییر داد من چند روزی دانلود نداشتم میخواستم بزرارم روزانه یک گیگ بره ولی تو ستینگ اون قسمت تغییر سرویس نبود
کمک بفرمایین

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
خب همانگونه كه قبلا گروه هاي بزرگ وارز هماهنگ كرده بودند طي ديروز و امروز تعداد زيادي از آپلودرها فايلهاي خودشون رو از سرورهاي راپيد پاك كردند. من هم فايلهاي يكي از اكانتهامو كلا پاك كردم.

حالا مشخص خواهد شد ارزوني اكانت بدون آپلودر چه بروز راپيد خواهد آورد

3a829adce2e347899781.jpg

یک عدد سوال الان من رفتم راپید ستینگ رو برداشته یعنی دیگه نمیشه سرویس رو تغییر داد من چند روزی دانلود نداشتم میخواستم بزرارم روزانه یک گیگ بره ولی تو ستینگ اون قسمت تغییر سرویس نبود
کمک بفرمایین

اون موارد تغيير پيدا كرد در اين مورد در صفحات قبل به تفصيل توضيح داده شده

Last edited:

HD-BD

Registered User
لایک‌ها
6

سلام دیدم ممنون به نظرم اینجوری برا دانلودرا عالی شد فعلا لینکایی هم که من میگیرم همشون تو راپید هست یه مدت خیالم راحته

دیگه راپیدز الکی هم مصرف نمیشه

یه سوال :

حالا این ترافیک باقی مونده رو دستی شارژ نکنیم وقتی تموم شد اتوماتیک خودش اضافه میکنه مثلا من الان 6 گیگ میتونم بگیرم تموم شد خودش 5 گیگ دیگه اضافه میکنه یا من باید برم دستی شارژ کنم

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
سلام دیدم ممنون به نظرم اینجوری برا دانلودرا عالی شد فعلا لینکایی هم که من میگیرم همشون تو راپید هست یه مدت خیالم راحته

دیگه راپیدز الکی هم مصرف نمیشه

یه سوال :

حالا این ترافیک باقی مونده رو دستی شارژ نکنیم وقتی تموم شد اتوماتیک خودش اضافه میکنه مثلا من الان 6 گیگ میتونم بگیرم تموم شد خودش 5 گیگ دیگه اضافه میکنه یا من باید برم دستی شارژ کنم

تو پست اول تاپيك كه الان بالاي صفحه هم هست كاملا شرح داده شده با خوندش فكر نكنم مورد مجهولي باقي بمونه

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
خب همانگونه كه قبلا گروه هاي بزرگ وارز هماهنگ كرده بودند طي ديروز و امروز تعداد زيادي از آپلودرها فايلهاي خودشون رو از سرورهاي راپيد پاك كردند. من هم فايلهاي يكي از اكانتهامو كلا پاك كردم.

حالا مشخص خواهد شد ارزوني اكانت بدون آپلودر چه بروز راپيد خواهد آورد

یعنی هیچ امیدی به تغییر رپید شر نیست ؟
اگه اینطوریه که من هم 2 ترابایت فایلهام رو پاک کنم
ضمنا لینکی واسه اینکه بعضی از آپلودر ها لینکشون رو پاک کردن بهم می دین ؟

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
ترغيبي براي پاك كردن لينكها نيست.
اگر تو پستهاتون غير از راپيد ميرور ديگه اي هم داشتيد خب عاقلانه اين هست كه براي ازدياد داونلود از ميرورهاتون لينكهاي راپيد رو كه هيچ سودي براتون نداره رو پاك كنيد.

من جديدترين اكانتم و آپلودهاي جديدم رو پاك كردم ولي هنوز به فايلهاي قديميم دست نزدم.
تمام اين موارد جنگي بين آپلودرها و مديريت جديد راپيد هست.

ضمن اين كه ميشه فايلها رو تا مثلا 20 روز غير قابل داونلود هم كرد (secure trafficshare) كه اگه سياست تغيير كرد دوباره بشه ازشون استفاده كرد.

اما من با تمام اين موارد هنوز اعتقاد دارم راپيد بدون آپلودر و آپلودر هم بدون پاداش قادر به فعاليت نيستند. پس ناگزير راپيد مجبور هست دوباره شيوه پاداش رو شايد اين بار با اعطاي رپيدز اعمال كنه

mx_2dar

Registered User
لایک‌ها
1
تحریم رپیدشر خیلی سخت یا شاید بشه گفت غیر ممکنه سایت های وارز از رپیدشر و هات فایل میرور میدن چون همه به خاطر پوینت اپلود نمی کنند
تو وارز بی بی هم اول مقاومت هایی شد ولی همچنان رپید حرف اول رو می زنه ، در سایت های وارز دیگه هم وضعیت به همین صورته
روند کنار زدن رپیدشر فرسایشی هست و حالا حالا ها زمان می بره تا هات فایل جای رپیدشر رو بگیره

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
تحریم رپیدشر خیلی سخت یا شاید بشه گفت غیر ممکنه سایت های وارز از رپیدشر و هات فایل میرور میدن چون همه به خاطر پوینت اپلود نمی کنند
تو وارز بی بی هم اول مقاومت هایی شد ولی همچنان رپید حرف اول رو می زنه ، در سایت های وارز دیگه هم وضعیت به همین صورته
روند کنار زدن رپیدشر فرسایشی هست و حالا حالا ها زمان می بره تا هات فایل جای رپیدشر رو بگیره
الان يك سري فايل هايي كه جديدا براي دانلود مي ياد
اصلا توش لينك رپيد نيست
بيشتر همون هات فايل و سرورهاي ديگه هستند

sinasantana

Registered User
لایک‌ها
41
منم موافقم ، فایلهای جدید مخصوصا با حجم زیاد دیگه کمتر تو رپید پیدا میشن. من که جدیدن خیلی از فایلامو نتونسم

تو رپید پیدا کنم. آپلودر عاشقه رپیدشر نیست که بیاد روزی سگ گیگ فایل بریزه توش در عوضه هیچی! مگه بیکاره! کارو

زندگی داره. :hmm: اگه ایجوری فکردن که کور خوندن. همون یوزر های قبلیشم از دست داد.

اصلا گذشته از این داستان آپلود ، واسه چی اینهمه محدودیت داره؟ دانلود 30 گیگ در ماه خیلی کمه. حلا درسته

که تو ایران همین 30 گیگ رو هم کسی نمیتونه دانلود کنه، اما تو کشورهای خودشون که 30 گیگ رو توی چند

ساعت دانلود میکنن! در صورتی که hotfile یا megaupload بدونه محدودیت هستن. کسی میدونه واسه چی اینا

با هم این همه از لحاظ محدودیت دانلود تفاوت دارن؟ بگه ما هم بدونیم.

مثلا من 3-4 روز در هفته به اینترنت 1 Mbyte/s یا 8000 Mbit/s دسرسی دارم که باش میشه در یک روز حدود 65-70 گیگ

دانلود کرد. اصلا رپید بدرد من نمیخوره. فقط واسه فایلای کم حجم و کم یاب ازش استفاده میکنم. حالا توی

اروپا که سرعت چندین برابر اینه! پس hotfile که واسه اونا هم بهتره.

شرط میبندم رپید به زودی یه تغییراتی میده . شرط خریدن بسنی واسه تمامه بچه های این تایپیک :lol:

اگه کسی میدونه چندتا لینک سایت warez مثل warez bb بذاره . ممنون

Last edited:

uptl

Registered User
لایک‌ها
4
15 جولای هم گذشت و خبری نشد!

مثل اینکه کم کم باید تحریمش کنیم :دی این مدیر جدیدشم 6 ماه دیگه میفهمه چه حماقتی کرده

bahramicq

Registered User
لایک‌ها
3
سلام به همه دوستان ... من هم تازه به جمع بچه های پرشین تولز اضافه شدم اول همه این تاپیک رو خوندم :wacko: حالا چند سوال دارم که جوابشو نگرفتم
من رپید شیر رو کلا بیخیال شدم با این توضیحاتی که بچه ها دادن
سوالام در مورد هات فابل هست اینکه 1- بدون خرید اکونت میشه تا چه حد فابل اپلود کرد ؟
2- در صورت اپلود بدون اکونت ، هات فایل تا چه مدت فایل ها رو نگه میداره ؟
3- در این صورت میشه از هات فایل یدون خرید اکونت درامد کسب کرد ؟
4- اکونت های پریمیوم فقط واسه دانلوده ؟

فعلا همینا به ذهنم میرسه

ممنون میشم جواب بدین

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
آقا مشكل قيل/طر هاتفايل را چه ميكنيد؟

bahramicq

Registered User
لایک‌ها
3
من مشکل شما رو ندارم من ایران نیستم :)

sinasantana

Registered User
لایک‌ها
41
سلام به همه دوستان ... من هم تازه به جمع بچه های پرشین تولز اضافه شدم اول همه این تاپیک رو خوندم :wacko: حالا چند سوال دارم که جوابشو نگرفتم
من رپید شیر رو کلا بیخیال شدم با این توضیحاتی که بچه ها دادن
سوالام در مورد هات فابل هست اینکه 1- بدون خرید اکونت میشه تا چه حد فابل اپلود کرد ؟
2- در صورت اپلود بدون اکونت ، هات فایل تا چه مدت فایل ها رو نگه میداره ؟
3- در این صورت میشه از هات فایل یدون خرید اکونت درامد کسب کرد ؟
4- اکونت های پریمیوم فقط واسه دانلوده ؟

فعلا همینا به ذهنم میرسه

ممنون میشم جواب بدین

3 بله

4 نه، هم دانلود و هم آپلود، واسه هردو یه سری امکانات بت میده ، با فری واسه هردو خیلی محدودیت داری

آقا مشكل قيل/طر هاتفايل را چه ميكنيد؟

PN# :f34r:

Last edited:
بالا