• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروشندگان و خریداران اکانت های رپیدشر حتما بخوانند

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
سلام
من یه اکانت جدید رپیدشیر گرفتم و security code رو فعال کردم و حالا که میخوام اکانت رو فعال کنم این کد (s.c) رو میخواد که فکر کنم به ایمیل کسی که اکانت رو ازش گرفتم ارسال شده .میشه ایمیل رو عوض کرد؟
تا SecurityLock‌ را باز نكني... نه!! قبل از قفل كردن بايد عوضش ميكردي.

P‌C

Registered User
لایک‌ها
87
زياد مطمئن نباش
به پيک مگا آپلود توجه کنين همون موقع هست که رپيد اين بازی هارو در آورده
رپيد در حال پايين اومدنه همه دارن ميرن بالا
http://traffic.alexa.com/graph?&w=4...diafire.com&u=fileserve.com&u=megaupload.com&

وای!!! عشق من فایل سرو رو ببینید چه جوری داره خودش رو بالا میکشه:blink:

mx_2dar

Registered User
لایک‌ها
1
مهم همه نيستن
مهم کسانی هستن که اين کارشون هست
و افرادی که ريپر و ريليزر هستن مهم هستن
تا يک ماه ديگه رپيد مرده با اين سياست
مگر اينکه بخواد به خاطر پيشينه خوبش در ضمينه هاستينگ
حالا فقط خدمات هاستينگ به صورت جهانی بده مثل مثلاً هاست گيتور

من که هر چی میخوام رپیدش هست دیگه مثل اولایل حذف پوینت رپیدشر نیست :happy:
تو همین وارز بی بی تاپیک زدن بیایم رپیدشر رو تحریم کنیم خیلی از کاربرا اومدن گفتن رپیدشر سرعتش خیلی بالاتر از هات فایل هست خیلی خوبه شما چرا از طرف بقیه کاربران تصمیم می گیری که اصلا حمایت نشد :D
تو گوگل هم هر چی سرچ زدم بایکوت یا تحریم رپیدشر چیزی نیومد جز مطالب چند سال قبل که ملت اسیر فری یوزر رپید بودن
این دست وارز ها زیادن که رپیدشر و هات فایل رو باهم میذارن هدفشون هم معروف شدن هست یا کم نشدن بازدیدشون هست و یا هر علتی که خودشون می دونن :happy:
http://www.warezxtreme.org/warezxtreme-dedicated-uploads/
http://www.dirtydingo.org/forum/dirtydingo-guest-dogpound/
کسانی هم که در فروم ها شلوغی مثل وارز بی بی لینک میذارن یا وارز کار هستند یا به عشق فروم این کار رو می کنن که دنبال پوینت نیستن به هر حال بازم رپید زنده خواهد ماند
برای هات فایل هنوز زوده که بخواد جای رپید رو بگیره در ضمن معلوم نیست هات فایل در آینده داستانی مثل رپید نداشته باشه:lol:

Last edited:

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
دوستان می دونم ربطی به تاپیک نداره اما دیدم جمع آپلودرها جمع هستش گفتم اینجا سئوالم رو بپرسم.
من حدود 180 دلار توی اکانت FileServe ام دارم. می خوام خارجش کنم اما نمی دونم مراحلش چطوری هستش می ترسم گند بزنم به همش! :دی
Paypal یکی از دوستانم خارج از ایرانم هم ردیف هستش.
لطفاً یکی بزرگواری کنه بگه چه باید کرد تا این پول رو بکشیم بیرون بزنیم به زخم زندگیمون :دی

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
اول به قسمت edit account بريد

در قسمت Payment account ايميل پي پال دوستتون رو وارد كنيد
در قسمت Payment method هم پي پال رو انتخاب كنيد و سيو كنيد.

حالا كافيه حدودا ساعت 8 تا 8.5 صبح به وقت خودمون بريد به قسمت My Earnings گزينه payout رو بزنيد يك صفحه مي ياد كه در اونجا مبلغي كه ميخوايد بگيريد (كل يا بخشي از پول) رو ميتونيد انتخاب كنيد و درخواستتون رو نهايي كنيد

kooroshy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
راستی یک نکته عجیب که من باهاش توی هات فایل بر خوردم اینه که مثلا یک فایل چند پارتی می زارم توش بعد که می ام ببینم چقدر دانلود شده آمار خیلی جالبی می ده که یک جورایی با عقل جور در نمی اد مثلا ملت از همه 7 پارت همه را گرفتن به جز مثلا پارت 3 یعنی همه کنتور روی 20-30 تا دارند به جز پارت 3 . اول اومدم به خودم شک کردم که شاید پارت 3 را نگذاشتم بعد دیدم که نه فایل پارت 3 هم توی پست مربوطه وجود داره و هم 10 نفری اومدن تشکر کردن ازم. ولی اصلا توی هات فایل کنتور ننداخته . چند تا فایل دیگه هم همینطوری شده بودن و هستن برای من. من به این نتیجه رسیدم که هات فایل داره بازی در می اره و آمار درستی از دانلود های فایلهای من بهم نمی ده . واسه شما هم همینطوره؟

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
راستی یک نکته عجیب که من باهاش توی هات فایل بر خوردم اینه که مثلا یک فایل چند پارتی می زارم توش بعد که می ام ببینم چقدر دانلود شده آمار خیلی جالبی می ده که یک جورایی با عقل جور در نمی اد مثلا ملت از همه 7 پارت همه را گرفتن به جز مثلا پارت 3 یعنی همه کنتور روی 20-30 تا دارند به جز پارت 3 . اول اومدم به خودم شک کردم که شاید پارت 3 را نگذاشتم بعد دیدم که نه فایل پارت 3 هم توی پست مربوطه وجود داره و هم 10 نفری اومدن تشکر کردن ازم. ولی اصلا توی هات فایل کنتور ننداخته . چند تا فایل دیگه هم همینطوری شده بودن و هستن برای من. من به این نتیجه رسیدم که هات فایل داره بازی در می اره و آمار درستی از دانلود های فایلهای من بهم نمی ده . واسه شما هم همینطوره؟

دقیقا" واسه منم همینطوره

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454

والا من همیشه این مشکل رو هم با هات فایل، هم رپید شیر و هم فایل سرو داشتم و دارم.
فکر نکنم زیاد ربطی به 2دره بازی این سایت ها داشته باشه! سایت ایرانی نیستن که :دی

اول به قسمت edit account بريد

در قسمت Payment account ايميل پي پال دوستتون رو وارد كنيد
در قسمت Payment method هم پي پال رو انتخاب كنيد و سيو كنيد.

حالا كافيه حدودا ساعت 8 تا 8.5 صبح به وقت خودمون بريد به قسمت My Earnings گزينه payout رو بزنيد يك صفحه مي ياد كه در اونجا مبلغي كه ميخوايد بگيريد (كل يا بخشي از پول) رو ميتونيد انتخاب كنيد و درخواستتون رو نهايي كنيد

ممنون از راهنماییتون دوست عزیز
s187.gif

Last edited:

kooroshy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
والا من همیشه این مشکل رو هم با هات فایل، هم رپید شیر و هم فایل سرو داشتم و دارم.
فکر نکنم زیاد ربطی به 2دره بازی این سایت ها داشته باشه! سایت ایرانی نیستن که :دی

ممنون از راهنماییتون دوست عزیز
s187.gif

آخه پس چرا این وضعیت پیش می اد. چرا کنتور فایل دانلود شده اصلا نشان داده نمی شه من سرچ هم که کردم این مشکل توی هات فایل خیلی تابلو هست یعنی همه دوستان خارجی هم این مشکل را با هات فایل دارند ولی با سرور های دیگه یا مشخص نیست که ملت بفهمند یا خیلی کمتر هست . به هر حال من این سوال را پرسیدم ببینم مشکل از منه یا نه از خود هات هست و راه حلی دوستان وارز کار دارند یا خیر

راستی یک سوال دیگه از دوستان دارم . اگر 100 مگ فایل آپ کنیم 0.01 دلار می ده به ازای هر دانلود اگر بیشتر باشه حجم قیمت فرقی می کنه؟ مثلا اگر به جای 100 مگ 500 مگ آپ کنم فرقی می کنه؟ چون من توی رپید وقتی فایل 400 مگی می گذاشتم به ازای هر دانلود 4 پوینت می داد ولی هات فایل را نمی دونم شما تست کردن دوستان

ممنون از همه

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
مشکل شما فکر کنم به این دلیل باشه :
We count every successfully completed download, but if a premium user downloads a file more than once, that will be counted as a single download
یعنی اینکه اگه کسی با اکانت پریوم هاتفایل فایلهای شما رو دانلود کنه مثل این می مونه که یک بار دانلود کرده ( فکر کنم توی بازه زمانی مشخصی)
در مورد سوال دومتون هم نه هیچ فرقی نمی کنه همه رو یه اندازه حساب می کنه

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
آخه پس چرا این وضعیت پیش می اد. چرا کنتور فایل دانلود شده اصلا نشان داده نمی شه من سرچ هم که کردم این مشکل توی هات فایل خیلی تابلو هست یعنی همه دوستان خارجی هم این مشکل را با هات فایل دارند ولی با سرور های دیگه یا مشخص نیست که ملت بفهمند یا خیلی کمتر هست . به هر حال من این سوال را پرسیدم ببینم مشکل از منه یا نه از خود هات هست و راه حلی دوستان وارز کار دارند یا خیر

راستی یک سوال دیگه از دوستان دارم . اگر 100 مگ فایل آپ کنیم 0.01 دلار می ده به ازای هر دانلود اگر بیشتر باشه حجم قیمت فرقی می کنه؟ مثلا اگر به جای 100 مگ 500 مگ آپ کنم فرقی می کنه؟ چون من توی رپید وقتی فایل 400 مگی می گذاشتم به ازای هر دانلود 4 پوینت می داد ولی هات فایل را نمی دونم شما تست کردن دوستان

ممنون از همه

فکر نکنم 0.01 دلار بده مگه اينکه gold يا platinum باشيد

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
یه سوالی در مورد مگا آپلود داشتم
مگا آپلود به فایل های بالاتر از 100 مگ پوینت نمی ده ؟

kooroshy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
مشکل شما فکر کنم به این دلیل باشه :

یعنی اینکه اگه کسی با اکانت پریوم هاتفایل فایلهای شما رو دانلود کنه مثل این می مونه که یک بار دانلود کرده ( فکر کنم توی بازه زمانی مشخصی)
در مورد سوال دومتون هم نه هیچ فرقی نمی کنه همه رو یه اندازه حساب می کنه

در مورد این جمله ببینید گفته یک اکانت پریمیو نمی تونه برای هر فایل یک پوینت بیشتر به شما بده نه اینکه کلا یک پوینت واسه همه فایلهای آپلودیش بده . به هر حال این مسئله واسه من که هنوز نا معلومه

Felix

Registered User
لایک‌ها
7

مگاآپلود به فایل هایی با حجم بالاتر از 90 مگابایت پوینت نمی ده. در عوض به فایل های خیلی کم حجم ( برای مثال 50 کیلوبایت ) هم پوینت می ده.

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9

مساله اینجاست که اصلا هاتفایل برای اکانت من آمار ارائه نمی ده. نه تعداد دانلود ها رو نشون می ده و نه مبلغ کسب شده. اکانت من از نوع رایگانه.
دوستان گفتن برای حل این مشکل باید اکانت پیپال اضافه کنم ولی مساله اینجاست که اصلا جایی برای اضافه کردن اکانت پیپال در کنترل پنل هاتفایل وجود نداره.

Oryad

Registered User
لایک‌ها
1
مساله اینجاست که اصلا هاتفایل برای اکانت من آمار ارائه نمی ده. نه تعداد دانلود ها رو نشون می ده و نه مبلغ کسب شده. اکانت من از نوع رایگانه.
دوستان گفتن برای حل این مشکل باید اکانت پیپال اضافه کنم ولی مساله اینجاست که اصلا جایی برای اضافه کردن اکانت پیپال در کنترل پنل هاتفایل وجود نداره.

کد:
http://hotfile.com/affiliatejoin.html

Felix

Registered User
لایک‌ها
7

مگاآپلود به فایل هایی با حجم بالاتر از 90 مگابایت پوینت نمی ده. در عوض به فایل های خیلی کم حجم ( برای مثال 50 کیلوبایت ) هم پوینت می ده.

چند دقیقه پیش وقتی وارد اکانتم شده بودم، دوباره قوانین رو مطالعه کردم. مثل اینکه قوانین تغییر کرده. به فایل هایی با حجم بیشتر از 100 مگابایت پوینت نمی ده.

چند مورد رو هم در مورد مگاآپلود باید در نظر داشته باشید. این سایت تقریبا به یک سوم دانلودها پوینت می ده چون طبق قوانینش به دانلودهای انجام شده از تعدادی از کشورها پوینت نمی ده. این رو طبق تجربه شخصی خودم گفتم. شاید نوع فایل هایی که شما آپلود می کنید و همینطور کاربران سایت شما با توجه به کشورشون باعث تغییر این عدد شوند.

مورد دیگه اینکه حجم فایل آپلود شده تاثیری در تعداد پوینت هایی که بدست می آورید نداره. برای هر دانلود فقط یک پوینت اختصاص می ده. برخلاف سایت هایی مثل آپلودینگ که موقع دانلود شدن فایل هایی با حجم بیشتر، امتیاز بیشتری به آپلودر اختصاص می ده.

Last edited:

P‌C

Registered User
لایک‌ها
87
دوستان می دونم ربطی به تاپیک نداره اما دیدم جمع آپلودرها جمع هستش گفتم اینجا سئوالم رو بپرسم.
من حدود 180 دلار توی اکانت FileServe ام دارم. می خوام خارجش کنم اما نمی دونم مراحلش چطوری هستش می ترسم گند بزنم به همش! :دی
Paypal یکی از دوستانم خارج از ایرانم هم ردیف هستش.
لطفاً یکی بزرگواری کنه بگه چه باید کرد تا این پول رو بکشیم بیرون بزنیم به زخم زندگیمون :دی
من وبمانی رو توصیه میکنم اگر فرد مطمئنی برای دادن حساب پیپل سراغ ندارید. محدودیتی برای ایران نداره.

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
یه سوالی داشتم از دوستان آپلودر
می خواستم 6-5 سرور که هم خوب دانلود می شن و هم توی پرداخت اذیت نمی کنن رو بهم معرفی کنید
کلا دوستان چه آپلود سنترهایی رو برای آپلود پیشنهاد می دن ؟

بالا