1000 دانلود 50 سنت که خیلی کمه
آره ولی ادعا می کنه اگه فعالیت مون زیاد باشه تا 10 دلار هم می ده ولی اکانت من مدتیه که هیچ پیشرفتی نکرده.
1000 دانلود 50 سنت که خیلی کمه
آره ولی ادعا می کنه اگه فعالیت مون زیاد باشه تا 10 دلار هم می ده ولی اکانت من مدتیه که هیچ پیشرفتی نکرده.
دوستان من 1 ماه پیش یه RS گرفتم 6 ماهه . الان توی اکانتم 3355 rapids دارم و 30308 مگ ترافیک باقی مانده حالا می خوام بدونم این اکانت دیگه expire date نداره ؟ اگه مثلا با رپیدز 10 گیگ ترافیک بخرم تا کی باید این 10 گیگ رو دانلود کنم ؟ یعنی محدودیت زمانی داره؟ یا میمونه توی اکانتم ؟ کلا من الان مثلا تمام این رپیدز رو به ترافیک تبدیل کنم که میشه یه چیزی حدود 1.2 TB هر وقت که بخوام میتونم این حجمو دانلود کنم ؟
اقا شیرماتریکس چطوره؟؟
حالا یه سوال از کسایی که تو ایران نمایندگی رپیدشیر را دارن آیا فروش اکانت رپید تو این مدت (بعد از تغییرات) کم شده یا تغییری نکرده؟
200 فكر كنمتوی هاتفایل البته اکانت رایگانش تا چه حجمی می شه آپلود کرد ؟
توی هاتفایل البته اکانت رایگانش تا چه حجمی می شه آپلود کرد ؟
من يه 60 گيگ اطلاعت تو رپيدشيرم دارم مي خوام به صورت ترافيك شير بدم كه دوستم اكانت نداره دانلود كنه در روز تا چند گيگ ميشه ترافيك شير كرد؟
سلام
اول وارد سايت رپيد شار بشين
به ليست قيمتهاش نگاه كنيد
ميبينيد كه 400 رپيدز ميشه 4.99 يورور
بعد وارد سايت
http://www.xe.com/ucc/convert.cgi
ميشيد
و واحدهاي پول رو انتخاب مي كنيد
و تبديل رو انجام ميديد
ميبينيد كه 4.99 يورو برابر با
6300 تومان ميباشد
آقاي تاپيك راه انداز از كجا نوشتي 5000 تومان؟؟؟
در ضمن
من 100 رپيدز رو 1500
و 400 رپيدز رو 5000
ميفروشم
1726 تاي ديگه برام باقي مونده
اگه يكي همش رو ازم بخره بهش يه تخفيف تپل ميدم
منتظر هستم
yahoo id : mohsen.gh1367
یکی از دوستام یه اکانت free توی hotfile ساخته که توش فایل آپ کنه ولی اکانتش نه تعداد دانلود رو نشون می ده و نه my stat داره که پولش رو نشون بده
یادمه یکی دیگه از دوستان همچین مشکلی داشت
کسی می دونه مشکل از کجاست و باید چی کار کرد
البته من یه ایمیل به خود سایت زدم اما هنوز که جواب ندادن