• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروشندگان و خریداران اکانت های رپیدشر حتما بخوانند

r10ronaldinho

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من 1 ماه پیش یه RS گرفتم 6 ماهه . الان توی اکانتم 3355 rapids دارم و 30308 مگ ترافیک باقی مانده حالا می خوام بدونم این اکانت دیگه expire date نداره ؟ اگه مثلا با رپیدز 10 گیگ ترافیک بخرم تا کی باید این 10 گیگ رو دانلود کنم ؟ یعنی محدودیت زمانی داره؟ یا میمونه توی اکانتم ؟ کلا من الان مثلا تمام این رپیدز رو به ترافیک تبدیل کنم که میشه یه چیزی حدود 1.2 TB هر وقت که بخوام میتونم این حجمو دانلود کنم ؟

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
آره ولی ادعا می کنه اگه فعالیت مون زیاد باشه تا 10 دلار هم می ده ولی اکانت من مدتیه که هیچ پیشرفتی نکرده.

سلام
مثل اینکه این اورون مزخرفه

من دوباره خوندم
If your level is:
30% we pay you $3.0 per 1000 downloads.
75% we pay you $7.5 per 1000 downloads.
100% we pay you $10 per 1000 downloads.

There are a few things that affect your level:
Account age, total amount earned and premium accounts sales generated by your traffic, quantity of downloads, volume used, quantity of your files and your referrals.

یعنی میگه آقا این level تو رو ، مدتی که اکانت رو ساختی و مجموع پول حاصله و فروش اکانتمون تعیین میکنه.
حالا اصلا ننوشته سن اکانت چقدر یا چقدر پول درآریم تا حداقل به سطح 30% برسیم.

این کار یعنی دزدی وقتی هیچی مشخص نباشه. من بیخیال این شدم.

اقا شیرماتریکس چطوره؟؟:D

sinasantana

Registered User
لایک‌ها
41
دوستان من 1 ماه پیش یه RS گرفتم 6 ماهه . الان توی اکانتم 3355 rapids دارم و 30308 مگ ترافیک باقی مانده حالا می خوام بدونم این اکانت دیگه expire date نداره ؟ اگه مثلا با رپیدز 10 گیگ ترافیک بخرم تا کی باید این 10 گیگ رو دانلود کنم ؟ یعنی محدودیت زمانی داره؟ یا میمونه توی اکانتم ؟ کلا من الان مثلا تمام این رپیدز رو به ترافیک تبدیل کنم که میشه یه چیزی حدود 1.2 TB هر وقت که بخوام میتونم این حجمو دانلود کنم ؟

سلام

والا هنوز یک ماه از این سیستم جدیدش نگذشته که ببینم با ترافیک مونده چیکار میکنه. اما چیزی که توی سایت خودشون گفتن اینه که :

Unused traffic volume does not expire​

حجم ترافیک استفاده نشده ( باقیمانده ) هدر نمیرود.

ولی شما بهتره تمام رپید هاتو ندی ترافیک بخری. چون احتمال هدر رفتن هست.

Last edited:

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان، من تا هفته پیش درآمد حاصل از فعالیت در چند آپلود سنتر رو با اکانت پیپال یکی از دوستام دریافت می کردم. هفته پیش که تو شرینگ متریکس اکانت باز کردم، یه اکانت وبمانی هم ایجاد کردم تا با اون اکانت مبالغ فوق رو دریافت کنم. شرینگ متریکس روز جمعه اعتبار یک هفته اکانت من رو از کنترل پنلم کم کرده ولی هنوز به اکانت وبمانی من چیزی نیومده. (شرینگ متریکس به صورت هفتگی پرداخت می کنه اگه به حد نصاب برسه. درآمد من هم حدودا 5 برابر حد نصاب بود.)
من آدرس ایمیلی رو که تو وبمانی ثبت کردم به شرینگ متریکس دادم و یه کیف پول دلاری هم تو وبمانی ایجاد کردم.

کار دیگه ای لازم بوده که انجام ندادم؟
اینجا کسی با شرینگ متریکس کار می کنه؟ چند روز طول می کشه تا پول رو به حساب وبمانی منتقل کنه؟

شرینگ متریکس هم که الان دو روزه به ایمیلم جواب نداده.

ممنون.

Felix

Registered User
لایک‌ها
7
اینجا کسی تو FreshWap و DownTR فعالیت می کنه؟ در صورت در خواست از مدیریت این سایت ها اجازه ارسال پست می دن؟ ظاهرا که افراد زیادی تو این سایت ها فعالیت می کنن.

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اقا شیرماتریکس چطوره؟؟

شرینگ متریکس عالی پول می ده. اگه بتونید لینک هاتون رو خوب پخش کنید، می تونید با آپلود هر فایل بزرگتر از 100 مگابایت حدود 3 دلار کسب کنید. البته نمی دونم تو پرداختش هم اینطور عالی عمل می کنه یا نه. تو پست بالا مشکلم رو توضیح دادم.

این سایت البته مشکلاتی هم داره. یکی اینه که عملا از دانلودرها زورگیری می کنه.:D دانلودر بدبخت برای دانلود هر فایل باید منتظر باشه تا 10 دقیقه شمارش معکوس به اتمام برسه. فرقی نمی کنه فایل یک کیلوبایتی باشه یا 100 مگابایتی. دوم اینکه امکان دانلود یک فایل در 24 ساعت برای هر کشور محدودیت داره.
سوم این که نمی شه رو امکان ریموت آپلود این سایت حساب کرد. یه لینک که بهش می دید معلوم نیست یک دقیقه طول بکشه تا انتقال یده یا یک روز و یا یک هفته. ممکنه اصلا انتقال هم نده.

یه سوال در مورد مگاآپلود. با پوینت های کسب شده می توان اکانت پرمیوم رو تمدید کرد یا نه؟ یعنی اگه یه اکانت پمیوم بگیرم می تونم با پوینت هایی که بدست میارم تمدیدش کنم یا هر ما باید هزینه اکانت بپردازم؟

Last edited:

sancho

Registered User
لایک‌ها
3
حالا یه سوال از کسایی که تو ایران نمایندگی رپیدشیر را دارن آیا فروش اکانت رپید تو این مدت (بعد از تغییرات) کم شده یا تغییری نکرده؟

uptl

Registered User
لایک‌ها
4
حالا یه سوال از کسایی که تو ایران نمایندگی رپیدشیر را دارن آیا فروش اکانت رپید تو این مدت (بعد از تغییرات) کم شده یا تغییری نکرده؟

شک نکن کم شده

Hotfile عجب حالی از Rapidshare گرفت با خبر جدیدی که امروز گذاشت. حال کردم

Our prices are simple and plain - no gimmicks, no trick.
Every premium account got unlimited download traffic plus unlimited disk space storage!
You don't need to be a rocket scientist and make calculations every day - how much you can download, how much you need, how much traffic is left, etc
.

Last edited:

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
توی هاتفایل البته اکانت رایگانش تا چه حجمی می شه آپلود کرد ؟

sancho

Registered User
لایک‌ها
3
من يه 60 گيگ اطلاعت تو رپيدشيرم دارم مي خوام به صورت ترافيك شير بدم كه دوستم اكانت نداره دانلود كنه در روز تا چند گيگ ميشه ترافيك شير كرد؟

sinasantana

Registered User
لایک‌ها
41
من يه 60 گيگ اطلاعت تو رپيدشيرم دارم مي خوام به صورت ترافيك شير بدم كه دوستم اكانت نداره دانلود كنه در روز تا چند گيگ ميشه ترافيك شير كرد؟

توجه

یک سری تفاوت ها نسبت به مطالب عنوان شده توی سایت رپید شر وجود داره که ابتدای پست بالا گذاشتم.

حتما بخونید

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
احتمالا يه چندوقت ديگه براي محاسبه ميزان رپيد و دانلود و اينا بايد معادله ماتريسي 6در6 حل كرد...

sinasantana

Registered User
لایک‌ها
41
دقیقا!

باید موقعه ی فروش اکانت ، یه ماشین حساب مهندسی پست کنن!

botol_syah2005

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
اول وارد سايت رپيد شار بشين
به ليست قيمتهاش نگاه كنيد
ميبينيد كه 400 رپيدز ميشه 4.99 يورور
بعد وارد سايت
http://www.xe.com/ucc/convert.cgi
ميشيد
و واحدهاي پول رو انتخاب مي كنيد
و تبديل رو انجام ميديد
ميبينيد كه 4.99 يورو برابر با
6300 تومان ميباشد
آقاي تاپيك راه انداز از كجا نوشتي 5000 تومان؟؟؟
در ضمن
من 100 رپيدز رو 1500
و 400 رپيدز رو 5000
ميفروشم
1726 تاي ديگه برام باقي مونده
اگه يكي همش رو ازم بخره بهش يه تخفيف تپل ميدم
منتظر هستم

yahoo id : mohsen.gh1367

Last edited:

sinasantana

Registered User
لایک‌ها
41
سلام
اول وارد سايت رپيد شار بشين
به ليست قيمتهاش نگاه كنيد
ميبينيد كه 400 رپيدز ميشه 4.99 يورور
بعد وارد سايت
http://www.xe.com/ucc/convert.cgi
ميشيد
و واحدهاي پول رو انتخاب مي كنيد
و تبديل رو انجام ميديد
ميبينيد كه 4.99 يورو برابر با
6300 تومان ميباشد
آقاي تاپيك راه انداز از كجا نوشتي 5000 تومان؟؟؟
در ضمن
من 100 رپيدز رو 1500
و 400 رپيدز رو 5000
ميفروشم
1726 تاي ديگه برام باقي مونده
اگه يكي همش رو ازم بخره بهش يه تخفيف تپل ميدم
منتظر هستم

yahoo id : mohsen.gh1367

آقای فروشنده اولا چشماتون رو باز کنید ببینید اون بالا اول تایپیک چی نوشتم!
اینجا چیزی خریدو فروش نمیشه ، فقط واسه اطلاع رسانی و استفاده از اطلاعات دوستان در مورد آپلود و دانلود
هستش. تو واسه فروختن جنست لطف کن مثل بقیه تایپیک باز کن.

دوما آقای فروشنده من قیمت از خودم در نیاوردم. قیمت حدودی پرشین تولز رو دادم آخه هرکی داره یه قیمتی میده
ولی اکثرا 400 رپیدز رو بین 5000 تا 5500 میدن. حالا تو خودت رو زیاد عصبانی نکن، 500 تا دیگه میزارم روش! :D

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
یکی از دوستام یه اکانت free توی hotfile ساخته که توش فایل آپ کنه ولی اکانتش نه تعداد دانلود رو نشون می ده و نه my stat داره که پولش رو نشون بده
یادمه یکی دیگه از دوستان همچین مشکلی داشت
کسی می دونه مشکل از کجاست و باید چی کار کرد
البته من یه ایمیل به خود سایت زدم اما هنوز که جواب ندادن

Felix

Registered User
لایک‌ها
7
یکی از دوستام یه اکانت free توی hotfile ساخته که توش فایل آپ کنه ولی اکانتش نه تعداد دانلود رو نشون می ده و نه my stat داره که پولش رو نشون بده
یادمه یکی دیگه از دوستان همچین مشکلی داشت
کسی می دونه مشکل از کجاست و باید چی کار کرد
البته من یه ایمیل به خود سایت زدم اما هنوز که جواب ندادن

به لینک زیر برید و یه اکانت وبمانی یا پیپال اضافه کنید تا مشکلتون حل بشه.

http://hotfile.com/affiliatejoin.html

بالا