• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروشندگان و خریداران اکانت های رپیدشر حتما بخوانند

sinasantana

Registered User
لایک‌ها
41

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
ممنون درست شد

پس یعنی بدون داشتن پی پال یا وب مانی یا ... دانلود شدن فایل هات شمارش نمیشه؟

حداقل نمیشه اکانت hotfile رو باش تمدید کرد؟

خب به نظر من بهتره شما ایمیل خودت رو وارد کنی هاتفایل هم که تا زیر 15 $ پول رو واریز نمی کنه هر وقت به 9 $ رسید اکانتت رو شارژ کن

Last edited:

Oryad

Registered User
لایک‌ها
1
هات فایل ایمیل حساب رو میخواد واسه واریز - بدون ایمیل شما پول در میاری که فقط میتونی باهاش اکانت تون رو تمدید کنید!

رپیدشیت هم گویا تغییرات دیگری رو میخواد انجام بده!
1.png

sinasantana

Registered User
لایک‌ها
41
به لینک زیر برید و یه اکانت وبمانی یا پیپال اضافه کنید تا مشکلتون حل بشه.

http://hotfile.com/affiliatejoin.html

ممنون درست شد

خب به نظر من بهتره شما ایمیل خودت رو وارد کنی هاتفایل هم که تا زیر 15 $ پول رو واریز نمی کنه هر وقت به 9 $ رسید اکانتت رو شارژ کن

من ایمیلم رو که وارد کردم ، کلی فایل هم آپلود کردم. ولی هنوز لینکاشو نگذاشتم جایی که ملت دانلود کنن.

حساب پی پال یا وب مانی هم که هنوز ندارم. حالا اگه لینکام رو پخش کنم ممکنه دقیقا بگید چی میشه؟ یعنی

پولش کجا میره؟ خودبخود تا شد 9$ هی اکانت هاتفایلم رو شارژ میکنه؟

Felix

Registered User
لایک‌ها
7
من ایمیلم رو که وارد کردم ، کلی فایل هم آپلود کردم. ولی هنوز لینکاشو نگذاشتم جایی که ملت دانلود کنن.

حساب پی پال یا وب مانی هم که هنوز ندارم. حالا اگه لینکام رو پخش کنم ممکنه دقیقا بگید چی میشه؟ یعنی

پولش کجا میره؟ خودبخود تا شد 9$ هی اکانت هاتفایلم رو شارژ میکنه؟

حساب وبمانی رو که خیلی راحت می تونی باز کنی. دلار وبمانی هم رو دستت نمی مونه. می تونی تو همین انجمن 50 تومن بالای قیمت هم بفروشی.

فایل هاتون رو که پخش کردید با دانلود شدن فایل ها اعتبار به اکانت شما اضافه می شه و وقتی به حد نصاب رسید می تونید درخواست بدید به وبمانی شما انتقال بدن.

sinasantana

Registered User
لایک‌ها
41
بچه ها داستان این پاک کردن فایل ها توی هات فایل چیه؟ میدونم که بخاطر کپی رایت هستش، ولی واسه چی بعضی ها
با اینکه قانون کپی رایت رو رعایت نکردن اما فایل هاشون چندین ماهه که پاک نشده؟ یا شایدم به سال میکشه!
ولی گاهی وقت ها همونطور که بچه های این تایپیک هم گفتن ، 2 روز نمیشه که پاک میشن؟ واسه چی این شکلیه؟

یه سوال دیگه : واسه اینکه دانلود فایلهام شمارش بشه باید با یه IP از کشورهایی که توی لیستش هست وارد شم؟
اصلا با IP ایران میشه $ در آورد؟

حدود 5 گیگ فایل آپلود کردم ولی هنوز لینکاشو پخش نکردم. اگه ممکنه جواب بدید

Last edited:

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
بچه ها داستان این پاک کردن فایل ها توی هات فایل چیه؟ میدونم که بخاطر کپی رایت هستش، ولی واسه چی بعضی ها
با اینکه قانون کپی رایت رو رعایت نکردن اما فایل هاشون چندین ماهه که پاک نشده؟ یا شایدم به سال میکشه!
ولی گاهی وقت ها همونطور که بچه های این تایپیک هم گفتن ، 2 روز نمیشه که پاک میشن؟ واسه چی این شکلیه؟

یه سوال دیگه : واسه اینکه دانلود فایلهام شمارش بشه باید با یه IP از کشورهایی که توی لیستش هست وارد شم؟

یه امکان تو هات فایل هستش که میتونی از یه فایل چندین نمونه داشته باشی و لینک دان واسه ملت بدی که هر بلایی سرش بیاد فایل اصلیت سر جاشه ;) ولی اگه فایل اصلیت پاک بشه بقیشون هم پاک میشن

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
یه امکان تو هات فایل هستش که میتونی از یه فایل چندین نمونه داشته باشی و لینک دان واسه ملت بدی که هر بلایی سرش بیاد فایل اصلیت سر جاشه ;) ولی اگه فایل اصلیت پاک بشه بقیشون هم پاک میشن

شما مطمئنی که اگر از اصل فایلها کپی بگیری و بجای اصل ،کپی رو پخش کنی ،بخاطر کپی پاک بشه فقط کپی پاک میشه ؟؟؟

در رپیدشیر که هر فایل یک کدی داشت و حالا از یک فایل 3 مرتبه هم کپی میگرفتی ، بخاطر کپی رایت هر کدام از لینکها پاک میشد ، بقیه لینکها هم پاک میشد. چون سرچشمه همه فایلها یک کد است.

برای دانلود بله . حتما با اون آی پی های کشورهایی که گفته باید دانلود شه.

الان با آی پی ایران کسی نمیتونه وارد بشه که؟
حتما باید با چیز پی ان وارد شی که اونم آی پی ایران نمیشه

Last edited:

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5

نه به هیچ عنوان اینطوری نیستش
شما نه تنها حتی اگه کپی بگیرید و فایل کپیتون رو share کنید و اون فایل پاک بشه فایل اصلی هم پاک می شه بلکه اگه مثلا همون بار اول 4 بار یه فایل رو آپلود کنید و فقط یک لینک رو share کنید و اون پاک بشه 3 فایل دیگه (حتی اگه اصلا جایی پخشش نکرده باشید) هم پاک می شه

sinasantana

Registered User
لایک‌ها
41
شما مطمئنی که اگر از اصل فایلها کپی بگیری و بجای اصل ،کپی رو پخش کنی ،بخاطر کپی پاک بشه فقط کپی پاک میشه ؟؟؟

در رپیدشیر که هر فایل یک کدی داشت و حالا از یک فایل 3 مرتبه هم کپی میگرفتی ، بخاطر کپی رایت هر کدام از لینکها پاک میشد ، بقیه لینکها هم پاک میشد. چون سرچشمه همه فایلها یک کد است.

منظورم این نبود :p

ببینید من بدون استفاده از PN# فایلهام رو آپلود کردم! آخه نیازی به PN# نبود!( https ).
پس الان فکر کنم خود سایت هات فایل من رو یه کاربر ایرانی میدونه. حالا سوالم اینه که مثلا اگه یکی از اروپا یا آمریکا بیاد و از لینک های من دانلود کنه ، هات فایل واسم میشماره یا نه؟​

نه به هیچ عنوان اینطوری نیستش
شما نه تنها حتی اگه کپی بگیرید و فایل کپیتون رو share کنید و اون فایل پاک بشه فایل اصلی هم پاک می شه بلکه اگه مثلا همون بار اول 4 بار یه فایل رو آپلود کنید و فقط یک لینک رو share کنید و اون پاک بشه 3 فایل دیگه (حتی اگه اصلا جایی پخشش نکرده باشید) هم پاک می شه

پس واسه چی بعضی ها با اینکه قانون کپی رایت رو رعایت نکردن ، فایل هاشون چندین ماهه که پاک نشده؟ یا شایدم به سال میکشه! ولی تعداد زیادی به 2 روز هم نمیکشه که هات فایل آپلودهاشون رو نابود میکنه!؟
یعنی شانسیه؟ :blink:​

Last edited:

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
منظورم این نبود :p

ببینید من بدون استفاده از PN# فایلهام رو آپلود کردم! آخه نیازی به PN# نبود!( https ).
پس الان فکر کنم خود سایت هات فایل من رو یه کاربر ایرانی میدونه. حالا سوالم اینه که مثلا اگه یکی از اروپا یا آمریکا بیاد و از لینک های من دانلود کنه ، هات فایل واسم میشماره یا نه؟​

پس واسه چی بعضی ها با اینکه قانون کپی رایت رو رعایت نکردن ، فایل هاشون چندین ماهه که پاک نشده؟ یا شایدم به سال میکشه! ولی تعداد زیادی به 2 روز هم نمیکشه که هات فایل آپلودهاشون رو نابود میکنه!؟
یعنی شانسیه؟ :blink:​

برای مورد اول ، نه مشکلی نداره

برای مورد دوم هر لینکی باید یک اکسپلین (شکایت) داشته باشه تا پاک شه

اونها که مونده ،تا حالا شکایتی نشده.

سایتهای تابلو و فروم های پلوغ اینش بده که احتمال پاک شدن بالاتر میره

Last edited:

Felix

Registered User
لایک‌ها
7

2 روز؟؟؟ نیم ساعت نشده بود که 40 گیگابایت اطلاعات رو پاک کرد. 6 بازی جدید آپلود کردم که ... . فایل ها رو هم خودم آرشیو کرده بودم پس از روی هش پاکشون نکرده.

مثل اینکه این هم می خواد به سرنوشت رپیدشیت دچار بشه اما به طریقی دیگر.

این روزها علنا دزدی هم می کنه. لینک ها آپلودینگ رو که منتشر می کنم 200-300 بار دانلود می شن ولی لینک های هاتفایل 5-6 تا. دزدی تا این اندازه؟؟؟؟

برای مورد اول ، نه مشکلی نداره

برای مورد دوم هر لینکی باید یک اکسپلین (شکایت) داشته باشه تا پاک شه

اونها که مونده ،تا حالا شکایتی نشده.

سایتهای تابلو و فروم های پلوغ اینش بده که احتمال پاک شدن بالاتر میره

یعنی نیم ساعته هم لینک ها مشاهده می شه هم ازشون شکایت می شه و هم اقدام لازم برای پاک کردنشون صورت می گیره.

آفرین به هاتفایل. شرینگ متریکس که 20 روز طول می کشه تا جواب یه ایمیل ساده رو بده چه برسه یه این کار.:D

Last edited:

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
2 روز؟؟؟ نیم ساعت نشده بود که 40 گیگابایت اطلاعات رو پاک کرد. 6 بازی جدید آپلود کردم که ... . فایل ها رو هم خودم آرشیو کرده بودم پس از روی هش پاکشون نکرده.

مثل اینکه این هم می خواد به سرنوشت رپیدشیت دچار بشه اما به طریقی دیگر.

این روزها علنا دزدی هم می کنه. لینک ها آپلودینگ رو که منتشر می کنم 200-300 بار دانلود می شن ولی لینک های هاتفایل 5-6 تا. دزدی تا این اندازه؟؟؟؟

یعنی نیم ساعته هم لینک ها مشاهده می شه هم ازشون شکایت می شه و هم اقدام لازم برای پاک کردنشون صورت می گیره.

آفرین به هاتفایل. شرینگ متریکس که 20 روز طول می کشه تا جواب یه ایمیل ساده رو بده چه برسه یه این کار.:D

آره دیگه هاتفایل خیلی کاغذ بازیش کمه. سریع پاک میکنه

راستی بازی خوب دانلود میشه؟؟

آیا در حال حاضر ریموت آپلود هاتفایل کار میکنه؟؟؟

من هر بار لینکی که میدم ، میزنم ریموت کنه صفحه ای لود نمیشه

Last edited:

Felix

Registered User
لایک‌ها
7
آره دیگه هاتفایل خیلی کاغذ بازیش کمه. سریع پاک میکنه

راستی بازی خوب دانلود میشه؟؟

آیا در حال حاضر ریموت آپلود هاتفایل کار میکنه؟؟؟

من هر بار لینکی که میدم ، میزنم ریموت کنه صفحه ای لود نمیشه

کاغذ بازیش کم نیست. بامبول های دیگه ای داره به نظر من.

بازی های PSP خوب دانلود می شه. البته اگه جناب هاتفایل مجال بده.

متاسفانه الان به اکانتم دسترسی ندارم تا ریموت آپلود رو تست کنم.

خیام

Registered User
لایک‌ها
4
رپید هنوز به استفاده همزمان چندنفر از یک اکانت گیر می دهد یا حالا که حجمی شده , دیگر کاری ندارد؟

:eek:

maziyar_hacker@

Registered User
لایک‌ها
10
كسي مي دونه كه ميشه از يك اكانت هات فايل دو نفر هم زمان استفاده كنن يا نه ؟

sinasantana

Registered User
لایک‌ها
41
رپیدشر در حال حاضر تا 2 نفر همزمان میتونن استفاده کنن و مطمئنم مشکلی نداره. تعداد بیشتر رو مطمئن نیستم.

واسه هاتفایل هم من 1سال پیش با یه نفر شریکی اکانت گرفتم و مشکلی نداشت. بازم بیشتر از 2 نفرش رو من اطلاع ندارم .

شما میتونید خودتون هم واسه Rapidshare و هم برا Hotfile امتحان کنید. روشش اینشکلیه:

1.یه برنامه ی تغییر IP ( که البته توی ایران غیر قانونیه ولی استفاده ی ما واسه کارای قانونیه ) نصب میکنی ، بدش فرض میکنیم IP شما رو به کشور آلمان تغییر میده.

2.باید حداقل دو تا اینترنت بروزر (Internet Browser ) داشته باشی. مثلا FireFox و iexplorer .

3. حالا باید IP و Port اون برنامه ی تغییر IP رو وارد کنی تو یکیشون ، فرض میکنیم توی iexplorer وارد کردیم. پس الان اگه با iexplorer وارد اینترنت بشید ویا اگر وارد سایت های

Rapidshare و Hotfile بشید ،شما رو یه آلمانی میشناسه. توی سایتشون login کنید و واسه اطمینان یه فایل کم حجم دانلود کنید.

4. اما Browser دومتون که FireFox بود نباید تحت برنامه ی تغییر IP اجرا بشه. باید وقتی وارد اینترنت یا سایت Hotfile و یا Rapidshare میشید به عنوان همون ایرانیه خودمون شناخته

شی. حالا مثلا می رید توی سایت Hotfile و با همون یوزر قبلی Login میکنید . و بازم واسه اطمینان یه فایل کم حجم دانلود کنید.

5. پس الان شما دارید با 2 تا یوزیر و یک اکانت از سایت Hotfile یا Rapidshare استفاده میکنید. اگر قرار باشه بتون گیر بده اکانتتون بسته میشه و به آدرس ایمیلتون یه Password

جدید با یک اخطار فرستاده میشه.

یه راه دیگه هم هست ، وارد شدن به این سایتها توسط 2 خط اینترنت متفاوت .

اگه جاییشو اشتباه گفتم دوستان اصلاح کنند. ممنون

خلاصه اگه فهمیدید حداکثر تعداد یوزر ها با یک اکانت چندتاست ، توی همین تایپیک اعلام کنید.

Last edited:

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
الان جمعه ساعت 9 شب
رپیدشر واسه من باز نمیشه
نه که هیلتر باشه ، نه
اصلا" چیزی نیست که نشون بده
واسه دوستان هم همینطوره ؟

باز دارن یه بمبوله دیگه سرمون در میارن ؟

sancho

Registered User
لایک‌ها
3
الان جمعه ساعت 9 شب
رپیدشر واسه من باز نمیشه
نه که هیلتر باشه ، نه

مثل برق میاد بالا:D

mx_2dar

Registered User
لایک‌ها
1
الان جمعه ساعت 9 شب
رپیدشر واسه من باز نمیشه
نه که هیلتر باشه ، نه

مشکل از رپیدشر نیست مشکل از isp یا اشتراک اینترنت هست که سایت رو می بندن

ولی برای تنظیمات اکانت https همیشه کار می کنه

بالا