• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروشندگان و خریداران اکانت های رپیدشر حتما بخوانند

sinasantana

Registered User
لایک‌ها
41
واسه منم راحت باز میشه.
https رو امتحان کن.

ari_gholi

Registered User
لایک‌ها
4
من که آخرشم سر در نیووردم...
اصلا DL نکنیم سنگین تریم..:دی

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
مشکل از رپیدشر نیست مشکل از isp یا اشتراک اینترنت هست که سایت رو می بندن

ولی برای تنظیمات اکانت https همیشه کار می کنه

نه https هم کار نمیکرد
من داشتم دانلود میکردم
از دیروز تا حالا
یه 32 ساعتی داشتم دانلود میکردم

باسه همین آیپی منو بسته بود ( فکر کنم )
چون با چیز پی ان که وارد شدم مشکلی نبود ، و دانلود میکرد

دیسکانکت کردم ( آیپی عوض میشه دیگه )
دوباره شروع کرد به دانلود

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
دوستان من 4 روز پیش درخواست برداشت 180 دلار از حساب FileServe به حساب Paypal رو دادم اما هنوز Pending هستش!
کسی می دونه چقدر طول می کشه مراحل پرداختش؟ اصلاً پرداخت داره یا سرکارمون گذاشته این FileServe ؟ :دی

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
الان بهترين گزينه براي خريد اكانت براي دانلودر ها كدوم سايت هست به نظرتون ؟

براي آپلود كردن و كسب درامد به نظرتون بهترين كدومه ؟

rezabs

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان من 4 روز پیش درخواست برداشت 180 دلار از حساب FileServe به حساب Paypal رو دادم اما هنوز Pending هستش!
کسی می دونه چقدر طول می کشه مراحل پرداختش؟ اصلاً پرداخت داره یا سرکارمون گذاشته این FileServe ؟ :دی

تا به حال نشنیدم کسی را سر کار گذاشته باشند. خوب آپلود کرده بودید ;)

الان بهترين گزينه براي خريد اكانت براي دانلودر ها كدوم سايت هست به نظرتون ؟

براي آپلود كردن و كسب درامد به نظرتون بهترين كدومه ؟

هنوز خیلی جاها راپیدشیر به دردتون میخوره ولی فکر کنم الان هات فایل خیلی ضروری هست برای دانلودر. اگر از سرویس لیچر شخصی میتونید استفاده کنید که سرعتش خوب باشه نیاز چندانی به اکانت سایتهایی مثل شیر ماتریکس، مگاآپلود، فایل سرو و ... ندارید

نظره دیگه! :p

botol_syah2005

Registered User
لایک‌ها
3

آقای فروشنده اولا چشماتون رو باز کنید ببینید اون بالا اول تایپیک چی نوشتم!
اینجا چیزی خریدو فروش نمیشه ، فقط واسه اطلاع رسانی و استفاده از اطلاعات دوستان در مورد آپلود و دانلود
هستش. تو واسه فروختن جنست لطف کن مثل بقیه تایپیک باز کن.

دوما آقای فروشنده من قیمت از خودم در نیاوردم. قیمت حدودی پرشین تولز رو دادم آخه هرکی داره یه قیمتی میده
ولی اکثرا 400 رپیدز رو بین 5000 تا 5500 میدن. حالا تو خودت رو زیاد عصبانی نکن، 500 تا دیگه میزارم روش! :D

من چند روزي توي اين تاپيك نبودم
ولي شما نوشته بودي توي رپيدشار قيمتش 5000 تومان ميشه نه توي پي تي
الان تصحيح كرديد
و يه چيز ديگه من خيلي هم فروشنده نيستم
يه مقدار ماله خودم بود كه فروختم
شما هم خودت رو براي يكي مثه من عصباني نكن
اينجور آدما زيادن:D:D:D

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
سلام

بعضي از لينكهاي رپيدشير تو اسم لينك ، اسم سايت قيلتر شده قرار داره.
مثل mp3.su

همه لينكهاي آهنگهاش اسم سايت توي لينك هست و اين لينكها رو اصلا نميتونم دانلود كنم

روشي هست كه بشه اون لينكها رو دانلود كرد؟ يعني نميخوام از قيلتر شكن استفاده كنم

چون كلا 2 تا 3 گيگ آهنگ هست و با قيلتر شكن خيلي سرعتم مياد پايين و نميتونم خوب دانلود كنم/

rezabs

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

بعضي از لينكهاي رپيدشير تو اسم لينك ، اسم سايت قيلتر شده قرار داره.
مثل mp3.su

همه لينكهاي آهنگهاش اسم سايت توي لينك هست و اين لينكها رو اصلا نميتونم دانلود كنم

روشي هست كه بشه اون لينكها رو دانلود كرد؟ يعني نميخوام از قيلتر شكن استفاده كنم

چون كلا 2 تا 3 گيگ آهنگ هست و با قيلتر شكن خيلي سرعتم مياد پايين و نميتونم خوب دانلود كنم/

اینکه با چه روشی میخواهید از فیل عبور کنید در سرعت نقش داره پس لزوما استفاده از فیل شکن سرعت را پایین نمیاره.
اما یک راه خوب دیگه هم که دارید استفاده از امکانات لیچر هست. چون روی اون سرور دیگه لینک شما فیلتر نشده میتونید لینک را مستقیم کنید و بعد اون بخش را بردارید و لینکتون دیگه فیلتر نیست.

sinasantana

Registered User
لایک‌ها
41
من چند روزي توي اين تاپيك نبودم
ولي شما نوشته بودي توي رپيدشار قيمتش 5000 تومان ميشه نه توي پي تي
الان تصحيح كرديد
و يه چيز ديگه من خيلي هم فروشنده نيستم
يه مقدار ماله خودم بود كه فروختم
شما هم خودت رو براي يكي مثه من عصباني نكن
اينجور آدما زيادن:D:D:D

درسته اول نوشته بودم 5000 تومان ، وقتی شما گیر دادی :D کردمش 5500 ، آخرشم نوشتم
که 500 تا میذارم روش! فرقی هم اصلا نمیکنه. چون هرکی هرجوری میخواد میفروشه. یکی
5000 یکی دیگه 6500 !
اصلا قیمت ها هم خیلی مهم نیست چون هدف تایپیک یه چیز دیگس.​

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
اینکه با چه روشی میخواهید از فیل عبور کنید در سرعت نقش داره پس لزوما استفاده از فیل شکن سرعت را پایین نمیاره.
اما یک راه خوب دیگه هم که دارید استفاده از امکانات لیچر هست. چون روی اون سرور دیگه لینک شما فیلتر نشده میتونید لینک را مستقیم کنید و بعد اون بخش را بردارید و لینکتون دیگه فیلتر نیست.

سلام

ممنونم ،
ولي 53 تا لينك 100 مگي هست و سخته 53 تا رو دونه دونه وارد كنم

واقعا چي ميشه گفت ، پول دادم به اكانت رپيد تا دونه دونه لينك تو ليچر ها نندازم ، حالا بخاطر اينكه اسم يك سايت آهنگ تو لينكهاي من هست ، از اكانت پريميوم محروم هستم:(

sinasantana

Registered User
لایک‌ها
41

سلام.

اگه ممکنه یه مقدار بیشتر در مورد لیچر توضیح بدید. واسه کسایی ک نمی دونن چیه مثل خودم :p

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454

سلام.

اگه ممکنه یه مقدار بیشتر در مورد لیچر توضیح بدید. واسه کسایی ک نمی دونن چیه مثل خودم :p

اسکریپت RapidLeech یک اسکریپت رایگان هستش که روی هاست شما نصب می شه و می تونید لینک هاتون رو روی هاست و سرور خودتون مستقیم کنید.
نیاز به اکانت سایت های آپلود هم دارید، نداشته باشید باید تایمر رو تحمل کنید درست مثل یک سیستم با آی پی مشخص.
البته میزبان هاستتون باید اجازه نصب بده چون غیر قانونی هستش و فشار زیادی روی سرور میاره.
سایت هایی هم هستن که هاست رپید لیچ می فروشن و سایت هایی هم هستن این روند رو رایگان انجام می دن که عمر همشون 2 - 3 روز بیشتر نیست و می پکن!

rezabs

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

ممنونم ،

واقعا چي ميشه گفت ، پول دادم به اكانت رپيد تا دونه دونه لينك تو ليچر ها نندازم ، حالا بخاطر اينكه اسم يك سايت آهنگ تو لينكهاي من هست ، از اكانت پريميوم محروم هستم:(

شما در لیچر امکان دانلود گروهی دارید و نیازی به دانلود تک به تک ندارید. و همچنین میتونید از اکانت پرمیم استفاده کنید.

سلام.

ناکوت زحمتشو کشید فقط یک توضیح زیرش مینویسم.

اسکریپت RapidLeech یک اسکریپت رایگان هستش که روی هاست شما نصب می شه و می تونید لینک هاتون رو روی هاست و سرور خودتون مستقیم کنید.
نیاز به اکانت سایت های آپلود هم دارید، نداشته باشید باید تایمر رو تحمل کنید درست مثل یک سیستم با آی پی مشخص.
البته میزبان هاستتون باید اجازه نصب بده چون غیر قانونی هستش و فشار زیادی روی سرور میاره.
سایت هایی هم هستن که هاست رپید لیچ می فروشن و سایت هایی هم هستن این روند رو رایگان انجام می دن که عمر همشون 2 - 3 روز بیشتر نیست و می پکن!

استفاده از هاستینگهای لیچ درصورتی که قصد استفاده شخصی دارید اصلا به صرفه نیست.
اگر استفاده شخصی باشه معمولا روی هاستینگهای اشتراکی خوب مشکلی ندارید و چیزی نشون نمیده که باعث بشه سرویس دهنده اخطار بده.
اما پیشنهاد من اینه که اگر وی پی اس دارید روی اون راه بندازید یا اگر دوستانتون دارند از اون استفاده کنید.
من الان روی وی پی اس ویندوز راه اندازی کردم، این قسمت سختش بود :wacko: (برای زمانی که چند نفر هستید این راه بهتره تا اینکه از هاستتون بار بکشید)

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
سلام

ممنونم ،

شما لینکهاتو بده
من واسط اسمشونو تغیر میدم و تو رپید هم آپلود میکنم

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
شما لینکهاتو بده
من واسط اسمشونو تغیر میدم و تو رپید هم آپلود میکنم

جدی :rolleyes:

وای ممنونم از شما . فقط بگم خواهش میکنم تو زحمت نندازید خودتونو و هر چقدر که میتونید آپلود کنید.
چون راضی به زحمت نیستم اصلا

(پاک کردم- حجم خیلی زیاد بود - 5 گیگ)

جناب RAR باز هم میگم ، اگر احساس میکنید برای شما زحمت میشه ، یکجوری با قیلتر شکن دانلود میکنم . حالا ممکنه 10 روز طول بکشه.

در مورد محتوای فایلها بگم ، آهنگهای الترونیک سبک Chillout_Dreams میباشد.:)

اینهم راه حل دیگه. به نفع هر دوتون هم هست.
بد نیست همچین سرویسی راه بیفته. :cool:

نمیدونم والا. ولی من فکر نمیکنم به نفع ایشون بشه. چون فقط زحمت دان و آپ داره جناب RAR

Last edited:

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
ایمیل زدم به FileServe و گفتم تا کی مبلغی که درخواست برداشت دادم Pending می مونه؟ این هم جوابشون:

We don't process payments that were requested after Sunday 11:59PM EST.
Please wait. We payout between Monday and Wednesday.

یعنی دوشنبه و چهارشنبه این هفته پرداخت دارن. پس اگر پول توی حسابتون هست امروز درخواست بدید تا فردا به دستتون برسه.
من یه مقدار Pending دارم یه مقدار دیگه هم امروز می زنم خدا کنه فردا دل ما رو شاد کنه این FileServe :دی

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
ایمیل زدم به FileServe و گفتم تا کی مبلغی که درخواست برداشت دادم Pending می مونه؟ این هم جوابشون:

یعنی دوشنبه و چهارشنبه این هفته پرداخت دارن. پس اگر پول توی حسابتون هست امروز درخواست بدید تا فردا به دستتون برسه.
من یه مقدار Pending دارم یه مقدار دیگه هم امروز می زنم خدا کنه فردا دل ما رو شاد کنه این FileServe :دی
مي تونم بپرسم چقدر وقت هست فعاليت مي كنيد و چقدر فايل آپلود كرده بوديد ؟

rezabs

Registered User
لایک‌ها
4

شاد میکنه :p
لطفا خبرشو اینجا بگذارید. ممنون

بالا