ضرر از این بزرگتر می خوای که اپلودری واسه رپید نباشه!!!نه پاک نکن چون ضرری به رپید نمیزنه
شاید شرایط تغییر کنه
نه پاک نکن چون ضرری به رپید نمیزنه
شاید شرایط تغییر کنه
اره اما وقتی که مطمئن باشی قانونش نهایی شده و اپلودر ها رو رها کردهولی حالا کاری ندارم خدایش سرورهای رپید شیر خیلی از هات فایل قوی تر هستند من الان چند روز است دارم با هات فایل کار می کنم زیاد به دلم ننشت:-(
ولی چاره ای نیست باید کوچ کرد و رفت.
ضرر از این بزرگتر می خوای که اپلودری واسه رپید نباشه!!!
اره اما وقتی که مطمئن باشی قانونش نهایی شده و اپلودر ها رو رها کرده
پاک کردی خبرش رو اینجا بدهبزودی در یه عملیات انتحاری کل فایل ها رو از رو سرورهاشون پاک میکنم
بزودی در یه عملیات انتحاری کل فایل ها رو از رو سرورهاشون پاک میکنم
شما هنوز 489 رپيد دارياین چه وضع رپیدشیر هست
من روزی یک گیگ تنظیم کرده بودم و 150 روز اعتبار
الان خودش شده 29 روز اعتبار و 30 گیگ!!!
منو باش اومدم به 150 روز پول دادم
ولی الان شده 29 روز
چیکار میشه کرد؟؟
میتونم دوباره برگزدونم به روزی 1 گیگ ولی اعتبار 150 روزه بشه؟؟
آخه با دایال آپ مگه چقدر میشه دانلود کرد؟
شما هنوز 489 رپيد داري
كه با هر 99 رپيد مي توني يك ماه اكانت بگيري
احتمالا رپید به جایی رسیده بود که دیگه داشت ضرر میداد و سودی در کار نبود براش ! ملت از اپلودر ها اکانت میخردین و فروش اکانت پولی توسط خودشون کم شده بوده ! ضررش زیاد شده ! یه جوری میخوان ببندن برن ! منتها نمیخوان با بی ابرویی برن ! وگرنه این کاری که رپید داره میکنه خودکشی محضه ! من الان دنبال 2 تا اپیزود سریال میگشتم کل warez-bb رو زیر و رو کردم یه لینک سالم پیدا نکردم ! همرو رپید پاک کرده !
بعید می دونم برنامه ای داشته باشه چیزی که الان متوجه شدم نمیشه اپلود کرد شایدم ایراد از سمت من باشه . اپلود که می زنم ارور 2032 میده . صبحم 2 تا فایل 100 مگی اپلود کردم زد 100 دردص کامل شد . ولی تا الان فایلها را نشون نداده است!!!!!این اطمینان رو میتونم بهتون بدم رپید ضرر نمیداد
این تغییرات هم به خاطر اینه که مدیرشون عوض شده
اما احتمالا بررسی کنی رگ و ریشه این مدیره به ایرانیا میخوره! :دی
حتما برای آپلودر ها برنامه داره
به زودی به ثبات می رسه
بعید می دونم برنامه ای داشته باشه چیزی که الان متوجه شدم نمیشه اپلود کرد شایدم ایراد از سمت من باشه . اپلود که می زنم ارور 2032 میده . صبحم 2 تا فایل 100 مگی اپلود کردم زد 100 دردص کامل شد . ولی تا الان فایلها را نشون نداده است!!!!!
ببینید
بدون تعارف
سیستم کاملا آزمون و خطا داره پیش میره
اگه سیستمش رو به اینی که الان هست تغییر داده واسه فید بک هایی که گرفته
واسه همین هم هست میگم خودتون ایمیل بزنید
از ما هم خواسته نظرات شما رو بهش منتقل کنیم
خیلی از صحبت هایی که اینجا میشه رو من هم براشون ارسال میکنم
منم امیدوارم به سوی بهتر شدن پیش بره
من خودم با این سیستم پوینت دهیش مخالفم اما با اینکه مستقیم به آپلودر ها پول بده نه
پیشنهاد خودم هم بهشون همین پول دادن بوده. اما خب اونان که تصمیم میگیرن
masoudn is offline Report Post Reply With Quote
مسعود جان بگو برای ما که مقدار دانلود هامون زیاد راه بیاند ، اون سیستم قبلی که افتضاح بود ، این هم دست کمی نداره ولی نسبت به اون بهتره
سلام
اينكه در طول يك ماه 30 گيگ ميشه دانلود كرد حالا اگر كسي ميزان دانلودش بيشتر باشه و راپيد هم داشته باشه
بايد چكار كنه ؟ چه گزينه هايي رو بزنه تا همينطور به ازاء دانلودي كه ميكنه از راپيدي كه داره كم بشه و هر دفعه نخواد
وارد سايت راپيد بشه ؟
سلام
با تشكر از كجا ميزان ترافيك و راپيد باقيمانده و اينكه تا حالا چقدر مصرف كرديم رو بفهميم ؟