• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروشندگان و خریداران اکانت های رپیدشر حتما بخوانند

rezabs

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان در مجموع توجه کنند هر سیستم جدیدی که راه اندازی میشه تا زمانی که تثبیت نشه قضاوت در موردش زیاد درست نیست.
قبل از اینکه در مورد تحریم کردن رپید، اشتباه بودن این روشش، مشکل داشتن سیستم جدیدش و ... تصمیم بگیریم بهتره کمی صبر کنیم تا این چند روز انتقال سیستمش تمام بشه بعد بتونیم فیدبکهای صحیحتری از سیستم بگیریم و نظر بدیم.
چون مطمئنا خودشون هم میفهمند (و میدونستند) سیستمی که الان ما داریم میبینیم همین مشتریهای فعلی را هم فراری میده. پس حتما سعی کردند راه حل بهتری پیدا کنند.
فکر کنم حداقل به احترام اینکه این ایده را همین گروه در اینترنت به واقعیت تبدیل کردند میتونیم در حد چند روز منافعمون را در نظر نگیریم و بهشون اعتماد کنیم که راه حل خوب و جدیدی به ذهنشون رسیده. :blink:

امضا آقای امیدوار!!!! :p

یعنی میشه؟! :worried:

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان در مجموع توجه کنند هر سیستم جدیدی که راه اندازی میشه تا زمانی که تثبیت نشه قضاوت در موردش زیاد درست نیست.
قبل از اینکه در مورد تحریم کردن رپید، اشتباه بودن این روشش، مشکل داشتن سیستم جدیدش و ... تصمیم بگیریم بهتره کمی صبر کنیم تا این چند روز انتقال سیستمش تمام بشه بعد بتونیم فیدبکهای صحیحتری از سیستم بگیریم و نظر بدیم.
چون مطمئنا خودشون هم میفهمند (و میدونستند) سیستمی که الان ما داریم میبینیم همین مشتریهای فعلی را هم فراری میده. پس حتما سعی کردند راه حل بهتری پیدا کنند.
فکر کنم حداقل به احترام اینکه این ایده را همین گروه در اینترنت به واقعیت تبدیل کردند میتونیم در حد چند روز منافعمون را در نظر نگیریم و بهشون اعتماد کنیم که راه حل خوب و جدیدی به ذهنشون رسیده. :blink:

امضا آقای امیدوار!!!! :p

یعنی میشه؟! :worried:

بله من هم موافقم
مطئنا خودشون هم از اول حدس می زدن که این سیستم بدون توجه به آپلودر ها هیچ نتیجه خوبی نداره حتی اگه اسمشون رپیدشر باشه
بنابر این من که خیلی خوشبین هستم طی روز های آینده امتیازات آپلودر ها اعلام بشه
فعلا زوده برای تصمیم گیری
تنها تحریمی که می شه کرد کاری هستش که من و خیلی از آپلودر ها داریم انجام می دیم و اون هم آپلود نکردن هیچ فایلی روی رپید هستش

sinasantana

Registered User
لایک‌ها
41
حالا خوبه hotfile فیلتر شه! :D

چند وقتی هست که تو بعضی آی اس پی ها فیلتره

آقا حدسم درست از آب دراومد!!!

الان رفتم توی hotfile دیدم فیلتر شده!!! :lol: :lol: :lol:

بجونه خودم تا همین صبح فیلتر نبود! :wacko:

بچه ها یه نگاهی بندازید ببینید میتونید وارد شید

Last edited:

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
امروز دیدم نمیتونم با اکانتم ه برنامه رپید آپلودر لاگین کنم. ربطی به این تغییرات اخیر داره؟

Sm2

Registered User
لایک‌ها
0
سلام...این که خیلی مسخرس!
شاید من یه روز اتفاقی افتاد و نبودم...چرا باید از رپیدز هام کم بشه!
چطور میشه rapidfree رو انتخاب کرد ...برای روزهایی که دان نداری؟
برای من خاموشه!
بعد اونجا نوشته وقتی یه بسته رو سفارش میدی ...از فردا اکتیو میشه!
فردای اونها چطور محاسبه میشه اونوقت ؟
آخه روی چه ساعتی ..چه زمانی...
نمیشه من همون لحظه بسته رو اکتیو کنم..و ا 24 ساعت بعد بمونه؟
البته اینهایی که نوشتم...اونهایی بود که متوجه شدم..اگه اشتباه بگید:rolleyes:

sinasantana

Registered User
لایک‌ها
41
امروز دیدم نمیتونم با اکانتم ه برنامه رپید آپلودر لاگین کنم. ربطی به این تغییرات اخیر داره؟

احتمالا!

سلام...این که خیلی مسخرس!
شاید من یه روز اتفاقی افتاد و نبودم...چرا باید از رپیدز هام کم بشه!
چطور میشه rapidfree رو انتخاب کرد ...برای روزهایی که دان نداری؟
برای من خاموشه!
بعد اونجا نوشته وقتی یه بسته رو سفارش میدی ...از فردا اکتیو میشه!
فردای اونها چطور محاسبه میشه اونوقت ؟
آخه روی چه ساعتی ..چه زمانی...
نمیشه من همون لحظه بسته رو اکتیو کنم..و ا 24 ساعت بعد بمونه؟
البته اینهایی که نوشتم...اونهایی بود که متوجه شدم..اگه اشتباه بگید:rolleyes:

رفیق یه صفحه برو عقب جواب دادم

Last edited:

rezabs

Registered User
لایک‌ها
4
آقا حدسم درست از آب دراومد!!!

الان رفتم توی hotfile دیدم فیلتر شده!!! :lol: :lol: :lol:

بجونه خودم تا همین صبح فیلتر نبود! :wacko:

بچه ها یه نگاهی بندازید ببینید میتونید وارد شید

:weird:

R3B

Registered User
لایک‌ها
161

آي پي هاي ايران فعلا اجازه آپلود ندارند
شما با بروزرتون ميتونيد وارد اكانتتون بشيد و با داونلود منيجر داونلود كنيد منتها نه با راپيد آپلودر و نه از خود سايت با آي پي ايران نميتونيد آپلود داشته باشيد

اين امر موقتي هست تا رفع مورد ميتونيد از چيز پي ان براي تغيير آي پي تون استفاده كنيد

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
آي پي هاي ايران فعلا اجازه آپلود ندارند
شما با بروزرتون ميتونيد وارد اكانتتون بشيد و با داونلود منيجر داونلود كنيد منتها نه با راپيد آپلودر و نه از خود سايت با آي پي ايران نميتونيد آپلود داشته باشيد

اين امر موقتي هست تا رفع مورد ميتونيد از چيز پي ان براي تغيير آي پي تون استفاده كنيد

من اصلا با آی پی ایران کار نمیکنم! مشکل باید از جای دیگه باشه! فعلا تا وقتی وضعیت اش مشخص بشه روی رپید شیر آپ نمیکنم.

masoudn

Registered User
لایک‌ها
0

آره
خیلی از اکانتها توی کل دنیا این جوری شده بود که خودشون هم نمیدونستن چرا
ولی بعد از 2-3 ساعت درستش کردن

masoudn

Registered User
لایک‌ها
0
کلا الان مشکل یکی دو تا نیست
خیلی از اکانت های جدید حتی نمی تونستن وارد بشن که درست شد
رپید برنامه هاش کاملا معلوم نیس و هنوز چیزی نگفته اما چند تا چیز معلومه:
برای آپلودر ها برنامه داره
سیستمش رو داره سعی میکنه جوری عوض کنه که به نفع همه باشه
می خواد کاری کنه که دست برای پنل های متفاوت باز باشه و هر کس نسبت به نیازش سفارش بده
الان تنها کاری میشه کرد اینه که صبر کرد تا 15 جولای که سایت اصلیشون بالا میاد
یکی از دوستام که نمایندگی چند تا از آپلود سنتر ها رو داره میگفت اونها میگن کار رپید درسته و جواب هم میده
باید صبر کرد تا ببینیم چی میشه

rezabs

Registered User
لایک‌ها
4
می خواد کاری کنه که دست برای پنل های متفاوت باز باشه و هر کس نسبت به نیازش سفارش بده
یکی از دوستام که نمایندگی چند تا از آپلود سنتر ها رو داره میگفت اونها میگن کار رپید درسته و جواب هم میده

کاملا درسته
حتما فکرهای خوبی دارند

R3B

Registered User
لایک‌ها
161

بله حتما
وقتي ما داريم اين وضع و ميبينيم اونها كه آبرو و سرمايه شون هست كاملا ميدونند چي به چيه و همه چيزو زير نظر دارند
مخصوصا تو بازار رقابتي سرورها اگه كوچكترين اشتباهي بكنه ميليونها دلار ضرر ميكنه

پس مطمئن باشيد تمام اين كارها حساب شده و با برنامه هست كه بتونه توان رقابتي خودش رو تو بازار فعلي حفظ كنه و سهم خودش رو بعنوان بزرگترين و پركاربر ترين سرور فايل شيرينگ همچنان نگه داره

راپيد بتازگي سرورهاش و هم اضافه كرد و هم سرورهاي قبلي رو ارتقا داد و هزينه بالايي رو هم متقبل شد كه اخبارش درج شده بود حتي اعلام كرده ميتونه داده ها رو با سرعت 1 ترا بيت منتقل كنه همين الانم حداكثر با 500 مگا بيت بصورت عادي منتقل ميكنه (شايد به نظر ساده بياد اما وقتي حساب كنيد صدها سرور متصل به هم با اين همه اتصالات همزمان داونلود و آپلود چه پورت عظيمي ميخواد كه بتونه هر فايل رو با 1 ترا بيت منتقل كنه مغز آدم سوت ميكشه) پس نمي ياد تمام اين برنامه ها رو با اين كارش تباه كنه

قطعا شاهد اقدام عظيمي خواهيم بود بقول خياباني شك نكنيد:D

Classic Movie

Registered User
لایک‌ها
0
دیشب برای دانلود شبانه اکانت رو RapidMedium تنظیم کرده بودم (همون 5 گیگ در روز)، با اونکه شبی 3 گیگ بیشتر نمیتونم بگیرم، الان چک کردم دیدم از اکانت 78 rapids کم شده !
تست کردم دیدم هر 100 مگی که دانلود میکنم، تو اکانت 5 برابر از ترافیکم کم میشه :
100 مگ ----> 500 مگ
1 گیگ ------> 5 گیگ
الان دیشب که من 3 گیگ دان کردم، 15 گیگ واسم حساب شده و به همین خاطر 78 رپیدز کم کرده !
اکانتی رو که تو سیستم قبلی رپیدشیر من باید تا 12 روز دیگه داشته باشم، با این اوصاف سه چهار روز دیگه تموم میشه ! :eek:
خوب اینجوری که برای کسانی هم که مصرف اونچنانی ندارن، اصلاً صرف نمیکنه !:hmm:

کسی اینجا همچین مشکلی رو نداره ؟ امتحان کردید ببینین چه حجمی از ترافیکتون کم میشه ؟

Last edited:

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
دیشب برای دانلود شبانه اکانت رو RapidMedium تنظیم کرده بودم (همون 5 گیگ در روز)، با اونکه شبی 3 گیگ بیشتر نمیتونم بگیرم، الان چک کردم دیدم از اکانت 78 rapids کم شده !
100 مگ ----> 500 مگ
1 گیگ ------> 5 گیگ
الان دیشب که من 3 گیگ دان کردم، 15 گیگ واسم حساب شده و به همین خاطر 78 رپیدز کم کرده !
اکانتی رو که تو سیستم قبلی رپیدشیر من باید تا 12 روز دیگه داشته باشم، با این اوصاف سه چهار روز دیگه تموم میشه ! :eek:

کسی اینجا همچین مشکلی رو نداره ؟ امتحان کردید ببینین چه حجمی از ترافیکتون کم میشه ؟
قبلا این مشکل رو مطرح کرم و درسته
واقعا همش ضرره
سیستم محاسبه ی مصرفیش واقعا مشکل داره و حالا که سیستمش هم تغییر کرده داره خودش رو نشون میده

masoudn

Registered User
لایک‌ها
0
100 مگ ----> 500 مگ
1 گیگ ------> 5 گیگ

دوستانی که این مشکل رو دارن امکانش هست مستقیم به رپید ایمیل بزنن؟
ایمیل بزنید، ما هم میگیم، ایشالا درستش میکنن

sinasantana

Registered User
لایک‌ها
41
100 مگ ----> 500 مگ
1 گیگ ------> 5 گیگ

دوستانی که این مشکل رو دارن امکانش هست مستقیم به رپید ایمیل بزنن؟
ایمیل بزنید، ما هم میگیم، ایشالا درستش میکنن

دقیقا ! اصلا دیگه صرف نداره !

نکته آخرتون درسته ، چون من پهنای باند می خرم ، چون کنترل می شه دقیق متوجه شدم بیشتر می زنه

برای کسایی که کمتر از یک گیگ استفاده میکنن بهتر شده
برای کسایی که بین یک تا 5 گیگ مصرف میکنن خیلی فرقی نکرده
برای کسایی که بیشتر مصرف میکنن فکر کنم بدتر شده باشه درسته؟

ضمنا یه نکته ای هست که معمولا رپید مصرفتون رو خیلی بالاتر از مصرف واقعی میزنه. مثلا من وقتی 2 گیگ دانلود میکنم توی لاگ میزنه که 4 یا 5 گیگ دانلود کردم ... که این باعت میشه باز همه ضرر بکنن

توجه! توجه!

چندین جا دیدم که دوستان با حجم ترافیک دانلودیشون مشکل دارن! مشکل به این شکله که وقتی میرید توی سایت

و حجم دانلود شده ی خودتون رو چک میکنید، میبینید که بیشتر از اون مقداری که دانلود کرده اید محاسبه شده! که

معمولا این مقدار 5 برابر میباشد! یعنی مثلا شما یه فایل 50 مگابایتی دانلود کردید اما برای شما 250 مگابایت

درنظر گرفته شده و به سرعت به محدودیت دانلود خودتون میرسید.

حتما بارها شده که به محدودیت روزانتون ریسیدین و دانلودهای شما قطع شدند و مجبور شدید یک روز صبر کنید

تا دوباره بتونید دانلود کنید، در حال که مطمئن بوده اید حجم کمتری رو دانلود کردید.

دوستان دقت کنن که این مشکل جدیدی نیست ، خود من حدود 2 سال پیش هم این مشکل رو داشتم!!! همون

موقع کلی تو گوگل سرچ کردم تا فهمیدم چه مرگشه.

خوب حالا دلیلش :

خود رپیدشر میگه که این سایت با بعضی از دانلود منیجرها مشکل داره.

برید توی رپیدشر، http://rapidshare.com/faq.html ،توی تیتر ?can broken downloads be resumed نوشته شده:

Please be aware that some download accelerator do not handle the download with several streams

correctly and produce more traffic, which will be accumulated to your traffic
خواهشمندیم مراقب باشید که بعضی از دانلود منیجرها بدرستی نمیتوانند دانلودی را با چندین بازو انجام دهند و

ترافیک بیشتری را تولید میکنند که در حجم ترافیک شما محاسبه میشود!

منظورش از چند بازو در واقع همون شاخه ها ویا کانکشن های هر دانلود میباشد که بسیاری از دانلود منیجرها

از این روش برای افزایش سرعت دانلود استفاده میکنند. اما متاسفانه رپید شر بعد از گذشته چندین سال هنوز

این مسئله رو برطرف نکرده!

توی خود سایت رپیدشر توصیه شده که از RapidShareManager خود سایت برای دانلود فایل هاتون استفاده کنید

که با چنین مشکلاتی برخورد نکنید. البته بازم دارم میگم که با بعضی از دانلود منیجرها مشکل داره نه همه ی اونا

یک راه دیگه هم برای مقابله با این مشکل اینه که برید و از توی تنظیمات دانلودرتون ، تعداد بازوها یا استریم ها رو

به 1 کاهش بدید.

من قبلا ها با download accelerator plus یا همون DAP که دانلود میکردم چننین مشکلی رو داشتم که با کاهش

تعداد بازوها به 1 مشکل حل شد.

به هرحال میتونید توی گوگل سرچ کنید و ببنید رپیدشر با کدوم دانلودر این مشکل رو نداره که از اون استفاده کنید.

نرم افزار internet download manager رو چندین بار تست کردم چنین مشکلی وجود نداشت. باورتون نمیشه حتی

خیلی کمتر هم حساب میکنه! همین الان 120 مگابایت دانلود کردم که واسم 32 مگ حساب کرده! :lol:​

Last edited:

Classic Movie

Registered User
لایک‌ها
0

نرم افزار internet download manager رو چندین بار تست کردم چنین مشکلی وجود نداشت. باورتون نمیشه حتی

خیلی کمتر هم حساب میکنه! همین الان 120 مگابایت دانلود کردم که واسم 32 مگ حساب کرده! :lol:​

ولی من این مشکل رو با IDM دارم. :rolleyes:
تعداد connection ها رو هم دقیقاً بخاطر همین مشکل تقریباً دو ماهی میشه، روی یک گذاشتم، ولی از وقتی این سرویس جدیدشون راه افتاده، نمی دونم چی شده برای من ترافیک رو اینجوری حساب میکنه !
راستی با تعداد connection یک، سرعت خیلی افت میکنه، پس چه فرقی بین اکانت Premium و free هست !:blink:​

sinasantana

Registered User
لایک‌ها
41
ولی من این مشکل رو با IDM دارم. :rolleyes:
تعداد connection ها رو هم دقیقاً بخاطر همین مشکل تقریباً دو ماهی میشه، روی یک گذاشتم، ولی از وقتی این سرویس جدیدشون راه افتاده، نمی دونم چی شده برای من ترافیک رو اینجوری حساب میکنه !
راستی با تعداد connection یک، سرعت خیلی افت میکنه، پس چه فرقی بین اکانت Premium و free هست !:blink:

خیلی عجیبه ، من بارها IDM رو با 8 تا کانکشنش تست کردم ، با رپیدشر مشکلی نداشت.حداقل واسه من. بیشتر از 1 ساله دارم باش دانلود میکنم!

آره با 1 بازو سرعت خیلی کم میشه، بدرد نمیخوره

Last edited:
بالا