خوب اینم یه کار مسخره دیگه از رپیده ! اومده درستش کنه زده بدتر خراب کرده ! downgrade یک روز بعد انجام میگیره. یعنی شما روز قبل باید علم غیب داشته باشی که فردا آیا دانلود میکنی یا نمیکنی وگرنه حداقل 4 رپیدز هوتوتو !
با اینکار فقط و فقط خودش سود میبره که هی مردم مجبور میشن اکانت بخرن ! حتی واسه اونایی هم که دانلودشون محدوده زیاد به درد نمیخوره ! چون شما همیشه هم نمیتونی میزان مورد نظر رو دانلود کنی و یه روزی هم اصلا یادت میره ! بی دلیل 5 رپیدز کم میشه ! در صورتیکه قبلا میدونستی اعتبار اکانت من یک ماهه ! تو این 1 ماه هرکاری دلم بخواد میکنم !
فقط یک کلام مسخره !
با اینکه هات فایل ندارم ! و نخریدم ! ولی دمش گرم ! پرداخت که انجام میده ! سر ساعت و دقیق پول رو به حسابت میریزه. اینا بعد از 100 بار تغییر هی پوینت های مردم رو سوزوندن ! حالا هم که...
والا ادم حساب کنه میبینه برای کسایی که در حد یک گیگ دانلود میکنن به صرفست .
چهار رپید به ریال بخوای تبدیل کنی تقریبا پنجاه تومن میشه.
حتی اگه یک ماهه بخواد کسی بگیره 1500 تومن میشه . 1500 کجا و اکانت بدون پوینتی که پنج تومن بود کجا !!
تازه ادم مثلا میدونه دو سه روز کار نداره شارژ نمیکنه .
از طرفی برای پنج گیگ دانلود 20 رپید میگیره , که باز به پول ما در میاد حدودا 250 تومن , یعنی ماهی 7500 , این یکمقدار شاید برای کسایی که اکانت بدون پوینت میگرفتن که حالا قیمت شده بود نزدیک 5500 6000 تومن شاید یه مقدار ضرر باشه .ولی خب همین افراد هم ممکنه چند روز در ماه دانلود نداشته باشن و شارژ نکنن و حتی زیر پنج تومن در بیاد براشون توی یک ماه.
به نظر من که این تغییرات بد نیست.