• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروشندگان و خریداران اکانت های رپیدشر حتما بخوانند

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
دوستان با این سیستم جدید اگه کسی مثلا روزی یک گیگ بتونه بگیره , همین که 4 پوینت خرجشه میتونه یه روز که نمیخواد همون یک گیگ هم بگیره چیزی ازش کم نشه؟ یعنی میشه روزانه حساب کرد؟
اگه اینجور باشه برای کاربرای عادی خیلی به صرفست.

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
دوستان با این سیستم جدید اگه کسی مثلا روزی یک گیگ بتونه بگیره , همین که 4 پوینت خرجشه میتونه یه روز که نمیخواد همون یک گیگ هم بگیره چیزی ازش کم نشه؟ یعنی میشه روزانه حساب کرد؟

نه خیر . سهمیه امروز شما 1 گیگ هست حالا چه دان کنی و چه نکنی میسوزه و برای فردا ذخیره نمیشه
یعنی روزانه حداکثر 1 گیگ

مرده شور رپیدشیر رو ببرن

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
نه خیر . سهمیه امروز شما 1 گیگ هست حالا چه دان کنی و چه نکنی میسوزه و برای فردا ذخیره نمیشه
یعنی روزانه حداکثر 1 گیگ

مرده شور رپیدشیر رو ببرن

منظورم اینه که یک روزه میشه شارژ کرد یا کمترین شارژ یک ماهست؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
والا تا اونجا که من میدونم حداقل خرید 400 رپیدز است و نه 4 رپیدز. یعنی 8000 تومان بابت 3 ماه بیشتر

نه اون حداقل چهارصد رپید فرق میکنه , اون فکر کنم اعتباریه که توی اکانته , که باهاش میشه هر سرویسی گرفت.
ولی سرویساش کمترین شارژش اینه

RapidSmall 4 10 GB 1 GB 0

یعنی چهار رپید برای یک روز , برداشت من اینه که خب کمترین رپیدی که میتونه کسی بخره چهارصد رپیده که توی اکانتش میمونه , و هر وقت خواست میتونه مثلا همین رپید اسمال رو بگیره با چهار پوینت برای یه روز

حالا دیگه نمیدونم

mx_2dar

Registered User
لایک‌ها
1
رپیدشر گور خودشو کنده حیف این همه پول واسه اکانت یه سالش دادم الان 10 تومن هم زیاده براش

sinasantana

Registered User
لایک‌ها
41

یعنی روزانه حداکثر 1 گیگ

مرده شور رپیدشیر رو ببرن

منظورم اینه که یک روزه میشه شارژ کرد یا کمترین شارژ یک ماهست؟

والا تا اونجا که من میدونم حداقل خرید 400 رپیدز است و نه 4 رپیدز. یعنی 8000 تومان بابت 3 ماه بیشتر

نه اون حداقل چهارصد رپید فرق میکنه , اون فکر کنم اعتباریه که توی اکانته , که باهاش میشه هر سرویسی گرفت.
ولی سرویساش کمترین شارژش اینه

RapidSmall 4 10 GB 1 GB 0

یعنی چهار رپید برای یک روز , برداشت من اینه که خب کمترین رپیدی که میتونه کسی بخره چهارصد رپیده که توی اکانتش میمونه , و هر وقت خواست میتونه مثلا همین رپید اسمال رو بگیره با چهار پوینت برای یه روز

حالا دیگه نمیدونم

فکر کنم 2 تا راه واسه این کار باشه:

راه اول: یه گزینه ی جدید اضافه کرده به اسم رپید فری که واسه من هنوز فعال نمیشه ، فکر کنم اینو روزهایی که
نمیخواید دانلودی داشته باشید باید فعال کنید بازم میگم که ظاهرا به دلیل اینکه سایت هنوز تغییرات رو صد در
صد کامل نکرده ، این گزینه واسه من که هنوز فعال نمیشه.

راه دوم: این روش هنوز قطعی نیست ولی یک با امتحان کردم و رپیدی کم نشد! یعنی یک روز گذشت و اون 4 تا
رپیدی که باید کم میشد ، کم نشد ! :happy: اما تا اطمینان پیدا نکنم ، نگم بهتره.

Last edited:

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
فکر کنم 2 تا راه واسه این کار باشه:

راه اول: یه گزینه ی جدید اضافه کرده به اسم رپید فری که واسه من هنوز فعال نمیشه ، فکر کنم اینو روزهایی که
نمیخواید دانلودی داشته باشید باید فعال کنید بازم میگم که ظاهرا به دلیل اینکه سایت هنوز تغییرات رو صد در
صد کامل نکرده ، این گزینه واسه من که هنوز فعال نمیشه.

راه دوم: این روش هنوز قطعی نیست ولی یک با امتحان کردم و رپیدی کم نشد! یعنی یک روز گذشت و اون 4 تا
رپیدی که باید کم میشد ، کم نشد ! :happy: اما تا اطمینان پیدا نکنم ، نگم بهتره.

خوب اینم یه کار مسخره دیگه از رپیده ! اومده درستش کنه زده بدتر خراب کرده ! downgrade یک روز بعد انجام میگیره. یعنی شما روز قبل باید علم غیب داشته باشی که فردا آیا دانلود میکنی یا نمیکنی وگرنه حداقل 4 رپیدز هوتوتو !

با اینکار فقط و فقط خودش سود میبره که هی مردم مجبور میشن اکانت بخرن ! حتی واسه اونایی هم که دانلودشون محدوده زیاد به درد نمیخوره ! چون شما همیشه هم نمیتونی میزان مورد نظر رو دانلود کنی و یه روزی هم اصلا یادت میره ! بی دلیل 5 رپیدز کم میشه ! در صورتیکه قبلا میدونستی اعتبار اکانت من یک ماهه ! تو این 1 ماه هرکاری دلم بخواد میکنم !

فقط یک کلام مسخره !

با اینکه هات فایل ندارم ! و نخریدم ! ولی دمش گرم ! پرداخت که انجام میده ! سر ساعت و دقیق پول رو به حسابت میریزه. اینا بعد از 100 بار تغییر هی پوینت های مردم رو سوزوندن ! حالا هم که...

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
خوب اینم یه کار مسخره دیگه از رپیده ! اومده درستش کنه زده بدتر خراب کرده ! downgrade یک روز بعد انجام میگیره. یعنی شما روز قبل باید علم غیب داشته باشی که فردا آیا دانلود میکنی یا نمیکنی وگرنه حداقل 4 رپیدز هوتوتو !

با اینکار فقط و فقط خودش سود میبره که هی مردم مجبور میشن اکانت بخرن ! حتی واسه اونایی هم که دانلودشون محدوده زیاد به درد نمیخوره ! چون شما همیشه هم نمیتونی میزان مورد نظر رو دانلود کنی و یه روزی هم اصلا یادت میره ! بی دلیل 5 رپیدز کم میشه ! در صورتیکه قبلا میدونستی اعتبار اکانت من یک ماهه ! تو این 1 ماه هرکاری دلم بخواد میکنم !

فقط یک کلام مسخره !

با اینکه هات فایل ندارم ! و نخریدم ! ولی دمش گرم ! پرداخت که انجام میده ! سر ساعت و دقیق پول رو به حسابت میریزه. اینا بعد از 100 بار تغییر هی پوینت های مردم رو سوزوندن ! حالا هم که...

والا ادم حساب کنه میبینه برای کسایی که در حد یک گیگ دانلود میکنن به صرفست .
چهار رپید به ریال بخوای تبدیل کنی تقریبا پنجاه تومن میشه.
حتی اگه یک ماهه بخواد کسی بگیره 1500 تومن میشه . 1500 کجا و اکانت بدون پوینتی که پنج تومن بود کجا !!
تازه ادم مثلا میدونه دو سه روز کار نداره شارژ نمیکنه .
از طرفی برای پنج گیگ دانلود 20 رپید میگیره , که باز به پول ما در میاد حدودا 250 تومن , یعنی ماهی 7500 , این یکمقدار شاید برای کسایی که اکانت بدون پوینت میگرفتن که حالا قیمت شده بود نزدیک 5500 6000 تومن شاید یه مقدار ضرر باشه .ولی خب همین افراد هم ممکنه چند روز در ماه دانلود نداشته باشن و شارژ نکنن و حتی زیر پنج تومن در بیاد براشون توی یک ماه.
به نظر من که این تغییرات بد نیست.

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
حتی اگه یک ماهه بخواد کسی بگیره 1500 تومن میشه . 1500 کجا و اکانت بدون پوینتی که پنج تومن بود کجا !!
از طرفی برای پنج گیگ دانلود 20 رپید میگیره , که باز به پول ما در میاد حدودا 250 تومن , یعنی ماهی 7500 , این یکمقدار شاید برای کسایی که اکانت بدون پوینت میگرفتن که حالا قیمت شده بود نزدیک 5500 6000 تومن شاید یه مقدار ضرر باشه .ولی خب همین افراد هم ممکنه چند روز در ماه دانلود نداشته باشن و شارژ نکنن و حتی زیر پنج تومن در بیاد براشون توی یک ماه.

قبل از تمام این بحث ها که شما گفتی باید این مساله رو بیشتر توجه کنی که بیشتر از 90% آپلودرها الان فعلا روی رپید آپلود نمی کنن و این یعنی فایل جدید رو رپید وجود نخواهد داشت در آینده نزدیک
بنابر این رپید فقط یه راه داره اون هم اینکه یه امتیازاتی برای آپلودر ها قرار بده اون هم نه مثل سابق بلکه بهتر
چون الان دیگه هات فایل و فایل سرور و همینطور بقیه هستن که کافیه رپید یه اشتباه کنه و اونا مشتری هاشو بگیرن
و مطمئن هم باشید اگه یوزر ها برن سمت هات فایل و بیقه آپلود سنتره ها به این راحتی بر نمی گردن چون تنها برتری الان رپید اول تعداد زیاد لینک هاش و بعد سرعت بالاش و با نبود قسمت اول عملا قسمت دوم هم بی فایده می شه حالا چه اکانتش 1 میلیون تومان باشه چه 100 تومان

Last edited:

sinasantana

Registered User
لایک‌ها
41
حالا خوبه hotfile فیلتر شه! :D

Last edited:

sinasantana

Registered User
لایک‌ها
41

تا حدودی بات موافقم! :)

فکر کنم رپید یه فکری واسه آپلودرها میکنه ، یعنی باید بکنه! :p

Last edited:

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
قبل از تمام این بحث ها که شما گفتی باید این مساله رو مورد بیشتر توجه کنی که بیشتر از 90% آپلودرها الان فعلا روی رپید آپلود نمی کنن و این یعنی فایل جدید رو رپید وجود نخواهد داشت در آینده نزدیک
بنابر این رپید فقط یه راه داره اون هم اینکه یه امتیازاتی برای آپلودر ها قرار بده اون هم نه مثل سابق بلکه بهتر
چون الان دیگه هاتفایل و فایل سرور و همینطور بقیه هستن که کافیه رپید یه اشتباه کنه و اونا مشتری هاشو بگیرن
و مطمئن هم باشید اگه یوزر ها برن سمت هاتفایل و بیقه آپلود سنتره ها به این راحتی بر نمی گردن چون تنها برتری الان رپید اول تعداد زیاد لینک هاش و بعد سرعت بالاش و با نبود قسمت اول عملا قسمت دوم هم بی فایده می شه حالا چه اکانتش 1 میلیون تومان باشه چه 100 تومان

این چیزی که شما میگید رو من هم قبول دارم

الان چون به آپلودرها اهمیت نداد بیشتر فایلهای جدید داره رو فایل سرور و هاتفایل آپلود میشه

شما نگاه کن دیگه رشد بازدید کننده از فایل سرور 3000 درصد افزایش یافته

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
قبل از تمام این بحث ها که شما گفتی باید این مساله رو مورد بیشتر توجه کنی که بیشتر از 90% آپلودرها الان فعلا روی رپید آپلود نمی کنن و این یعنی فایل جدید رو رپید وجود نخواهد داشت در آینده نزدیک
چون الان دیگه هاتفایل و فایل سرور و همینطور بقیه هستن که کافیه رپید یه اشتباه کنه و اونا مشتری هاشو بگیرن
و مطمئن هم باشید اگه یوزر ها برن سمت هاتفایل و بیقه آپلود سنتره ها به این راحتی بر نمی گردن چون تنها برتری الان رپید اول تعداد زیاد لینک هاش و بعد سرعت بالاش و با نبود قسمت اول عملا قسمت دوم هم بی فایده می شه حالا چه اکانتش 1 میلیون تومان باشه چه 100 تومان

درسته , این قضیه یک مقدار به نفع دانلودر هاست ولی اصل مطلب آپلودرها هستن , اگه آپلودی نباشه دانلودی در کار نیست از طرفی هم سیستم قبلی هم برای رپید فکر کنم سود نداشت چون دیگه فکر کنم ده درصد هم از خود رپید اکانت نمیگرفتن و میمودن از کسایی که پوینت داشتن بدون پوینت میخریدن !! که حالا رپید اومد این برنامه رو راه انداخت. که اینم این مشکلاتو داره
حالا راه چاره چیه خدا میدونه :D

su5u1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا هات فایل مدام فیلتره می شه و باز می شه مجدد؟!

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
دوستان ، خواهشا رپید رو تحریم کنید ! گند زده با این سیستم جدید خودش !
کلی ضرر کردم سر این سیستم مسخرش !

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

آخه شما داری اینا رو یه روزه حساب میکنی ! برای کسی که مثلا ماهی یه بار میخواد یه چیزی رو دانلود کنه خوب میصرفه ! البته خوب قبلا هم شما اگر میخواستی یه روز خرید کنی ، خود رپیدشیر یک روزه یا 2 روزه هم میفروخت .

بعد اینکه مشکل ضرر های این هدر رفتن رپیدز هاست ، بخصوص برای کسایی که نمیدونن یه روز واقعا 1 گیگ میخوان دانلود کنن یا نه میخوان 5 گیگ دانلود کنن ! فرض کن من یه روز میگم میخوام 2 گیگ دانلود کنم ! میام تنظیم میکنم رو 20 رپیدز . بعد تا من بخوام این 2 رپیدز رو تغییر بدم ، 20 تا دیگه هم رفته ! با این حساب بقول دوستان دیگه فایده ای برای آپلودر ها نداره. من خودم الان یک سالی یا دوسالی هست که از پوینت دارم هر ماه رو شارژ میکنم ! خوب از این به بعد باید برای رپیدز که جیبم میره ! باید پول بدم ! نسبت ضرر هاش به سودش خیلی بیشتره ! فقط شاید و شاید سودش برسه به همون کسی که 1 گیگ میخواد دانلود کنه و بقول شما 5000 تومن پول نده !

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
آخه شما داری اینا رو یه روزه حساب میکنی ! برای کسی که مثلا ماهی یه بار میخواد یه چیزی رو دانلود کنه خوب میصرفه ! البته خوب قبلا هم شما اگر میخواستی یه روز خرید کنی ، خود رپیدشیر یک روزه یا 2 روزه هم میفروخت .

بعد اینکه مشکل ضرر های این هدر رفتن رپیدز هاست ، بخصوص برای کسایی که نمیدونن یه روز واقعا 1 گیگ میخوان دانلود کنن یا نه میخوان 5 گیگ دانلود کنن ! فرض کن من یه روز میگم میخوام 2 گیگ دانلود کنم ! میام تنظیم میکنم رو 20 رپیدز . بعد تا من بخوام این 2 رپیدز رو تغییر بدم ، 20 تا دیگه هم رفته ! با این حساب بقول دوستان دیگه فایده ای برای آپلودر ها نداره. من خودم الان یک سالی یا دوسالی هست که از پوینت دارم هر ماه رو شارژ میکنم ! خوب از این به بعد باید برای رپیدز که جیبم میره ! باید پول بدم ! نسبت ضرر هاش به سودش خیلی بیشتره ! فقط شاید و شاید سودش برسه به همون کسی که 1 گیگ میخواد دانلود کنه و بقول شما 5000 تومن پول نده !

شما باید با سیستم قبلی مقایسه کنی , اول که خب سیستم قبلی روزانش گرون بود و فکر نمیکنم برای کسی میصرفید , اکثرا خب ماهانه میگرفتن مثلا پنج تومن بدون پوینت , حالا چه کار میکردن چه نمیکردن یه ماه تموم میشد پنج تومنه رفته بود , ولی حالا اصلا گیریم کسی پونزده روز یک ماهم کار نکنه , یک و پونصد ازش رفته , این دیگه مشخصه به صرفست , البته گفتم بیشتر برای کسایی که میخوان در حد یه گیگ دانلود کنن , مثل خود من شبانه بخوام دانلود کنم کلا نهصد مگ میتونم بگیرم , درصد بالایی از کاربرا هم مثل منن فکر کنم, شایدم کمتر اصلا بتونن بگیرن .
مشکل اصلی فکر میکنم همون کوچ کردن آپلودرا باشه که اونم بعیده رپیدشیر فکر اونجاشو نکرده باشه و میدون رو بده دست آپلود سنترای دیگه .
باید منتظر بود یه برگ برنده رو کنه در جهت برگردوندن آپلودرا

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
این یعنی چه؟؟
کد:
Please note that a downgraded package will be activated on the next day.

امروز من یک Rapidbig فعال کرده بودم! فردا خود به خود می شه رپید اسمال یا رپید پرمیوم (یا ممد اسمال؟؟:دی)

بالا