• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروشندگان و خریداران اکانت های رپیدشر حتما بخوانند

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
لینک های هات فایل یکم سخت گیر میان. منبع خوبی برای لینک هاش هست ؟

الان كمتر آپلودر حرفه اي هست كه ميرور هات فايل نده تعجب ميكنم شايد منابع شما اكثرا سايتهاي فارسي زبان باشند منتها در تمام سايتهاي وارز مشهور به جرات ميگم حداقل 70 درصد لينكها يا هات فايلند يا ميرور هات فايل دارند

شما فقط كافيه نام برنامه مورد نظرتون رو با عبارت هات فايل گوگل كنيد
مثلا
microsoft windows 7 hotfile

اين مثال نمونه بود و با محدود كردن جستجو موارد بهتري گيرتون مي ياد

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
نمايش ميزان درآمد كسب شده رو بر نداشت
قبلا يه امكاني اضافه كرد كه ميتونستيد با پولتون اكانت جديد بسازيد كه اونو برداشت و هنوز هم تغييري توش نيست

ميزان درآمدتون هم مشخص هست كه با توجه به رنكتون و تعداد داونلودها مشخص ميشه اونم به روز
فقط ميتونيد با پولتون اكانت خودتون رو شارژ كنيد و يا اونو نقدا بگيريد

ممنونم دوست عزیز.
تو کدوم قسمت میشه میزان درآمد کلی و رنک رو مشاهده کرد؟

masoudn

Registered User
لایک‌ها
0
شما اگر می خواستید به رپیدشیر پیشنهاد بدید چی میگفتید بهش؟!

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
ممنونم دوست عزیز.
تو کدوم قسمت میشه میزان درآمد کلی و رنک رو مشاهده کرد؟

از طريقي كه عكس نشون ميده

i4820_000.jpg

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
شما اگر می خواستید به رپیدشیر پیشنهاد بدید چی میگفتید بهش؟!

نميدونم شما ادمين راپيد گو سابق اگه باشيد(حدسم ميزنم)
يادتون باشه اون زمان كه آپلودينگ هي به مشكل ميخورد كلي با هم چت ميكرديم من بهتون سر سختانه پيشنهاد ميكردم از شيرينگ ماتريكس حمايت كنيد اون موقع شيرينگ ماتريكس تازه اومده بود و شما هم قول داديد حمايت كنيد و كرديد
الان شيرينگ ماتريكس فعالتر از لتيت بيت شده

اگه بخوام به راپيد پيشنهاد بدم كه شما هم نمايندگيش گرفتيد كه بهتون هم تبريك ميگم و اميدوارم موفق باشيد
ببينيد من بعنوان يه آپلودر چندان تو راپيد مايل نيستم كار كنم
اولا هيچ فرقي بين يه فايل 5 مگي و يه فايل 200 مگي نيست و داونلود هر دو شون برام 1 پوينت مينداخت خب اگه بخوام راپيد و انتخاب كنم فايلهامو 100 مگي پك ميكنم وقتي كه فايلها دائم بودند زياد فرقي نداشت تعداد فايلهاي اكانت كه خب يه اكانت ديگه فعال ميكردم اما تو سرورهاي ديگه هر حجمي امتياز خودش رو داره حالا راپيد فايلها رو پاك هم ميكنه فرض يه پك 40 قسمتي و بيشتر (فيلمها و بازي ها) چند تا پارتش پاك شده باشه كل پك بي ارزش ميشه و كسي هم داونلود نميكنه چون طرف مي ياد لينكها رو تو داونلود منيجر ميبره ميبينه چند تا پارتش نيست كل داونلود رو كنسل ميكنه
حالا نظر من كه ميتونه ايده آل آپلودرها باشه
سرويسي براي آپلودرها بصورت اختصاصي فراهم بشه (تو همين شرايط جديد) كه هم حجم نامحدود بده و هم فايلها پاك نشند و هم بشه فايلهاي بزرگتر آپلود كرد و مهمتر از اون سود آپلودرها هم از بين نره حالا به هر روشي مثلا با داونلود رپيدز بده و رپيدز رو بشه منتقل كرد
حالا ميشه در نظر گرفت اين سرويس فقط براي كسايي باشه كه بتونند ماهانه ايكس راپيدز كسب كنند يا مثلا ايكس درصد از تعداد كل فايلهاي اكانتشون داونلود بشه كه حالت دوم معقولانه تر هست

الان نگاه كنيد هات فايل چكار كرد كه رو دست راپيد بلند شده

فضاي اكانت نامحدود بود
داونلود هم نامحدود
فايلها دائم
قيمت اكانت ارزونتر از راپيد
فايلهاي پا شده رو ميتونيد هر چند بار آپلود كنيد كه راپيد بلك ليست داره و جز با تغيير MD5 فايلها راهي براي آپلود مجدد نيست
پوينتها رو پولي كرد كه راپيد مجبور شد تبعيت كنه
حجم هر فايل رو از 200 افزايش داد به 400 مگ و راپيد مجبور شد از 100 مگ بكنه 200 مگ
براي هات لينك 200 گيگ به هر اكانت داد كه راپيد 5 گيگ ترافيك شير داشت و هنوز هم داره

جديدترين اقدامش هم حجم رو به 2 گيگ افزايش داد و پول داونلود فايلهاي بالاي يك گيگ رو هم اضافه كرد كه آپلودرها ترغيب بشند بيشتر فايلهاي بزرگ آپلود كنند

مزيتي كه راپيد داشت اين بود كه به محض شروع آپلود لينك فايل مشخص بود و هات فايل 2 تا 3 دقيقه طول ميكشيد كه اين مطلب براي ريليزهاي جديد اهميت داشت براي آپلودرها
منتها هات فايل اومد تغييراتي داد كه الان حداكثر 30 ثانيه بعد از اتمام آپلود (ftp upload) فايلها تو اكانتته در صورتي كه ديتابيس بلك ليست راپيد هم داره سنگين ميشه و چك كردن كل ديتابيس براي هر فايل آخر خستش ميكنه و مجبور ميشه ورش داره مثل همون اتفاقي كه براي مخابرات و گوشي هاي قاچاق افتاد و آخر هم كنسل شد

شرايط جديد هنوز معلوم نيست اما اميدوارم شاهد خودكشي راپيد نباشيم چون اگه آپلودرها نخواند و براشون نصرفه ريليزهاي جديد رو تو راپيد آپلود كنند خريد اكانت راپيد هم كم ميشه و اگر اين سرمايه گردش كنه بسمت سرورهاي ديگه مطمئن باشيد اونها با اون سرمايه به اين راحتي ها جاي خالي دوباره به راپيد نميدند

Officer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ولی در اکانتی که من ساختم این گزینه وجود نداره. البته اکانت من از نوع رایگان هست.

i4822_H.JPG

پی پل رو توش اوکی کنید
حل میشه :D

در ضمن بعد از fileserve بهترین گزینه Sharingmatrix هست که همون امکانات رو میده

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
الان رفتم تو اکانتم دیدم اینجوری شده! کسی می دونه یعنی چی؟!! الان چقدر می تونم استفاده کنم؟
در ضمن این اکانتم 2ماه دیگه شارژ بود!

3327884.gif

rezabs

Registered User
لایک‌ها
4
الان رفتم تو اکانتم دیدم اینجوری شده! کسی می دونه یعنی چی؟!! الان چقدر می تونم استفاده کنم؟

3327884.gif

توی بخش نیوز یک جدول گذاشته که میتونید متوجه بشید معنی این چیزها چیه.

Last edited:

masoudn

Registered User
لایک‌ها
0
نميدونم شما ادمين راپيد گو سابق اگه باشيد(حدسم ميزنم)
يادتون باشه اون زمان كه آپلودينگ هي به مشكل ميخورد كلي با هم چت ميكرديم من بهتون سر سختانه پيشنهاد ميكردم از شيرينگ ماتريكس حمايت كنيد اون موقع شيرينگ ماتريكس تازه اومده بود و شما هم قول داديد حمايت كنيد و كرديد
الان شيرينگ ماتريكس فعالتر از لتيت بيت شده

اگه بخوام به راپيد پيشنهاد بدم كه شما هم نمايندگيش گرفتيد كه بهتون هم تبريك ميگم و اميدوارم موفق باشيد
ببينيد من بعنوان يه آپلودر چندان تو راپيد مايل نيستم كار كنم
اولا هيچ فرقي بين يه فايل 5 مگي و يه فايل 200 مگي نيست و داونلود هر دو شون برام 1 پوينت مينداخت خب اگه بخوام راپيد و انتخاب كنم فايلهامو 100 مگي پك ميكنم وقتي كه فايلها دائم بودند زياد فرقي نداشت تعداد فايلهاي اكانت كه خب يه اكانت ديگه فعال ميكردم اما تو سرورهاي ديگه هر حجمي امتياز خودش رو داره حالا راپيد فايلها رو پاك هم ميكنه فرض يه پك 40 قسمتي و بيشتر (فيلمها و بازي ها) چند تا پارتش پاك شده باشه كل پك بي ارزش ميشه و كسي هم داونلود نميكنه چون طرف مي ياد لينكها رو تو داونلود منيجر ميبره ميبينه چند تا پارتش نيست كل داونلود رو كنسل ميكنه
حالا نظر من كه ميتونه ايده آل آپلودرها باشه
سرويسي براي آپلودرها بصورت اختصاصي فراهم بشه (تو همين شرايط جديد) كه هم حجم نامحدود بده و هم فايلها پاك نشند و هم بشه فايلهاي بزرگتر آپلود كرد و مهمتر از اون سود آپلودرها هم از بين نره حالا به هر روشي مثلا با داونلود رپيدز بده و رپيدز رو بشه منتقل كرد
حالا ميشه در نظر گرفت اين سرويس فقط براي كسايي باشه كه بتونند ماهانه ايكس راپيدز كسب كنند يا مثلا ايكس درصد از تعداد كل فايلهاي اكانتشون داونلود بشه كه حالت دوم معقولانه تر هست

الان نگاه كنيد هات فايل چكار كرد كه رو دست راپيد بلند شده

فضاي اكانت نامحدود بود
داونلود هم نامحدود
فايلها دائم
قيمت اكانت ارزونتر از راپيد
فايلهاي پا شده رو ميتونيد هر چند بار آپلود كنيد كه راپيد بلك ليست داره و جز با تغيير MD5 فايلها راهي براي آپلود مجدد نيست
پوينتها رو پولي كرد كه راپيد مجبور شد تبعيت كنه
حجم هر فايل رو از 200 افزايش داد به 400 مگ و راپيد مجبور شد از 100 مگ بكنه 200 مگ
براي هات لينك 200 گيگ به هر اكانت داد كه راپيد 5 گيگ ترافيك شير داشت و هنوز هم داره

جديدترين اقدامش هم حجم رو به 2 گيگ افزايش داد و پول داونلود فايلهاي بالاي يك گيگ رو هم اضافه كرد كه آپلودرها ترغيب بشند بيشتر فايلهاي بزرگ آپلود كنند

مزيتي كه راپيد داشت اين بود كه به محض شروع آپلود لينك فايل مشخص بود و هات فايل 2 تا 3 دقيقه طول ميكشيد كه اين مطلب براي ريليزهاي جديد اهميت داشت براي آپلودرها
منتها هات فايل اومد تغييراتي داد كه الان حداكثر 30 ثانيه بعد از اتمام آپلود (ftp upload) فايلها تو اكانتته در صورتي كه ديتابيس بلك ليست راپيد هم داره سنگين ميشه و چك كردن كل ديتابيس براي هر فايل آخر خستش ميكنه و مجبور ميشه ورش داره مثل همون اتفاقي كه براي مخابرات و گوشي هاي قاچاق افتاد و آخر هم كنسل شد

شرايط جديد هنوز معلوم نيست اما اميدوارم شاهد خودكشي راپيد نباشيم چون اگه آپلودرها نخواند و براشون نصرفه ريليزهاي جديد رو تو راپيد آپلود كنند خريد اكانت راپيد هم كم ميشه و اگر اين سرمايه گردش كنه بسمت سرورهاي ديگه مطمئن باشيد اونها با اون سرمايه به اين راحتي ها جاي خالي دوباره به راپيد نميدند

آقا خیلی ممنون
توضیحاتتون خیلی عالی بود :happy:
والا من ادمین رپید گو نیستم
اما از آشنا با شما خوش حالم :)
من تقریبا با کل نظرات شما موافقم
مخصوصا در نظر گرفتن امتیاز ویژه برای آپلودر ها
دوستان اگه کسی نظر دیگه هم داره بگه
ممنون

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299

3327884.gif
شما الان 1079 رپيد داري توي اكانتت
روزي هم مي توني تا سقف يك گيگا دانلود كنيد
فردا باز چك كن ببين چقدر از رپيدت كم شده
قاعدتا بايد 4 رپيد كم بشه روزي

sinasantana

Registered User
لایک‌ها
41
بچه ها امکان داره که تو این سیستم جدید رپیدشر دو تا اکانتو با هم یکی کرد؟

مثلا الان توی یه اکانتم 600 تا رپید وتوی اون یکیش 500 تا رپید دارم، حالا میتونم 500 تا رو انتقال بدم به اون

یکی اکانتم و در نهایت یه اکانت با 1100 تا رپید داشته باشم؟

Last edited:

rezabs

Registered User
لایک‌ها
4
بچه ها امکان داره که تو این سیستم جدید رپیدشر دو تا اکانتو با هم یکی کرد؟

مثلا الان توی یه اکانتم 600 تا رپید وتوی اون یکیش 500 تا رپید دارم، حالا میتونم 500 تا رو انتقال بدم به اون

یکی اکانتم و در نهایت یه اکانت با 1100 تا رپید داشته باشم؟

من هم گرفتار همین موضوعم. نتونستم گزینه ای پیدا کنم که پوینتها را منتقل کنم.

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
پی پل رو توش اوکی کنید
حل میشه :D

در ضمن بعد از fileserve بهترین گزینه Sharingmatrix هست که همون امکانات رو میده

ممنون.

تو کنترل پنل همچین امکانی وجود نداره. چطور می تونم این کارو انجام بدم؟

sinasantana

Registered User
لایک‌ها
41
[quote=rezabs;2877459]من هم گرفتار همین موضوعم. نتونستم گزینه ای پیدا کنم که پوینتها را منتقل کنم.[/quote]

اگه نشه که خیلی بده ، اگه راهی پیدا شد توی همین تایپیک بگو , مرسی

Last edited:

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
جالبه من بردم رو RapidMedium بعد ازم 16 پوینت کم کرد (4 تا قبلا کم کرده بود) بعد دوباره بردم رو RapidSmall رپیدزمو پس نداد نامرد!! :wacko::wacko:

پ.ن: قبرش رو کند این رپید با این کارش....

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
جالبه من بردم رو RapidMedium بعد ازم 16 پوینت کم کرد (4 تا قبلا کم کرده بود) بعد دوباره بردم رو RapidSmall رپیدزمو پس نداد نامرد!!

پ.ن: قبرش رو کند این رپید با این کارش....
دقیقا ! برا من هم اتقاق افتاد ! ولی 100 تا رپیدز !

دیگه سمت رپید رفتن حرومه

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
دقیقا ! برا من هم اتقاق افتاد ! ولی 100 تا رپیدز !

دیگه سمت رپید رفتن حرومه

همونطور كه تو اكانتتون ميبينيد نوشته تغييرات يكروز بعد اعمال ميشه يعني هربار كه شما رديو باكس رو تغيير بديد به همون ميزان رپيدزتون كم ميشه اما تاثيرش رو نمي بينيد

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
همونطور كه تو اكانتتون ميبينيد نوشته تغييرات يكروز بعد اعمال ميشه يعني هربار كه شما رديو باكس رو تغيير بديد به همون ميزان رپيدزتون كم ميشه اما تاثيرش رو نمي بينيد
توجه کنید ! میل می زنه براتون و مقدار رو می گه !

بالا