برای کلیه محصولات ، قیمت و موجودی آپدیت از لینک زیر استفاده نماییدآقا 30 دلاری نینتندو کارت چند هست؟
از سایت خریداری شدسلام دوست عزیز
یک عدد xbox live سه ماهه میخوام
یک عدد هم گیفت 25 دلاری xbox
فقط عجله دارم
برای کلیه محصولات ، قیمت و موجودی آپدیت از لینک زیر استفاده نمایید
http://matrixgame.ir/21-nintendo-eshop
از پشتیبانی سایت استفاده بکنید .. باید با آیپی آمریکا کدها ریدیم بشهسلام
از سایت شما یه 14 روز گلد لایو ایکس باکس گرفتم
و از سایت کد رو دادم
این ارور رو میده
با وی پی ان امریکا هم تست کردم باز این ارور رو داد
چکار باید بکنم
قیمت های سایت همیشه آپدریت ترین قیمت ها هستند . متاسفانه به علت نوسان نرخ ارز نمیشه اینجام هم آپدیت کرد .این چرا اینجا زده پنجاه دلاری پلی استیشن 197 تو سایتش 230 تومنه!
بله باید نسبت به کشور اکانت خودتون یورو یا دلار رو انتخاب بکنید موقع ریدیم کدها هم آیپی خودتون رو ست بکنید تا خطا ندهدسلام
شما billizard balance هم میفروشید؟
تو چند تا سایت دیدم که برای هر ریجن فرق میکنه ...من نمیدونم ریجنم چیه اما برای بازی به سرور اروپا وصل میشم و تو قسمت خرید برای USD زده .
بلیزارد Diablo 3: Rise of the Necromance رو با 50درصد تخفیف گذاشته شما تو سایتتون نمیزارید؟
بله همیشه موجوده ؛ از سایت خرید بکنید هم موجودی مشخص است و هم قیمت ؛ پس از پرداخت هم آنی ارسال و نمایش داده خواهد شد.سلام گیفت ایکس باکس 10 دلاری موجود دارید ؟
سلام ؛ ممنونم ؛ امضا اضافه شد ؛ شما هم موفق باشید دوست عزیز . :general510:سلام. موفق باشید در فروش:general601:.
پیشنهاد میکنم لینک سایت رو در امضا خود قرار بدید.
سلام. بله موجودی روهمیشه از سایت چک بکنید ، درصورت امکان خرید یعنی محصول موجود بوده و پس ازپرداخت بصورت آنی ارسال خواهد شد.سلام
60 دلار پلی استیشن موجود دارید ؟
لیست و آیتم ها خیلی زیاده و فرصت نمیشه بروزرسانی بکنم .. لطفاً همیشه قیمت های سایت رو مدنظر قرار بدید ..سایتتان را چک کردم اما قیمت تاپیک با سایتتان بسیار متفاوت است
تخفیف خاصی نمیشه داد برای مشتریان ثابت در حد 1% میشه تنظیم کرد همیشه تخفیف داشته باشید ؛ ایمیلتون از تلگرام سایتم برام بفرستید تنظیم میکنمسلام امید جان پلاس یه ساله امریکا موجود هستش ، میدونم :general206:
این قیمت سایت برای غریبه هاس
برای ما آشناها چجوری میشه ؟
یه ندا بده امروز بگیرم یکی
اینجور موارد دست ما نیست .. اکثراً روزهای عید میتونیم کمی تخفیف بدیم و از اونجاییکه سود ما در هر کد به علت اورجینال و گران بودن حدود 3-4 هزار تومان است نمیشه تخفیف زیادی درنظر گرفت.برای e3 پلاس سونی تخفیف میخوره؟