اینجور موارد دست ما نیست .. اکثراً روزهای عید میتونیم کمی تخفیف بدیم و از اونجاییکه سود ما در هر کد به علت اورجینال و گران بودن حدود 3-4 هزار تومان است نمیشه تخفیف زیادی درنظر گرفت.
اخه شده 50 دلار برای اون گفتم//
اینجور موارد دست ما نیست .. اکثراً روزهای عید میتونیم کمی تخفیف بدیم و از اونجاییکه سود ما در هر کد به علت اورجینال و گران بودن حدود 3-4 هزار تومان است نمیشه تخفیف زیادی درنظر گرفت.
سلام ممنون میشم توی این تاپیک شرکت کنیداینجور
با سلامدرود. گیفت چنده امروز
اینگونه موارد رو تلگرام سایت پی ام بدین سریع حل خواهد شدسلام
من یه اکانت 6 ماهه Game Pass از سایت خریداری کردم ولی هیچ کدی دریافت نکردم
سلام بله همیشه موجوده از سایت میتونید خریداری فرماییددرود پلاس۱ساله میخوام موجودهست
سلام تشکر. خیر کارت ها فقط کد و اسکن هستند . فروش عمده نداریم .. اما برای مشتریان ثابت تخفیف 1 الی 1.5 درصدی در هر خرید میشه تنظیم کرد.سلام
خوبین؟
گیفت فیزیکی هم دارین؟
تعداد بالا بخوایم تخفیف دارین؟
تشکرسلام تشکر. خیر کارت ها فقط کد و اسکن هستند . فروش عمده نداریم .. اما برای مشتریان ثابت تخفیف 1 الی 1.5 درصدی در هر خرید میشه تنظیم کرد.
تشکرسلام تشکر. خیر کارت ها فقط کد و اسکن هستند . فروش عمده نداریم .. اما برای مشتریان ثابت تخفیف 1 الی 1.5 درصدی در هر خرید میشه تنظیم کرد.
از سایت میتونید وردارید بفرمایید :تشکر
شمارتون رو میدین تلگرام پیام بدم برای خرید
سلام در حال حاضر 852 استسلام 60 دلاری چند هست؟
سلام قیمت گیفت کارت ها لحظه به لحظه تغییر دارند لطفا قیمت لحظه ای رو از سایت ما چک بفرماییدسلام داداش 60 دلار psn چقدر شده؟
Sent from my LG-H860 using Tapatalk
سلامالان من ۱۰ دلاری میخوام قیمت میفرمایید
عزیز برتی یک کارت ۱۰ دلاری چرا باید شماره تافن و موبایل و کارت بانکیم رو بدم خدمتتونسلام
لطفاً از سایت بررسی بکنید هرلحظه قیمت ها نوسان داره ؛ تشکر