• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آنتی ویروسهای معتبر(Kaspersky Eset Bitdefender Avast) و لایسنسهای مایکروسافت

archiver

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
سلام
لطفا شماره حساب رو برای "Kaspersky Internet Security 2012 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال" به همراه مبلغی که باید واریز کنم برام پخ کنید
ممنون

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام
بی زحمت فیفا 13 برای کامپیوتر رو برام پیش خرید کنید لینک
هزینه رو ارسال کنید و

فقط سه تا سوال یکی اینکه این لینک فقط بازی رو به صورت دیجیتال می فروشه ، یعنی فیزیکی نیست ؟
دوم اینکه وقتی لینک رو به ایمیلم فرستاد می تونم بدم یه نفر دیگه برام دانلود کنه ( بدون اینکه از ایمیلم وارد بشه ؟ )
سوم اینکه اگر امکانش هست موقع خرید ایمیل خودم رو که بعدا بهتون می دم وارد کنید که مثلا اگه زمان دیگه ای اون سایت خواست هدیه ای یا آوانسی به کسایی که قبلا خرید کردن ، بده ، به خودم بفرسته ، منظورم اینه که موقع خرید ایمیل خودتون رو ندید که مجبور باشید فورواردش کنید . با تشکر

سلام دوست عزیز
در حال حاضر امکان خرید از این سایت وجود ندارد به خاطر اینکه کشورهای محدودی رو فبول داره و اینترنشنال نیست
بله این لینکی که دادید اسمش روشه و دانلودی هست
برای دانلود این بازی میبایست اول بازی به طور رسمی ارائه بشه بعد چون این بازی تحت کمپانی EA هست می بایست اول برنامه اورجین رو از سایت EA Games - Electronic Arts دانلود کنید بعد از نصب برنامه و ساختن اکانت لایسنس رو وارد برنامه میکنید و آیکون بازی در برنامه ظاهر میشه و به شما میگه که میحواید بازی رو دانلود و آپدیت کنید یا خیر
برای ایمیل شما به این سادگیها نیست چون میبایست حتما ایمیلی رو وارد کنم که بعدن برای مکاتبه و تعیید خرید ازش استفاده کنم پس میمونه همون فوروارد
برای این بازی هم اگر خواستید میتونم از سایتهای دیگه براتون با قیمت 70000 تهیه کنم

سلام
آقا فوتوشاپ هم دارین؟

سلام دوست عزیز
در حال حاضر خیر

سلام .
برام یه 6 دلار پی پال میتونی پرداخت کنی ؟
اینجا نمیام زیاد .
amir(at)amv.ir

سلام دوست عزیز
لطفا اطلاعات پرداختیتون و سایت رو برام پخ کنید

سلام جناب ابراهیمی
هزینه Kaspersky Internet Security 2012 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال بحساب واریز شد.
لطفا پ.خ چک کنید.

سلام دوست عزیز
ارسال شد

سلام
لطفا شماره حساب رو برای "Kaspersky Internet Security 2012 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال" به همراه مبلغی که باید واریز کنم برام پخ کنید
ممنون

سلام دوست عزیز
ارسال شد

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
سلام

من لایسنس آنتی ویروس Avast Internet Security رو می خوام. می تونید برام تهیه کنید ؟

یه سئوال دیگه اینکه آیا اگه لایسنس Windows 2008 R2 Enterprise رو بگیریم می تونیم روی ویندوزی که Crack شده است و الان داره پیغام Not geniune میده نصبش کنیم؟ مشکل ویندوز اینجوری حل میشه ؟

Last edited:

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام

من لایسنس آنتی ویروس Avast Internet Security رو می خوام. می تونید برام تهیه کنید ؟

یه سئوال دیگه اینکه آیا اگه لایسنس Windows 2008 R2 Enterprise رو بگیریم می تونیم روی ویندوزی که Crack شده است و الان داره پیغام Not geniune میده نصبش کنیم؟ مشکل ویندوز اینجوری حل میشه ؟

سلام عزیز
بله هست به قیمت
تک کاربره یک ساله 28000 تومان
سه کاربره یک ساله 45000 تومان
ویندوزی که اخطار Not geniune میده که دیگه کرکی نیست بله میتونید با وارد کردن لایسنس به صورت آنلاین بعد از چند ثانیه و گرفتن تاییدیه از سرور مایکروسافت آیکون geniune ظاهر بشه اما توصیه من اینه که از لینک دانلودی که به همراه لایسنس ارائه میکنم استفاده کنید چون ویندوز باید کامل و عاری از هرگونه دست خوردگی باشه

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
سلام

من یک عدد لایسنس Avast internet security 2012 تک کاربره می خوام. لطفا شماره کارت/حساب را ارسال فرمایید تا پرداخت صورت پذیرد.

درباره ویندوز هم به زودی باهاتون تماس خواهم گرفت.

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام

من یک عدد لایسنس Avast internet security 2012 تک کاربره می خوام. لطفا شماره کارت/حساب را ارسال فرمایید تا پرداخت صورت پذیرد.

درباره ویندوز هم به زودی باهاتون تماس خواهم گرفت.

سلام عزیز
ارسال شد

archiver

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
لایسنس دریافت شد
ممنون

آقا دو تا سوال واسه من پیش اومد :
1) لایسنس های وبندوز 7 و آفیس، چند بار قابل استفاده روی یک کامپیوتر مشخص هست؟ مثلا اگه فرمت کنم میتونم دوباره استفاده کنم و آیا محدودیت خاصی داره؟
2) این لایسنس ها دائمی هستن یا یک ساله؟

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
لایسنس دریافت شد
ممنون

آقا دو تا سوال واسه من پیش اومد :
1) لایسنس های وبندوز 7 و آفیس، چند بار قابل استفاده روی یک کامپیوتر مشخص هست؟ مثلا اگه فرمت کنم میتونم دوباره استفاده کنم و آیا محدودیت خاصی داره؟
2) این لایسنس ها دائمی هستن یا یک ساله؟

خواهش میکنم
نامحدود میشه اکتیو کرد منتها توصیه ما به کاربرها اینه که در مواقع خیلی ضروری مجددن لایسنس رو اکتیو کنند و سعی کنند کمتر این کار رو انجام بدند
لایف تایم هستند و انقضا ندارند تا زمانی که مایکروسافت پشتیبانی کنه منتها ما تا یک سال گارانتی میکنیم

ehsan49

Registered User
لایک‌ها
24
فروش ESET Smart Security 5 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 27000 تومان

سلام . یه دونه از این می خوام . نحوه واریز پول رو بفرمایید .

fanatik_turk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لایسنسها از نوع oem هستند این یعنی چی؟!

saghiemeikade

Registered User
لایک‌ها
4
نیازمند این سرویس
فروش ESET Smart Security 5 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 2 سال 57000 تومان

لطفا شماره کارت ملی پخ نمایید./
ممنون

saghiemeikade

Registered User
لایک‌ها
4
داداش خداوکیلی قیمت هات حرف نداره داداش
پول واریز شد و اطلاعات تکمیلی sms گردید

خدا برکتت بده عزیز ایشالا

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
داداش خداوکیلی قیمت هات حرف نداره داداش
پول واریز شد و اطلاعات تکمیلی sms گردید

خدا برکتت بده عزیز ایشالا

سلام دوست عزیز
خواهش میکنم شما خیلی لطف دارید
ارسال شد

mohsenoo

Registered User
لایک‌ها
78
فروش ESET Smart Security 5 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 42000 تومان
رو می خواستم .. میشه شماره کارت پخ کنید و موبایلتون ... که انتقال پول دادم بهتون اطلاع بدم ..
ممنون

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
فروش ESET Smart Security 5 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 42000 تومان
رو می خواستم .. میشه شماره کارت پخ کنید و موبایلتون ... که انتقال پول دادم بهتون اطلاع بدم ..
ممنون

ارسال شد

fanatik_turk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فروش Microsoft Windows 7 Home Premium به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر 45000 تومان

از این میخواستـــــــــــــم

بالا