Antikasper
Registered User
فروش Microsoft Windows 7 Home Premium به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر 45000 تومان
از این میخواستـــــــــــــم
ارسال شد
فروش Microsoft Windows 7 Home Premium به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر 45000 تومان
از این میخواستـــــــــــــم
سلام
دوست عزیز من این 2 مورد رو میخوام فقط یه سوال ویندوز 7 60 تومن عجیبه ! چه جوریه جریانش؟!
فروش Microsoft Windows 7 Ultimate به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر 60000 تومان
فروش Norton™ Internet Security 2012 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 31000 تومان
سلام
من یک عدد لایسنس Kaspersky Internet Security 2012 سه کاربره کیفیت خوب می خوام. لطفا شرایط و شماره حساب بانک ملی را ارسال فرمایید.
من قبلا dvd انتی ویروس norton و واسه مک و ویندوز خریدم حالا از وقت 1 سالش 6 روز مونده میخوام باز بخرم از کجا باید نگاه کنم ورژن یا نوع norton من کدوم و چجوری باید ازتون خرید کنم؟ من فقط برای ویندوز میخوام
ESET Antivirus 5 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 22000 تومان
شماره كارتت پخ كن . امكان داره تخفيف بدي
سلام
من 1 اکانت کسپرسکی اینترنت2012 برای 3 کامپیوتر و یکساله نیاز دارم
لایسنس فعلیم4 روز دیگه تموم میشه
1-لطفا شرایط خرید رو بفرمایید
2-تمدید لایسنس فعلی ارزون تر در نمیاد ؟ (شما انجام میدید؟)
مرسی
مبلغ واریز شدسلام دوست عزیز
ارسال شد
مبلغ واریز شد
salam aziz be elate badgholi va takhire kheli ziad vaghean mazerat mikham baraie jobran ye accounte 1salo 8mahe taghdimetun mikonam ke ziad az ma delgir nashid
tashakor
Expiration date: 02/19/2014
سلام
دوستان عزیز چند وقت پیش برای من یک مشکلی پیش اومد گفتم مطرح کنم دوستان نظر بدن
من از بازکننده تاپیک درخواست nod smart کردم و مبلغ رو به حسابشون واریز کردم بعد دو روز ایمیل زیر رو به من دادن:
البته من این اکانت رو نپذیرفتم و گفتم دقیقاً یک ساله میخوام که فرمودند من صحبت میکنم سر یک سال غیر فعال بشه که من باز قبول نکردم و ایشون مبلغ رو مرجوع کردند
نظر دوستان درمورد 20 ماه و خورده ای بودن اکانت و سایر ماجرا چیه؟
امیدوارم پستم پاک نشه تا چیزی زیر سوال نره این پست برای شفاف سازیه فقط
سلام
شرایط خرید لایسنس kaspersky internet security 2012 سه کاربره رو لطفا برام ارسال کنید.
از لایسنس فعلیم 15 روز باقی مونده، اگر گزینه ارزون تری برای تمدید اون وجود داره لطفا بهم اطلاع بدید.
یه سوال دیگه:
شما pure رو پیشنهاد میکنید یا internet security ؟؟ فرقشون چیه؟؟
با تشکر.
سلام آقای ابراهیمی
می خواستم ببینم پیام هایی که به شما دادم رو خواندید ؟ چون اکانت enote غیرفعال شده بود . حالا نمی دونم برگشت دادند یا اتفاق دیگری افتاده .
با تشکر از شما .
سلام آقای ابراهیمی،
یک ایمیل در خصوص مشکل نود32 براتون زدم لطفا در اولین فرصت پاسخ بدید
ممنون،