سلام دوست من،
من یدونه ESET Smart Security 5 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 27000 تومان میخوام.
و اینکه 10 تا windows 2008 R2 Enterprise retail بدون کنترل پنل میخوام. فقط ببین میخوام 200 تا client بهش session بزنن. مشکلی پیش نمیاد؟
مبلغ ٣١.٠٠٠ ت براي Norton internetsecurity براتون واريز شد جزئيات واريزم براتون اس ام اس كردم
دوست عزیز ، شما درباره ایشون چی فکر کردی واقعا
حالا بنده خدا اومده بهت 8 ماه رایگان بده شما ناراحت هستید .
در ضمن این رو بدونید که این لایسنس هایی که برای شما ارسال می شن اگه روی یه سیستم دیگه فعال بشن ، باطل می شن
شما ترس از چی داری ، اگه باطل شد ، اگه واقعا مقصر شما نبودی بیا مجدد ازشون یه لایسنس بگیر
آقای Antikasper به شدت تایید می شن و من خودم از مشتری ها ثابتش هستم .
پ.ن : از دوستان به خاطر تند صحبت کردن عذر می خوام . آخه یه نفر نیست بگه اگه ایشون می خواستن کلاهبرداری کنن چرا تاپیکشون تا 70 صفحه ادامه پیدا کرده . این همه مشتری خریدن و راضی هستن . حالا برای این بنده خدا حتما مشکل پیش اومده نتونستن سر موعد مقرر تحویل بدن و اومدن یه خیری بکنن . حالا خوبه وجه شما رو هم برگشت زدن .
دقیقاً شما هم موضع میگیری دوست من مثل خود ایشون
من گفتم دلیلش چیه
مگه ممکنه یک لایسنس 1 سال و چند ماه و چند روز باشه؟
من در خصوص کلاهبرداری صحبتی نکردم پس بهتره کمی خونسردانه صحبت کنیم تا موضوع مشخص بشه
سلام دوست عزیز
من یک عدد لایسنس ESET Smart Security 5 برای یک کامپیوتر میخوام لطفا شرایط بفرست
شماره حساب بانک سامان دارید بفرستید تا سریع آنلاین پرداخت کنم
سلام دوست عزیز
ارسال شد
سلام
مبلغ 27000 تومان به حساب شما واریز شد لطفا پ.خ چک کنید
با تشکر
Kaspersky Internet Security 2012 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 44000 تومان
لطفا شرایط رو ارسال کنید
سلام عزیز
ارسال شد
سلام. واریز انجام شد. پ خ شد.
با تشکر
با سلام
اگر لطف کنید شماره کارت بانک ملی رو پیام بدید ,
از این به بعد هم , انشاالله هر ماه برای خرید ... مزاحم شما می شوم .
با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما در این ماه پرفیض و برکت .
سلام دوست من،
من یدونه ESET Smart Security 5 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 27000 تومان میخوام.
و اینکه 10 تا windows 2008 R2 Enterprise retail بدون کنترل پنل میخوام. فقط ببین میخوام 200 تا client بهش session بزنن. مشکلی پیش نمیاد؟
سلام. 27000 تومان بابت ESET واریز شد.
سلام،
اینا رو هم میخوام و پولشم زدم به حسابت.
Kaspersky Internet Security 2012 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 28000 تومان
فروش ESET Cybersecurity for Mac به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 29000 تومان
قیمتهای جدید را پخ کنید
سلام
من دوتا یک کاربر Eset Smart Security خریدم از ایشون الان به یکی از سیستم ها دسترسی دارم و Block شد لایسنس اون یکی سیستم را نمی دونم در چه وضعی هست !!
الان شاید حدود 1 ماه و چند روز باشه که استفاده می کنم ولی Block شد لطفا هرچه زودتر جواب بدید.