nemesis2005
Registered User
Kaspersky Internet Security 2012 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 60000 تومان رو میخواستم
لطفاً شماره حساب بدین
لطفاً شماره حساب بدین
Kaspersky Internet Security 2012 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 60000 تومان رو میخواستم
لطفاً شماره حساب بدین
شماره حساب لطفا
سلام
بیت دیفندر و کسپر2013ندارید؟
بیت دیفندر قویتره و سرعت رو کمتر اثر میزاره یا کسپر؟کدوم رو پیشنهاد میکنید؟فلش هم زیاد وصل میکنم به لپتاپ.(لطفا نگید سلیقه ی خودتونه،هرچی شما صلاح بدونید اینترنت سکوریتی اش رو میخوام)
ممنون
سلام و خسته نباشید ...
من حدود 10 ماه پیش لایسنس اینترنت سکیوریتی کسپرسکی 2012 رو برای 1 سال و 3 کامپیوتر خریداری کردم (در عرض 1 روز هر 3 تا سیستم رو راه اندازی کردم )... از کیفیت کار هم راضی هستم ... سیستم خودم هنوز 67 روز دیگه اعتبار داره ولی یکی از سیستم ها چند روزیه که اعتبارش تموم شده ... دلیلش چی هست ؟ چونکه شما برای یک سال کامل تضمین کرده بودید اعتبار اکانت رو ... گفتم بهتون اطلاع بدم که بررسی بکنید ... ممنون
نسخه 2013 رو ندارید از همین کسپر؟سلام دوست عزیز
همه محصولات موجود در تاپیک قابل آپگرید شدن به ورژنهای بالاتر رو دارا هستند
هر دو محصول از بهترینها هستند و هر کاربری نسبت به تجربش محصول مشخصی رو انتخاب میکنه اما اگر نظر شخصی من رو میخواید میگم کسپرسکی البته یک مقداری نسبت به بیتدفندر سنگینتر هست اما کار کردن باهاش راحتره و امنیت خوبی داره
سلام دوست عزیز
لایسنس رو به ایمیلم ارسال کنید که برسی کنیم
نسخه 2013 رو ندارید از همین کسپر؟
بیت دیفندر 2013 چطور؟
به ایمیل تون فرستادم لایسنس رو ...
سلام بزرگوار ، خسته نباشید
من یک سوال دارم
بنده به عنوان مثال کسپر 5 یوزر 1 ساله میخرم و در سایت ثبت میکنم ولی لایسنس ها رو فعال نمیکنم یعنی در هیچ سیستمی استفاده نمیکنم ، آیا از اعتبار 1 ساله اونها کاسته میشه ؟ ( استفاده از کیفیت عالی )
امکانش هست یک عکس از صفحه ریجستر شدن لایسنس در سایت بگیرید ؟
آقا من دقیقاً فرق بین نسخه عالی و خوب کسپر رو نفهمیدم چون اختلاف قیمتشونم زیاده، میشه یه توضیح بیشتری بدین که دلیل این تفاوت قیمت واقعاً چیه؟
ممنون
آقا بیت دیفندر توتال سکیوریتی ندارید؟ (ترجیحا 2013)
سلام مجدد
Antikasper عزیز نسخه های کیفیت خوب قابل ثبت در سایت کسپر نیستند ؟
اگر باشند ثبت اونها با کیفیت عالی فرقی داره ؟
ممنون