با سلام.برای تست کدوم محصول و برای چه مدت میتونین برام ارسال کنین؟از چه تعداد خرید و برای کدوم محصولات تخفیف قایل میشین؟البته من فقط اینترنت سکوریتی لازم دارم.اگه تستم برای لایسنس مثبت باشه حد اقل 20 تا تک کاربره لازم دارم.اگه امکانش بود در همین صفحه پیغام بذارید تا ایمیل ارسال کنم.من از کرمان هستم و حق بدید که این قیمتها ادمو به شک میندازن و اگه بلاک بشن من جواب چند ده مشتری مغازمو باید بدم.ممنون و پیروز باشید
در ضمن اگه کسپرسکی 2013 روی سرعت کمتر از 2012 تاثیر میذاره و دارید قیمت اونو بدید و برای تست همونو ارسال کنین.چون اینجا مشتریای من اکثرا سیستم متوسط به بالا دارن و سرعت سیستم براشون مهمه.محصول کسپرسکی رو میشه از نسخه فارسی اون استفاده کرد و ایا توی کسپرسکی فارسی هم قابل رجیستر شدن هست؟؟ممنون
سلام دوست عزیز
اکانت تست نداریم یعنی فکر نمیکنم برای اینکه اثبات بشه لایسنسها درست هستند اکانت تست بدیم
برای خرید بیش از 10 عدد تخفیف میدیم و نسبت به تعداد بیشتر شامل تخفیف بیشتری میشید
بله 2013 نسبت به 2012 یک مقداری سبکتره و قیمت هم در تاپیک درج شده برای کسپرسکی فارسی هم قابل استفاده هست
سلام
1- آیا این قیمتها هنوز معتبرند؟
2-node از سایت خودش بروز رسانی میشه یا نیاز به جینگولک بازی و آفلاین واین حرفا داره؟
3-لطفا نحوه خرید رو هم پخ کنید
با تشکر
سلام دوست عزیز
در حال حاضر بله
بله اکانتهای نود32 ارجینال هستند و مستقیم از سرور نود32 آبدیت میشن شما بعد از نصب برنامه و آنلاین بودن برنامه هر روز بعد از آمدن آبدیت جدید اتوماتیک بروز رسانی میشود و نیازی به هیچ کار دیگه ای نیست
ارسال شد
سلام
بنده 2 روز پیش مبلغ آنتی ویروس رو پرداخت کردم و ایمیل و اس ام اسش رو هم براتون ارسال کردم ولی هنوز جوابی دریافت نکردم
خواهش میکنم رسیدگی کنین
با تشکر
سلام دوست عزیز
من همون پریروز به ایمیلتون ارسال کردم اما گویا دریافت نکردید مجددن ارسال کردم