Antikasper
Registered User
موافقم.
یکی از مدیران رو معرفی کنید.
سلام
دوست عزیز متأسفانه اشتباه از طرف ما بود و لایسنسی که براتون ارسال شده تک کاربره بوده البته لایسنس رو به یکی از مدیران پرشین تولز دادم و ایشون چک کرد که همون طور شما گفتید لایسنس رجیستر نمیشد بنده هم سریعاً با پروایدر محصولات تماس گرفتم و و گفتند که لایسنس برای 1 کاربر بوده حالا من براتون یک 5 کاربره جدید گرفتم و لایسنس قبلی که بشما دادم را می خوام به کاربر دیگم بدم و لایسنس جدیدتون رو بفرستم شما اگر استفاده نکردید بفرمایید تا من با خیال راحت به یوزر دیگه بدم و اگر مایل هستید لایسنس 5 کاربره رو سریعا بفرستم و بعد از دریافت لایسنس در سایت کسپرسکی تست کنید و اگر مجددا مشکلی بود اطلاع بدید اگر هم دیگه نیاز ندارید شما حساب و شماره کارت بانکی خودتون رو اعلام کنید تا سریعتر مبلغ واریزی رو مرجوع کنم
بازم از شما عضر می خوام
جناب ابراهیمی من سال گذشته از شما یه لایسنس نورتن 2012 گرفتم الان می تونم رو 2013 هم استفاده کنم؟
گفتم که دوست عزیز به طور 100% با قاطعیت نمیتونم بگم بله چون همون طوری هم که قبلا عرض کردم بعضی از لایسنسها به ورژن بالاتر جواب میدهند برای محصول نورتن سکوریتی اما در مورد محصولات کسپرسکی و نود 32 میتونم به طور قاطع جواب بدم که 100% جواب میده
سلام
لایسنس محصولات ۲۰۱۳ بیت دیفندر هم دارید ؟
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
سلام دوست عزیز
فعلا 2012 هست که به راحتی میتونید به ورژن 2013 آپگرید کنید
جناب ابراهیمی اگر خواستید من میتونم برای اون مورد لایسنس که به مشکل خوردید کمک کنم و چک کنم براتون...
سلام دوست عزیز
خیلی ممنون شما لطف دارید در مورد اون مسئله اشتباه از جانب من بود
Last edited: