من فقط وظیفه م هست تا سه شنبه چهارشنبه صبر کنم تا سفارش 15 کاربر دیگر برسد
در مورد کاپیتان بلک هم من تضمین دادم اصل باشه و اصل هست
ببخشید مگه ادکلن فرانسه شاخ و دم داره ؟
ادکلن 3 جاش MADE IN FRANCE
ماندگاری بالایی داره
اگر این 2 مورد نشانه ی اصل نیست پس ادکلنایی که ماندگاری 20 دقیقه ای دارن و 50.000 میفروشن چی ان ؟
چرا حرف زور میزنید ؟
الان فقط اینجا مشکل 2 کاربر هست که دارند اسپم میدن فقط
من با هیچ کاربری مشکل ندارم
فقط زورتون رسیده من بن شدم هر چی دلتون میخاد دارید میگید
ببخشیدا ادکلن 40.000 تومنی خریدی ادکلن 400.000 ای نخریدی که ازش انتظار داشته باشی بوش تا سر کوچه ت بمونه
طرف ادکلن کرید میخزره 700.000 فقط به خاطر تازگی بوش . فقط 4 ساعت ماندگاری داره
نمیاد اینجوری کنه که شما برا 40.000 تومان داری میکنی
روکش چرم ؟ اگر این روکش یا لایه حالت چرم دارد پس چی دارد ؟
چرا حرف بیخود میزنید ؟
اگر مید این فرانس زدن و ماندگاری بالا نشانه ی اصل بودن نیست
پس مید این دوبی و ماندگاری پایین اصل هست ؟؟
واقعن خنده دار هست حرفها
ببخشید برچسب شبنم زدن نشانه ی اصالت کالاست ؟
پس من احمق بودم . کاش برچسب شبنم زده بودم ادکلنا و بگم دیگه حتمن اصل هست
عزیز اینا همه قاچاقی وارد میشه (الان میدونم این صداقت در توضیح باز کار دست ما میده )
اشکال نداره
خوب اگر اینا میخاست برچسب وزارت بازرگانی بخوره که جای 33.000 تومن و ارسال رایگان همون 90.000 اینها بود
چرا حرف راست تو کت بعضی ها نمیره ؟
من الان این آدم COUNT.DOCULA ذو هم ببرم درب کمپانی میگه فقط اونی که اون سری بوش خوشم اومده اصله . ادکلنی هست 600.000 بوش شما شاید خوشت نیاد و از ادکلن BEST با قیمت 10.000 تومان خوشت بیاد دلیل که نیست که اون اصل نیست
ادکلن یه امر سلیقه ایست . ببینید چقدر سلیقه ایست که حتی در مورد یه مارک با 2 سبک بوی متفاوت چقدر اختلاف پیش آمده
150.000 بار گفتم کاپیتان بلک رنگهای آبی و مشکی و قهوه ای و سبز داره
اما رنگ قهوه ای اون از کمپانی HADIYA و NOBLE اصل هست و رنگهای دیگر سبز . مشکی و آبی اماراتی هست حتی اگر از همین هادیا و نوبل باشه
من میدونم که میگم
دیگه من نمیدونم چه زبونی بگم
اگر همین و سایت لیلیوم بگه باورتون میشه ؟ چون خودمون دنبال اینیم که سرمون کلاه بذارند
من دیگه بیش از این واقعیت و نمیتونم بگم
تنها دغدغه م هم رسیدن سالم بسته های دیگر کاربران هست
دیگه به سوالات و توهین ها و فحش ها و شکایات و پلیس فتا هم جواب نمیدم چون هیچ کار خبط و اشتباهی نکردم
ما 2 نوع ادکلن میفروختیم اینجا :
1.ادکلنهای طرح اصلی با قیمت 33.000 و ارسال رایگان که اونم از اول گفتیم چه خصوصیتی داره
2.ادکلن کاپیتان بلک قهوه ای با ارسال رایگان 40.000 که نمونه فیکشو دارن لیلیوم 60.000 میفروشند
ما فقط اومدیم 1 مورد و متمایز کردیم
از ابتدا تا صفحه ی 30 بخوانید . تمام کاپیتان بلکی که ما میفروختیم از کمپانی HADIYA بود و حتی تمام امتیازاتی که از بابت کاپیتان گرفتم و تعاریفی که شد از کاپیتان بلک هادیا بود
تا اینکه این ادکلن را تمام کردیم
تعداد سفارشات بالا و 7-8 نفر پول واریز کرده بئوودن . که حتی نمونه ش این شد که باز یه سری از بسته ها دچار تاخیر شد ارسالش
و من مجبور شدم 1 جین آزمایشی ادکلن کاپیتان بلک نوبل بگیرم
و مجبور شدم نوبل بگیرم از دوستم
نوبل فرستادم برای کاربران تا وقتی که بار جدید برامون HADIYA باز برسد
باز از این 8 نفر 4تاشون راضی بودند 4 تا ناراضی . پیغام دادند که این چیه فرستادی ؟ من قبلن کاپیتان گرفتم بوی شکلات و توتون پیپ میداد
گفتم این بوی شکلات غالبه
از اونطرف هم 4 نفر راضی بودند و گفتند خیلی عالیه و ..
ببینید من اصلن دروغ و بی ادبی در مرامم نیست
یعنی بکشنم دروغ نمیگم . از طرف زیر بار بی ادبی و حرف زور هم نمیرم
شما ببین در نوشته های من با یوزر اصلی جز دوست عزیزم و ارادت و چاکرم چیزی گفتم ؟
اما وقتی طرف ندید و نادونسته میاد تهمت میکنه و قضاوت میکنه جوابش میدم
خوب میگم 8 تا از ادکلنها رو در اینترنت فروختم از کمپانی نوبل
1 جیم هم گذاشته م برای مغازه . اتفاقن در مغازه هم با مین مورد مواجه شدم البته با 2 نفر که 6عدد از ما خریدن (گفتن این چرا اینجوره ) و ...
یچیزم بگم تمام ایران کاپیتان بلک و به اسم و شکل همون HADIYA میشناسند و میفروشند
و فقط این دوستم که خودش داد ادکلن به من و به 3 نفر از فروشندای تهران پخش میکنه داره
من گفتم حدود 70 کاپیتان بلک هادیا فروختیم اینجا 1 نفر هم ناراضی نبود چی شد که این 8 تاشو فروختیم 4 نفر دارند انتقاد میکنند
ببینید من دارم راست میگم . اما میدونم باز این راست گفتن 100 تا برداشت ازش میشه
مشکلی نیست من دروغ نمیگم
تا این شد که بار خودمون رسید ( همون زمانی که کاربرsadeegh وfcb13 و selfix و ..... ) از ما خرید کردند و اون سری هم به همین دلیل باز تاخیر افتاد
زمانی شد که من هم هادیا داشتم و هم تعدادی نوبل
هر کسی هم کاپیتان میخاست من ازش میپرسیدم میگفتم 2 نوع کاپیتان داریم قهوه ای . یکی بوش اینجوره یکی بوش شکلات غالبه
خدایا تو همین اربعین نابودم کن اگر من دروغ میگم
دقت هم اگر کنید من فقط در 1 صفحه عکس اون نوبل و گذاشتم چون نداشتیم و با انتقاد مواجه شدیم
که باز اینم چون تجربم بود میدونستم که بحث ادکلن سلیقه ای هست
اینارو باز حالا یه عده هر استنباطی میخاند بکنند اما برای تعریف از خود نمیگم
من حتی خریدار 5 تا ادکلن میخواست میگفت اینارو میخام . از 5 تا میگفتم 3 تاشو نخر چون کیفیتش جالب نیست
یا ما در تمام حرفامون نوشتیم تمام ادکلنها پلمپ و آکبند هست . خداشاهده جز 1 ادکلن تمام ادکلنهایی که فروختیم پلمپ بود
اون 1 مورد هم کاربر selfix بود که تام فورد گری وتیور میخواست هر جور شده . گفتم پلمپ نیست (تازه منظورم از پلمپ نیست یعنی این بود که ادکلن 100 میل هست و نو فقط پلاستیک پلمپ باز شده )
یعنی میگم ما چنین آدمی هستیم که اصلن به هیچ وجه 1 جنس نامرغوب ندادیم کسی
من همیشه میگم گل بی عیب خداست . ممکنه اشتباه کنیم جابجا شده باشه شهر یا اگر ادکلنی گفتیم خوبه طرف خوشش نیومده باشه اما کار بی کیفیت ندادیم کسی )
این مورد کاپیتان و هم 2 نفر اومدند که اونم میگم به دلیل عدم شناختشون هست میگند
چون من نمیام در بین 5 عطر کاپیتان بلک و اونم قهوه ایش فقط اصله و ماندگاری بالایی داره
یعنی نمیام برا 7 تومن مابه التفاوت که این 7 تومن مابه التفاوت هم بدلیل 7 تومن گرانتر درومدن خرید ادکلن پای خودمون هست اینارو بگیم
وگرنه اینم میفروختیم 33.000
فک نکنم کسی مانند من دیگه بیاد اینقدر موشکافانه حرف بزنه
اومد وزارت بازرگانی گفت برچسب شبنم شده یه دلیلی برای اصالت کالاهای قاچاق . ما هم اول با برچسب شبنم میفروختیم بعد اومدیم برش داشتیم وگرنه همه میدونن ادکلنی که 33.000 ما میفروشیم (برید ببینید خدایی 80 درصد مغازه دارا ) همینارو جای اصل میفروشند و ارسال و بسته بندی کادویی و پاکت و کارتونی پستی و یه حاشیه سود 33.000
یعنی کف قیمت ایران
دیگه من چی بگم تا باز یه تهمت جدیدی نزدید ؟
الانم هر روز میام از چهارشنبه فحش میخورم . تهمت میشنوم که اون 15 تا کاربری که بسته شون دیر شده نگرران نشند . نگند طرف بن شد فرار کرد
هر چند یه عده دارند بی اعتمادی میکنند
خریدار میگه 1 اسپری زدم ماندگاری نداشت ؟ آخه کجای دنیا ادکلنی که 40.000 تومنه 1 اسپری باید تا سر کوچه بوش بیاد ؟
خوب من میگم بهش 6-7 اسپری بزن میگه مغلطه میکنی
من دیگه اومدم و در مورد تمام جزئیات و کاپیتان و ... هم کامل گفتم
الانم میام باز سر میزنم اگر ازاون 15 کاربر کسی سوالی چیزی مشکلی بود در پیغام خصوصی جواب میدم
فحش هم میخوریم . تهمت هم میشنویم اما دیگه جواب نمیدم
یه هده هم میان اسپم و میگن ما فرزاد صادقی هستیم و لحن منو برمیدارن برای خراب کردن تاپیک و .. هر جوری میخاید قضاوت کنید
اما من دغدغه م تا فردا پسفردا سیدن بسته هاست
ادکلنها هم میرسد ان شالله . گفتم حالا یکیش 10 رسید اون یکی نیاد بگه وای مال من چرتا نرسید ؟ خوب مال شما هم ساعت 12 میرسه
منکه بیش از 100 بار معذرت خواستم . آقا من امتحان دارم اگر مثلن شب اومدم دوباره 100 تا تهمت و ... نزنیداا
دوست محترم ادکلن شناس که میفرمایید....
اگر made in france و موندگاری نشنونه فرانسوی بودنه پس چی نشونش هست!
اینو دارید جدی میگید دیگه؟
چرا مغالطه میکنی عزیز؟
تمامی ادکلن های درجه یکت که خودت هم میگی فیک هست زده made in france !
خودم تام فورد فیک دارم زده made in france و موندگاریش از کاپیتان بلک شما هم بیشتره!
الان اینا هم از فرانسه اومدن لابد نه؟
حداقل یه حرفی یزنید که کسی خنده ش نگیره عزیز...
لازم نیست بیای نیم صفحه با فونت درشت تایپ کنی! شما 2 جمله حرف راست بزنی دیگه کسی کاری نداره!
شما میگی بی ادبی در مرام من نیست بعد فحش خواهر مادرت رو اینجا عکسش رو گذاشتن....یه کم خجالت بکش حداقل!! مگه میشه یه نفر در مرامش بی ادبی نباشه بعد بگه من با یوزر قبلیم با ادب هستم ولی با این یوزرم چون روی اعصابم رفتن بی ادب شدم؟؟؟
من دیگه حرفی ندارم...اونم با این دلایلی که شما میاری که میگی made in france زدن روی ادکلن نشانه فرانسوی بودنشه!!