• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ادکلنهای جذب کننده درجه 1 با مناسبترین قیمت در کل ایران: کاپیتان بلک اصلی و .. ارسال رایگان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farzad.sadeshi2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من یه سوال از شما دارم..

یعنی شما می فرمایید!! کمپانی!!! وجود داره به نام هدیه در فرانسه درسته؟

پس لطف کنید اثبات بفرمایید...همچین کمپانی با این اسم عربی باید یه سایتی چیزی داشته باشه دیگه...اونم در فرانسه!

پس لطف کنید اثبات کنید که کاپیتان بلک هدیه...اماراتی نیست و فرانسوی هست...

عقل سلیم که میگه اماراتیه!! ولی حالا شما میگی نه این هدیه هم که ما فرستادیم در فرانسه تولید شده؟

پس اثبات بفرمایید.

اصلا میگیم سایت نداره! باشه...

باید یک نمونه از این کاپیتان بلک هدیه در یک سایت غیر ایرانی موجود باشه برای فروش یا معرفی یا هر چیز دیگه!

یک لینک بدید از یک کشور اروپایی یا غیر عربی حداقل که این ادکلن رو عکسش رو گذاشته باشه...همین هدیه رو!

دوست عزیزم یه کمپانی فرانسوی هست ولی معروف نیست
من اگر نوشته هام اولا بخونی بارها نوشتم همین کاپیتان بلک و اگر کمپانی تام فورد میزد 300.000 بود قیمتش

بله شما درست میپرسید اما یه کمپانی غیر معروف فرانسوی هست . کیفینی هم که میزنه در حد یه ادکلن 8-9 دلاری فرانسوی میزنه و مسلمن با تام فورد 100 دلاری فرق داره
نام کمپانی هم عزیز victoria perfume هست و این hadiya رو به سفارش عرب میزنه
یه نمونه هم هست خود دوبی پر میشه مثه خیلی ادکلنای اماراتی که یا made in dubai میزنه made in u.a.e میخوره که اونارو کمپانی royal میزنه داخل امارات یا دوبی یا شارجه
یعنی رنگهای دیگه مثله مشکی و سبز امارات میزنه از کمپانی رویال اما برای اینکه ظاهر و حفظ کنه باز یه hadiya میزاره اطراف کارتون
مدل قهوه ای هم هادیا و هم نوبل فرانسه میزنه اونم با قیمت جهانی 8-9 دلار ولی به سفارش عرب
چون این سبک بوی سنگین و توتون پیپ و اروپایی ها نمیپسندند
میگم من دروغ نمیگم . اگر فرق داشت خوب میگفتم . 3 طرف ادکلن هم made in france خورده و ماندگاری بالایی دارد نسبت به قیمت
اون نمونه هایی هم که حتی اماراتی هست مانند رنگهای آبی و سبز و مشکی کاپیتان بلک به سفارش عرب هست

توضیحات هم پست بالایی دادم

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

من فقط وظیفه م هست تا سه شنبه چهارشنبه صبر کنم تا سفارش 15 کاربر دیگر برسد

در مورد کاپیتان بلک هم من تضمین دادم اصل باشه و اصل هست
ببخشید مگه ادکلن فرانسه شاخ و دم داره ؟

ادکلن 3 جاش MADE IN FRANCE
ماندگاری بالایی داره

اگر این 2 مورد نشانه ی اصل نیست پس ادکلنایی که ماندگاری 20 دقیقه ای دارن و 50.000 میفروشن چی ان ؟

چرا حرف زور میزنید ؟
الان فقط اینجا مشکل 2 کاربر هست که دارند اسپم میدن فقط
من با هیچ کاربری مشکل ندارم

فقط زورتون رسیده من بن شدم هر چی دلتون میخاد دارید میگید

ببخشیدا ادکلن 40.000 تومنی خریدی ادکلن 400.000 ای نخریدی که ازش انتظار داشته باشی بوش تا سر کوچه ت بمونه
طرف ادکلن کرید میخزره 700.000 فقط به خاطر تازگی بوش . فقط 4 ساعت ماندگاری داره

نمیاد اینجوری کنه که شما برا 40.000 تومان داری میکنی
روکش چرم ؟ اگر این روکش یا لایه حالت چرم دارد پس چی دارد ؟

چرا حرف بیخود میزنید ؟

اگر مید این فرانس زدن و ماندگاری بالا نشانه ی اصل بودن نیست
پس مید این دوبی و ماندگاری پایین اصل هست ؟؟

واقعن خنده دار هست حرفها

ببخشید برچسب شبنم زدن نشانه ی اصالت کالاست ؟
پس من احمق بودم . کاش برچسب شبنم زده بودم ادکلنا و بگم دیگه حتمن اصل هست

عزیز اینا همه قاچاقی وارد میشه (الان میدونم این صداقت در توضیح باز کار دست ما میده )
اشکال نداره
خوب اگر اینا میخاست برچسب وزارت بازرگانی بخوره که جای 33.000 تومن و ارسال رایگان همون 90.000 اینها بود

چرا حرف راست تو کت بعضی ها نمیره ؟
من الان این آدم COUNT.DOCULA ذو هم ببرم درب کمپانی میگه فقط اونی که اون سری بوش خوشم اومده اصله . ادکلنی هست 600.000 بوش شما شاید خوشت نیاد و از ادکلن BEST با قیمت 10.000 تومان خوشت بیاد دلیل که نیست که اون اصل نیست

ادکلن یه امر سلیقه ایست . ببینید چقدر سلیقه ایست که حتی در مورد یه مارک با 2 سبک بوی متفاوت چقدر اختلاف پیش آمده

150.000 بار گفتم کاپیتان بلک رنگهای آبی و مشکی و قهوه ای و سبز داره

اما رنگ قهوه ای اون از کمپانی HADIYA و NOBLE اصل هست و رنگهای دیگر سبز . مشکی و آبی اماراتی هست حتی اگر از همین هادیا و نوبل باشه
من میدونم که میگم

دیگه من نمیدونم چه زبونی بگم
اگر همین و سایت لیلیوم بگه باورتون میشه ؟ چون خودمون دنبال اینیم که سرمون کلاه بذارند

من دیگه بیش از این واقعیت و نمیتونم بگم

تنها دغدغه م هم رسیدن سالم بسته های دیگر کاربران هست

دیگه به سوالات و توهین ها و فحش ها و شکایات و پلیس فتا هم جواب نمیدم چون هیچ کار خبط و اشتباهی نکردم
ما 2 نوع ادکلن میفروختیم اینجا :

1.ادکلنهای طرح اصلی با قیمت 33.000 و ارسال رایگان که اونم از اول گفتیم چه خصوصیتی داره
2.ادکلن کاپیتان بلک قهوه ای با ارسال رایگان 40.000 که نمونه فیکشو دارن لیلیوم 60.000 میفروشند
ما فقط اومدیم 1 مورد و متمایز کردیم

از ابتدا تا صفحه ی 30 بخوانید . تمام کاپیتان بلکی که ما میفروختیم از کمپانی HADIYA بود و حتی تمام امتیازاتی که از بابت کاپیتان گرفتم و تعاریفی که شد از کاپیتان بلک هادیا بود
تا اینکه این ادکلن را تمام کردیم
تعداد سفارشات بالا و 7-8 نفر پول واریز کرده بئوودن . که حتی نمونه ش این شد که باز یه سری از بسته ها دچار تاخیر شد ارسالش
و من مجبور شدم 1 جین آزمایشی ادکلن کاپیتان بلک نوبل بگیرم
و مجبور شدم نوبل بگیرم از دوستم

نوبل فرستادم برای کاربران تا وقتی که بار جدید برامون HADIYA باز برسد

باز از این 8 نفر 4تاشون راضی بودند 4 تا ناراضی . پیغام دادند که این چیه فرستادی ؟ من قبلن کاپیتان گرفتم بوی شکلات و توتون پیپ میداد
گفتم این بوی شکلات غالبه
از اونطرف هم 4 نفر راضی بودند و گفتند خیلی عالیه و ..

ببینید من اصلن دروغ و بی ادبی در مرامم نیست
یعنی بکشنم دروغ نمیگم . از طرف زیر بار بی ادبی و حرف زور هم نمیرم
شما ببین در نوشته های من با یوزر اصلی جز دوست عزیزم و ارادت و چاکرم چیزی گفتم ؟
اما وقتی طرف ندید و نادونسته میاد تهمت میکنه و قضاوت میکنه جوابش میدم

خوب میگم 8 تا از ادکلنها رو در اینترنت فروختم از کمپانی نوبل
1 جیم هم گذاشته م برای مغازه . اتفاقن در مغازه هم با مین مورد مواجه شدم البته با 2 نفر که 6عدد از ما خریدن (گفتن این چرا اینجوره ) و ...

یچیزم بگم تمام ایران کاپیتان بلک و به اسم و شکل همون HADIYA میشناسند و میفروشند
و فقط این دوستم که خودش داد ادکلن به من و به 3 نفر از فروشندای تهران پخش میکنه داره

من گفتم حدود 70 کاپیتان بلک هادیا فروختیم اینجا 1 نفر هم ناراضی نبود چی شد که این 8 تاشو فروختیم 4 نفر دارند انتقاد میکنند

ببینید من دارم راست میگم . اما میدونم باز این راست گفتن 100 تا برداشت ازش میشه
مشکلی نیست من دروغ نمیگم

تا این شد که بار خودمون رسید ( همون زمانی که کاربرsadeegh وfcb13 و selfix و ..... ) از ما خرید کردند و اون سری هم به همین دلیل باز تاخیر افتاد

زمانی شد که من هم هادیا داشتم و هم تعدادی نوبل
هر کسی هم کاپیتان میخاست من ازش میپرسیدم میگفتم 2 نوع کاپیتان داریم قهوه ای . یکی بوش اینجوره یکی بوش شکلات غالبه

خدایا تو همین اربعین نابودم کن اگر من دروغ میگم

دقت هم اگر کنید من فقط در 1 صفحه عکس اون نوبل و گذاشتم چون نداشتیم و با انتقاد مواجه شدیم
که باز اینم چون تجربم بود میدونستم که بحث ادکلن سلیقه ای هست

اینارو باز حالا یه عده هر استنباطی میخاند بکنند اما برای تعریف از خود نمیگم

من حتی خریدار 5 تا ادکلن میخواست میگفت اینارو میخام . از 5 تا میگفتم 3 تاشو نخر چون کیفیتش جالب نیست

یا ما در تمام حرفامون نوشتیم تمام ادکلنها پلمپ و آکبند هست . خداشاهده جز 1 ادکلن تمام ادکلنهایی که فروختیم پلمپ بود
اون 1 مورد هم کاربر selfix بود که تام فورد گری وتیور میخواست هر جور شده . گفتم پلمپ نیست (تازه منظورم از پلمپ نیست یعنی این بود که ادکلن 100 میل هست و نو فقط پلاستیک پلمپ باز شده )

یعنی میگم ما چنین آدمی هستیم که اصلن به هیچ وجه 1 جنس نامرغوب ندادیم کسی

من همیشه میگم گل بی عیب خداست . ممکنه اشتباه کنیم جابجا شده باشه شهر یا اگر ادکلنی گفتیم خوبه طرف خوشش نیومده باشه اما کار بی کیفیت ندادیم کسی )

این مورد کاپیتان و هم 2 نفر اومدند که اونم میگم به دلیل عدم شناختشون هست میگند
چون من نمیام در بین 5 عطر کاپیتان بلک و اونم قهوه ایش فقط اصله و ماندگاری بالایی داره
یعنی نمیام برا 7 تومن مابه التفاوت که این 7 تومن مابه التفاوت هم بدلیل 7 تومن گرانتر درومدن خرید ادکلن پای خودمون هست اینارو بگیم
وگرنه اینم میفروختیم 33.000

فک نکنم کسی مانند من دیگه بیاد اینقدر موشکافانه حرف بزنه

اومد وزارت بازرگانی گفت برچسب شبنم شده یه دلیلی برای اصالت کالاهای قاچاق . ما هم اول با برچسب شبنم میفروختیم بعد اومدیم برش داشتیم وگرنه همه میدونن ادکلنی که 33.000 ما میفروشیم (برید ببینید خدایی 80 درصد مغازه دارا ) همینارو جای اصل میفروشند و ارسال و بسته بندی کادویی و پاکت و کارتونی پستی و یه حاشیه سود 33.000
یعنی کف قیمت ایران

دیگه من چی بگم تا باز یه تهمت جدیدی نزدید ؟

الانم هر روز میام از چهارشنبه فحش میخورم . تهمت میشنوم که اون 15 تا کاربری که بسته شون دیر شده نگرران نشند . نگند طرف بن شد فرار کرد
هر چند یه عده دارند بی اعتمادی میکنند

خریدار میگه 1 اسپری زدم ماندگاری نداشت ؟ آخه کجای دنیا ادکلنی که 40.000 تومنه 1 اسپری باید تا سر کوچه بوش بیاد ؟
خوب من میگم بهش 6-7 اسپری بزن میگه مغلطه میکنی

من دیگه اومدم و در مورد تمام جزئیات و کاپیتان و ... هم کامل گفتم

الانم میام باز سر میزنم اگر ازاون 15 کاربر کسی سوالی چیزی مشکلی بود در پیغام خصوصی جواب میدم
فحش هم میخوریم . تهمت هم میشنویم اما دیگه جواب نمیدم
یه هده هم میان اسپم و میگن ما فرزاد صادقی هستیم و لحن منو برمیدارن برای خراب کردن تاپیک و .. هر جوری میخاید قضاوت کنید

اما من دغدغه م تا فردا پسفردا سیدن بسته هاست
ادکلنها هم میرسد ان شالله . گفتم حالا یکیش 10 رسید اون یکی نیاد بگه وای مال من چرتا نرسید ؟ خوب مال شما هم ساعت 12 میرسه
منکه بیش از 100 بار معذرت خواستم . آقا من امتحان دارم اگر مثلن شب اومدم دوباره 100 تا تهمت و ... نزنیداا

دوست محترم ادکلن شناس که میفرمایید....

اگر made in france و موندگاری نشنونه فرانسوی بودنه پس چی نشونش هست!

اینو دارید جدی میگید دیگه؟

چرا مغالطه میکنی عزیز؟

تمامی ادکلن های درجه یکت که خودت هم میگی فیک هست زده made in france !

خودم تام فورد فیک دارم زده made in france و موندگاریش از کاپیتان بلک شما هم بیشتره!

الان اینا هم از فرانسه اومدن لابد نه؟

حداقل یه حرفی یزنید که کسی خنده ش نگیره عزیز...

لازم نیست بیای نیم صفحه با فونت درشت تایپ کنی! شما 2 جمله حرف راست بزنی دیگه کسی کاری نداره!

شما میگی بی ادبی در مرام من نیست بعد فحش خواهر مادرت رو اینجا عکسش رو گذاشتن....یه کم خجالت بکش حداقل!! مگه میشه یه نفر در مرامش بی ادبی نباشه بعد بگه من با یوزر قبلیم با ادب هستم ولی با این یوزرم چون روی اعصابم رفتن بی ادب شدم؟؟؟

من دیگه حرفی ندارم...اونم با این دلایلی که شما میاری که میگی made in france زدن روی ادکلن نشانه فرانسوی بودنشه!!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

دوست عزیزم یه کمپانی فرانسوی هست ولی معروف نیست
من اگر نوشته هام اولا بخونی بارها نوشتم همین کاپیتان بلک و اگر کمپانی تام فورد میزد 300.000 بود قیمتش

بله شما درست میپرسید اما یه کمپانی غیر معروف فرانسوی هست . کیفینی هم که میزنه در حد یه ادکلن 8-9 دلاری فرانسوی میزنه و مسلمن با تام فورد 100 دلاری فرق داره
نام کمپانی هم عزیز victoria perfume هست و این hadiya رو به سفارش عرب میزنه
یه نمونه هم هست خود دوبی پر میشه مثه خیلی ادکلنای اماراتی که یا made in dubai میزنه made in u.a.e میخوره که اونارو کمپانی royal میزنه داخل امارات یا دوبی یا شارجه
یعنی رنگهای دیگه مثله مشکی و سبز امارات میزنه از کمپانی رویال اما برای اینکه ظاهر و حفظ کنه باز یه hadiya میزاره اطراف کارتون
مدل قهوه ای هم هادیا و هم نوبل فرانسه میزنه اونم با قیمت جهانی 8-9 دلار ولی به سفارش عرب
چون این سبک بوی سنگین و توتون پیپ و اروپایی ها نمیپسندند
میگم من دروغ نمیگم . اگر فرق داشت خوب میگفتم . 3 طرف ادکلن هم made in france خورده و ماندگاری بالایی دارد نسبت به قیمت
اون نمونه هایی هم که حتی اماراتی هست مانند رنگهای آبی و سبز و مشکی کاپیتان بلک به سفارش عرب هست

توضیحات هم پست بالایی دادم

ممنون از توضیحاتت عزیز من حرفی ندارم دیگه...

خدانگهدار!

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
اقای صادقی شما چرا ی حرفو پشت هم میزنید
شما فقط جواب این سوالمو بده چرا این ادکلنی که برای بار دوم برای من فرستادید هلوگرام نداشت رنگ درش مسی رنگ بود و چرا موندگاری بوش باهمون قبلیه که خودتون فرستادید انقدر پایینتربود؟؟
شما یچیزی بمن دادی که میگم بخودم خدا پدر اون قبلی رو بیامرزه!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

farzad.sadeshi2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست محترم ادکلن شناس که میفرمایید....

اگر made in france و موندگاری نشنونه فرانسوی بودنه پس چی نشونش هست!

اینو دارید جدی میگید دیگه؟

چرا مغالطه میکنی عزیز؟

تمامی ادکلن های درجه یکت که خودت هم میگی فیک هست زده made in france !

خودم تام فورد فیک دارم زده made in france و موندگاریش از کاپیتان بلک شما هم بیشتره!

الان اینا هم از فرانسه اومدن لابد نه؟

حداقل یه حرفی یزنید که کسی خنده ش نگیره عزیز...

لازم نیست بیای نیم صفحه با فونت درشت تایپ کنی! شما 2 جمله حرف راست بزنی دیگه کسی کاری نداره!

شما میگی بی ادبی در مرام من نیست بعد فحش خواهر مادرت رو اینجا عکسش رو گذاشتن....یه کم خجالت بکش حداقل!! مگه میشه یه نفر در مرامش بی ادبی نباشه بعد بگه من با یوزر قبلیم با ادب هستم ولی با این یوزرم چون روی اعصابم رفتن بی ادب شدم؟؟؟

من دیگه حرفی ندارم...اونم با این دلایلی که شما میاری که میگی made in france زدن روی ادکلن نشانه فرانسوی بودنشه!!

توضیح دادم ال کاپیتانوی عزیز در پست بالایی
نگاه کن ادکلنهای طرح اصلی و یا امارات میزنه یا ترکیه
ما هم که 100 بار تاپیکو ماشالله خودت استادی زدیم :

بو اصلی
شیشه و جعبه اصلی
ظاهر تمامن اصلی
حتی لیبل made in france اصلی

اما کجایی هست ؟ یا امارات یا ترکیه
معروف به های کپی

اما بخدا خداوکیل کاپیتان بلک قهوه ای و نوبل و ویکتوریا پرفیوم هادیا در حذد یه ادکلن 8-9 دلاری فرانسه میزنه به سفارش عرب
چون سمت خاورمیانه از بوهای سنگین مثه کاپیتان و سلطان و .. که سنگین و پیچیده هست دوست دارند که باز اینم امری سلیقه ایست
شما که همه تاپیکو میخونی حتی من صفحات اول مینوشتم این ادکلن بیشتر افراد بالای 22 اینا میپسندند چون بوش سنگین هست
اما باز زززززززززززز سلیقه ایست . ممکنه یه بچه 15 ساله بپسنده از طرفی 50 ساله نپسنده

من به هیچ وجه به اون کاربر حتی پیغام خصوصی ندادم چه برسه این الفاظ
از وقتی بن شده یوزر اصلی م با این یوزر به ایشون پیام ندادم
اسکرین فتوشاپی گذاشتن کاری نداره واسه اونایی که بلدن

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

توضیح دادم ال کاپیتانوی عزیز در پست بالایی
نگاه کن ادکلنهای طرح اصلی و یا امارات میزنه یا ترکیه
ما هم که 100 بار تاپیکو ماشالله خودت استادی زدیم :

بو اصلی
شیشه و جعبه اصلی
ظاهر تمامن اصلی
حتی لیبل made in france اصلی

اما کجایی هست ؟ یا امارات یا ترکیه
معروف به های کپی

اما بخدا خداوکیل کاپیتان بلک قهوه ای و نوبل و ویکتوریا پرفیوم هادیا در حذد یه ادکلن 8-9 دلاری فرانسه میزنه به سفارش عرب
چون سمت خاورمیانه از بوهای سنگین مثه کاپیتان و سلطان و .. که سنگین و پیچیده هست دوست دارند که باز اینم امری سلیقه ایست
شما که همه تاپیکو میخونی حتی من صفحات اول مینوشتم این ادکلن بیشتر افراد بالای 22 اینا میپسندند چون بوش سنگین هست
اما باز زززززززززززز سلیقه ایست . ممکنه یه بچه 15 ساله بپسنده از طرفی 50 ساله نپسنده

اوکی

موفق باشید

siavash71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
درود ، قصد دخالت تو تاپیک ندارم فقط
دوستانی که ایشون براشون کاپیتان بلک ((غیر فرانسوی)) ارسال کرده
اگه ادکلن خیلی ضایع نیست من فقط برای هدیه دادن خریدارم پیام خصوصی بزنید به بنده ممنونم

واشنگتن

Registered User
لایک‌ها
154
سلام دادا فرزاد خوبی ؟
4 تا ادکلن میخام شمار حساب میدی

hormozan

Registered User
لایک‌ها
57
خوب تاپیک هم باز شد ... لطف کن سریع پول من و دوستانی که واریز کردن ۲۰ روز پیش (!) رو پس بده ... هر چی محترمانه پ خ میدیم در تاپیک میگیم فایده نداره ... بنده از طریق فتا هم پیگیر ام ...

Sent from my iPhone 5

Last edited:

T.REX

Registered User
لایک‌ها
331
آقا چیشد این ادکلنای ما؟!!پول میدی ... ادکلن میدی ... چیکار میکنی آخرش؟آبرومون رفت که .

cherik

Registered User
لایک‌ها
28
ممنون از کاربر hormozan که جهت باز شدن تاپیک پیگیری کردند
اقا فرزاد ارسال کردی؟ نکردید؟ چه جوری جریان؟ شما گفتی تا پایان هفته گذشته بسته میرسه...تکلیف ملت روشن کن:eek:

alakdolak

Registered User
لایک‌ها
101
سلام دوستان خدمتتون عرض کردم ارسالی در کار نبوده لطفا از طریق دادسرا ویژه جرائم رایانه ای اقدام کنید

Tesoke

Registered User
لایک‌ها
18
اگر کسی هفته گذشته چیزی دریافت کرده بیاد بگه

Jack__81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با همه این تفاسیر هنوز منتظرید براتون ارسال کنه؟ واقعا چقدر ساده اید.

alakdolak

Registered User
لایک‌ها
101
با همه این تفاسیر هنوز منتظرید براتون ارسال کنه؟ واقعا چقدر ساده اید.

انقدر هم شما میفرمایید ساده نیستیم یه کارایی داریم میکنیم
فقط میخایم وقتمون تلف نشه من که به شخصه هر روز که از کارم بزنم باش تو دادگاه حساب میکنم

hormozan

Registered User
لایک‌ها
57
دوستان این لینک هم ببینید :

http://pokerbazha.com/thread-791-page-10.html

طرف کلاهبرداره ... برید فتا شکایت کنید حتما ...

به مدیر بازارچه هم پ خ بزنید که مشخصات دقیقش رو بگیرید بعد برید شکایت ( کاربر معتبر بوده مثلا (!) )
کسی شماره حساب که به نام خودشه رو داره ؟

Sent from my iPhone 5

cherik

Registered User
لایک‌ها
28
دوستان این لینک هم ببینید :

فروش عمده ی مدل های مختلف ورق پاسور و سرگرمی : تضمین + گارانتی تعویض

طرف کلاهبرداره ... برید فتا شکایت کنید حتما ...

به مدیر بازارچه هم پ خ بزنید که مشخصات دقیقش رو بگیرید بعد برید شکایت ( کاربر معتبر بوده مثلا (!) )
کسی شماره حساب که به نام خودشه رو داره ؟

Sent from my iPhone 5
مدیر بازارچه اصلا در مورد اطلاعات کاربر معتبر پاسخ گو نیست. گفتند باید از ادمین سایت بپرسید
من نمیدونم ادمین سایت کیه:eh:

alakdolak

Registered User
لایک‌ها
101
مدیر بازارچه اصلا در مورد اطلاعات کاربر معتبر پاسخ گو نیست. گفتند باید از ادمین سایت بپرسید
من نمیدونم ادمین سایت کیه:eh:

ادمین سایت هم توی قوانینشون نوشتند
حل اختلاف:
کاربر معتبر الزاما کاربر درستکاری نیست! ولی در صورت بروز مشکلات و احیانا شکایت های احتمالی، کاربران در هنگام شکایت از یک کاربر معتبر در مراجع قضایی، مدارک معتبرتری از ip و email در اختیار خواهند داشت تا زودتر به نتیجه برسند. البته این مدارک و مشخصات فقط در صورت درخواست کتبی آن مرجع قضایی ارایه می شود و در اختیار کاربران شاکی قرار نمی گیرد.

به نظرم بهتره یه تاپیک شکایت بیارید بالا اونجا بحث میکنیم

hormozan

Registered User
لایک‌ها
57
خوب عملا کشکه ... فقط شده منبع درآمد سایت ...
با بسته شدن قسمت شکایات پرشین تولز تبدیل شده به بهشت دزدان و کلاهبرداران محترم ...

Sent from my iPhone 5

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57

دوستانی که کد رهگیریشون میخاند به من یه پیغام خصوصی بدند تا کد رهگیری شونو بدم
البته همه کدها رو ندارم من . من تهرانم

صبح از فروشنده ی مغازه مون خانم استاد زاده میگیرم پیغام میکنم

جناب هرمزان از اهواز و همچنین جناب مدنی از تهران
من الان کاملن حق رو به شما میدم که کاملن نگران دیر شدن در دریافت مرسوله تون هستید

اما یه سر هم برید پست منطقه تون بد نیست . شما 1 درصد هم بده پست تنبلی کرده

من اگر ریگی به کفشم بود یا مشکلی داشتم نیومدم جوابگو باشم
من ترسی از پلیس فتا ندارم چون کار اشتباهی نکردم . کسی از پلیس فتا میترسه که اشتباهی کرده یا کلاهبرداری کرده

خود دادگاه هم بلند میشم میام میگم این بسته ها این کدها . فلان تاریخ فرستاده شده شهرها جابجا شده
حالا از اون شهر که اشتباه شده یه سری بسته ها هماهنگ کردم برسه به آدرس صحیح
یه سری بسته ها هم برگشت خورده اومده شیراز دوباره فرستادم

دلیل تاخیر هم این شده

شما دارید قضاوتی میکنید که اشتباه هست و برا خودتون هم همینطور ادامه ش میدید ؟

من 1 ریال نون حروم تو زندگی م وارد نشده . 2-3 تا کاربر هم باهاشون الان داشتم حرف میزدم داشتم میگفتم من خودم تا بسته ای کامل نرسد آروم نمیشینم

بعضی شهرها که برف و اینا اومده شبکه ی پستی مختل شده . بعضی جاها هم تا بسته ها زیاد نشه توزیع نمیکنند
الان این توجیه نیستا . 95 درصد مقصر اصلی بنده هستم : 1. اونم به 2 دلیل :1.خودم نبودم بسته ها رو ارسال کردم دقیق نبودم نظارت نشده فروشنده آدرس و اشتباه زده
2.الانم خودم شیراز نیستم که باز دقیقتر پیگیری کنم
اما من الان چی بگم کهگید توجیه ؟ میگم 5 درصد هم پست مقصره

از پلیس فتا هم همین الان بیاد درب منزل بهش میگم و جواب میدم . میگم آقای پلیس من تا حالا ارسالی زیاد داشتم و نمیام خودمو اعتبارمو خراب کنم . 450 ارسالی داشتم در فروم پرشین تولز . اومدند من و بن کردند بدلیل داشتن یوزر دوم ( مسخره ترین دلیل که تاحالا دیدم کسی و بن کنند که من اصلن یوزر دومی نداشتم ) که این بن شدن من مصادف شد با تاخیر در ارسالات بدلیل اشتباهی که از فروشنده مون سر زده بود که اونم بله قبول دارم برمیگرده به من . دقین به محض بن شدم یوزر اصلی جهت عدم نگرانی و همچنین پیگیری مرسولات یوزری ساختم با نام farzad.sadeshi2
که اونم بن شد بدلیلی
حالا هم اومدم باز پاسخگو هستم .

میگم کسی کد رهگیری خواست ( مال اونایی که دارم . 18 تا ارسالی بوده 11تاشو فردا صبح زنگ میزنم میگیرم ) و شماره ای هم از من خواست میدم خدمتشون
چون من کار اشتباهی نکردم که منو میترسونید از پلیس فتا . پلیس . آگاهی و فتا و کسی میترسه که خبطی کرده باشه
یه سری تاخیر در ارسال بوده که به لطف خدا همه میرسه و از همه خوشحال تر خود بنده

جواب توهین و تهمت و الفاظ رکیک هم نمیدم . بعد از اینکه بسته ها برسه خودتون متوجه میشید درسته دیر ارسال شده و اشتباه هم رخ داده اما این الفاظ درست نبوده

من در خدمتم .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا