kkevinloren2006
Registered User
- نوشتهها
- 161
- لایکها
- 44
بوی مدل فرانسوی با این مدل که دارم فرق میکنه؟ یا فقط ماندگاری فرق داره؟
سلام و احترام آرمین جانبدرو
سلام صادق جان
اگه پستهای منو خونده باشی نوشتم مشکل سر اینه که چیزی که برای بنده فرستادن متفاوت بااونچیزیه که در تاپیک خودشون به اسم فرانسه اصل گفتن به من دادن یکی از دوستان هم که با کم لطفی ایشونم مواجه شدن تفاوتهای فرانسه اصل رو با محصولی که ایشون به اسم فرانسه اصل به بنده و خیلیا فروختن نشون دادن.حالا میخواد بوش بقول شما بهتر یا بقول من موندگاریش یک ساعته داشته باشه بحث سر تفاوت حرف ایشون با عملشونه و این دلیل نمیشه ی عده کثیری چون ازشون خریدن و هیچی نگفتن من و امثال من هم هیچی نگیم شاید اونا همون برچسب بی کیفیتی که ته شیشه چسبونده شده (با عنوان made in france ) بحای حک شدن روی شیشه نشانه اصالت فرانسوی بودن دونستم ولی بنده و هیچ کسی که دقت کنه همچین نظری نداره
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
مال کی اصله عزیز؟
مال ایشون هم فیکه!!
بعدشم بر فرض محال که اینو از لیلیوم گرفته باشه...لیلیوم هم کار بدی کرده و من باشم پولم رو از لیلیوم هم پس میگیرم...چون لیلیوم تاکید کرده در کامنت های زیر ادکلن کاپیتان بلک که فرانسوی هست.
من شک دارم این مال لیلیوم باشه.
دوست عزیزم اگر منظورتون به بنده هست با وجود اینکه در اون پست هم چندین بار تکرار کردم بازهم عرض میکنم که بنده اصل بودن یا فیک بودن این عطر رو تایید یا تکذیب نمیکنم. چون اصلا تخصصی در این زمینه ندارم و با فروشنده ی عطرها هم نسبتی ندارم. بازهم تاکید میکنم که منظور بنده از رایحه ی خوب و ماندگاری مناسب این نبود که عطر اورجیناله.منتهی برخی دوستان اینو متوجه نمیشن!
باز هم میگم اصلا این کاپیتان بلک هدیا..موندگارش یک هفته س!!! باشه مهم نیست! ولی اماراتی هست.
شکتون برطرف شد؟
این مدل victoria هست
مال کی اصله عزیز؟
مال ایشون هم فیکه!!
بعدشم بر فرض محال که اینو از لیلیوم گرفته باشه...لیلیوم هم کار بدی کرده و من باشم پولم رو از لیلیوم هم پس میگیرم...چون لیلیوم تاکید کرده در کامنت های زیر ادکلن کاپیتان بلک که فرانسوی هست.
من شک دارم این مال لیلیوم باشه.
بله. این عطر نمونه با کیفیت اما تقلبی کاپتان بلک فرانسوی هست. نمونه اصلی اینطوری هست :
اما این عطری که برای بار دوم به من فروختند اینه که نمونه بیکیفیت تقلبی هدیه میباشد :
نیازی به این عکسا نیست. کسی که عطر کاپتان بلک اصل فرانسوی بزنه تفاوت فاحش رو احساس میکنه. من این عکسها رو برای کسایی میزارم که زیاد با مقوله عطر سر و کار ندارند.
سپاس
آقای صادقی عزیز شما خودت گفتی که با سند و مدرک میای و توضیح میدی داداش نه اینکه بیای و ...
البته دوستانم خیلی تند رفتن و هرکی بود اعصابش بهم میریخت.
ضمن اینکه چیزی که دال بر برحق بودن صاحب این تاپیک نمیشه پس نمیتونه خلاف اون رو هم ثابت کنه.
ببخشیدا سایت لیلیوم هر غلطی بکنه مشکل نداره بعد ما که ادکلن اصلی میفروشیم مجرمیم
سایت لیلیوم داره نمونه ی MADE IN DUBAI میفروشه 60.000 تومان
حتی من به صورت تلفنی ازشون پرسیدم حتی کمپانی ش HADIYA که معروفترین تولید کننده ی کاپیتان بلک هست نمیفرسته
نوشته ی ما MADE IN FRANCE زده . ماندگاری بالایی داره . اصل نیست ؟
بعد کاربر اومده فاکتور خرید گذاشته هنوز میگی بعید میدونم مال لیلیوم باشه ؟
من بارها گفتم کار ما فقط کاپیتان بلکه
برای بار 1001 میگم :
کاپیتان بلک 2 نوع هست اصلی ش :
نمونه ی HADIYA و نمونه ی NOBLE
نمونه ی نوبل چون بوش شیرین هست خیلی ما دیگه نیاوردیم چون ما فقط 1 جینشو آوردیم دیدیم در پیام خصوصی که از 12 تا 7 راضی نبودند
و دوباره همین HADIYA آوردیم
علتش اینه :
1.بوی ادکلن سلیقه ایست . یعنی شما نمیتونی ثابت کنی که یک ادکلن و یکی میپسنده حتمن دیگری میپسنده
2.نمونه ی HADIYA و NOBLE هر دو MADE IN FRANCE دارد هم پست کارتن (روکش اول ) و هم زیر بسته
تفاوت در سبک بوست
هادیا : که همه ی ایران فقط اینو میشناسند : بوی تتوتون پیپ و شکلات و 80 بر 20 درصد بوی توتون پیپ هست
نوبل : بوی شکلات 80 بر 20 غالب هست بر توتون پیپ
و چون ما گفتیم بوی توتون پیپ فقط نمونه ی HADIYA این مشخصه رو داره
من تضمین میدم ادکلن تام فورد بلک ارکید که لیلیوم داره میفروشه خدایی که داره میفروشه 470.000 همون نمونه ی 33.000 تومانی ماست
خدانکنه تو ایران یجا معروف بشه . آشغال هم بده دست مردم میگن نه این اصله
من اگر خدای ناکرده آدم پیگیری نبودم نمیومدم تو این اشوب جواب بدم یا اگر آدم ناحلال خوری بودم میومدم ادکلن تام فورد بلک رو با همون اعتبار و امتیاز 4 تاشو به اسم اصل میفروختم 400.000 و تمام سودهای تا الان میکردم و میرفتم و .. . نه که برا 4 تا کاپیتان بلک بیام جواب پس بدم
مطمئن باشید ادکلن کاپیتان VICTORIA PERRFUME HADIYA اصل هست و ساخت فرانسه
من کاری به سایت لیلیوم که داره نمونه ی اماراتی و میفروشه 60.000 ندارم . با این تفاسیر مطمئن شدم که واقعن چه کلاهبرداری هست این لیلیوم
هیچ کاربری هیچ فروشنده ای در اینجا نمونه ی من انقدر پیگیر نیست که حتی بعد از بن شدن و پیگیریهای متعدد به توهین و تهمت مواجه بشه و باز هم بیاد جواب بده . اشکال نداره تو این مملکت هر کی صادق باشه اینجور بسرش میاد
مشکلی نیست . من باز هم میام پاسخ میدم حداقل به خاطر خریدارانی که منتظر بسته هاشونند
ببین آدرستو دارم . خوار و مادرتو بگا میدم . یه بار دیگه پست بده فقط
اینم پیام الانی ایشون :
اینم پیام الانی ایشون :
من اصلن به شما پیغام خصوصی دادم ؟
انقدر دروغ نگو
ببخشیدا سایت لیلیوم هر غلطی بکنه مشکل نداره بعد ما که ادکلن اصلی میفروشیم مجرمیم
سایت لیلیوم داره نمونه ی MADE IN DUBAI میفروشه 60.000 تومان
حتی من به صورت تلفنی ازشون پرسیدم حتی کمپانی ش HADIYA که معروفترین تولید کننده ی کاپیتان بلک هست نمیفرسته
نوشته ی ما MADE IN FRANCE زده . ماندگاری بالایی داره . اصل نیست ؟
بعد کاربر اومده فاکتور خرید گذاشته هنوز میگی بعید میدونم مال لیلیوم باشه ؟
من بارها گفتم کار ما فقط کاپیتان بلکه
برای بار 1001 میگم :
کاپیتان بلک 2 نوع هست اصلی ش :
نمونه ی HADIYA و نمونه ی NOBLE
نمونه ی نوبل چون بوش شیرین هست خیلی ما دیگه نیاوردیم چون ما فقط 1 جینشو آوردیم دیدیم در پیام خصوصی که از 12 تا 7 راضی نبودند
و دوباره همین HADIYA آوردیم
علتش اینه :
1.بوی ادکلن سلیقه ایست . یعنی شما نمیتونی ثابت کنی که یک ادکلن و یکی میپسنده حتمن دیگری میپسنده
2.نمونه ی HADIYA و NOBLE هر دو MADE IN FRANCE دارد هم پست کارتن (روکش اول ) و هم زیر بسته
تفاوت در سبک بوست
هادیا : که همه ی ایران فقط اینو میشناسند : بوی تتوتون پیپ و شکلات و 80 بر 20 درصد بوی توتون پیپ هست
نوبل : بوی شکلات 80 بر 20 غالب هست بر توتون پیپ
و چون ما گفتیم بوی توتون پیپ فقط نمونه ی HADIYA این مشخصه رو داره
من تضمین میدم ادکلن تام فورد بلک ارکید که لیلیوم داره میفروشه خدایی که داره میفروشه 470.000 همون نمونه ی 33.000 تومانی ماست
خدانکنه تو ایران یجا معروف بشه . آشغال هم بده دست مردم میگن نه این اصله
من اگر خدای ناکرده آدم پیگیری نبودم نمیومدم تو این اشوب جواب بدم یا اگر آدم ناحلال خوری بودم میومدم ادکلن تام فورد بلک رو با همون اعتبار و امتیاز 4 تاشو به اسم اصل میفروختم 400.000 و تمام سودهای تا الان میکردم و میرفتم و .. . نه که برا 4 تا کاپیتان بلک بیام جواب پس بدم
مطمئن باشید ادکلن کاپیتان VICTORIA PERRFUME HADIYA اصل هست و ساخت فرانسه
من کاری به سایت لیلیوم که داره نمونه ی اماراتی و میفروشه 60.000 ندارم . با این تفاسیر مطمئن شدم که واقعن چه کلاهبرداری هست این لیلیوم
هیچ کاربری هیچ فروشنده ای در اینجا نمونه ی من انقدر پیگیر نیست که حتی بعد از بن شدن و پیگیریهای متعدد به توهین و تهمت مواجه بشه و باز هم بیاد جواب بده . اشکال نداره تو این مملکت هر کی صادق باشه اینجور بسرش میاد
مشکلی نیست . من باز هم میام پاسخ میدم حداقل به خاطر خریدارانی که منتظر بسته هاشونند