• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ادکلنهای جذب کننده درجه 1 با مناسبترین قیمت در کل ایران: کاپیتان بلک اصلی و .. ارسال رایگان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kkevinloren2006

Registered User
لایک‌ها
44
بوی مدل فرانسوی با این مدل که دارم فرق میکنه؟ یا فقط ماندگاری فرق داره؟

Sadeegh

Registered User
لایک‌ها
132
بدرو

سلام صادق جان
اگه پستهای منو خونده باشی نوشتم مشکل سر اینه که چیزی که برای بنده فرستادن متفاوت بااونچیزیه که در تاپیک خودشون به اسم فرانسه اصل گفتن به من دادن یکی از دوستان هم که با کم لطفی ایشونم مواجه شدن تفاوتهای فرانسه اصل رو با محصولی که ایشون به اسم فرانسه اصل به بنده و خیلیا فروختن نشون دادن.حالا میخواد بوش بقول شما بهتر یا بقول من موندگاریش یک ساعته داشته باشه بحث سر تفاوت حرف ایشون با عملشونه و این دلیل نمیشه ی عده کثیری چون ازشون خریدن و هیچی نگفتن من و امثال من هم هیچی نگیم شاید اونا همون برچسب بی کیفیتی که ته شیشه چسبونده شده (با عنوان made in france ) بحای حک شدن روی شیشه نشانه اصالت فرانسوی بودن دونستم ولی بنده و هیچ کسی که دقت کنه همچین نظری نداره

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
سلام و احترام آرمین جان
بله شما درست میفرمایید. عرض کردم خدمتتون که اصلا بنده نمیگم که این عطر اصل هست یا خیر. قصدم فقط بیان تجربم بود

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
مال کی اصله عزیز؟

مال ایشون هم فیکه!!

بعدشم بر فرض محال که اینو از لیلیوم گرفته باشه...لیلیوم هم کار بدی کرده و من باشم پولم رو از لیلیوم هم پس میگیرم...چون لیلیوم تاکید کرده در کامنت های زیر ادکلن کاپیتان بلک که فرانسوی هست.

من شک دارم این مال لیلیوم باشه.

ببخشید من عکسهارو اشتباه دیدم داخل گوشی

Sadeegh

Registered User
لایک‌ها
132
منتهی برخی دوستان اینو متوجه نمیشن!

باز هم میگم اصلا این کاپیتان بلک هدیا..موندگارش یک هفته س!!! باشه مهم نیست! ولی اماراتی هست.
دوست عزیزم اگر منظورتون به بنده هست با وجود اینکه در اون پست هم چندین بار تکرار کردم بازهم عرض میکنم که بنده اصل بودن یا فیک بودن این عطر رو تایید یا تکذیب نمیکنم. چون اصلا تخصصی در این زمینه ندارم و با فروشنده ی عطرها هم نسبتی ندارم. بازهم تاکید میکنم که منظور بنده از رایحه ی خوب و ماندگاری مناسب این نبود که عطر اورجیناله.
امیدوارم شما متوجه منظور بنده شده باشید انشا الله

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
ehe9ape6.jpg

شکتون برطرف شد؟
این مدل victoria هست

بله. این عطر نمونه با کیفیت اما تقلبی کاپتان بلک فرانسوی هست. نمونه اصلی اینطوری هست :

e6c4998670c081fb1.jpg

267dbf5aa9b9ddbb1.jpg

اما این عطری که برای بار دوم به من فروختند اینه که نمونه بیکیفیت تقلبی هدیه میباشد :

17120c3b942d3e151.jpg

نیازی به این عکسا نیست. کسی که عطر کاپتان بلک اصل فرانسوی بزنه تفاوت فاحش رو احساس میکنه. من این عکسها رو برای کسایی میزارم که زیاد با مقوله عطر سر و کار ندارند.

سپاس

B3RKUT

Registered User
لایک‌ها
6
مثل اینکه ایشون کلا خودشه زده به کوچه علی چپ، اومدن باز یه سری توحین کردن و رفتن ....
یکی از دوستان با تجربه به کمک مدیریت یه تاپیک بزنه تا جدی مسئله پیگیری بشه

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
چرا من هرچی سرچ میکنم در سایت هایی مثل Ebay , Amazon ,fragrantica هیچ نشونه ای از این کاپیتان بلک یافت نمیشه ؟!
یکی کمک کنه یه لینک بهم بده ارجینال باشه

T.REX

Registered User
لایک‌ها
331
آقای صادقی عزیز شما خودت گفتی که با سند و مدرک میای و توضیح میدی داداش نه اینکه بیای و ... :)
البته دوستانم خیلی تند رفتن و هرکی بود اعصابش بهم میریخت.
ضمن اینکه چیزی که دال بر برحق بودن صاحب این تاپیک نمیشه پس نمیتونه خلاف اون رو هم ثابت کنه.

farzad.sadeshi2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مال کی اصله عزیز؟

مال ایشون هم فیکه!!

بعدشم بر فرض محال که اینو از لیلیوم گرفته باشه...لیلیوم هم کار بدی کرده و من باشم پولم رو از لیلیوم هم پس میگیرم...چون لیلیوم تاکید کرده در کامنت های زیر ادکلن کاپیتان بلک که فرانسوی هست.

من شک دارم این مال لیلیوم باشه.

ببخشیدا سایت لیلیوم هر غلطی بکنه مشکل نداره بعد ما که ادکلن اصلی میفروشیم مجرمیم

سایت لیلیوم داره نمونه ی MADE IN DUBAI میفروشه 60.000 تومان

حتی من به صورت تلفنی ازشون پرسیدم حتی کمپانی ش HADIYA که معروفترین تولید کننده ی کاپیتان بلک هست نمیفرسته

نوشته ی ما MADE IN FRANCE زده . ماندگاری بالایی داره . اصل نیست ؟

بعد کاربر اومده فاکتور خرید گذاشته هنوز میگی بعید میدونم مال لیلیوم باشه ؟

من بارها گفتم کار ما فقط کاپیتان بلکه

برای بار 1001 میگم :

کاپیتان بلک 2 نوع هست اصلی ش :
نمونه ی HADIYA و نمونه ی NOBLE
نمونه ی نوبل چون بوش شیرین هست خیلی ما دیگه نیاوردیم چون ما فقط 1 جینشو آوردیم دیدیم در پیام خصوصی که از 12 تا 7 راضی نبودند
و دوباره همین HADIYA آوردیم

علتش اینه :
1.بوی ادکلن سلیقه ایست . یعنی شما نمیتونی ثابت کنی که یک ادکلن و یکی میپسنده حتمن دیگری میپسنده
2.نمونه ی HADIYA و NOBLE هر دو MADE IN FRANCE دارد هم پست کارتن (روکش اول ) و هم زیر بسته
تفاوت در سبک بوست
هادیا : که همه ی ایران فقط اینو میشناسند : بوی تتوتون پیپ و شکلات و 80 بر 20 درصد بوی توتون پیپ هست
نوبل : بوی شکلات 80 بر 20 غالب هست بر توتون پیپ

و چون ما گفتیم بوی توتون پیپ فقط نمونه ی HADIYA این مشخصه رو داره

من تضمین میدم ادکلن تام فورد بلک ارکید که لیلیوم داره میفروشه خدایی که داره میفروشه 470.000 همون نمونه ی 33.000 تومانی ماست
خدانکنه تو ایران یجا معروف بشه . آشغال هم بده دست مردم میگن نه این اصله
من اگر خدای ناکرده آدم پیگیری نبودم نمیومدم تو این اشوب جواب بدم یا اگر آدم ناحلال خوری بودم میومدم ادکلن تام فورد بلک رو با همون اعتبار و امتیاز 4 تاشو به اسم اصل میفروختم 400.000 و تمام سودهای تا الان میکردم و میرفتم و .. . نه که برا 4 تا کاپیتان بلک بیام جواب پس بدم

مطمئن باشید ادکلن کاپیتان VICTORIA PERRFUME HADIYA اصل هست و ساخت فرانسه

من کاری به سایت لیلیوم که داره نمونه ی اماراتی و میفروشه 60.000 ندارم . با این تفاسیر مطمئن شدم که واقعن چه کلاهبرداری هست این لیلیوم

هیچ کاربری هیچ فروشنده ای در اینجا نمونه ی من انقدر پیگیر نیست که حتی بعد از بن شدن و پیگیریهای متعدد به توهین و تهمت مواجه بشه و باز هم بیاد جواب بده . اشکال نداره تو این مملکت هر کی صادق باشه اینجور بسرش میاد

مشکلی نیست . من باز هم میام پاسخ میدم حداقل به خاطر خریدارانی که منتظر بسته هاشونند

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
دیگه فکر نکنم با این وضع فروش عطر تقلبی درجه سه (کاش حداقل اگه تقلبی میخواستن بفروشن از نوع سایت لیلیوم میفروختن نه این عطر درجه سه!) و با این وضع رفتار و فحاشی های رکیک ایشون کسی امیدی به دریافت وجه اش داشته باشه. از مدیرا خواهشمندی اقدامات لازم رو انجام بدن. خیلی ممنون

عزیزان به جز 5 تا عطر فروشی که همه گفتند این Hadiya Captain Black به هیچ وجه Captain Black اصل نیست. و همونطور که کاربر Capitano هم گفتند که یک عطر فروش هم به ایشون گفتند اصل نیست و با توجه به مدارک و مستندات حرف ایشون که میگن این عطر مقوایی که اصل هست.
از کاربرای زنجانی دعوت میکنم با من بیان به عطرفروشی ها تا خود فروشنده که این عطر Hadiya رو داره با زبون خودش بگه که این عطر ساخت شرکت اماراتی هدیه است و اینجا با قیمت 35 عرضه میشه.

همه عطر فروشی ها دروغ میگن. همه کاربرای شاکی دروغ میگن. ویدئو تبلیغاتی انحصاری کاپتان بلک در یوتیوب دروغ میگه و فقط ایشونه که راست میگه.

بعضی از دوستانی هم که اینجا عطر میفروشند به من پیام خصوصی زدند و گفتند Hadiya Captain Black صد در صد تقلبیه.
در کل عطر فرانسوی دارای هلوگرام اصالت کالا میباشد. ظاهرش یکتا هست. هیچ پیشوندی هم ندارد. کاورش چرم هست و از مقوای بیکیفیت نیست و ... که به همه اینها در این تاپیک اشاره شده(همراه با عکس)http://forum.persiantools.com/t428298-page48.html#post8869541

واشنگتن

Registered User
لایک‌ها
154
بله. این عطر نمونه با کیفیت اما تقلبی کاپتان بلک فرانسوی هست. نمونه اصلی اینطوری هست :

e6c4998670c081fb1.jpg

267dbf5aa9b9ddbb1.jpg

اما این عطری که برای بار دوم به من فروختند اینه که نمونه بیکیفیت تقلبی هدیه میباشد :

17120c3b942d3e151.jpg

نیازی به این عکسا نیست. کسی که عطر کاپتان بلک اصل فرانسوی بزنه تفاوت فاحش رو احساس میکنه. من این عکسها رو برای کسایی میزارم که زیاد با مقوله عطر سر و کار ندارند.

سپاس

اورجینالش در اولین پاشش یک ذرم بو الکل نمید ؟

farzad.sadeshi2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقای صادقی عزیز شما خودت گفتی که با سند و مدرک میای و توضیح میدی داداش نه اینکه بیای و ... :)
البته دوستانم خیلی تند رفتن و هرکی بود اعصابش بهم میریخت.
ضمن اینکه چیزی که دال بر برحق بودن صاحب این تاپیک نمیشه پس نمیتونه خلاف اون رو هم ثابت کنه.

ببین این کاربر COUNT.DOCULA شصت بار اومده این پست شو کپی پیست زده
من زمانی میام کامل توضیح میدم که این احمق نیاد اینجا

Jack__81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من از ایشون چیزی نخریدم ولی وقتی آدم می بینه این احمق داره حرف زور میزنه نمیشه سکوت کرد.

واقعا جالبه. دزدی که دیگه شاخ و دم نداره. دوستان توی این تاپیک به نتیجه نمی رسید. هر کسی از این شخص شکایت داره از طریق مراجع قضایی اقدام کنه. بخصوص اونهایی که ازش آدرس و شماره تماس و شماره حساب دارن

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221

ببخشیدا سایت لیلیوم هر غلطی بکنه مشکل نداره بعد ما که ادکلن اصلی میفروشیم مجرمیم

حتی من به صورت تلفنی ازشون پرسیدم حتی کمپانی ش HADIYA که معروفترین تولید کننده ی کاپیتان بلک هست نمیفرسته

برای بار 1001 میگم :

نمونه ی نوبل چون بوش شیرین هست خیلی ما دیگه نیاوردیم چون ما فقط 1 جینشو آوردیم دیدیم در پیام خصوصی که از 12 تا 7 راضی نبودند

علتش اینه :
1.بوی ادکلن سلیقه ایست . یعنی شما نمیتونی ثابت کنی که یک ادکلن و یکی میپسنده حتمن دیگری میپسنده
2.نمونه ی HADIYA و NOBLE هر دو MADE IN FRANCE دارد هم پست کارتن (روکش اول ) و هم زیر بسته
تفاوت در سبک بوست
هادیا : که همه ی ایران فقط اینو میشناسند : بوی تتوتون پیپ و شکلات و 80 بر 20 درصد بوی توتون پیپ هست

من تضمین میدم ادکلن تام فورد بلک ارکید که لیلیوم داره میفروشه خدایی که داره میفروشه 470.000 همون نمونه ی 33.000 تومانی ماست
من اگر خدای ناکرده آدم پیگیری نبودم نمیومدم تو این اشوب جواب بدم یا اگر آدم ناحلال خوری بودم میومدم ادکلن تام فورد بلک رو با همون اعتبار و امتیاز 4 تاشو به اسم اصل میفروختم 400.000 و تمام سودهای تا الان میکردم و میرفتم و .. . نه که برا 4 تا کاپیتان بلک بیام جواب پس بدم

من کاری به سایت لیلیوم که داره نمونه ی اماراتی و میفروشه 60.000 ندارم . با این تفاسیر مطمئن شدم که واقعن چه کلاهبرداری هست این لیلیوم

هیچ کاربری هیچ فروشنده ای در اینجا نمونه ی من انقدر پیگیر نیست که حتی بعد از بن شدن و پیگیریهای متعدد به توهین و تهمت مواجه بشه و باز هم بیاد جواب بده . اشکال نداره تو این مملکت هر کی صادق باشه اینجور بسرش میاد

مشکلی نیست . من باز هم میام پاسخ میدم حداقل به خاطر خریدارانی که منتظر بسته هاشونند

دوست عزیز مبنای حرف مگه سایت لیلیومه که شما خودتو بااین سایت مقایسه میکنی مبنا باید حرف خودتون باشه چیزی که از ابتدا گفتید اصل فرانسه و این چیزی که بمن دادید که نه هلوگرام داشت نه شبیه اونچیزی بود که فرانسه میزنه!
ایا شما واقعا فکر میکنید که کشور فرانسه میاد ی تیکه مقوای قهوه ای بچسبونه با چسب نامرغوب اونم روی شیشه بجای چرم بعد کلمه made in France رو با چسب بچسبونه ته شیشه اش هیچ هلوگرامیم نزنه بعد صادر کنه ؟! یا اینکه خودتونو به اون راه زدید؟!
اقای صادقی من هم برای بار 1000م عرض میکنم جنس شما به هیچ وجه فرانسه اصل نیست و خلاف گفتهدهای پست اول تاپیکتونه و موظفید بجای توجیه کردن خودتون مرجوع کنید

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
اینم پیام الانی ایشون :

اقای صادقی لطفا با بی ادبی اعتبار زیادتونو خراب نکنید بضرر خود شماس. این حرفا میتونه برعلیه خودتون استفاده بشه و کار رو از اینی که هست خرابترکنه

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

برای بار 1001 میگم :

علتش اینه :
تفاوت در سبک بوست

من یه سوال از شما دارم..

یعنی شما می فرمایید!! کمپانی!!! وجود داره به نام هدیه در فرانسه درسته؟

پس لطف کنید اثبات بفرمایید...همچین کمپانی با این اسم عربی باید یه سایتی چیزی داشته باشه دیگه...اونم در فرانسه!

پس لطف کنید اثبات کنید که کاپیتان بلک هدیه...اماراتی نیست و فرانسوی هست...

عقل سلیم که میگه اماراتیه!! ولی حالا شما میگی نه این هدیه هم که ما فرستادیم در فرانسه تولید شده؟

پس اثبات بفرمایید.

اصلا میگیم سایت نداره! باشه...

باید یک نمونه از این کاپیتان بلک هدیه در یک سایت غیر ایرانی موجود باشه برای فروش یا معرفی یا هر چیز دیگه!

یک لینک بدید از یک کشور اروپایی یا غیر عربی حداقل که این ادکلن رو عکسش رو گذاشته باشه...همین هدیه رو!

farzad.sadeshi2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

من فقط وظیفه م هست تا سه شنبه چهارشنبه صبر کنم تا سفارش 15 کاربر دیگر برسد

در مورد کاپیتان بلک هم من تضمین دادم اصل باشه و اصل هست
ببخشید مگه ادکلن فرانسه شاخ و دم داره ؟

ادکلن 3 جاش MADE IN FRANCE
ماندگاری بالایی داره

اگر این 2 مورد نشانه ی اصل نیست پس ادکلنایی که ماندگاری 20 دقیقه ای دارن و 50.000 میفروشن چی ان ؟

چرا حرف زور میزنید ؟
الان فقط اینجا مشکل 2 کاربر هست که دارند اسپم میدن فقط
من با هیچ کاربری مشکل ندارم

فقط زورتون رسیده من بن شدم هر چی دلتون میخاد دارید میگید

ببخشیدا ادکلن 40.000 تومنی خریدی ادکلن 400.000 ای نخریدی که ازش انتظار داشته باشی بوش تا سر کوچه ت بمونه
طرف ادکلن کرید میخزره 700.000 فقط به خاطر تازگی بوش . فقط 4 ساعت ماندگاری داره

نمیاد اینجوری کنه که شما برا 40.000 تومان داری میکنی
روکش چرم ؟ اگر این روکش یا لایه حالت چرم دارد پس چی دارد ؟

چرا حرف بیخود میزنید ؟

اگر مید این فرانس زدن و ماندگاری بالا نشانه ی اصل بودن نیست
پس مید این دوبی و ماندگاری پایین اصل هست ؟؟

واقعن خنده دار هست حرفها

ببخشید برچسب شبنم زدن نشانه ی اصالت کالاست ؟
پس من احمق بودم . کاش برچسب شبنم زده بودم ادکلنا و بگم دیگه حتمن اصل هست

عزیز اینا همه قاچاقی وارد میشه (الان میدونم این صداقت در توضیح باز کار دست ما میده )
اشکال نداره
خوب اگر اینا میخاست برچسب وزارت بازرگانی بخوره که جای 33.000 تومن و ارسال رایگان همون 90.000 اینها بود

چرا حرف راست تو کت بعضی ها نمیره ؟
من الان این آدم COUNT.DOCULA ذو هم ببرم درب کمپانی میگه فقط اونی که اون سری بوش خوشم اومده اصله . ادکلنی هست 600.000 بوش شما شاید خوشت نیاد و از ادکلن BEST با قیمت 10.000 تومان خوشت بیاد دلیل که نیست که اون اصل نیست

ادکلن یه امر سلیقه ایست . ببینید چقدر سلیقه ایست که حتی در مورد یه مارک با 2 سبک بوی متفاوت چقدر اختلاف پیش آمده

150.000 بار گفتم کاپیتان بلک رنگهای آبی و مشکی و قهوه ای و سبز داره

اما رنگ قهوه ای اون از کمپانی HADIYA و NOBLE اصل هست و رنگهای دیگر سبز . مشکی و آبی اماراتی هست حتی اگر از همین هادیا و نوبل باشه
من میدونم که میگم

دیگه من نمیدونم چه زبونی بگم
اگر همین و سایت لیلیوم بگه باورتون میشه ؟ چون خودمون دنبال اینیم که سرمون کلاه بذارند

من دیگه بیش از این واقعیت و نمیتونم بگم

تنها دغدغه م هم رسیدن سالم بسته های دیگر کاربران هست

دیگه به سوالات و توهین ها و فحش ها و شکایات و پلیس فتا هم جواب نمیدم چون هیچ کار خبط و اشتباهی نکردم
ما 2 نوع ادکلن میفروختیم اینجا :

1.ادکلنهای طرح اصلی با قیمت 33.000 و ارسال رایگان که اونم از اول گفتیم چه خصوصیتی داره
2.ادکلن کاپیتان بلک قهوه ای با ارسال رایگان 40.000 که نمونه فیکشو دارن لیلیوم 60.000 میفروشند
ما فقط اومدیم 1 مورد و متمایز کردیم

از ابتدا تا صفحه ی 30 بخوانید . تمام کاپیتان بلکی که ما میفروختیم از کمپانی HADIYA بود و حتی تمام امتیازاتی که از بابت کاپیتان گرفتم و تعاریفی که شد از کاپیتان بلک هادیا بود
تا اینکه این ادکلن را تمام کردیم
تعداد سفارشات بالا و 7-8 نفر پول واریز کرده بئوودن . که حتی نمونه ش این شد که باز یه سری از بسته ها دچار تاخیر شد ارسالش
و من مجبور شدم 1 جین آزمایشی ادکلن کاپیتان بلک نوبل بگیرم
و مجبور شدم نوبل بگیرم از دوستم

نوبل فرستادم برای کاربران تا وقتی که بار جدید برامون HADIYA باز برسد

باز از این 8 نفر 4تاشون راضی بودند 4 تا ناراضی . پیغام دادند که این چیه فرستادی ؟ من قبلن کاپیتان گرفتم بوی شکلات و توتون پیپ میداد
گفتم این بوی شکلات غالبه
از اونطرف هم 4 نفر راضی بودند و گفتند خیلی عالیه و ..

ببینید من اصلن دروغ و بی ادبی در مرامم نیست
یعنی بکشنم دروغ نمیگم . از طرف زیر بار بی ادبی و حرف زور هم نمیرم
شما ببین در نوشته های من با یوزر اصلی جز دوست عزیزم و ارادت و چاکرم چیزی گفتم ؟
اما وقتی طرف ندید و نادونسته میاد تهمت میکنه و قضاوت میکنه جوابش میدم

خوب میگم 8 تا از ادکلنها رو در اینترنت فروختم از کمپانی نوبل
1 جیم هم گذاشته م برای مغازه . اتفاقن در مغازه هم با مین مورد مواجه شدم البته با 2 نفر که 6عدد از ما خریدن (گفتن این چرا اینجوره ) و ...

یچیزم بگم تمام ایران کاپیتان بلک و به اسم و شکل همون HADIYA میشناسند و میفروشند
و فقط این دوستم که خودش داد ادکلن به من و به 3 نفر از فروشندای تهران پخش میکنه داره

من گفتم حدود 70 کاپیتان بلک هادیا فروختیم اینجا 1 نفر هم ناراضی نبود چی شد که این 8 تاشو فروختیم 4 نفر دارند انتقاد میکنند

ببینید من دارم راست میگم . اما میدونم باز این راست گفتن 100 تا برداشت ازش میشه
مشکلی نیست من دروغ نمیگم

تا این شد که بار خودمون رسید ( همون زمانی که کاربرsadeegh وfcb13 و selfix و ..... ) از ما خرید کردند و اون سری هم به همین دلیل باز تاخیر افتاد

زمانی شد که من هم هادیا داشتم و هم تعدادی نوبل
هر کسی هم کاپیتان میخاست من ازش میپرسیدم میگفتم 2 نوع کاپیتان داریم قهوه ای . یکی بوش اینجوره یکی بوش شکلات غالبه

خدایا تو همین اربعین نابودم کن اگر من دروغ میگم

دقت هم اگر کنید من فقط در 1 صفحه عکس اون نوبل و گذاشتم چون نداشتیم و با انتقاد مواجه شدیم
که باز اینم چون تجربم بود میدونستم که بحث ادکلن سلیقه ای هست

اینارو باز حالا یه عده هر استنباطی میخاند بکنند اما برای تعریف از خود نمیگم

من حتی خریدار 5 تا ادکلن میخواست میگفت اینارو میخام . از 5 تا میگفتم 3 تاشو نخر چون کیفیتش جالب نیست

یا ما در تمام حرفامون نوشتیم تمام ادکلنها پلمپ و آکبند هست . خداشاهده جز 1 ادکلن تمام ادکلنهایی که فروختیم پلمپ بود
اون 1 مورد هم کاربر selfix بود که تام فورد گری وتیور میخواست هر جور شده . گفتم پلمپ نیست (تازه منظورم از پلمپ نیست یعنی این بود که ادکلن 100 میل هست و نو فقط پلاستیک پلمپ باز شده )

یعنی میگم ما چنین آدمی هستیم که اصلن به هیچ وجه 1 جنس نامرغوب ندادیم کسی

من همیشه میگم گل بی عیب خداست . ممکنه اشتباه کنیم جابجا شده باشه شهر یا اگر ادکلنی گفتیم خوبه طرف خوشش نیومده باشه اما کار بی کیفیت ندادیم کسی )

این مورد کاپیتان و هم 2 نفر اومدند که اونم میگم به دلیل عدم شناختشون هست میگند
چون من نمیام در بین 5 عطر کاپیتان بلک و اونم قهوه ایش فقط اصله و ماندگاری بالایی داره
یعنی نمیام برا 7 تومن مابه التفاوت که این 7 تومن مابه التفاوت هم بدلیل 7 تومن گرانتر درومدن خرید ادکلن پای خودمون هست اینارو بگیم
وگرنه اینم میفروختیم 33.000

فک نکنم کسی مانند من دیگه بیاد اینقدر موشکافانه حرف بزنه

اومد وزارت بازرگانی گفت برچسب شبنم شده یه دلیلی برای اصالت کالاهای قاچاق . ما هم اول با برچسب شبنم میفروختیم بعد اومدیم برش داشتیم وگرنه همه میدونن ادکلنی که 33.000 ما میفروشیم (برید ببینید خدایی 80 درصد مغازه دارا ) همینارو جای اصل میفروشند و ارسال و بسته بندی کادویی و پاکت و کارتونی پستی و یه حاشیه سود 33.000
یعنی کف قیمت ایران

دیگه من چی بگم تا باز یه تهمت جدیدی نزدید ؟

الانم هر روز میام از چهارشنبه فحش میخورم . تهمت میشنوم که اون 15 تا کاربری که بسته شون دیر شده نگرران نشند . نگند طرف بن شد فرار کرد
هر چند یه عده دارند بی اعتمادی میکنند

خریدار میگه 1 اسپری زدم ماندگاری نداشت ؟ آخه کجای دنیا ادکلنی که 40.000 تومنه 1 اسپری باید تا سر کوچه بوش بیاد ؟
خوب من میگم بهش 6-7 اسپری بزن میگه مغلطه میکنی

من دیگه اومدم و در مورد تمام جزئیات و کاپیتان و ... هم کامل گفتم

الانم میام باز سر میزنم اگر ازاون 15 کاربر کسی سوالی چیزی مشکلی بود در پیغام خصوصی جواب میدم
فحش هم میخوریم . تهمت هم میشنویم اما دیگه جواب نمیدم
یه هده هم میان اسپم و میگن ما فرزاد صادقی هستیم و لحن منو برمیدارن برای خراب کردن تاپیک و .. هر جوری میخاید قضاوت کنید

اما من دغدغه م تا فردا پسفردا سیدن بسته هاست
ادکلنها هم میرسد ان شالله . گفتم حالا یکیش 10 رسید اون یکی نیاد بگه وای مال من چرتا نرسید ؟ خوب مال شما هم ساعت 12 میرسه
منکه بیش از 100 بار معذرت خواستم . آقا من امتحان دارم اگر مثلن شب اومدم دوباره 100 تا تهمت و ... نزنیداا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا