• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ادکلنهای جذب کننده درجه 1 با مناسبترین قیمت در کل ایران: کاپیتان بلک اصلی و .. ارسال رایگان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farzad.sadeshi2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
بسته ی بنده که گفتید شنبه ی هفته ی گذشته ارسال کردید کی میرسه هنوز هم تو راهه ؟

یا بدلیل مغایرت برگشت خورده ؟ اگه ارسال کردید کد پیگیری لطفا اگر هم ارسال نکردید به طور شفاف بفرمایید کی ارسال می کنید ؟

بنده 1000 تومان برای شما بیشتر واریز کردم که بستم زودتر برسه لطفا بفرمایید تا کی باید صبر کنم زمان مشخص کنید که اگر نرسید از طریق دیگری پیگیری کنم

امیدوارم ما ایرانی ها بجای ادعا یکم فرهنگ کلامی داشته باشیم
این که 1000 تومن بیشتر واریز کردی من گفتم ؟ یا شما 1000 بیشتر بدی من مثلن حس پرواز بهم دست میده ؟ 1000 تومنتو هم گذاشتم تو پاکت اول برش دار

خداوکیل این ادبیات رد و بدل شده در چند صفحه ی اخیر قابل جواب هست اما من جواب نمیدم

دوستان آدم باید یه مشکلی و راه حلش آرامش داشته باشه
اگر بریم سمت کل کل و جواب دادن و توهین که همه بلدن کاری نداره

اگر میخاید برید سمت اسپم که از اصل موضوع دور میشیم

الان اصل موضوع رسیدن دیر بسته ها ست
که اونم که من چند بار عذر خواستم . هر چی که موضوع و پستها رو از اصل دور کنید خوب منم انرژی م باید بزارم سمت پاسخگویی به اونا
پس بزارید اعصاب داشته باشم بابا امتحان دارم بذارید بتونم اگر مشکلی هم پیش اومده حل کنم

خواهشن کاربر T.REX و دیگر دوستان به چرت و پرت های عده ای از کاربران . یه چند نفر هم اومدن نوشتن من 6 تا ادکلن میخام و ...
خیال میکنید اینا منم و همون اشتباهی که مدیر SIR VAHID کرده و زده منو بن کرده
قضاوت خیلی سخته اگر نبود امام علی نمیومد اون حدیث و بگه

پس خواهشن جواب چرت و پرت های بعضی کاربران . ایجاد بدبینی و بی اعتمادی رو خواهشن ندید و صبور باشید

ممنونم از لطف همگی

farzad.sadeshi2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از این سه شنبه ها زیاد میاد و میره . میدونم که ارسال نکردید چون اگه ارسال کرده بودید کد رهگیری ارائه میکردید ما تا 4 شنبه هم صبر میکنیم
اگر ارسالی در کار باشه که میدونم نیست تا اون موقع میرسه و اما بعدش دیگه مهلتی در کار نیست براتون به همراه دوستان فرم پر خواهم کرد

فرم چی پر کنید ؟

ببین دوست عزیز به جای ایجاد بد بینی خواهشن زود قضاوت نکن
درسته اشتباهی شده ولی سعی کن در زندگیت هیچوقت از آب گل آلود ماهی نگیری چون سره خودت هم میاد

من مشغله ی کاری م بالاست . الان هم تهرانم امتحان دارم
ما فروشنده مون بسته ها رو ارسال مکنه و باید سریع برگرده مغازه که بدلیل اشتباهش هم من برگردم یا حقوق این ماهشو کسر میکنم یا اخراج چون به خودم هم خیلی ضرر زده این اشتباهش

اما اصل کلام : چون من بچه نیستم بیام دروغ بگم میبینی که اومدم و نوشتم

ببین عزیز ارسالات ما میدیم به دفتر خدمات ارتباطی و میگیم اینارو بفرست . وای نمیسیم 2 ساعت تا بسته ها رو یکی یکی کد بزنه . کار داریم
به همین خاطر من کذد رهگیری ندارم . چون بسته ها رو تحویل میدیم و تا سری بعد که ارسالی داشته باشیم و بفرستیم و کد های رهگیری قبلی رو میگیریم

1000 تومنت هم توی پاکت هست

دیگه ؟؟

farzad.sadeshi2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بنده 1000 تومان برای شما بیشتر واریز کردم که بستم زودتر برسه لطفا بفرمایید تا کی باید صبر کنم زمان مشخص کنید که اگر نرسید از طریق دیگری پیگیری کنم

میبینید اگر سمت و سوق نوشته ها بره این سمت خودتون باشید چجور جواب میدید ؟
بعد میگن بی تفاوتی

خوب این نوشته ها که آدم میبینه بدتر لج میکنه با کاربر
پس خواهشن خواهشن خواهشن خواهشن خواهشن خواهش میکنم بذارید من کار مو انجام بدم و پیگیر باشم سه شنبه ( فردا تعطیل هست )

alakdolak

Registered User
لایک‌ها
101
امیدوارم ما ایرانی ها بجای ادعا یکم فرهنگ کلامی داشته باشیم
این که 1000 تومن بیشتر واریز کردی من گفتم ؟ یا شما 1000 بیشتر بدی من مثلن حس پرواز بهم دست میده ؟ 1000 تومنتو هم گذاشتم تو پاکت اول برش دار
ادبیات بهتر از این سزاوار شما نیست
خیلی ریلکسی جناب صادقی البته حق هم داری منم جای شما بودم همین روال رو در پیش میگرفتم
فقط تا 4 شنبه بهتون فرصت میدم بعدش یه کپی از متن شکایت براتون آپ میکنم

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
خیلی ریلکسی جناب صادقی البته حق هم داری منم جای شما بودم همین روال رو در پیش میگرفتم

اقای صادقی من چندین بار اینجا و هم توی خصوصی بهتون گفتم جواب بنده رو بدید حالا که امتناع میکنید منم با این دوستمون هستم چون برای بار چندم میگم که بسته ارسالی شما خلاف اونچیزی بود که برای من فرستادید اصلا هم کاری به اصل و تقلبی بودنش ندارم (فرض اصلا اصل) ولی چون قرار بود جلد چرمی بفرستید اینبار و دوباره همون جلد مقوایی بی کیفیت رو برام فرستادید موظف هستید پول بنده رو مرجوع کنید

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

alakdolak

Registered User
لایک‌ها
101
ببین عزیز ارسالات ما میدیم به دفتر خدمات ارتباطی و میگیم اینارو بفرست . وای نمیسیم 2 ساعت تا بسته ها رو یکی یکی کد بزنه . کار داریم
به همین خاطر من کذد رهگیری ندارم . چون بسته ها رو تحویل میدیم و تا سری بعد که ارسالی داشته باشیم و بفرستیم و کد های رهگیری قبلی رو میگیریم

1000 تومنت هم توی پاکت هست

دیگه ؟؟

برای بنده رول بازی نکنید این رو حتی یک بچه دبستانی هم میدونه وقتی بسته ای رو تحویل میدی باید رسید بگیری
بلیط فروش باجه مترو هم بعد از شارژ رسید تحویل میده برای من نگویید بنده مدتها در پست بودم و به چم و خمش خوب واردم

farzad.sadeshi2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

هر غلطی میخای بکن
سزاوار شما این هست

برو تاپیک شکایت بزن . من خبطی نکردم که بخام ترسی داشته باشم
من تو این فروم 450 ارسال داشتم . 10 تاش حالا چون : 1.نبودم و 2.بن شدم با این مشکل مواجه شده هر کاری میخای کن

حالا ببین با این طرز حرف زدنت فقط داری میری رو اعصاب .

farzad.sadeshi2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
برای بنده رول بازی نکنید این رو حتی یک بچه دبستانی هم میدونه وقتی بسته ای رو تحویل میدی باید رسید بگیری
بلیط فروش باجه مترو هم بعد از شارژ رسید تحویل میده برای من نگویید بنده مدتها در پست بودم و به چم و خمش خوب واردم

ببین مرتیکه شما از هر کاربری که قبلن از من خرید داشته میدونه کد رهگیری ندادم
ببین آقای محترم این آخرین باره که باهات درست میحرفما .

مرتیکه من دارم همه ی پستها رو به سمت ی میبرم که از محتوای اصلی خارج نشه بعد تو میای باز چرت میگی ؟

خوب نوشتم سه شنبه . البته امیدوارم بسته ی شما تا پنج شنبه هم نرسه . حالا ببین
هر کاری میخای کن فقط رو اعصاب من پیاده روی نکن چون من اون روم در بیاد دیگه آدمه خودم نیستم پس دهنتو ببند
آقای به اصطلاح محترم کاری نکن این آیدی هم بن نشه که اصلن نتونم جواباتون بدم . بچه لطفا رو اعصاب من نرو

farzad.sadeshi2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

حالا که میایم پیگیری . پاسخگویی
حالا که میایم یعنی احترام به خریداران بذاریم و تاخیرها رو پیگیری کنیم و آدرس بگیریم که اونایی که آدرس ندادند هنوز براشون پیگیری کنیم این هم آخرش

بخدا فقط اینجوره
بخدا امشب با وجود که خیلی کار داشتم اومدم که نگید بی تفاوت هست و عدم اعتماد باز رخ بده

farzad.sadeshi2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

من دیگه پاسخی نمیدم تا روز سه شنبه
هر کی خواست هر چی بگه . شعور خودشو میرسونه

امیدوارم فقط عادلانه قضاوت کنید

من 450 تا ارسال در این فروم داشتم با 154 امتیاز بازارچه . تاپیکم هم بخونید
پس خیالتون راحت
یه عده دارن فقط تاپیکو خراب میکنند که به ضرر خودشون هست . من 2 روز بسته رو 2 روز دیرتر از سه شنبه میگم ببرن درب منزلشون تا یاد بگیرند وقتی کسی براشون ارزش قائله و پیگیری میکنه و جواب میده بی احترامی نکنند

hormozan

Registered User
لایک‌ها
57
سلام لطفا در مورد اصالت کاپیتان بلک ها توضیح بدید ...

Sent from my iPhone 5

farzad.sadeshi2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام لطفا در مورد اصالت کاپیتان بلک ها توضیح بدید ...

Sent from my iPhone 5

سلام . ارادتمند
همونطور که گفتم کاپیتان بلک قهوه ای اصل هست اما رنگهای دیگر خیر

بلهچشم . همانطور که گفتم امشب یا فردا حتمن در مورد کاپیتان بلک نوبل و هادیا و رنگهای کاپیتان توضیح میدم

farzad.sadeshi2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

لطفن این کاربرها به من پیغام خصوصی بدند :

CK98

MORADI.MTZ

BAD_BOY8993

من پیغامی از شما 3 کاربر عزیز ندارم

آدرستون با کد پستی و برام پیغام خصوصی کنید یا اگر صندوق پیغامم پر بود پیغام بگذارید بگید تا خالی کنم صندوق و

ممنون

alakdolak

Registered User
لایک‌ها
101

ببین مرتیکه شما از هر کاربری که قبلن از من خرید داشته میدونه کد رهگیری ندادم
ببین آقای محترم این آخرین باره که باهات درست میحرفما .

مرتیکه من دارم همه ی پستها رو به سمت ی میبرم که از محتوای اصلی خارج نشه بعد تو میای باز چرت میگی ؟

خوب نوشتم سه شنبه . البته امیدوارم بسته ی شما تا پنج شنبه هم نرسه . حالا ببین
هر کاری میخای کن فقط رو اعصاب من پیاده روی نکن چون من اون روم در بیاد دیگه آدمه خودم نیستم پس دهنتو ببند
آقای به اصطلاح محترم کاری نکن این آیدی هم بن نشه که اصلن نتونم جواباتون بدم . بچه لطفا رو اعصاب من نرو

حالا که میایم پیگیری . پاسخگویی
حالا که میایم یعنی احترام به خریداران بذاریم و تاخیرها رو پیگیری کنیم و آدرس بگیریم که اونایی که آدرس ندادند هنوز براشون پیگیری کنیم این هم آخرش

بخدا فقط اینجوره
بخدا امشب با وجود که خیلی کار داشتم اومدم که نگید بی تفاوت هست و عدم اعتماد باز رخ بده

جوابت رو نمیدم تا 4 شنبه بعد هم فرم شکایت رو آپ میکنم هم جوابت رو میدم

موفق باشی

B3RKUT

Registered User
لایک‌ها
6
اومدید یه سری جواب سربالا دادید بعد هم یه سری بی احترامی کردید، اخرم تحدید می کنید، بعد می گید "امیدوارم ما ایرانی ها بجای ادعا یکم فرهنگ کلامی داشته باشیم" :eek: آخرش هم با منت
"حالا که میایم پیگیری . پاسخگویی حالا که میایم یعنی احترام به خریداران بذاریم و تاخیرها رو پیگیری کنیم و آدرس بگیریم که اونایی که آدرس ندادند هنوز براشون پیگیری کنیم این هم آخرش"
خوب دوست عزیز جنسی که شما فرستادی با گفته هاتون یکی نبوده حالا دیگه توضیح و توجیح نیاز نداره(شما گفتید فراسنه ولی این امارتی هست تمام) من نمی گم اصل هست یا نیست بحث سر اینه که چیزی که فرستادید با گفته هاتون یکی نیست، حالا اینه که فرستادید چه بهتر باشه چه بدتر
چرا شما یه آدرس یا یه شماره درس درمون نمیدید واسه پیگیری؟
به نظر من بهترین راه حل اینه که شما یه زمان واسه پاسخ گویی تعیین کنید، همه چی اونجا مشخص شه، تا اون زمان هم تاپیک بسته شه

farzad.sadeshi2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اومدید یه سری جواب سربالا دادید بعد هم یه سری بی احترامی کردید، اخرم تحدید می کنید، بعد می گید "امیدوارم ما ایرانی ها بجای ادعا یکم فرهنگ کلامی داشته باشیم" :eek: آخرش هم با منت
"حالا که میایم پیگیری . پاسخگویی حالا که میایم یعنی احترام به خریداران بذاریم و تاخیرها رو پیگیری کنیم و آدرس بگیریم که اونایی که آدرس ندادند هنوز براشون پیگیری کنیم این هم آخرش"
خوب دوست عزیز جنسی که شما فرستادی با گفته هاتون یکی نبوده حالا دیگه توضیح و توجیح نیاز نداره(شما گفتید فراسنه ولی این امارتی هست تمام) من نمی گم اصل هست یا نیست بحث سر اینه که چیزی که فرستادید با گفته هاتون یکی نیست، حالا اینه که فرستادید چه بهتر باشه چه بدتر
به نظر من بهترین راه حل اینه که شما یه زمان واسه پاسخ گویی تعیین کنید، همه چی اونجا مشخص شه، تا اون زمان هم تاپیک بسته شه

ممنون از راه حلتون

شما خدارو قبول دارید ؟
آیا خداشاهده از شما خریداران ما هستید ؟

پس لطفن تاپیکو و ج.ش خراب نکن عزیز . از راه دیگه ای پستها تو اضافه کن

بذار من به کارام برسم . لطفا دوستانی که خریدار نبودند نیاند تاپیکو به کند بکشند

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221

موافقم برای بنده هم مطابق حرف شما نبود

farzad.sadeshi2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
موافقم برای بنده هم مطابق حرف شما نبود

کاربر armenaksh میبینی ؟

عزیز این کاربری که شما پستشو کوت کردی اصلن جز خریداران نبوده
میبینید الان یه عده دارن فقط از آب گل آلود ماهی میگیرن
خوب اگر ایشون خریدار بود که من اسمشو مینوشتم یا میگفتم مانند همه . میبینید با این قضاوتهاتون فقط دارید اعصاب منو خرد میکنید

من دیگه هیچ پست و نوشته ای نمیذارم تا درست برخورد بشه و یه عده نیو یوزر نیان چرت بنویسن و فقط جواب پستهای باادبانه رو میدم و خریداران نه هر بی ادب و راه گم کرده ای

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221

کاربر armenaksh میبینی ؟

عزیز این کاربری که شما پستشو کوت کردی اصلن جز خریداران نبوده
میبینید الان یه عده دارن فقط از آب گل آلود ماهی میگیرن
خوب اگر ایشون خریدار بود که من اسمشو مینوشتم یا میگفتم مانند همه . میبینید با این قضاوتهاتون فقط دارید اعصاب منو خرد میکنید

من دیگه هیچ پست و نوشته ای نمیذارم تا درست برخورد بشه و یه عده نیو یوزر نیان چرت بنویسن و فقط جواب پستهای باادبانه رو میدم و خریداران نه هر بی ادب و راه گم کرده ای

خریدار نباشن
ایشون فقط حرفا و برخوردهای شما رو نقد کردن

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

B3RKUT

Registered User
لایک‌ها
6

ممنون از راه حلتون

شما خدارو قبول دارید ؟
آیا خداشاهده از شما خریداران ما هستید ؟

پس لطفن تاپیکو و ج.ش خراب نکن عزیز . از راه دیگه ای پستها تو اضافه کن

بذار من به کارام برسم . لطفا دوستانی که خریدار نبودند نیاند تاپیکو به کند بکشند

دوست عزیر سو تفاهم پیش اومده بله من خریدار شما بودم، منتها به نام کاربری دیگم
و امیداورم شما حداقل 1% به حرف هایی که میزنید اعتقاد داشته باشید --> "امیدوارم ما ایرانی ها بجای ادعا یکم فرهنگ کلامی داشته باشیم"

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا