سلام به همه دوستان
چند روزه تمام بحثای مربوط به این تاپیک رو میخونم و خودمم خیلی عاشق ادکلنم و از اونطرف فروشنده ادکلن و لوازم آرایشی هم هستم
یه موقعی بنده خواستم از ایشون خرید عمده داسته باشم واسه مغازمون با توجه به تعریفایی که خودشون و تعدادی از کاربرا ازشون میکردن
(4500 تاپست و 150تا امتیاز بازارچه:دی البته اونموقع اینقدر نبودا...) بهشون پیام دادم و ازشون قیمت خواستم ولی قبلش به یکی از کاربرای دیگه(
mm1368) پیام داده بودم و ازشون لیست قیمت خواستم که ایشونم بهم دادن و توی تاپیک هر 2نفر نوشته بودم درخواستمو ولی به نسبت قیمت عمده بنده تصمیم گرفتم که از کاربر
mm1368 خرید کنم وقتی اینو نوشتم توی تاپیکشون که من میخوام از شما خرید کنم همین
آقای(4500 تاپست و 150تا امتیاز بازارچه) بهم پیام خصوصی دادن که بیا از من بخر و من قیمتی پایینتر از اون بهت میدم(آخه این مرام مسلمونی و اصلا همشهری بودنه که بیای مشتری یکی دیگه رو بدزدی؟؟؟اگه میتونی کمتر بدی خوب از همون اول کمتر بده که نخوای نامردی کنی)همون موقع به کاربر
mm1368 این قضیه رو گفتم و با دید خیلی باز گفتن که شما از هرکسی که میبینید براتون بصرفه تره میتونین خرید کنین ولی قیمت من همیشه همینه و تغییر هم نمیکنه مگر خریدم ارزونتر یا گرونتر بشه که من واسه اطلاع از قیمتای این
آقای(4500 تاپست و 150تا امتیاز بازارچه) بهشون گفتم که قیمت اصلاح شده رو بدین که لطف کردن و گفتن نسبت به قیمت اون پایینتر بهت میدم من قبول کردم که از ایشون خرید کنم و ازشون شماره تلفن و آدرس خرید حضوری رو خواستم که گفتن من نمیتونم آدرس بدم(منم هنوز نفهمیدم که چرا؟؟؟)و اگه چیزی بخواین با باربری یا پست یا هر راه دیگه ای براتون ارسال میکنم من قرار بود هفته بعدش واسه یه قرارداد بیام شیراز و محضر برم و کارای دیگه که گفتم خودم میام که هم با شما آشنا بشم و هم اگه چیزای دیگه خواستم با خودم ببرم که نخوام پول باربری بدم(چون قاچاق حساب میشه روی حجم هر کارتنی 100 به بالا اتوبوس میگیره تازه کلی هم ریسک داره که آیا بگیرن یا نگیرن) ولی ایشون همچنان میگفتن که من نمیتونم آدرس حضوری بهتون بدم تا بیاین.حالا سوالی که من از همه دوستان دارم اینه که چرا یه فروشنده عمده(به قول خودش دست اول ) نمیتونه آدرس بده؟؟؟من چجوری اعتماد کنم به ایشون؟؟؟
بالاخره من با کاربر (
mm1368) قرار گذاشتم و ازشون همین درخواست رو کردم و گفتن هیچ مشکلی نداره و آدرس خرید حضوری و تلفنهای شخصیشون رو بهم دادن و بعد از اینکه این تمام مشخصاتشون رو گرفتم قضیه اتفاق افتاده بین خودم و
آقای(4500 تاپست و 150تا امتیاز بازارچه) رو براشون تعریف کردم و ایشونم در کمال ناباوری گفتن که منم میخواستم یه تعدادی ادکلن که تمام کردم و مشتریم سفارش داده بگیرم ازش ولی به هیچ عنوان حاضر نشده آدرس بده که برم بگیرم و گفته آدرس همون مشتریت رو بده تا من براش ارسال کنم مثل اینکه قبلا ازشون 2دست ورق بازی خرید کرده بودن و همین
آقای(4500 تاپست و 150تا امتیاز بازارچه) به کاربر (
mm1368) گفتن که اون آدرسی هم که بهت دادم اشتباهه و تو نمیتونی منو پیدا کنی(خب مرد ناحسابی و به قول خودت مسلمون مگه موش و گربه بازی میخواستی بکنی؟؟؟)همچنین میگفتن زمانیکه میخواستن کارتهای بازی رو خرید کنن اسم فرستنده و اسم کارتی که قرار بود به اون واریز بشه و اسم فروشنده با همدیگه فرق میکرد(خدایی مگه مشکلی هست؟؟؟)
دوستان من وقتی با کاربر (
mm1368) صحبت میکردم تلفنی و این قضایا رو تعریف میکردن نمیدونستم بخندم یا گریه کنم آها من در خرید اولم حدود 4.5 میلیون خرید کردم و در خریدای یعد که تا الان شده حدود 30میلیون خرید کردم و تا الانم مشکلی در ارسال نداشتم که بخوام بگم دیر رسیده یا مشکلی داشته تا الان نام فرستنده و فروشنده و شماره کارت واسه خرید یکی بودن
حالا نکته دیگه دیگه در مورد ادکلن کا پیتان بلک بگم
این کاپیتان بلک اصل هست
http://upload.tehran98.com/upme/uploads/79cb85db765d54e12.jpg
ولی اصل امارات و به هیچ عنوان فرانسوی نیست و دقیقا مثل کارای طرح که امارات میزنه همون لیبل ساخت فرانسه رو روی اینم زده و تنها تفاوتی که با سایر ادکلنای طرح داره اینه که موندگاریش به نسبت بیشتره همین و همین
اینو نه تنها من میگم بلکه از کسی که میخرم پرسیدم و حتی جاهای دیگه هم نشون دادم و اونا هم همینو گفتن ، میگفتن و دیدم که همین شرکت هدیه که کاپیتان بلک رو میزنه در رنگهای دیگه هم میزنه مثل سبز و آبی و....(چیزی که ایشون الان دارن روش مانور میدن واسه اصل بودن)
راستی یادم رفت بگم کل ایران دروغ میگن جز......
آقای(4500 تاپست و 150تا امتیاز بازارچه)
راستی اینم تاپیک فروش جدیدشون:
فروش ادکلنهای درجه 1 با مناسبترین قیمت در کل ایران فقط 44 هزار تومن + ارسال رایگان + کادو رایگان
موفق باشین