• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ادکلنهای جذب کننده درجه 1 با مناسبترین قیمت در کل ایران: کاپیتان بلک اصلی و .. ارسال رایگان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hormozan

Registered User
لایک‌ها
57
لطفا هر چه سریعتر پول من و دوستانی که کاپیتان بلک فیک از شما خریدن رو پس بدید ...

شماره کارت پ خ شد ...

با تشکر از دوستان برای اطلاع رسانی ...

Sent from my iPhone 5

sh.rezamand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جتاب صادقی
من می خواستم چندتا ادکلن سفارش بدم
تام فرد بلک مردانه
ورساچه مشکی رنانه
لطفا قیمت را محاسبه بفرمایید و یا شماره حساب برای من ارسال نمایید
ممنون

mihankharid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام به همه دوستان
چند روزه تمام بحثای مربوط به این تاپیک رو میخونم و خودمم خیلی عاشق ادکلنم و از اونطرف فروشنده ادکلن و لوازم آرایشی هم هستم
یه موقعی بنده خواستم از ایشون خرید عمده داسته باشم واسه مغازمون با توجه به تعریفایی که خودشون و تعدادی از کاربرا ازشون میکردن(4500 تاپست و 150تا امتیاز بازارچه:دی البته اونموقع اینقدر نبودا...) بهشون پیام دادم و ازشون قیمت خواستم ولی قبلش به یکی از کاربرای دیگه(mm1368) پیام داده بودم و ازشون لیست قیمت خواستم که ایشونم بهم دادن و توی تاپیک هر 2نفر نوشته بودم درخواستمو ولی به نسبت قیمت عمده بنده تصمیم گرفتم که از کاربر mm1368 خرید کنم وقتی اینو نوشتم توی تاپیکشون که من میخوام از شما خرید کنم همین آقای(4500 تاپست و 150تا امتیاز بازارچه) بهم پیام خصوصی دادن که بیا از من بخر و من قیمتی پایینتر از اون بهت میدم(آخه این مرام مسلمونی و اصلا همشهری بودنه که بیای مشتری یکی دیگه رو بدزدی؟؟؟اگه میتونی کمتر بدی خوب از همون اول کمتر بده که نخوای نامردی کنی)همون موقع به کاربر mm1368 این قضیه رو گفتم و با دید خیلی باز گفتن که شما از هرکسی که میبینید براتون بصرفه تره میتونین خرید کنین ولی قیمت من همیشه همینه و تغییر هم نمیکنه مگر خریدم ارزونتر یا گرونتر بشه که من واسه اطلاع از قیمتای این آقای(4500 تاپست و 150تا امتیاز بازارچه) بهشون گفتم که قیمت اصلاح شده رو بدین که لطف کردن و گفتن نسبت به قیمت اون پایینتر بهت میدم من قبول کردم که از ایشون خرید کنم و ازشون شماره تلفن و آدرس خرید حضوری رو خواستم که گفتن من نمیتونم آدرس بدم(منم هنوز نفهمیدم که چرا؟؟؟)و اگه چیزی بخواین با باربری یا پست یا هر راه دیگه ای براتون ارسال میکنم من قرار بود هفته بعدش واسه یه قرارداد بیام شیراز و محضر برم و کارای دیگه که گفتم خودم میام که هم با شما آشنا بشم و هم اگه چیزای دیگه خواستم با خودم ببرم که نخوام پول باربری بدم(چون قاچاق حساب میشه روی حجم هر کارتنی 100 به بالا اتوبوس میگیره تازه کلی هم ریسک داره که آیا بگیرن یا نگیرن) ولی ایشون همچنان میگفتن که من نمیتونم آدرس حضوری بهتون بدم تا بیاین.حالا سوالی که من از همه دوستان دارم اینه که چرا یه فروشنده عمده(به قول خودش دست اول ) نمیتونه آدرس بده؟؟؟من چجوری اعتماد کنم به ایشون؟؟؟
بالاخره من با کاربر (mm1368) قرار گذاشتم و ازشون همین درخواست رو کردم و گفتن هیچ مشکلی نداره و آدرس خرید حضوری و تلفنهای شخصیشون رو بهم دادن و بعد از اینکه این تمام مشخصاتشون رو گرفتم قضیه اتفاق افتاده بین خودم و آقای(4500 تاپست و 150تا امتیاز بازارچه) رو براشون تعریف کردم و ایشونم در کمال ناباوری گفتن که منم میخواستم یه تعدادی ادکلن که تمام کردم و مشتریم سفارش داده بگیرم ازش ولی به هیچ عنوان حاضر نشده آدرس بده که برم بگیرم و گفته آدرس همون مشتریت رو بده تا من براش ارسال کنم مثل اینکه قبلا ازشون 2دست ورق بازی خرید کرده بودن و همین آقای(4500 تاپست و 150تا امتیاز بازارچه) به کاربر (mm1368) گفتن که اون آدرسی هم که بهت دادم اشتباهه و تو نمیتونی منو پیدا کنی(خب مرد ناحسابی و به قول خودت مسلمون مگه موش و گربه بازی میخواستی بکنی؟؟؟)همچنین میگفتن زمانیکه میخواستن کارتهای بازی رو خرید کنن اسم فرستنده و اسم کارتی که قرار بود به اون واریز بشه و اسم فروشنده با همدیگه فرق میکرد(خدایی مگه مشکلی هست؟؟؟)
دوستان من وقتی با کاربر (mm1368) صحبت میکردم تلفنی و این قضایا رو تعریف میکردن نمیدونستم بخندم یا گریه کنم آها من در خرید اولم حدود 4.5 میلیون خرید کردم و در خریدای یعد که تا الان شده حدود 30میلیون خرید کردم و تا الانم مشکلی در ارسال نداشتم که بخوام بگم دیر رسیده یا مشکلی داشته تا الان نام فرستنده و فروشنده و شماره کارت واسه خرید یکی بودن
حالا نکته دیگه دیگه در مورد ادکلن کا پیتان بلک بگم
این کاپیتان بلک اصل هستhttp://upload.tehran98.com/upme/uploads/79cb85db765d54e12.jpg
ولی اصل امارات و به هیچ عنوان فرانسوی نیست و دقیقا مثل کارای طرح که امارات میزنه همون لیبل ساخت فرانسه رو روی اینم زده و تنها تفاوتی که با سایر ادکلنای طرح داره اینه که موندگاریش به نسبت بیشتره همین و همین
اینو نه تنها من میگم بلکه از کسی که میخرم پرسیدم و حتی جاهای دیگه هم نشون دادم و اونا هم همینو گفتن ، میگفتن و دیدم که همین شرکت هدیه که کاپیتان بلک رو میزنه در رنگهای دیگه هم میزنه مثل سبز و آبی و....(چیزی که ایشون الان دارن روش مانور میدن واسه اصل بودن)
راستی یادم رفت بگم کل ایران دروغ میگن جز......آقای(4500 تاپست و 150تا امتیاز بازارچه)
راستی اینم تاپیک فروش جدیدشون:
فروش ادکلنهای درجه 1 با مناسبترین قیمت در کل ایران فقط 44 هزار تومن + ارسال رایگان + کادو رایگان

موفق باشین

T.REX

Registered User
لایک‌ها
331
البته این لینکی که دادید دلیل نمیشه که خود همین شخص رفته و جای دیگه تاپیک زده.یه کپی پیست سادست.آخه کدوم فروشنده بعد از یه درخواست کاهش قیمت میاد جنس 44 تومنیشو میکنه 33تومن اونم بدون پست؟!

mihankharid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
البته این لینکی که دادید دلیل نمیشه که خود همین شخص رفته و جای دیگه تاپیک زده.یه کپی پیست سادست.آخه کدوم فروشنده بعد از یه درخواست کاهش قیمت میاد جنس 44 تومنیشو میکنه 33تومن اونم بدون پست؟!

شما نوشته های هر دو تاپیک و نوع ارسال رو نگاه کنین؟؟؟واقعا مشخص نیست؟؟؟حتی ترتیب عطرا توی لینک سایتی که گذاشتم با اینجا یکیه بدون هیچ کم و زیادی
کدوم فروشنده مینویسه ارسال با کادو طرح LOVE جز ایشون؟؟؟
حتی اسم تاپیک هم تقریبا یکسانه

T.REX

Registered User
لایک‌ها
331
دوست عزیزم بنده هم همینو خدمتتون عرض کردم که هرکی محتوای این تاپیک رو کپی کنه و جای دیگه یه تاپیک بزنه صرفا آقای صادقی نیستش که.منم میتونم همین تاپیکو کپی کنم تو سایت دیگه.بعد ینی آقای صادقی اون تاپیکو زدند؟
من که میگم حداقل تا روزی که خودشون محلت خواستند محلت بدیم.اگه درست نشد همگی پیگیری هامونو انجام میدیم هرچند خیلیا همین الانم درحال پیگیری هستند و حق هم دارند.

reza2054

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیزم بنده هم همینو خدمتتون عرض کردم که هرکی محتوای این تاپیک رو کپی کنه و جای دیگه یه تاپیک بزنه صرفا آقای صادقی نیستش که.منم میتونم همین تاپیکو کپی کنم تو سایت دیگه.بعد ینی آقای صادقی اون تاپیکو زدند؟
من که میگم حداقل تا روزی که خودشون محلت خواستند محلت بدیم.اگه درست نشد همگی پیگیری هامونو انجام میدیم هرچند خیلیا همین الانم درحال پیگیری هستند و حق هم دارند.

ایشون گفتن تا دوشنبه مهلت بدین . فردا هم که 2 شنبه است .
خیلی عجیبه کسی که به هر روش قصد داره عطرهاش رو بفروشه و از کاسبیش عقب نمونه از فروش عطر برای والنتاین بگذره . ولی خوب به قول شما فعلا نمیشه قطعا گفت این تایپیک مربوط به ایشونه ولی به زودی ماهیت این صفحه هم برای همه روشن میشه . همون طور که ماهیت آقا فرزاد خیلی راحت برای همه مشخص شد.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

قضیه فقط دیرکرد در ارسال بسته ها نیست!

قضیه اصلی ادکلن اماراتی کاپیتان بلک هست که ایشون تا همین جا هم هنوز قبول نکردن!

مهلت هم با ه هست نه ح!

T.REX

Registered User
لایک‌ها
331
قضیه فقط دیرکرد در ارسال بسته ها نیست!

قضیه اصلی ادکلن اماراتی کاپیتان بلک هست که ایشون تا همین جا هم هنوز قبول نکردن!

مهلت هم با ه هست نه ح!

عجب!شما چرا با من کل کل میکنید؟!مگه من ادکلن ظاهرا غیر اصل رو به شما فروختم که با این لحن جواب میدید؟به خود منم از همین اماراتیا دادن و منتظرم بیان و جواب بدن فقط به اندازه ی شما بدبین نیستم شما بخاطر این کار من دلخورید؟باشه اصلا صاحب تاپیک اصل کلاهبردار.خودمم هنوز سفارش دارم که هنوز نرسیده. مهلت با هر ه که میخواد باشه ،باشه مهم مفهوم هست.منم نمیدونستم که شما تو عمرتون غلط املایی نداشتید و معلم املا تشریف داشتید.

والا اگه طرف کلاهبردار هم نبود تا الان کلاهبردار شده رفته.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
عجب!شما چرا با من کل کل میکنید؟!مگه من ادکلن ظاهرا غیر اصل رو به شما فروختم که با این لحن جواب میدید؟به خود منم از همین اماراتیا دادن و منتظرم بیان و جواب بدن فقط به اندازه ی شما بدبین نیستم شما بخاطر این کار من دلخورید؟باشه اصلا صاحب تاپیک اصل کلاهبردار.خودمم هنوز سفارش دارم که هنوز نرسیده. مهلت با هر ه که میخواد باشه ،باشه مهم مفهوم هست.منم نمیدونستم که شما تو عمرتون غلط املایی نداشتید و معلم املا تشریف داشتید.

والا اگه طرف کلاهبردار هم نبود تا الان کلاهبردار شده رفته.

ببخشید من با چه لحنی با شما صحبت کردم؟؟؟ گفتم فقط قضیه ارسال نیست که شما گفتید ایشون مهلت خواستن...این کجاش لحن بد هست؟؟؟ شما خیلی نازک نارنجی نشریف دارید که با همچین صحبتی بهت برخورده!

در ضمن وقتی کسی چیزی بهتون یاد آوری میکنه به جای اینکه تشر بزنید که معلم املا شدی و این حرفا ازش تشکر کنید! دو بار نوشتید محلت من هم گفتم که جای دیگه درست بنویسید...ببخشید!!! شما همه جا بنویس محلت!

خیر من معلم نبودم ولی ادبیات فارسیم همیشه خوب بوده و غلط املایی در این حد هم نداشتم !

arashdamaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
CREED GREEN IRISH TWEED
CREED SILVER MOUNTAIN WATER
بلو دی شانل مردانه channel de bleu
شانل الوور مردانه channel
ورساچه آبی پیور هوم
کرید creed

داداش اینارو بفرست برام

T.REX

Registered User
لایک‌ها
331
ببخشید من با چه لحنی با شما صحبت کردم؟؟؟ گفتم فقط قضیه ارسال نیست که شما گفتید ایشون مهلت خواستن...این کجاش لحن بد هست؟؟؟ شما خیلی نازک نارنجی نشریف دارید که با همچین صحبتی بهت برخورده!

در ضمن وقتی کسی چیزی بهتون یاد آوری میکنه به جای اینکه تشر بزنید که معلم املا شدی و این حرفا ازش تشکر کنید! دو بار نوشتید محلت من هم گفتم که جای دیگه درست بنویسید...ببخشید!!! شما همه جا بنویس محلت!

خیر من معلم نبودم ولی ادبیات فارسیم همیشه خوب بوده و غلط املایی در این حد هم نداشتم !

اولا تمام حرفاتونو میتونستید بسیار محترمانه تر بزنید تا یه نازک نارنجی مثل من بهش برنخوره.دوما شما اگه خیلی تو فکر غلط املاییهای مردم بودید که باید به همشون گوشزد کنید نه به من.نمیدونم شاید به فرض محال چون خیلی منو دوس داشتید فقط منو راهنمایی کردید که در این صورت باید ازتون معذرت خواهی کنم.
اگه خیلی هم تو فکر ما هستید یه چیزی رو باز خدمتتون متذکر میشم.اونم اینه که عدم اطلاع رسانی شما به همراه کار دانسته یا ندانسته ی صاحب تاپیک باعث ضرر خریداران بعدی شد.

farzad.sadeshi2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

خداروشکر من همیشه هستم و پاسخ دوستان میدم
چون کسی که کار اشتباهی نکرده ترسی نداره

ان شالله امشب یا فردا صبح میام جواب میدم بخصوص جواب به 2 کاربر reza2054 و count.docula ی بی مرفت
کاربر count.docula ما با چه نیتی باهات معامله کردیم اما شما چی خودتو نشون دادی
مهم نیست چون من دنبال توجیه نیستم و خدارو شکر فعلن هنوز دارم با آرامش جواب دوستان که 2 کاربر دارن علنن بی اعتمادی سازی و خراب کردن تاپیک و پیش میرند جواب میدم

خواهشن خواهشن همونطور که گفتم تا سه شنبه که گفته بودیم صبر کنید بسته ها میرسه
آقای reza2054 حداقل یکم مرام و مردی داشته باش . من که از همون روز اول بن شدن گفتم بستت کی میرسه نگفتم ؟
لطفن هرروزه خدا از جمعه تا امروز که یکشنبه س وای امروزم بسته نرسید . وای چرا اینجور شد ؟
هدفت چیه ؟؟

مرتیکه من اگر بی اهمیت بودم به خریداران سریه نمیومدم یه یوزر بسازم و بیام جواب بدم و این همه تهمت ببینم
حداقل میگمت یکم مرام داشته باش

میام در مورد کاپیتان بلک بعد جواب میدم

دوستان خواهشن صبور باشند . ادکلن کاپیتان بلک هم خداشاهده قهوه ای made in france هست
من چون بن شدم و انگار نیو یوزر هستم محدودیت ارسال پست دارم ( باید تایید بشند ) و صندوق پیغام ها ر هست
پس دیر جواب دادن ها دال بر بی تفاوتی نیست و ما چنین آدمی نیستیم

farzad.sadeshi2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من شب میام و در مورد کاپیتان بلک و هادیا و نوبل و رنگها توضیح کامل میدم

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,617
asalkade.com خرید تلفنی عسل از زنبوردار09155869597

خداروشکر من همیشه هستم و پاسخ دوستان میدم
چون کسی که کار اشتباهی نکرده ترسی نداره

ان شالله امشب یا فردا صبح میام جواب میدم بخصوص جواب به 2 کاربر reza2054 و count.docula ی بی مرفت
کاربر count.docula ما با چه نیتی باهات معامله کردیم اما شما چی خودتو نشون دادی
مهم نیست چون من دنبال توجیه نیستم و خدارو شکر فعلن هنوز دارم با آرامش جواب دوستان که 2 کاربر دارن علنن بی اعتمادی سازی و خراب کردن تاپیک و پیش میرند جواب میدم

خواهشن خواهشن همونطور که گفتم تا سه شنبه که گفته بودیم صبر کنید بسته ها میرسه
آقای reza2054 حداقل یکم مرام و مردی داشته باش . من که از همون روز اول بن شدن گفتم بستت کی میرسه نگفتم ؟
لطفن هرروزه خدا از جمعه تا امروز که یکشنبه س وای امروزم بسته نرسید . وای چرا اینجور شد ؟
هدفت چیه ؟؟

مرتیکه من اگر بی اهمیت بودم به خریداران سریه نمیومدم یه یوزر بسازم و بیام جواب بدم و این همه تهمت ببینم
حداقل میگمت یکم مرام داشته باش

میام در مورد کاپیتان بلک بعد جواب میدم

دوستان خواهشن صبور باشند . ادکلن کاپیتان بلک هم خداشاهده قهوه ای made in france هست
من چون بن شدم و انگار نیو یوزر هستم محدودیت ارسال پست دارم ( باید تایید بشند ) و صندوق پیغام ها ر هست
پس دیر جواب دادن ها دال بر بی تفاوتی نیست و ما چنین آدمی نیستیم

داداش امیدوارم این بن شدن زود تمام بشه بیاید و این آشوب ها خاتمه پیدا کنه :(

alakdolak

Registered User
لایک‌ها
101
سلام
بسته ی بنده که گفتید شنبه ی هفته ی گذشته ارسال کردید کی میرسه هنوز هم تو راهه ؟

یا بدلیل مغایرت برگشت خورده ؟ اگه ارسال کردید کد پیگیری لطفا اگر هم ارسال نکردید به طور شفاف بفرمایید کی ارسال می کنید ؟

بنده 1000 تومان برای شما بیشتر واریز کردم که بستم زودتر برسه لطفا بفرمایید تا کی باید صبر کنم زمان مشخص کنید که اگر نرسید از طریق دیگری پیگیری کنم

farzad.sadeshi2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
بسته ی بنده که گفتید شنبه ی هفته ی گذشته ارسال کردید کی میرسه هنوز هم تو راهه ؟

یا بدلیل مغایرت برگشت خورده ؟ اگه ارسال کردید کد پیگیری لطفا اگر هم ارسال نکردید به طور شفاف بفرمایید کی ارسال می کنید ؟

بنده 1000 تومان برای شما بیشتر واریز کردم که بستم زودتر برسه لطفا بفرمایید تا کی باید صبر کنم زمان مشخص کنید که اگر نرسید از طریق دیگری پیگیری کنم

شما فقط 1 کله مینویسی ؟

حنجره ی خودمون و پاره کردیم بس گفتیم
حداقل فقط 2 کلام پسته منو بخونید بعد بیاید بگید

بیش از 60 بار ازتون معذرت خواستم
خوب نوشتم که سه شنبه .

reza2054

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دست شما درد نکنه که به من گفتید مرتیکه . لطفتون کم نشده . من نمیخواستم بیام ک برعلیه کسی حرف بزنم . خودم هم به اندازه ی کافی عذاب وجدان دارم . دوست داشتم پول خودم بود و میگفتم بی خیال پول و مال دنیا . ولی من واقعا تحت فشارم . بهتون گفتم که از خانواده ام پول گرفتم و اونها هر روز بهم فشار میارن که چرا عطرها نیومد . من واقعا معذرت میخوام . همین جا هم میگم میخوای بفرستید میخوای نفرستید میخوای اصلی بفرستید یا هر چیز دیگه . من آدم بی معرفتی نبودم . دیگه هم هیچ پستی نمیذارم و این آخرین پستمه . اگه به کسی توهین شد عذر میخوام . موفق باشید

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
جواب بنده رو هم بدید اقای صادقی!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

alakdolak

Registered User
لایک‌ها
101

شما فقط 1 کله مینویسی ؟

حنجره ی خودمون و پاره کردیم بس گفتیم
حداقل فقط 2 کلام پسته منو بخونید بعد بیاید بگید

بیش از 60 بار ازتون معذرت خواستم
خوب نوشتم که سه شنبه .

از این سه شنبه ها زیاد میاد و میره . میدونم که ارسال نکردید چون اگه ارسال کرده بودید کد رهگیری ارائه میکردید ما تا 4 شنبه هم صبر میکنیم
اگر ارسالی در کار باشه که میدونم نیست تا اون موقع میرسه و اما بعدش دیگه مهلتی در کار نیست براتون به همراه دوستان فرم پر خواهم کرد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا