http://upload7.ir/images/36878003707367761091.jpg
اگر در ادکلنی که ما با ارسال رایگان میفروشیم 40.000 و لیلیوم میفروشه 60.000 فرقی بود من 2 برابر وجه تو پس میدم
در ایران کاپیتان بلک اصل همین هست
تنها کاپیتان بلک در ایران که همیشه بوده و هست همین victoria perfume hadiya بوده
قبلن درب گرد میزد از 2013 درب مستطیل مانند عکسای خودمون و لیلیوم
لیلیوم هم جدیدن که میبینید و میتونید بخرید همینو میفرسته
خیر اصلا اینطوری نیست!
کاپیتان بلک اصل ویکتوریا چرمی هست! و اصلا هم جعبه ش این شکلی نیست و کلمه هدیه رو هم نداره!
از لیلیوم هم بخریم همونی رو میفرسته که عکسشو گذاشته! من اینو دقیقا پرسیدم از مدیریت سایتشون.
قبلا درب گرد میزد الان مستطیل میزنه؟؟؟ :دی اینم از اون حرفاس! نکنه شما با کمپانیش رابطه داری؟ شما تا دو سال پیش اصلا نمیدونستی ادکلن چیه آقای عزیز!!! اینا رو هم جای طلبت بهت داده بودن که وارد فروش شدی...حالا برای ما از برنامه ریزی کارخونه هم خبر داری؟
کاپیتان بلک اصل یعنی فرانسوی!! اینا که کلمه هدیه داره اماراتی هست ..شما هر مغازه معتبر ادکلن بری اینو صحه میذاره روش! شما لاتین که بلدی بخونی؟؟
کاپیتان بلک فرانسوی روش میزنه هدیه؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
بله! الانش هم میگم این اماراتی که شما فرستادی های کپیش بود و بوش هم تا یک روز میموند!
قضیه اصلا این نیست!
قضیه اینه که شما گفتی اورجینال! و این اورجینال نیست!
شما فکر نکن بنده از چیزی خبر ندارم...خیلیا خیلی چیزا اومدن گفتن...همکارانت و ....منتهی قول دادم صحبت هاشون جایی مطرح نشه!
منتهی برای ما داعیه ادکلن شناسی برندار! من خودم ته این صحبت هام!
دنبال پولم هم نیستم! فکر میکنم صدقه دادم!
منتهی یه چیز رو میدونم : ادکلنی که برای ما فرستادی اماراتی هست! دیگه هم حرفی ندارم....هر کاری میخوای بکن..بفروش...جمع کن...مهم نیست! بن شدن یا نشدنت تاثیری نداشته در این صحبت ها...من خیلی وقت پیش فهمیده بودم که ادکلنی که فرستادی اماراتی هست منتهی چون قبلا در این تاپیک بحثی نبود نمیخواستم فروشت خراب بشه! الان که دیدم چند نفر اعتراض کردن گفتم بیام منم صحبت کنم...
در ضمن شما به هیچ کدوم از تعهداتی که داده بودی عمل نکردی در سفارش دوم من...
طبق گفته خودت برای سفارش دوم هم باید تخفیف میدادی هم اشانتیون! ولی هیچ خبری از هیچ کدومش نشد! حداقل یاد بگیر وقتی کاری میکنی مسئولیت پذیر باشی!
عزت زیاد!