متاسفانه هر کس میگه این عطر کاپتان بلک اصل نیست یا از دیرکرد در ارسال شکایت میکنه این آقا میان میگن من امتیازام بالا هست و مسلمونم و ...
یک سوال. حرف مهمه یا عمل؟ اینکه عطر تقلبی رو بجای اصل میفروشند اسمش چیه؟ مسلمونی؟ به حرف و امتیاز نیست. به عمله.
دوستانی که از لحاظ دیرکرد نگران اند مطمئن باشند بالاخره عطرها بدستشون میرسه. چون ایشون نمیتونند پول بگیرند و نفرستند.این وظیفه ایشونه که بنا به گفته خودشون ارسال سریع داشته باشند و اینکه اومدن گفتن "وقتی بسته ها رسید اونوقت ازم عذر خواهی میکنید" واقعا حرف بیجاییه. چون ارسال سریع وظیفه ایشونه.
در مورد این پیامشون که به من گفتند دروغگو :
من در
این پست از اولین پیام تا لحظه ایجاد این تاپیک رو بدون هیچ کم و کسری گذاشتم. عکسها هم که همه کاملا گویا هستند. لطف کنند بیان بگن من کجا دروغ گفتم؟
من اصلا باورم نمیشه کسی بعد تاخیر بیست روزه به من عطر تقلبی بفروشه و بیاد اینجا منو دروغگو خطاب کنه.
عزیز دروغ گفتن یعنی اینکه یگی "
ارسال کردم و فردا میرم اداره پست ببینم مشکل چیه" اما بعدا معلوم بشه
تا وقتی که این حرف رو زدید اصلا ارسال نکردید و چند روز بعدش عطر تقلبی رو ارسال کردید. اگر کسی خواست میتونم تاریخ این پیامشون و تاریخ ارسال بسته رو بهتون نشون بدم تا بفهمید چه کسی دروغ میگه.
من با دلیل و مدرک و عکس حرف میزنم. اما ایشون میان میگن من مسلمونم و اعتبارم بالاست پس من راست میگم.
در مورد تقلبی بودن کاپتان بلکی که بار دوم به من فروختند هم باید بگم اول به یک عطرفروشی و چندروز بعد به 4 تا عطر فروشی بردم و همه گفتند تقلبیه.من خودم هم 5 ساله کاپتان بلک قهوه ایی اصل زمستانها میخرم و میزنم. ایشون میگن این عطر بیکیفیت با نام Hadiya Captain Black که بار دوم فرستادند همون Captain Black اصله!!!!!!!!!! این عطر تقلبی ای که فروختند در زنجان با قیمت 35 تومن موجوده و من روانی نیستم که 20 روز صبر کنم تا آخر سر یک عطر بیکیفت به نام عطر اصلی از ایشون دریافت کنم!
این عطر دوم در مقایسه با عطر اصلی بوش فرق میکنه و ماندگاریش کمتره و ظاهر وحشتناک آماتوری داره و بسته بندیش به کل فرق داره. اینا که مهم نیست؟ هست؟ مهم اینه که ایشون مسلمون هستند و ما هم دروغگو!!! اونهمه مدرک و عکس و پیام که در این پست گذاشتم هم مهم نیست. پول هم علف خرسه و
چون 40 تومن مبلغی نیست بنا به گفته بعضی از کاربران اینجا باید بیخیال بشیم!
شب یلداست و دیگه خوشم نمیاد با این آقای مسلمون کاملا راستگو و درستکار بحثی کنم.انشالله این پولا حلالتونه...