• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ادکلنهای جذب کننده درجه 1 با مناسبترین قیمت در کل ایران: کاپیتان بلک اصلی و .. ارسال رایگان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
خوبه که من تاحالا به این انسان با ادب یکبار هم بی ادبی نکردم و فقط با دلیل و مدرک حرف زدم و همچنان منتظر پاسخگویی ایشون در رابطه با ادعای ایشون درباره اصل بودن و فرانسوی بودن این عطر اماراتی بیکیفیت هستم.
لطفا کاربران عزیز هیاهو ایجاد نکنید و فحاشی رو بزارید کنار و با ادب و منطق پیگیر حقتون باشید. این جا چاله میدون نیست. مخاطب این حرفام کسه خاصی نیست و در کل میگم.

ایشون بیان جواب پستهای منو بدهند. اونهمه پست نوشتم و ایشون از یک هفته پیش میگن جواب میخوام بدم... اما بجای جواب دادن میان میگن من بی معرفتم! یعنی چی؟
برای آسون شدن کار ایشون هم فقط بیان به آخرین پستم جواب بدهند. بقیه پیشکش :

دوستان عطر کاپتان بلک قهوه ای فرانسوی Captain Black به شکل زیره:

مشاهده پیوست 508149
79cbe93c05b07cbb3.jpg

و عطر درجه دو تقلبی بیکیفیت برای شرکت اماراتیه Hadiya هم به شکل زیره که ایشون دارند از این نوع میفروشند:

79cb85db765d54e12.jpg

1-عطر اصل در هنگام پاشش بوی خالص میدهد اما عطر تقلبی hadiya در هنگام پاشش بوی الکل میدهد و قدرت پخش پایینتری نسبت به اصل دارد.
2-عطر اصل کاپیتان بلک با نام Captain Black عرضه میشود. وعطر تقلبی هم با نام Hadiya Captain Black
3-روی شیشه عطر اصل Made in France حک شده. اما روی عطر تقلبیه Hadiya یک برچسب بیکیفت به زیر شیشه چسبانده شده که نوشته Made in France !!
4-در بسته بندی عطر اصلی یک مقوا منقوش به شکل یک ناخدای پیر موجود میباشد.اما در بسته بندی عطر تقلبیه Hadiya این گزینه اصلا موجود نمیباشد!
5-روی عطر اصلی که در ایران به فروش میرسد هلوگرام اصالت کالا موجود میباشد و روی هلوگرام نوشته Original Version در صورتی که روی عطر تقلبی Hadiya اصلا هلوگرامی موجود نمیباشد!
6-کاور عطر اصلی چرم میباشد و در گرد دارد. اما این عطر تقلبی Hadiya دارای کاور بیکیفیت مقوایی و در مستطیل بیکیفیت میباشد!

اگه بخوام دقیق مقایشه کنم بالای 10 مورد میشه اشاره کرد. همه عطرفروشی ها هم میگن این عطر ساخت امارات هست و نمونه تقلبی Captain Black میباشد. شواهد و عکسها هم کاملا مشخص است. ویدئو اختصاصی تبلیغاتی Captain Black هم در اینجا موجوده و میتونید از لحاظ ظاهری مشاده کنید که کاپتان بلک اصل فرانسوی به چه شکلی است : Captain Black fragrance commercial - YouTube

این عطر Hadiya Captain Black صد در صد تقلبی بوده و ساخت امارات و به هیچ وجه اصل و ساخت فرانسه نیست.

در تمامی عطرفروشیهای ایران نوع اصلی و فرانسوی این عطر موجود میباشد (حداقل تو زنجان 3 تا عطر فروشی نوع اصل این عطرو داشتند) و این عطر تقلبی بیکیفیت هم موجود میباشد. با این تفاوت که فروشنده در موقع فروش میگه این اماراتی هست و اصل نیست. این عطر تقلبی که ایشون میفروشند در زنجان با قیمت 35 موجوده و خود فروشنده هم میگه تقلبیه!

ایشون باید برای فروختن جنس تقلبی به جای اصل پاسخگو باشند.

اینم حرف خودشون در این پست که گفتند :

ادکلن کاپیتان بلک اصلی با ارسال رایگان به تمام نقاط ایران با بوی جذب کننده و عالی 40.000 تومان
اقیمت این ادکلن در بازار 85.000 هست در بازار
در سایت لیلیوم نمونه ی اماراتی به قیمت 60.000 بفروش میرسد
عطر و ادکلن - Captain Black Victoria - Shop

نمونه ی اصلی با هولوگرام اصالت کالا . معرفی کامل ادکلن . تاریخ تولید و مصرف و شرکت وارد کننده بفروش میرسد
MADE IN FRANCE نیز حک شده است
100 میل . پلمپ و نو با ارسال رایگان 40.000 تومان با بسته بندی کادویی

آیا بازم حرفی باقی میمونه؟ خودشون اینجا گفتند که لیلیوم عطر اماراتی میفروشه اما ایشون عطر اصل فرانسه رو میفروشند
اما الان 180 درجه حرفشون رو عوض کردند و میگند این نمونه تقلبی و اماراتی نیست!!!!!!

این حرفشون هم خیلی جالبه در این پست :
حتی اگر کسی احساس کرد فقط احساس کرد اصل نیست من پولشو پس میدم ادکلن برای خودشون

من تمام پیامهای خصوصی و رو اینجا گذاشتم. با اینکه میدونستم 100% تقلبیه طوری با ایشون حرف زدم که یکوقت بهشون برنخوره و حتی بهشون گفتم تقصیر شما نیست و اون کسی که به شما اینا رو فروخته الکی بهتون گفته اصله. که ایشون بازم قبول نکردند و اونطور جواب دادند.
وقتی عطر اصلشون تموم نشده بود کاپتان بلک رو به دو دسته اصل فرانسوی و تقلبیه اماراتی تقسیم میکردند. اما الان که فقط عطر تقلبی اماراتی برای فروش دارند میان میگن این عطر اماراتی نیست و اصل هست. تناقض در گفتار و عمل تا چه حد؟!!!! شما خودتونو جای من بزارید... چیکار میکنید؟ وقتی که بعد بیست روز یک عطر تقلبی به دستتون میرسه و در موقع اعتراض هم اونطور با آدم حرف میزنند...

جناب فروشنده محترم برای بار چندم منتظر پاسخگویی شما هستم. همونجور که دیروز گفتید تا امشب جواب این پست منو دقیق و با مدرک و دلیل بدید. چون بجز من چندین نفر دیگه هم از اصل و فرانسوی نبودن این عطر شکایت دارند.

farzad.sadeshi2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوبه که من تاحالا به این انسان با ادب یکبار هم بی ادبی نکردم و فقط با دلیل و مدرک حرف زدم و همچنان منتظر پاسخگویی ایشون در رابطه با ادعای ایشون درباره اصل بودن و فرانسوی بودن این عطر اماراتی بیکیفیت هستم.
لطفا کاربران عزیز هیاهو ایجاد نکنید و فحاشی رو بزارید کنار و با ادب و منطق پیگیر حقتون باشید. این جا چاله میدون نیست. مخاطب این حرفام کسه خاصی نیست و در کل میگم.

ایشون بیان جواب پستهای منو بدهند. اونهمه پست نوشتم و ایشون از یک هفته پیش میگن جواب میخوام بدم... اما بجای جواب دادن میان میگن من بی معرفتم! یعنی چی؟
برای آسون شدن کار ایشون هم فقط بیان به آخرین پستم جواب بدهند. بقیه پیشکش :

دوستان عطر کاپتان بلک قهوه ای فرانسوی Captain Black به شکل زیره:

مشاهده پیوست 508149
79cbe93c05b07cbb3.jpg

و عطر درجه دو تقلبی بیکیفیت برای شرکت اماراتیه Hadiya هم به شکل زیره که ایشون دارند از این نوع میفروشند:

79cb85db765d54e12.jpg

1-عطر اصل در هنگام پاشش بوی خالص میدهد اما عطر تقلبی hadiya در هنگام پاشش بوی الکل میدهد و قدرت پخش پایینتری نسبت به اصل دارد.
2-عطر اصل کاپیتان بلک با نام Captain Black عرضه میشود. وعطر تقلبی هم با نام Hadiya Captain Black
3-روی شیشه عطر اصل Made in France حک شده. اما روی عطر تقلبیه Hadiya یک برچسب بیکیفت به زیر شیشه چسبانده شده که نوشته Made in France !!
4-در بسته بندی عطر اصلی یک مقوا منقوش به شکل یک ناخدای پیر موجود میباشد.اما در بسته بندی عطر تقلبیه Hadiya این گزینه اصلا موجود نمیباشد!
5-روی عطر اصلی که در ایران به فروش میرسد هلوگرام اصالت کالا موجود میباشد و روی هلوگرام نوشته Original Version در صورتی که روی عطر تقلبی Hadiya اصلا هلوگرامی موجود نمیباشد!
6-کاور عطر اصلی چرم میباشد و در گرد دارد. اما این عطر تقلبی Hadiya دارای کاور بیکیفیت مقوایی و در مستطیل بیکیفیت میباشد!

اگه بخوام دقیق مقایشه کنم بالای 10 مورد میشه اشاره کرد. همه عطرفروشی ها هم میگن این عطر ساخت امارات هست و نمونه تقلبی Captain Black میباشد. شواهد و عکسها هم کاملا مشخص است. ویدئو اختصاصی تبلیغاتی Captain Black هم در اینجا موجوده و میتونید از لحاظ ظاهری مشاده کنید که کاپتان بلک اصل فرانسوی به چه شکلی است : Captain Black fragrance commercial - YouTube

این عطر Hadiya Captain Black صد در صد تقلبی بوده و ساخت امارات و به هیچ وجه اصل و ساخت فرانسه نیست.

در تمامی عطرفروشیهای ایران نوع اصلی و فرانسوی این عطر موجود میباشد (حداقل تو زنجان 3 تا عطر فروشی نوع اصل این عطرو داشتند) و این عطر تقلبی بیکیفیت هم موجود میباشد. با این تفاوت که فروشنده در موقع فروش میگه این اماراتی هست و اصل نیست. این عطر تقلبی که ایشون میفروشند در زنجان با قیمت 35 موجوده و خود فروشنده هم میگه تقلبیه!

ایشون باید برای فروختن جنس تقلبی به جای اصل پاسخگو باشند.

اینم حرف خودشون در این پست که گفتند :

آیا بازم حرفی باقی میمونه؟ خودشون اینجا گفتند که لیلیوم عطر اماراتی میفروشه اما ایشون عطر اصل فرانسه رو میفروشند
اما الان 180 درجه حرفشون رو عوض کردند و میگند این نمونه تقلبی و اماراتی نیست!!!!!!

این حرفشون هم خیلی جالبه در این پست :

من تمام پیامهای خصوصی و رو اینجا گذاشتم. با اینکه میدونستم 100% تقلبیه طوری با ایشون حرف زدم که یکوقت بهشون برنخوره و حتی بهشون گفتم تقصیر شما نیست و اون کسی که به شما اینا رو فروخته الکی بهتون گفته اصله. که ایشون بازم قبول نکردند و اونطور جواب دادند.
وقتی عطر اصلشون تموم نشده بود کاپتان بلک رو به دو دسته اصل فرانسوی و تقلبیه اماراتی تقسیم میکردند. اما الان که فقط عطر تقلبی اماراتی برای فروش دارند میان میگن این عطر اماراتی نیست و اصل هست. تناقض در گفتار و عمل تا چه حد؟!!!! شما خودتونو جای من بزارید... چیکار میکنید؟ وقتی که بعد بیست روز یک عطر تقلبی به دستتون میرسه و در موقع اعتراض هم اونطور با آدم حرف میزنند...

جناب فروشنده محترم برای بار چندم منتظر پاسخگویی شما هستم. همونجور که دیروز گفتید تا امشب جواب این پست منو دقیق و با مدرک و دلیل بدید. چون بجز من چندین نفر دیگه هم از اصل و فرانسوی نبودن این عطر شکایت دارند.

مرتیکه ی مریض
من این عطر و واسه شما نفرستادم . لطفن جو تاپیک رو به هم نزن
من شما خودت رو همینجا بکشی این مورد در مورد کاپیتان بلک و قبول نمیکنم . حالا هر چی میخای اینجا بیا این پست و که عکس میگزاری بگذار . دوست عزیز من خودم کاسبم صبح تا شب برای ما میخاند بهانه درست کنند . بعد شمایی که اصلن از من خرید نداشتی میخای رو اعصاب من راه بری و تاپیک و بهم بزنی . من این ادکلن و برای شما نفرستادم
مرتیکه ی احمق بذار تاپیک روند خودشو و ادامه بده و اسپم نکن

دوستان من حاضرم قسم بخورم کاربر COUNT.DOCULA که مریض هست فقط داره از عمد بذر بی اعتمادی و خرابی رو میپاشه که همه تون نسبت به من و ادکلنها بدبین کنه که 2 روزه دیکه ادکلنی هم که تا حالا مثلن مشکل نداشته در ذهن کاربر این مورد و ایجاد کنه که ادکلن بی کیفیت هست
بخدا تمام ادکلنها از اول تا حالا یک کیفیت بوده . برای 300 نفر فقط ادکلن فرستادیم حالا این 10 تای آخر و کمپانی جداگانه زده ؟
بخدا داره یکاری میکنه که باعث بشه فردا که ادکلنها میرسه خریداران هم از تاخیر رسیدن ناراحتند بیان حالا رو ادکلنها دست بگذارند

مرتیکه مریض چرا داری هم اعصاب من و خرد میکنی هم ...
چرا دروغ میگی ؟ شما خودت رو همینجا بکشی من 1 ریال بهت نمیدم

بدونید دیگه اگر نشد جواب بدم بخاطر کاربر کثیف و عوضی COUNT.DOCULA ست

من اومدم صبح در مورد کاپیتان بلک ها و رنگهاش توضیح بدم مرتیکه ی عوضی اومده دوباره زر زر میکنه

دوستان این حرفا نمیتونه در مورد مشتری مداری بره رو اعصاب من تا بی تفاوت بشم چون نمونه ی این آدم و میشناسم هدفش چیه
همونطوری که از روزی که بن شدم اومدم و پاسخ دادم الاانم میگم تمام سفارشات طی یکی 2 روز آینده میرسه
نگران نباشید و از هر لحاظ خیالتون راحت . خداشاهده ادکلن کاپیتان بلک HADIYA اصل هست . 5-6 تا اسپری کنید خودتون متوجه میشید

ادکلنهای طرح اصلی هم که دوستان خریدند خیالتون راحت واقعن نسبت به قیمت ارزش خوبی دارد
فقط خواهشی که از دوستان دارم خداشاهده خداشاهده ادکلن رسید چون دیر شده حالا ناراحتی تون و نیاید اینجا خالی کنید و بگید ادکلنها بی کیفیت بوده . من کاملن به شما حق میدم ناراحتید که دیر شده اما یه مورد دیگه رو سر موضئوع دیگه تلافی نکنید . فحش بدید اگر ناراحتید بابت دیرکرد اما نیاید دروغ بگید که ادکلن بی کیفیت بوده یا ادکلن ماندگار نیست
اولن الان تو این 15 کاربری که براشون طی یکی 2 روز آتی بسته ها میرسه 47 ادکلن هست که فقط 4 تاش کاپیتان بلکه . خداشاهده من نمیام برا 7 تومن سر 4 تا ادکلن خودمو خراب کنم چون اگر فیک بود اون 4 تارم میدادم 33 تومن . بخدا این 2-3 کاربر دارن بی معرفتی میکنن
بحث امتیاز نیست اما اینجا امتیاز مثبتت سخت میدن . 155 امتیاز مثبت بازارچه بیخود نیست . بخدا یه عده دارن از آب گل آلود ماهی میگیرن . دارن از عمد میکنن . امیدوارم اگر اینطور باشه نوبت خودشون هم باشه چون واقعن بی معرفتی هست

بازم میگم بابت مشکلی که در ارسالها پیش اومده بود معذرت میخام و امیدوارم عادلانه قضاوت کنید نه از عصبانیت بابت تاخیر
بسته ها هم یکی یکی میرسه حالا مثلن مال یک کاربر ساعت 10 رسید اون یکی پشت سر نیاد بگه وای مال من هنوز نرسیده . خوب 12 میرسه مثلن مال شما
بخدا بیاید نه کاری به این موضوع دارم جای زود قضاوت کردن و تهمت بگیم واقعن شاید مشکلی بوده

من بازم معذرت میخام . و از دوستانی کهممنطقی رفتار کردند ممنونم
من اگر باز موردی خودم پیگیر هستم . بازم معذرت میخوام اما واقعن بدونید فقط این سری اینطور شد که به بزرگواری خودتون ببخشید

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
شما قرار بود توضیح بمن بدید درمورد اصل و غیر اصل بودن چیزی که برای من فرستادید
این چیزی که برای من فرستادید در عکس تفاوتهاشو نوشتم
http://upload7.ir/images/43156804224391714692.jpg
بنده بهتون گفتم که حتی اونچیزی که برای من فرستادید حتی هلوگرامم نداشتو بوش متفاوت بود با قبلی ولی فقط اومدید چهارتا فحش به ایشون دادید که چی بشه؟ که خوتونو تبرعه کنید؟! این کارتون اصلا قشنگ نیست ایشون خیلی محترمانه اومدن تفاوت ادکلن کاپیتان بلک فرانسه رو با چیزی که شما فروختید به من بهتون گفتن بعد با ادبیات غیرمحترمانه جوابشو میدید؟! شما فکر میونید ادکلنی که اصل فرانسه هست پایین شیشه اش با برچسب بی کیفیت مینویسه مید این فرانس یا روش حک میکنه؟! کلاه و وجدان خودتونو قاضی کنید ایا واقعا اینا فرانسه اصله؟!
بنده همینجا سریعا ازتون میخوام مبلغ بنده رو برگردونید شماره حسابم براتون پی ام کردم تا مشکلات آتی پیش نیاد
ممنون

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Sadeegh

Registered User
لایک‌ها
132
سلام و عرض ادب خدمت تمام دوستان.
بنا به شرایط تاپیک لازم دونستم که یه سری مواردی رو اینجا مطرح کنم تا شاید برای عزیزان مفید باشه.
عرض شود بنده از ایشون خرید عمده داشتم و دوتا هم ادکلن کاپیتان بلک داخل سفارشم بود. یکی از اونا مدل نوبل بود و دیگری هم مدل هادیا. من نمیخوام در اینباره که اورجینال کدومشونه بحث کنم ولی من اینا رو بردم پیش ادکلن فروشی یکی از دوستانم و هردوتا رو بهشون نشون دادم. ایشون شخصا از بوی کاپیتان بلک هادیا خوششون اومد و گفتن بوی بهتری داره. ماندگاریش هم خوب بود اما منظور اینکه بنا به سلیقه ی افراد فرق داره که کدوما رو بپسندید. و بازهم متذکر میشم که بنده نمیگم کدوم اصله یا اصل نیست.
ولی در خصوص اینکه بعضی از کاربران گفنه بودن که ایشون تصویر کاپیتان هادیا رو تازه به تاپیک اضافه کردن، بنده این رو قبول ندارم چون از حدود چندین ماه پیش تا به حال یادمه که این تصویر داخل تاپیک بوده.
در مورد تاخیر هم عرض کنم که بسته ی بنده هم با حدود 25-6 روز تاخیر رسید. اما خب مشخص شد که پست شهر ما بسته رو به دلایل نامعلومی برگشت زده بوده به شیراز و ایشون مرسوله رو مجددا ارسال کردن.
قصد تعریف و یا تایید کار هیچ کسی رو نداشتم و ندارم؛ فقط تجربه ی خرید خودم رو به شما منتقل کردم. امیدوارم که مفید بوده باشه.

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
ایشون یه پیام خصوصی به من دادن و به خودم و پدر و مادرم فحشهای رکیک دادن. اینجا هم که بجای اینکه بیان توضیح بدهند که چرا به من و کاربر Capitano و کاربر armenaksh و خیلی های دیگه عطر تقلبی اماراتی رو بجای عطر اصل فرانسوی فروختند شروع کردند به فحاشی و زدن زیر حرفهایی که تا دیروز میزدند.

ایشون تا چند روز پیش با من در مورد این عطر تقلبی که برای بار دوم به من فروختند حرف میزدند. اما الان میان میگن من دروغ میگم و به من برای بار دوم عطر نفروختند.
جالبه توی این پست هم خودشون نوشتند که دوبار ازشون خرید داشتم :
با سلام و عرض ادب

سفارشات زیر با پست پیشتاز و به صورت ارسال رایگان ارسال شدند
ارسال به تمام نقاط ایران رایگان هست :

سفارش دوم کاربر عزیز Count.Docoula

پس اینکه میگند من از ایشون برای بار دوم خرید نکردم دروغه محضه. مانند دروغهای قبلی و اینکه ایشون میگند Hadiya Cpatain Black اماراتی همون Captain Black اصل فرانسویه و همه عطر فروشیها و اشخاص اشتباه میکنند.

تا حالا 5 یا شش مورد درباره دروغها و تناقضات این شخص با استفاده از نوشته های خودشون اشاره شده.
در مورد فحاشی هم از طریق فتا موضوع پیگیر میشه.

من خودمو اونقدر پایین نمیبینم که جواب فحاشیه کسی رو بدم که با دروغ و سو استفاده از اعتماد,جنس تقلبی میفروشه و توی روز روشن جلوی همه دروغ میگه و فحاشی میکنه. شاید نیازمند این پولها هستند و مجبورند...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
به هر حال آدمی که دستش رو بشه عصبانی هم میشه و چیزایی رو میگه که خودش لایقشه...

چون از این به بعد به تخلفات پ.خ ها هم رسیدگی میشه به نظر من شما کوتاه نیاید و پ.خ های توهین آمیز ایشون رو ریپورت کنید.

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
بدرو
سلام و عرض ادب خدمت تمام دوستان.
بنا به شرایط تاپیک لازم دونستم که یه سری مواردی رو اینجا مطرح کنم تا شاید برای عزیزان مفید باشه.
عرض شود بنده از ایشون خرید عمده داشتم و دوتا هم ادکلن کاپیتان بلک داخل سفارشم بود. یکی از اونا مدل نوبل بود و دیگری هم مدل هادیا. من نمیخوام در اینباره که اورجینال کدومشونه بحث کنم ولی من اینا رو بردم پیش ادکلن فروشی یکی از دوستانم و هردوتا رو بهشون نشون دادم. ایشون شخصا از بوی کاپیتان بلک هادیا خوششون اومد و گفتن بوی بهتری داره. ماندگاریش هم خوب بود اما منظور اینکه بنا به سلیقه ی افراد فرق داره که کدوما رو بپسندید. و بازهم متذکر میشم که بنده نمیگم کدوم اصله یا اصل نیست.
ولی در خصوص اینکه بعضی از کاربران گفنه بودن که ایشون تصویر کاپیتان هادیا رو تازه به تاپیک اضافه کردن، بنده این رو قبول ندارم چون از حدود چندین ماه پیش تا به حال یادمه که این تصویر داخل تاپیک بوده.
در مورد تاخیر هم عرض کنم که بسته ی بنده هم با حدود 25-6 روز تاخیر رسید. اما خب مشخص شد که پست شهر ما بسته رو به دلایل نامعلومی برگشت زده بوده به شیراز و ایشون مرسوله رو مجددا ارسال کردن.
قصد تعریف و یا تایید کار هیچ کسی رو نداشتم و ندارم؛ فقط تجربه ی خرید خودم رو به شما منتقل کردم. امیدوارم که مفید بوده باشه.

سلام صادق جان
اگه پستهای منو خونده باشی نوشتم مشکل سر اینه که چیزی که برای بنده فرستادن متفاوت بااونچیزیه که در تاپیک خودشون به اسم فرانسه اصل گفتن به من دادن یکی از دوستان هم که با کم لطفی ایشونم مواجه شدن تفاوتهای فرانسه اصل رو با محصولی که ایشون به اسم فرانسه اصل به بنده و خیلیا فروختن نشون دادن.حالا میخواد بوش بقول شما بهتر یا بقول من موندگاریش یک ساعته داشته باشه بحث سر تفاوت حرف ایشون با عملشونه و این دلیل نمیشه ی عده کثیری چون ازشون خریدن و هیچی نگفتن من و امثال من هم هیچی نگیم شاید اونا همون برچسب بی کیفیتی که ته شیشه چسبونده شده (با عنوان made in france ) بحای حک شدن روی شیشه نشانه اصالت فرانسوی بودن دونستم ولی بنده و هیچ کسی که دقت کنه همچین نظری نداره

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بدرو

سلام صادق جان
اگه پستهای منو خونده باشی نوشتم مشکل سر اینه که چیزی که برای بنده فرستادن متفاوت بااونچیزیه که در تاپیک خودشون به اسم فرانسه اصل گفتن به من دادن یکی از دوستان هم که با کم لطفی ایشونم مواجه شدن تفاوتهای فرانسه اصل رو با محصولی که ایشون به اسم فرانسه اصل به بنده و خیلیا فروختن نشون دادن.حالا میخواد بوش بقول شما بهتر یا بقول من موندگاریش یک ساعته داشته باشه بحث سر تفاوت حرف ایشون با عملشونه و این دلیل نمیشه ی عده کثیری چون ازشون خریدن و هیچی نگفتن من و امثال من هم هیچی نگیم شاید اونا همون برچسب بی کیفیتی که ته شیشه چسبونده شده (با عنوان made in france ) بحای حک شدن روی شیشه نشانه اصالت فرانسوی بودن دونستم ولی بنده و هیچ کسی که دقت کنه همچین نظری نداره

دقیقا...

همون طور که قبلا گفتم من یه ادکلن تام فورد بلک ارکید دارم که موندگاریش به جرات بگم تا 3 روز هم روی لباس هست....از یکی از فروشنده های اینجا هم گرفتم...ولی ایشون اینقدر انسان با شرفی هست که الان که میگم بازم میخوام..میگه که از اون جنس دیگه نیست و بقیه شون اون موندگاری رو ندارن...به هر حال هنوز آدمای با وجدان هم هستن...

غرض اینکه....موندگاری یه ادکلن فیک دلیل بر اصل بودنش نیست! منتهی برخی دوستان اینو متوجه نمیشن!

باز هم میگم اصلا این کاپیتان بلک هدیا..موندگارش یک هفته س!!! باشه مهم نیست! ولی اماراتی هست.

kkevinloren2006

Registered User
لایک‌ها
44
دوستان بنده از سایت لیلیوم ادکلن کاپیتان بلک خریدم اماراتی بود و برچسب شبنم و.... نداشت به قیمت 60 تومن. ولی مشخصاتش و عکسش مثل همون عکسی بود که به عنوان کاپیتان بلک اصل گذاشتید یعنی روش چرم بود درش هم گرد بود. حالا میخوام ببینم اصل هست یا نه و ایا بوش با فرانسوی فرق میکنه؟ یا فقط بحث سر ماندگاری عطره؟ با تشکر

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دوستان بنده از سایت لیلیوم ادکلن کاپیتان بلک خریدم اماراتی بود و برچسب شبنم و.... نداشت به قیمت 60 تومن. ولی مشخصاتش و عکسش مثل همون عکسی بود که به عنوان کاپیتان بلک اصل گذاشتید یعنی روش چرم بود درش هم گرد بود. حالا میخوام ببینم اصل هست یا نه و ایا بوش با فرانسوی فرق میکنه؟ یا فقط بحث سر ماندگاری عطره؟ با تشکر

شما از کجا میدونی ادکلنی که خریدی از لیلیوم اماراتیه؟؟

عکسشو بذارید.

kkevinloren2006

Registered User
لایک‌ها
44
4yzaju8e.jpg

زیر ادکلن هم یک برچسب بود که همه نوشته هاش پاک شد بعد از سه روز

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

شما اینو از لیلیوم خریدی؟ این فیکه عزیز!

بعید میدونم اینو از لیلیوم خریده باشی!

اگر اینطوره تماس بگیر و پس بده! چون مدیریت لیلیوم به من که گفت به هیچ عنوان نمونه اماراتی رو ندارن. و دقیقا اون چیزی رو میفرستن که در عکس هست

یعنی این :

79cbe93c05b07cbb3.jpg

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ماله شما اصله دوست عزیز
نشون به اون نشون که اقای صادقی در خصوصی بمن گفتن

اینجا میشه عدم صداقت ایشونو متوجه شد

اقای صادقی دوبرابر نمیخوام همون مبلغ خودمو واریز کنید

مال کی اصله عزیز؟

مال ایشون هم فیکه!!

بعدشم بر فرض محال که اینو از لیلیوم گرفته باشه...لیلیوم هم کار بدی کرده و من باشم پولم رو از لیلیوم هم پس میگیرم...چون لیلیوم تاکید کرده در کامنت های زیر ادکلن کاپیتان بلک که فرانسوی هست.

من شک دارم این مال لیلیوم باشه.

reza2054

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام.یقینا عطر دوست عزیزمون اصل نیست.چرم نمونه اصلی روشن تر است و تمام شیشه رو کامل فرانگرفته.پشت جلد هم تفاوت فاحش دارد با نمونه اصلی

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
سلام.یقینا عطر دوست عزیزمون اصل نیست.چرم نمونه اصلی روشن تر است و تمام شیشه رو کامل فرانگرفته.پشت جلد هم تفاوت فاحش دارد با نمونه اصلی

نیازی به اینا نیست اصلا...دقت کنی روش نوشته ساخته شده در دوبی!

kkevinloren2006

Registered User
لایک‌ها
44
مال کی اصله عزیز؟

مال ایشون هم فیکه!!

بعدشم بر فرض محال که اینو از لیلیوم گرفته باشه...لیلیوم هم کار بدی کرده و من باشم پولم رو از لیلیوم هم پس میگیرم...چون لیلیوم تاکید کرده در کامنت های زیر ادکلن کاپیتان بلک که فرانسوی هست.

من شک دارم این مال لیلیوم باشه.

ehe9ape6.jpg

شکتون برطرف شد؟
این مدل victoria هست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا