black and white
کاربر تازه وارد
ای بابا قیمتا که دوباره رفت بالا
البته قابل پیش بینی بود
البته قابل پیش بینی بود
ای بابا قیمتا که دوباره رفت بالا
البته قابل پیش بینی بود
دوستان امشب من رفتم بازار موبایل بندرعباس که در شهر دوتا بازار تخصصی موبایل موجود هست به غیر از بازارهای دیگه و مغازهای سطح شهر . این های که میگم واقعیت هست بیشتر مغازه ها بسته بودن امشب تو اوج ساعت خرید که حدود 8 تا 9 بود و مغازه های که باز بودند جواب درست حسابی به آدم نمیدادن و قیمت های میدادن که خودشون هم مطمئن نبودن با این قیمت بدن یا نه امشب تمامی مغازه دارها هر گوشی که قیمت میخواستی با ماشین حساب بهت قیمت میدادن خیلی ها هم میگفتن اگر امشب نخری فردا ضرر میکنی اون موقع که تو بازار بودم واقعا دلم برای خودمون ( آدم های معمولی و مصرف کننده) سوخت ولی چی میشه کرد خدا بزرگه . یک مغازه دار که خیلی (...بوق...) بود ازش قیمت اس3 خواستم یک اس3 قرمز و خوشگل پشت سرش بود با پروی گفت ندارم من بهش گفتم پشت سرته چطور میگی ندارم مثل (...بوق...) سرشو انداخت پایین و رفت و جوابمو نداد از همکارش که پرسیدم گفت فقط اون طرف قیمت ها دستش هست. بعضی مغازه ها گوشی های مدل بالا و توپشون رو از ویترین ها جمع کرده بودن و فقط همین گوشی های ساده و زیر 300 تومنی گذاشته بودن فردا میخوان آماده بشن حسابی قیمت بکشن روشون (خدا خیرشون نده که به فکر مردم نیستند)
بهتون بگم امشب اگر کسی میرفت بازار موبایل (حالا هر شهری) میفهمه من چی میگم
دیگه رفتم پیش دوستم قیمت های دبی رو گرفتم (دوستان مصرف کننده عزیز تا من هستم بخدا سعی میکنم زیاد قیمت ها برای شما به چشم نیاد یا کم بره بالا خودم هواتون رو دارم و بازهم برای چندومین بار به دوستانی که نمیدونند میگم بخدا حتی یک هزاری هم به جیب من نمیره از این کارهای که میکنم فقط روی علاقه و کمک هست راحت میتونید قبول نکنید)
دوستان امشب من رفتم بازار موبایل بندرعباس که در شهر دوتا بازار تخصصی موبایل موجود هست به غیر از بازارهای دیگه و مغازهای سطح شهر . این های که میگم واقعیت هست بیشتر مغازه ها بسته بودن امشب تو اوج ساعت خرید که حدود 8 تا 9 بود و مغازه های که باز بودند جواب درست حسابی به آدم نمیدادن و قیمت های میدادن که خودشون هم مطمئن نبودن با این قیمت بدن یا نه امشب تمامی مغازه دارها هر گوشی که قیمت میخواستی با ماشین حساب بهت قیمت میدادن خیلی ها هم میگفتن اگر امشب نخری فردا ضرر میکنی اون موقع که تو بازار بودم واقعا دلم برای خودمون ( آدم های معمولی و مصرف کننده) سوخت ولی چی میشه کرد خدا بزرگه . یک مغازه دار که خیلی (...بوق...) بود ازش قیمت اس3 خواستم یک اس3 قرمز و خوشگل پشت سرش بود با پروی گفت ندارم من بهش گفتم پشت سرته چطور میگی ندارم مثل (...بوق...) سرشو انداخت پایین و رفت و جوابمو نداد از همکارش که پرسیدم گفت فقط اون طرف قیمت ها دستش هست. بعضی مغازه ها گوشی های مدل بالا و توپشون رو از ویترین ها جمع کرده بودن و فقط همین گوشی های ساده و زیر 300 تومنی گذاشته بودن فردا میخوان آماده بشن حسابی قیمت بکشن روشون (خدا خیرشون نده که به فکر مردم نیستند)
بهتون بگم امشب اگر کسی میرفت بازار موبایل (حالا هر شهری) میفهمه من چی میگم
دیگه رفتم پیش دوستم قیمت های دبی رو گرفتم (دوستان مصرف کننده عزیز تا من هستم بخدا سعی میکنم زیاد قیمت ها برای شما به چشم نیاد یا کم بره بالا خودم هواتون رو دارم و بازهم برای چندومین بار به دوستانی که نمیدونند میگم بخدا حتی یک هزاری هم به جیب من نمیره از این کارهای که میکنم فقط روی علاقه و کمک هست راحت میتونید قبول نکنید)
اون اوایل من یادتونه من چی میگفتم!؟!؟!؟
غصه نخور داداش انشالله درست میشه ( بعداز ظهور امام زمان (عج) )دستت درد نکنه اقا جواد . بد وضعی شده ، رفیقم من توی کار کامپیوتر و لپ تاپ هست ، وضع خیلی خرابه . از دیروز صب تا بعد از ظهر روی لب تاپ 1.400 حدود 150 ت رفت ! تازه می گفت بازار فردا هیچیو مشخص نمیکنه فقط میدونیم اونقدری میره بالا که اگه امروز جنس بفروشیم فردا نمیتونیم بخریم ! مجبوریم بزاریم فردا قبل از ظهر تکلیف دلار معلوم بشه بعدش تازه بازار نرخ تعیین میکنه واسه اجناس .... اونوقت چی بی سی میگفت نرخ تورم توی ژاپن هر سال 1- تا 2- % هست ! یعنی هر سال اجنسال 2% ارزونتر میشه ! خدا وکیلی مملکته داریم ؟
البته من فقط قیمت اس 3 رو تایید کردم، مثلا زد زیر 2400 تو بازار نبود
سلام Motorola RAZR HD هم فروش دارید ؟
قیمت 32 گیگ هستپس one هم به سلامتی اومد...
پس چی بود میگفتند که اگه بیاد قیمتش از iphone 5 16gb پایین تره؟
اینی که شما قیمت دادید چند گیگشه؟
البته الان قیمتش کاذبه و یه ماه بگذره قیمت اصلیش میشه.
خدا از دهنت بشنوه ...سلام.
دوستان دلار امروز نسبت به دیروز ۴۰ تومن ارزانتر شد و به ۳۶۲۰ رسید. درهم هم از ۱۰۰۰ تومن به ۹۸۵ تومن رسید.
قیمت ها دیروز به خاطر شک مذاکرات یه مقدار گرونتر شده بود. که انگار دوباره داره عقب نشینی میکنه!
اطلاعات بیشتر و کاملتر در سایت : فرارو دات کام
شیرین کام باشید!
))))))
داداش قیمت های شما الان از اون دو دوست دیگه که تو بازارچه سامسونگ میفروشن حدود 50 تومن بیشتره !
فی بازار | Feebazar.Ir
دوستان خوشحال باشید که قیمت دلار همین جور داره میاد پایین.....
دوباره۴۰ تومن دلار ارزون شد.....
لینک بالا رو دنبال کنید.
هر روز داره بااتر میره !!
شاید امروز پایین اومده که گمون نکنم چون دیروز افزایش داشته
هر روز داره بالاتر میره !!!؟
فقط دیروز بالا رفت که به خاطر جو مذاکرات بود !