• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ارزون ترین گوشی های آکبند در کل پرشین تولز از جمله اس3

وضعیت
موضوع بسته شده است.

black and white

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ای بابا قیمتا که دوباره رفت بالا:(

البته قابل پیش بینی بود

mamadbahal

Registered User
لایک‌ها
33
ای بابا
اخه من موندم درهم 20 تا یک تومنی گرون شد
قیمتا چرا اینطور رفت بالا
با تشکر از استاتر گل
من فعلا دست نگه میدارم تا بازار ثابت بشه الان یه جورایی ریسکه خرید

wildcat1995

Registered User
لایک‌ها
197
دوستان امشب من رفتم بازار موبایل بندرعباس که در شهر دوتا بازار تخصصی موبایل موجود هست به غیر از بازارهای دیگه و مغازهای سطح شهر . این های که میگم واقعیت هست بیشتر مغازه ها بسته بودن امشب تو اوج ساعت خرید که حدود 8 تا 9 بود و مغازه های که باز بودند جواب درست حسابی به آدم نمیدادن و قیمت های میدادن که خودشون هم مطمئن نبودن با این قیمت بدن یا نه :D امشب تمامی مغازه دارها هر گوشی که قیمت میخواستی با ماشین حساب بهت قیمت میدادن:D خیلی ها هم میگفتن اگر امشب نخری فردا ضرر میکنی اون موقع که تو بازار بودم واقعا دلم برای خودمون ( آدم های معمولی و مصرف کننده) سوخت:( ولی چی میشه کرد خدا بزرگه . یک مغازه دار که خیلی (...بوق...) بود ازش قیمت اس3 خواستم یک اس3 قرمز و خوشگل پشت سرش بود با پروی گفت ندارم من بهش گفتم پشت سرته چطور میگی ندارم مثل (...بوق...) سرشو انداخت پایین و رفت و جوابمو نداد از همکارش که پرسیدم گفت فقط اون طرف قیمت ها دستش هست. بعضی مغازه ها گوشی های مدل بالا و توپشون رو از ویترین ها جمع کرده بودن و فقط همین گوشی های ساده و زیر 300 تومنی گذاشته بودن فردا میخوان آماده بشن حسابی قیمت بکشن روشون (خدا خیرشون نده که به فکر مردم نیستند)
بهتون بگم امشب اگر کسی میرفت بازار موبایل (حالا هر شهری) میفهمه من چی میگم
دیگه رفتم پیش دوستم قیمت های دبی رو گرفتم (دوستان مصرف کننده عزیز تا من هستم بخدا سعی میکنم زیاد قیمت ها برای شما به چشم نیاد یا کم بره بالا خودم هواتون رو دارم و بازهم برای چندومین بار به دوستانی که نمیدونند میگم بخدا حتی یک هزاری هم به جیب من نمیره از این کارهای که میکنم فقط روی علاقه و کمک هست راحت میتونید قبول نکنید)

اون اوایل من یادتونه من چی میگفتم!؟!؟!؟

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
دوستان امشب من رفتم بازار موبایل بندرعباس که در شهر دوتا بازار تخصصی موبایل موجود هست به غیر از بازارهای دیگه و مغازهای سطح شهر . این های که میگم واقعیت هست بیشتر مغازه ها بسته بودن امشب تو اوج ساعت خرید که حدود 8 تا 9 بود و مغازه های که باز بودند جواب درست حسابی به آدم نمیدادن و قیمت های میدادن که خودشون هم مطمئن نبودن با این قیمت بدن یا نه :D امشب تمامی مغازه دارها هر گوشی که قیمت میخواستی با ماشین حساب بهت قیمت میدادن:D خیلی ها هم میگفتن اگر امشب نخری فردا ضرر میکنی اون موقع که تو بازار بودم واقعا دلم برای خودمون ( آدم های معمولی و مصرف کننده) سوخت:( ولی چی میشه کرد خدا بزرگه . یک مغازه دار که خیلی (...بوق...) بود ازش قیمت اس3 خواستم یک اس3 قرمز و خوشگل پشت سرش بود با پروی گفت ندارم من بهش گفتم پشت سرته چطور میگی ندارم مثل (...بوق...) سرشو انداخت پایین و رفت و جوابمو نداد از همکارش که پرسیدم گفت فقط اون طرف قیمت ها دستش هست. بعضی مغازه ها گوشی های مدل بالا و توپشون رو از ویترین ها جمع کرده بودن و فقط همین گوشی های ساده و زیر 300 تومنی گذاشته بودن فردا میخوان آماده بشن حسابی قیمت بکشن روشون (خدا خیرشون نده که به فکر مردم نیستند)
بهتون بگم امشب اگر کسی میرفت بازار موبایل (حالا هر شهری) میفهمه من چی میگم
دیگه رفتم پیش دوستم قیمت های دبی رو گرفتم (دوستان مصرف کننده عزیز تا من هستم بخدا سعی میکنم زیاد قیمت ها برای شما به چشم نیاد یا کم بره بالا خودم هواتون رو دارم و بازهم برای چندومین بار به دوستانی که نمیدونند میگم بخدا حتی یک هزاری هم به جیب من نمیره از این کارهای که میکنم فقط روی علاقه و کمک هست راحت میتونید قبول نکنید)

دستت درد نکنه اقا جواد . بد وضعی شده ، رفیقم من توی کار کامپیوتر و لپ تاپ هست ، وضع خیلی خرابه . از دیروز صب تا بعد از ظهر روی لب تاپ 1.400 حدود 150 ت رفت ! تازه می گفت بازار فردا هیچیو مشخص نمیکنه فقط میدونیم اونقدری میره بالا که اگه امروز جنس بفروشیم فردا نمیتونیم بخریم ! مجبوریم بزاریم فردا قبل از ظهر تکلیف دلار معلوم بشه بعدش تازه بازار نرخ تعیین میکنه واسه اجناس .... اونوقت چی بی سی میگفت نرخ تورم توی ژاپن هر سال 1- تا 2- % هست ! یعنی هر سال اجنسال 2% ارزونتر میشه ! خدا وکیلی مملکته داریم ؟ :eek:

javad96

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
14
اون اوایل من یادتونه من چی میگفتم!؟!؟!؟

نه داداش :دی

دستت درد نکنه اقا جواد . بد وضعی شده ، رفیقم من توی کار کامپیوتر و لپ تاپ هست ، وضع خیلی خرابه . از دیروز صب تا بعد از ظهر روی لب تاپ 1.400 حدود 150 ت رفت ! تازه می گفت بازار فردا هیچیو مشخص نمیکنه فقط میدونیم اونقدری میره بالا که اگه امروز جنس بفروشیم فردا نمیتونیم بخریم ! مجبوریم بزاریم فردا قبل از ظهر تکلیف دلار معلوم بشه بعدش تازه بازار نرخ تعیین میکنه واسه اجناس .... اونوقت چی بی سی میگفت نرخ تورم توی ژاپن هر سال 1- تا 2- % هست ! یعنی هر سال اجنسال 2% ارزونتر میشه ! خدا وکیلی مملکته داریم ؟ :eek:
غصه نخور داداش انشالله درست میشه ( بعداز ظهور امام زمان (عج) )

amir salar2

Registered User
لایک‌ها
5

s27moto

Registered User
لایک‌ها
135
سلام Motorola RAZR HD هم فروش دارید ؟

ramtin_26084

Registered User
لایک‌ها
407
پس one هم به سلامتی اومد...
پس چی بود میگفتند که اگه بیاد قیمتش از iphone 5 16gb پایین تره؟
اینی که شما قیمت دادید چند گیگشه؟
البته الان قیمتش کاذبه و یه ماه بگذره قیمت اصلیش میشه.

adelarak21

Registered User
لایک‌ها
4
سلام.
دوستان دلار امروز نسبت به دیروز ۴۰ تومن ارزانتر شد و به ۳۶۲۰ رسید. درهم هم از ۱۰۰۰ تومن به ۹۸۵ تومن رسید.
قیمت ها دیروز به خاطر شک مذاکرات یه مقدار گرونتر شده بود. که انگار دوباره داره عقب نشینی میکنه!
اطلاعات بیشتر و کاملتر در سایت : فرارو دات کام

شیرین کام باشید!
:)))))))

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
داداش قیمت های شما الان از اون دو دوست دیگه که تو بازارچه سامسونگ میفروشن حدود 50 تومن بیشتره !

javad96

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
14
سلام Motorola RAZR HD هم فروش دارید ؟

خیر...

پس one هم به سلامتی اومد...
پس چی بود میگفتند که اگه بیاد قیمتش از iphone 5 16gb پایین تره؟
اینی که شما قیمت دادید چند گیگشه؟
البته الان قیمتش کاذبه و یه ماه بگذره قیمت اصلیش میشه.
قیمت 32 گیگ هست

سلام.
دوستان دلار امروز نسبت به دیروز ۴۰ تومن ارزانتر شد و به ۳۶۲۰ رسید. درهم هم از ۱۰۰۰ تومن به ۹۸۵ تومن رسید.
قیمت ها دیروز به خاطر شک مذاکرات یه مقدار گرونتر شده بود. که انگار دوباره داره عقب نشینی میکنه!
اطلاعات بیشتر و کاملتر در سایت : فرارو دات کام

شیرین کام باشید!
:)))))))
خدا از دهنت بشنوه ...
اگر امروز بیاد پایین قیمت گوشی های منم میاد پایین همین امروز

داداش قیمت های شما الان از اون دو دوست دیگه که تو بازارچه سامسونگ میفروشن حدود 50 تومن بیشتره !

اگر جنس داشته باشی یک مزیت داری با بالا رفتن ارز قیمت میتونی تغییر ندی

دوستان هر سوالی دارید تو همین جا بپرسید لطفا در پ.خ سوال نکنید که دیگه شرمندتون میشم فقط کسانی خرید دارند پ.خ کنند و گوشی های که تو لیست نیست سفارش ندید
باتشکر

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ادلار 3580 و درهم 970

این التهاب بازار تا فردا کاملا فروکش خواهد کرد،

adelarak21

Registered User
لایک‌ها
4
فی بازار | Feebazar.Ir

دوستان خوشحال باشید که قیمت دلار همین جور داره میاد پایین.....
دوباره۴۰ تومن دلار ارزون شد.....
لینک بالا رو دنبال کنید.

shadow.pro

Registered User
لایک‌ها
194
هر روز داره بااتر میره !!
شاید امروز پایین اومده که گمون نکنم چون دیروز افزایش داشته

siaavaaash

Registered User
لایک‌ها
20
هر روز داره بالاتر میره !!!؟
فقط دیروز بالا رفت که به خاطر جو مذاکرات بود !

این دوستومن فکر کنم دلار زیاد خریده یا جنس زیاد واسه فروش داره دوست داره دلار همش رفته باشه بالا

shokrollah

Registered User
لایک‌ها
264
دوستان هل نشید دلار باز داره متعادل میشه مثل روزای اول شروع به کار بازار در سال جرید
دیشب 3620 و الان 3570

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
دادا شما که زحمت کشیدی نوکیا 808 واسم قیمت بگیر مرسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا