دوستان امشب من رفتم بازار موبایل بندرعباس که در شهر دوتا بازار تخصصی موبایل موجود هست به غیر از بازارهای دیگه و مغازهای سطح شهر . این های که میگم واقعیت هست بیشتر مغازه ها بسته بودن امشب تو اوج ساعت خرید که حدود 8 تا 9 بود و مغازه های که باز بودند جواب درست حسابی به آدم نمیدادن و قیمت های میدادن که خودشون هم مطمئن نبودن با این قیمت بدن یا نه
امشب تمامی مغازه دارها هر گوشی که قیمت میخواستی با ماشین حساب بهت قیمت میدادن
خیلی ها هم میگفتن اگر امشب نخری فردا ضرر میکنی اون موقع که تو بازار بودم واقعا دلم برای خودمون ( آدم های معمولی و مصرف کننده) سوخت
ولی چی میشه کرد خدا بزرگه . یک مغازه دار که خیلی (...بوق...) بود ازش قیمت اس3 خواستم یک اس3 قرمز و خوشگل پشت سرش بود با پروی گفت ندارم من بهش گفتم پشت سرته چطور میگی ندارم مثل (...بوق...) سرشو انداخت پایین و رفت و جوابمو نداد از همکارش که پرسیدم گفت فقط اون طرف قیمت ها دستش هست. بعضی مغازه ها گوشی های مدل بالا و توپشون رو از ویترین ها جمع کرده بودن و فقط همین گوشی های ساده و زیر 300 تومنی گذاشته بودن فردا میخوان آماده بشن حسابی قیمت بکشن روشون (خدا خیرشون نده که به فکر مردم نیستند)
بهتون بگم امشب اگر کسی میرفت بازار موبایل (حالا هر شهری) میفهمه من چی میگم
دیگه رفتم پیش دوستم قیمت های دبی رو گرفتم (دوستان مصرف کننده عزیز تا من هستم بخدا سعی میکنم زیاد قیمت ها برای شما به چشم نیاد یا کم بره بالا خودم هواتون رو دارم و بازهم برای چندومین بار به دوستانی که نمیدونند میگم بخدا حتی یک هزاری هم به جیب من نمیره از این کارهای که میکنم فقط روی علاقه و کمک هست راحت میتونید قبول نکنید)