اس 3 قرمز داری حاجی؟
اس 3 قرمز داری حاجی؟
قرمز میخوام اگه بشه خبرم کن فخط قرمزقرمز رو نمیدونم ولی قهوه ایی . مشکی . سفید و نوک مدادی مطمئنم بود
داش فكركنم حق با اين دوستمونه.
قرمز میخوام اگه بشه خبرم کن فخط قرمز
خودت نوشتی دیگه 1435 تومن نوشتی حالا بازم میاد پایین فکر کنم
شما بپرس خبر بده ببینیم چی میشهدرسته اون قیمت با این رنگ ها بود اگر جای دیگه قرمز داشت به قیمت بیشتر چی؟
دادا 5 32گیگ مشکی هم داری؟
قیمت؟
منظور از قیمت واقعی قیمت های خرید با ارز روز سر مرز هست دیگه؟ قیمت گوشی های ریفر و ......
داداش من اصلا با شخص شما مشکلی ندارم! با این کار مشکل دارم! شما نیتت پاک! ویل این کار درست نیست! من نیمدوم شغل شما چیه! ولی مثلا فرض برین که شما جنس x رو خریدار میکنی! Nتومن شود می کنی! ولی حالا من بیام بریم جنس X با قیمت X+(1/2) Nبخرم! آیا کار درستی کردم؟ پس شما و کاسبی شما چی میشه؟ جسارتا شما مامور اطلاع رسانی که نیستی؟ جسارت نباشه روم به دبوار رو م به دیوار ! هیچ گربه ای محض رضای خدا موش میگیره؟ نه ! نه ! من نه! شمتا خودت بزار جای من! اصلا من نه! جای اون کسی که سر مایه گزاری میکنه رو این کار .......
آقا اصلا سو ئ تعبیر نشه از حرف های من! من فقط میگم که هرکی کاره خودش1 شاین نیت این کار خیر باشه1 ولی نفس کاملا غلط ه!
من کارم ساخت و سازه! حالا فردا هرکی بیاد واسه خودش بسازه میشه؟ شما موبایلتو خودت بخر ماشینتو خودت بخر! ساختمونم خودت بساز! میمنونه جمع آوری زباله و فاظلاب! اونم دیگه خجالت نکش دیگه! اونم پای خودت...بعد بهع کار خودت نرس...خوبه؟
در انتها عذر میخوام اگه تند حرف زدم! گفتم ! تمام حرف های من فرضی هستش! و شما رو به عنوان یه دوست بازارچه ای کاملا قبول دارم! سلامت روحی و فکریتون رو! و احترام قائل هستم براتون!
اگه موردی دیدید! بگید خودم ویرایش میکنم! سپاس
شما بپرس خبر بده ببینیم چی میشه
میشه قیمت ها رو به روز کنی لطفا ؟
قيمت Xperia Z لطفا...
وان ایکس تایوانه ؟ 32 گیگه؟
تبلت هم داری تو دست و بالت؟ گلکسی نوت 10.1 . گلکسی تب 2 7اینچ. نکسوس 7 سیمکارت خور. اینارو حتما برام قیمت بزار خریدارم
اقا کارت درسته و حرف نداره و بهترین کار ممکن کار شماست
ولی نباید اینو فراموش کنیم که اولین نفری که قیمتهای پایین داد اقا ابراهیم گل بود و مردونه قیمت پایین داد و با اون قیمتم میفروشه
واقعا دستش درد نکنه
این کارها باعث میشه دلال جماعت بارشونو ببندند
قبل از این تا یه هفته پیش دست دومشونو پایه میزدند 1550 تومن اعتراضم کنی بن میشی
حالا بیان بذارن 1550 دیگه ببینیم کی میخره
اقا دو هردوتون گرم واقعا ممنون
به روی چشمقیمت نوت 2 لطفا
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
ممنون از لطفتونوان ایکس تایوانی هست فکر کنم 16 گیگ بود
گلکسی نوت10.1 فکر کنم قیمت 1.750.000 هست تب 2 7اینچ ندیدم ولی یکی دوستانم مغازه موبایل داره تب2 10.1 اینچ داره قیمتشو نمیدونم اما امشب اگر بتونم قیمت های دقیقشون رو برات میفرستم