- نوشتهها
- 1,318
- لایکها
- 14
اقا جواد کارکرده ما را هم پیدا کنید. ادونس
داداش به محض اینکه پیدا شد حتما خبرتون میکنم
خرید آقای vivaz110
فایل های ضمیمه
Last edited:
اقا جواد کارکرده ما را هم پیدا کنید. ادونس
من احساس این داداشمونو خیلی شدید درک میکنم ذوق زدگی پس از دیدن موبایل چیزیه که حتی پدر بزرگ منم داره ( البته اگه زنده می بود )
من تا حالا از آق جواد خرید نداشتم ولی معلومه از آدم های نیک روزگاره
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
آره ، حالا خود گوشی یک طرف داستانه . طرف ما همین گوشی نزدیک 1710000 تومن فروش میره . از طرفی هم وقتی قیمت پایین رو میبینی تمام مدت استرس این رو داری که با این قیمت چی قراره گیرت بیاد و تا ثانیه آخرم ادامه داره . اما وقتی ببینی با 300 تومن کمتر عینا همون گوشی میاد دستت خیلی حال میده ، در واقع به جای اینکه 1710000 بدم پای این گوشی ، هم گوشی گرفتم هم دوربین . مسلما سود عجیبی این وسط بود که هر کی باشه خوشحال میشه .
جواد آقا گوشی لاک هم کار کنید!کار میکنید؟
ببشخید ان9 که الان شده 720 قبلش 670 بود یا 760 ؟ ارزون که نشده خدایی نکرده ؟
سلام اقا ان 9 ساخت کجا هست ؟ خدای نکرده رف اینا که نیست ؟ قیمتش مناسبه شدید اگه اکی بود یکی بر میدارم ازت
اگر پیدا کنم میزارم
امشب یکی بهم گفت یک آیفون4 لاک داره که آکبند هست میخواد بفروشه اگر قطعی شد میزارم برای فروش
داداش قبلا 760 بود میتونید از دیگران بپرسید الان 40 تومن ارزون شده
سلام داش جواد
اول اگر یادت باشه من گفتما.چند گیگ هست و چه رنگی و لاک کدوم اپراتور و کدوم کشور هست. اینم مناسب حساب کنی! منتظر خبرت هستم.
دوست عزیز تموم کردیم این مدل رو موجود لومیا 900 و لومیا 808 موجود هست.
چشم دوست عزیز به جواد جان میگم واستون اگه پیدا کردن قیمت بگیرن و نتیجه رو واستون پخ کنن.
اقا جواد من هنوز منتظر هستم . قطعی هم میخوام
خوبی داداش مجید در چه حالی با وان ایکس خوب سواری میده :دی
داداش جواد این دوستمون لومیا ۹۲۰ میخواستن که بهشون گفتم فعلا موجود نیست و آوردیم جواد بهتون اطلاع میده.
نوکرتم داش جواد ، آره همون اول آپدیت و روتش کردم ، کلی هم باهاش ور رفتم گه ببینم نهایت گرم شدنش چقدره ، به نظر من تنها و تنها مشکلش همون باطریشه . سالاره One x ))
میگم خدا رو شکر بچه ها بهت ایمان آوردنا ، میگم داداشم اگه میتونی این قیمت های One s و ONE و Butterfly رو بگیر هر چند روز ، دوستان منتظرن ، فعلا کمبود بودجه دارن ، ایشالله جور کنن ، فروشنده اول و آخرش خودتی دیگه ) ، بازم زحمت باید بدیم بهت . راستی موقع تحویل بسته به اتفاق با حال افتاد یادم بیار بهت بگم بخندی )))
درود
حاجی جنسای ما کی میرسه؟4 تاشم امشب فرستادن؟ یا موند واسه فردا؟
پ.خ شد داداشاین قدر زود صفحه جابه جا میشه اینجا که اشتباه شده . نه من ایپد 4 32 گیگ وای فای میخواستم قرار بود بهم خبر بدید . قطعی هم میخوام به شرطی که قیمت ها مثل گوشی هایی که دارید خوب باشه