mahmood_t
Registered User
داداش این گلکس اس دوسیم کارت آبی کارکرده رو یه مقدار گرون نمیدن .خودتون اکش رو میدن 700 تومن .قیمت آخرش رو بفرست
داداش این گلکس اس دوسیم کارت آبی کارکرده رو یه مقدار گرون نمیدن .خودتون اکش رو میدن 700 تومن .قیمت آخرش رو بفرست
سلام عزیز . Xperia Z بنفش قیمت نداری ؟ فول پک . همراهش داک و شارژر ماشین و NFC تگ داره .
دوست عزیز قیمت گلکسی نکسوز رو نداری اصلا گیر میاد؟
دادش شما حسابی بگرد سری جدید گوشی های لومیا رو بیار 520 و 720 و 620 حسابی اینجا طرفدار و خرید داره ها خودم میخوام یکی شونو بخرم کی میاری؟
درسته دادش بیار دیگه الان دیگه کسی سیمبین نمی خره سری لومیا بسیار عالی و خوش قیمت هستنمنم هستم. به شدت منتظر این گوشیهام.
داداش کجا هستی شما؟ شما فروش قسطی هم دارین؟ حتی با سود بالا . چون دو تا گوشی میخوام موقتا تا 3-4 ماه دیگه نقدی تو دستم نیست. شرایط رو بگین برای اعتمادسازی خیالتون راحت. قانعتون میکنم
دادش شما حسابی بگرد سری جدید گوشی های لومیا رو بیار 520 و 720 و 620 حسابی اینجا طرفدار و خرید داره ها خودم میخوام یکی شونو بخرم کی میاری؟
درسته دادش بیار دیگه الان دیگه کسی سیمبین نمی خره سری لومیا بسیار عالی و خوش قیمت هستن
سلام داداشسلام دوست عزیز
بنده یه گوشی میحوام قبلا هم عرض کردم ولی الان این چند مدل رو اعلام میکنم اگه موجود دارید یه قیمت بدید
LG Prada 3.0
LG L9
(HTC 8S( Windows Phone
(Nokia Lumia 820 or 828( Windows Phone
هر کدوم از اینارو موجود دارید یه قیمت بدید ممنون میشم حداقل یکی رو میخوام
منتظر پاسخ!
متشکرم
دقیقا تازه توجه کردم بعد چند وقت گشتو گذار توگوشیا قیمتاش عالیه......بیار دادا....
نوکیا ان 9 .................... 720.000 این قیمت واقعیه؟
شماره موبایلتو برام پ.خ کن ممنون
داداش اون اس 3 ما رو پیگیری میکنین ببینین الان کجاست ؟
من زنگ میزنم کسی جواب نمیده ...