98saman
Registered User
ببخشید ولی دلار که نسبت به دیروز کاهش 20 تا 30 تومنی داشته ها ...!!!
ببخشید ولی دلار که نسبت به دیروز کاهش 20 تا 30 تومنی داشته ها ...!!!
پ.خ شدقیمتا همینه یا قیمت همکارم میدی؟ پخ بده
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
ممنون بابت پاسخ گوییتونخواهشا قیمت دلار رو نمیبینید کسانی که گوشی میارند با درهم کار میکنند درهم از دیروز صبح که 980 بود دیشب شد 995 تومن تنها سایت معتبر که دقیق تر از سایت های دیگه اعلام ارز میکنه قیمت ارز ,قیمت سکه ,نرخ ارز , قیمت طلا , قیمت دلار , mesghal , مثقال , هست میتونید مشاهده کنید
پ.خ شد
سلام دوست من سایت پست مشگل داره و احتمالان گوشی تا فردا میرسه منم چند مورد اینجوری داشتم مشگل از سایت پست هستسلام
آقاجواد از پريروز كه گوشي رو ارسال كرديد و شماره رهگيري داديد تا حالا گوشي نرسيده و توي سايت هم كه چك ميكنم ميزنه از نقطه پستي خارج شده ولي بعد دو روز هنوز به بوشهر وارد نشده !
تكليف ما چي هست حالا؟
لطف كنيد از اونجا پيگيري كنيد ببينيد گوشي الان كجا هست؟
آخه بندرعباس و بوشهر به هم چسبيدن و بايد يه روزه ميرسيد، ولي بعد دو روز حتي وارد استان ما هم نشده
منتظر پيگيريتون هستم
اگه احيانا گوشي رسيد همينجا اعلام ميكنم
ممنون
سلام
آقاجواد از پريروز كه گوشي رو ارسال كرديد و شماره رهگيري داديد تا حالا گوشي نرسيده و توي سايت هم كه چك ميكنم ميزنه از نقطه پستي خارج شده ولي بعد دو روز هنوز به بوشهر وارد نشده !
تكليف ما چي هست حالا؟
لطف كنيد از اونجا پيگيري كنيد ببينيد گوشي الان كجا هست؟
آخه بندرعباس و بوشهر به هم چسبيدن و بايد يه روزه ميرسيد، ولي بعد دو روز حتي وارد استان ما هم نشده
منتظر پيگيريتون هستم
اگه احيانا گوشي رسيد همينجا اعلام ميكنم
ممنون
این قیمت ها بروز نمیشن؟:cigar:
سلام دوست من سایت پست مشگل داره و احتمالان گوشی تا فردا میرسه منم چند مورد اینجوری داشتم مشگل از سایت پست هست
سلام اگه اس3 سفید داشتین خبرم کنید
سلام دوست من سایت پست مشگل داره و احتمالان گوشی تا فردا میرسه منم چند مورد اینجوری داشتم مشگل از سایت پست هست
لومیا 920 زرد رسید با قیمت 1.640.000 تومان
سلام داش جواد
لومیا 820 نمیتونی گیر بیاری؟
از همسایه ای یا سفارشی؟
یکی از دوستام می خواد ، پدر من رو در اورده!
جواد تاپیکت رو دزد زده ؟!!
هیچ چیز که موجود نیست !!!
اون ایفون 4 رو فروختی ؟؟ اگه ایفون 4 تو دست و بالت بود خبرم کن !!
اگه با اس3 هم خواست عوض میکنم .
داداش یه نکسوز 7 32وایفای دارم بخام با وان ایکس عوض کنم چقدر سر باید بدم؟
از هر گوشی فقط یکی داری داداش؟
من اکسپریا اس ال میخواستم ندارید؟
سولا سفید یا قرمز چند عزیز؟