آقا جواد کار این بنده خدا رو راه بندازید.از طرفی هم اقا جواد عزیز شما هیچ حقی برای تهدید ایشون ندارید.گناه که نکرده شما گفتید گوشی در حد اک بدون مشکل.72 ساعت هم مهلت تست دادید.حالا اگه بعد اتمام مهلت تست اطلاع میدادند یه چیزی ولی الان حق کاملا با ایشونه.
خطاب به خریدار:حق کاملا با شماست ولی کمی نرم تر صحبت کنید.تجربه نشون داده با لحن تند صحبت کردن فقط باعث پیچیده تر شدن مشکلات میشه.
فروشنده:شما باید گوشی رو از ایشون پس بگیرید.خیلی روشنه.هیچ چیز مبهمی این وسط وجود نداره.حالا که میبینید ایشون اینقدر حساس هستند اگر زنگ زدند با احترام تمام جوابشون رو بدید چون ایشون از شما طلبکارن نه شما از ایشون
ایشالا که مشکل به خوبی حل بشه.هم خریدار و هم فروشنده سابقه خوبی در فروم دارند پس به هم اعتماد کنید.
ممنونم از توجهتون دوست عزیز شرمنده وقت شما ها رو هم دارم میگیرم من. واقعا شرمندم
بخدا باعث ابرو ریزی شد برام امروز این گوشی
حداقل 150-160 تا فروش و کمی خرید فقط تو پرشین تولز داشتم که حدود 70-80 مورد ثبت امتیاز هم شده دوستان میشناسند منو اصلا سخت گیر و یا تند نیستم ولی این موضوع برام خیلی مهم بود همون اول هم عرض کردم این رو و گرون هم تموم شده الان برام
ایشون پاسخ من رو این روز ها ندادند و امشب میگفتند مسافرت بودم گوشی همرام نبود در حالی که این مدت پاسخ سایر دوستان رو میدادند و ... ازین دست موارد زیاد هست که باعث شده حس خوبی نداشته باشم دیگه به ایشون و به صحبت هاشون
حالا هم که پاسخ دادند ابتدا شرط و شروط تعیین کردند بعد گفتند حتما اول باید گوشی رو ارسال کنید و ....
اولا من به ایشون الان اصلا اعتماد ندارم
بعداشم اعتماد سازی هم بشه من نهایت تا 72 ساعت دیگه باید یا به این پول برسم و یا یه گوشی دیگه تهیه کنم
من 4 تا راه به دهنم میرسه برای حل موضوع
1 - ایشون میتونند یه اس 4 اک برام بفرستند و من ما به التفاوت رو میدم خدمتشون و این گوشی رو هم بی کم و کثری پس میفرستم
2- من همین گوشی رو ببرم تعمیر کنم و ایشون هزینه ی تعمیر + هزینه ی افت قیمت گوشی رو برگردونند
3- مبلغ رو کامل برگردونند و گوشی رو به همین صورت که به من دادند بی کم و کثری تحویل بگیرند
4- از طریق قانون و مراجع قانونی با توجه به مدارک و شهودی که دارم اقدام کنم
من راه دیگه به ذهنم نمیرسه شما اگه راهی میدونید خوشحال میشم در میون بزارید با من
سپاس