• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش انواع عطر و ادکلن به قیمت عمده واقعی از بنکداری بازار بزرگ (پله های نوروزخان)

Qros

Registered User
لایک‌ها
28
اگر ممکنه لیست همه ادکلن ها و اسانس هاتون رو به همراه قیمت برام بفرستید. اگر اسامی انگلیسی بفرستید چه بهتر.

daisy.in.december

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
سلام . با اجازه صاحب تاپیک 50 میل اسانس بلک ارکید موجود هست . زیر قیمت خرید فروخته میشه اگر کسی میخواد پی ام بده .

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
اگر اهل خرید ادکلن هستید، حتما بخوانید:

دلیل اصلی من برای درج این تاپیک جلوگیری از فروش ادکلن به قیمت های نامعقول توسط فروشندگانی بود که چند وقتی است سر و کله شان در بازارچه پرشین تولز پیدا شده. همچنین جلوگیری از فروش ادکلن تقلبی. متاسفانه این اواخر دیده شده که بعضی کاربران اقدام به فروش ادکلن های تقلبی میکنند که فقط دارای شیشه اصلی هستند. تنها بخش این ادکلن ها که دارای اصالت است، شیشه آنهاست! شیشه خالی ادکلن های اصلی بوسیله اسانس و الکل پر میشوند و خریدار ناآگاه از روی اعتماد کورکورانه ای که به فروشنده متخصص کت شلوار پوشیده ی عصا قورت داده دارد، مبلغ قابل توجهی بابت آن ادکلن تقلبی پرداخت میکند. شک من در این زمینه موقعی به یقین تبدیل شد که یکی از دوستان فوروم ادکلنی که خریداری کرده بود رو نزد من آورد برای تایید اصالت که متاسفانه در بررسی ها مشخص شد که تقلبیه. این ادکلن به اسم "Tester, not for sale" فروخته شده بود. از آنجایی که این ادکلن های تقلبی غالبا در پاکستان یا ایران در شرایط کاملا غیر استریل تهیه میشوند، دارای مخاطرات سلامتی زیادی برای مصرف کننده هستند و متاسفانه فروشنده های بی وجدان هم اقدام به فروش این رایحه های تقلبی به بینی مشتریان می کنند، با توجه به این موارد تصمیم گرفتم این مطلب رو بنویسم و به دوستان پرشین تولز هشداری بدم. لطفا هنگام خرید ادکلن به موارد زیر توجه فرمایید:

• ادکلن خریداری شده را در جلوی نور شدید نگاه کنید، مایع محتوای شیشه ادکلنی که اصل باشد، نباید مطلقا دارای ذرات معلق پرز مانند باشد. اگر کوچکترین ذرات معلقی در مایع ادکلن به چشم بخورد آن ادکلن قطعا تقلبی است.
  • ادکلن هایی که با عنوان "بدون جعبه با خط و خش" غالبا تحت عنوان اینکه توی جابجایی جعبشون خراب شده و خودشون خط و خش افتادن، مطلقا تقلبی هستند.
  • اگر فروشنده مدعی شد نوع تستر ارائه میدهد که ماندگاریش از نوع اصلی بیشتر است، احتمال تقلبی بودن این ادکلن بسیار بالاست.
  • ادکلن هایی که با عنوان "Tester, Not for sale" در ایران به فروش می رسند غالبا دارای ترکیبات دست ساز و تقلبی می باشند.
  • داشتن برچسب شبنم به هیچ عنوان نمی تواند متضمن اصل بودن کالای خریداری شده باشد.
همیشه سبز باشید, :heart:

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
آقا مخلص :)
خوبی ؟
با کل مطلب بالا موافقم،فقط یه قسمتش،ما که تستر نمیفروشیم به خاطر همینم بدونید نمیخوام نفع خودمو در نظر بگیرم،اما اونایی که نوشته not for sale که اصطلاحا بهشون میگن در سفید،یا جعبه سفید،معمولا موندگاریشون بیشتره،نه کمتر،چون تو هر پک ۱۲ تایی،یدونه از اونا برا فروشنده اضافه میزارن که برا مشتریاش به عنوان تست استفاده کنه ، مشتری جذب پخش بو و کیفیتش بشه،پس نمیشه گفت که موندگاریشون کمتر از اصلیه

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

mdra

Registered User
لایک‌ها
20
سلام
دانهیل مشکی دارین؟
قیمت ادکلن و پرفیوم رو برام پخ کنید.
ممنون

cherik

Registered User
لایک‌ها
28
درود
قیمت موارد زیر لطف کنید.(بالا ترین میل موجود از هر مورد)
Wood Rocky moutain
Givenchy Gentelman
John varvatos
D&G Pour Homme
Gucci Guilty
Gucci Guilty black pour homme
Aramis devin
Trussarrdi Uomo
لالیک هومیج
ورساچ عود نویر
سپاس

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
یه افغانی بود که الان هم ادکلن دستفروشی میکنه شبها تو یکی از خیابان های تهران. اصلا بما ارتباطی نداشته ایشون فقط یه مدت با ما کار میکرد بعد رفت واسه خودش، فقط میخواست شماره خطش رو بفروشه که ما ازش خریدیم. الان هیچ ارتباطی باهاش نداریم و این کاربر جاست ژرمن هم از ایشون ادکلن تقلبی خریده بود که از من سوال کرد من آدرسش رو دادم به ایشون میتونن مراجعه کنند یقعه ش کنند پولشون رو پس بگیرن.

اها. سینا نیستی؟! :D
ما فقط ادکلن های اصلی کار میکنیم خیلی در جریان بازار سیاه ادکلن های طرح اصلی و تستر و ... نیستم. شما که میخوای پول خوب بدی، جنس خوب هم بخر.
ما جنسی که میدیم به ضمانت اصل بودین میدیم. من اصلا قصد اصلیم از درج این تاپیک این نبوده که اینجا بخوایم چیزی بفروشیم سودی بدست بیاریم. شما برو نگاه کن ببین تاپیک آخر بار کی اپدیت شده. این بچه 17-18 ساله هایی که به قصد کاسبی میان هر روز تاپیکشون رو اپدیت میکنند. نیت اصلی من این بود که اولا یه تاپیک مرجع برای قیمت ادکلن باشه که دیگران نتوانند گرونفروشی کنن. الان مثلا ما Lalique Encre Noir 100ml رو 78 تومن میفروشیم. خب این معیار خوبیه برای دیگران. اصلا هم نمیگم بیاید از ما بخرید اصلا از ما هیچی نخرید فقط قیمت رو بپرسید و با آگاهی برید از فروشنده های دیگه بخرید. گران نخرید! فروش تک ادکلن برای ما اصلا بصرفه نیست ما یه انبار داریم که چندین نوع جنس مختلف از پوشاک و کفش و کتانی و ادکلن و عطر و یک سری قطعات الکترونیکی و لوله های فولادی تاسیسات و هرچیزی که مربوط به کارمون میشه بعلاوه مقدار بسیار بسیار زیادی ابزار آلات رو در یک مکان جمع کردیم. بخاطر همین مجبور شدیم بجای انبار سوله بگیریم که فضای بیشتر داشته باشیم. واسه همین فروختم یه ادکلن 78 تومنی که کل سود فروشش 2-3 هزار تومنه! اصلا توجیه اقتصادی نداره. از جهتی ما انبارمون خارج تهران نزدیک قلعه نو (فیروز آباد) هست. اصلا به نظرت میصرفه برای یه ادکلن این همه راه رو بریم و برگردیم؟ باز هم میگم اصلا از ما هیچ ادکلنی نخرید. اصلا در این تاپیک دیگه فروشی نخواهیم داشت فقط استعلام قیمت میدیم.

آهان..

نه سینا نیستم من کاربر فعال موسیقی بودم اون سینا در گفتگوی آزاد بود

اوکی!! تنکس!

cherik

Registered User
لایک‌ها
28
درود
قیمت موارد زیر لطف کنید.(بالا ترین میل موجود از هر مورد)
Wood Rocky moutain
Givenchy Gentelman
John varvatos
D&G Pour Homme
Gucci Guilty
Gucci Guilty black pour homme
Aramis devin
Trussarrdi Uomo
لالیک هومیج
ورساچ عود نویر
سپاس
اقا الان قیمت اینارو نمیدید و دیگه فروش ندارید؟:(

arshux

Registered User
لایک‌ها
37
با تشکر از استارتر محترم، عطر بنده رسید.به زودی سفارشات بدی خدمتتون پخ میشه.
فقط همینو بگم که دوستان در خرید عطر از این دوستمون شک نکنید. من توی این فروم عطر و ادکلن زیاد خریدم، جدا از بحث قیمت که یک چهارم تا بعضا یک هشتم قیمت فروش معمول که میبینیم هستش، کیفیت عطراشون عالیه. بنده عطری که خریدم ادکلن اصلش رو قبلا تست کرده بودمو میتونم بگم که اگه پخشو موندگاریش بیشتر نباشه، برابر با نمونه ادکلن اصلش هستش.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
با تشکر از استارتر محترم، عطر بنده رسید.به زودی سفارشات بدی خدمتتون پخ میشه.
فقط همینو بگم که دوستان در خرید عطر از این دوستمون شک نکنید. من توی این فروم عطر و ادکلن زیاد خریدم، جدا از بحث قیمت که یک چهارم تا بعضا یک هشتم قیمت فروش معمول که میبینیم هستش، کیفیت عطراشون عالیه. بنده عطری که خریدم ادکلن اصلش رو قبلا تست کرده بودمو میتونم بگم که اگه پخشو موندگاریش بیشتر نباشه، برابر با نمونه ادکلن اصلش هستش.

ایشون دیگه فروش ندارن

sagittarius_158

Registered User
لایک‌ها
39
سلام ادکلن زنونه از شرکت Valentino چی موجود دارین ؟
قیمت لطفا ؟

ممنون میشم قیمت اینم بهم بدید ؟ (البته این یکی مردونه هست)
VALENTINO POUR HOMME
o.1834.jpg

mdra

Registered User
لایک‌ها
20
سلام
من میخوام خرید کنم
لطفا اطلاعات تماس با خودتون و طریقه ی خرید رو بفرستین
با تشکر

بالا