یه افغانی بود که الان هم ادکلن دستفروشی میکنه شبها تو یکی از خیابان های تهران. اصلا بما ارتباطی نداشته ایشون فقط یه مدت با ما کار میکرد بعد رفت واسه خودش، فقط میخواست شماره خطش رو بفروشه که ما ازش خریدیم. الان هیچ ارتباطی باهاش نداریم و این کاربر جاست ژرمن هم از ایشون ادکلن تقلبی خریده بود که از من سوال کرد من آدرسش رو دادم به ایشون میتونن مراجعه کنند یقعه ش کنند پولشون رو پس بگیرن.
اها. سینا نیستی؟!
ما فقط ادکلن های اصلی کار میکنیم خیلی در جریان بازار سیاه ادکلن های طرح اصلی و تستر و ... نیستم. شما که میخوای پول خوب بدی، جنس خوب هم بخر.
ما جنسی که میدیم به ضمانت اصل بودین میدیم. من اصلا قصد اصلیم از درج این تاپیک این نبوده که اینجا بخوایم چیزی بفروشیم سودی بدست بیاریم. شما برو نگاه کن ببین تاپیک آخر بار کی اپدیت شده. این بچه 17-18 ساله هایی که به قصد کاسبی میان هر روز تاپیکشون رو اپدیت میکنند. نیت اصلی من این بود که اولا یه تاپیک مرجع برای قیمت ادکلن باشه که دیگران نتوانند گرونفروشی کنن. الان مثلا ما Lalique Encre Noir 100ml رو 78 تومن میفروشیم. خب این معیار خوبیه برای دیگران. اصلا هم نمیگم بیاید از ما بخرید
اصلا از ما هیچی نخرید فقط قیمت رو بپرسید و با آگاهی برید از فروشنده های دیگه بخرید. گران نخرید! فروش تک ادکلن برای ما اصلا بصرفه نیست ما یه انبار داریم که چندین نوع جنس مختلف از پوشاک و کفش و کتانی و ادکلن و عطر و یک سری قطعات الکترونیکی و لوله های فولادی تاسیسات و هرچیزی که مربوط به کارمون میشه بعلاوه مقدار بسیار بسیار زیادی ابزار آلات رو در یک مکان جمع کردیم. بخاطر همین مجبور شدیم بجای انبار سوله بگیریم که فضای بیشتر داشته باشیم. واسه همین فروختم یه ادکلن 78 تومنی که کل سود فروشش 2-3 هزار تومنه! اصلا توجیه اقتصادی نداره. از جهتی ما انبارمون خارج تهران نزدیک قلعه نو (فیروز آباد) هست. اصلا به نظرت میصرفه برای یه ادکلن این همه راه رو بریم و برگردیم؟
باز هم میگم اصلا از ما هیچ ادکلنی نخرید. اصلا در این تاپیک دیگه فروشی نخواهیم داشت فقط استعلام قیمت میدیم.