amirbahalegharn
Registered User
امير اقا كارخودشو درست انجام داده و به موقع سفارش دادو تا اونجا كه دستش ميرسيد پيگير بود..
پست سنگاپور خيلي بد عمل كرد! كه دستمون بهش كوتاهه..
امير اقا احتمالش زياده وقتي بستم ميرسه من مسافرت باشم...اگه بيادو اقدام نكنم يا بيارن دم خونه كسي نباشه مشكلي واسش پيش نمياد ؟!
Sent from my NOKIA1100 using Tapatalk 2
پستتون تا حدود یکماه(کمی ببیشتر) در اداره گمرک میمونه، بنابراین نگران نباشید و به سفرتون برید....
از زمانی که گوشی برسه گمرک و پست بشه به ادرسمون چقدر طول میکشه؟
دوستانی که تحویل گرفتن بیان توضیح بدن لطفا
من تمام سفارشاتی که حداکثرتا فردا انجام بشه رو با بار دوستم میارم که بازم حدود دو تا سه هفته طول میکشه ولی هزینه وارداتی کمتری داره(تو مجمع عموم نمیشه همه چیو گفت ولی منظورمو رسوندم دیگه)
من قبلش با پست چین و هنگ کنگ کار کردم وهمین مساله پیش اومده بود(چون با اون پستها حدود 30-40 تومان به نفع بچه ها بود و ارزونتر در میومد) ولی بعد از اون مساله اومدم با پست سنگاپور که همه خیال میکردن کارش بیسته بیسته ، و این مساله پیش اومد، برای همینم از بار دوستم که حدود دوبار در ماهف از چین بار داره، از این به بعد میاریم که حداقل مطمئن باشیم از زمان حدود سه هفته و هم از هزینه اضافی دریافتی وارداتی که کمتر بشه....
دریافت شد.بنده هم امروز مبلغ مورد نظر رو برای خرید یک عدد Thl w100 مشکی به حساب ایشون (امین الله فاضل) واریز کردم و منتظر رسیدن گوشی باید بشینم![]()