• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
امير اقا كارخودشو درست انجام داده و به موقع سفارش دادو تا اونجا كه دستش ميرسيد پيگير بود..
پست سنگاپور خيلي بد عمل كرد! كه دستمون بهش كوتاهه..
امير اقا احتمالش زياده وقتي بستم ميرسه من مسافرت باشم...اگه بيادو اقدام نكنم يا بيارن دم خونه كسي نباشه مشكلي واسش پيش نمياد ؟!
Sent from my NOKIA1100 using Tapatalk 2

پستتون تا حدود یکماه(کمی ببیشتر) در اداره گمرک میمونه، بنابراین نگران نباشید و به سفرتون برید....

از زمانی که گوشی برسه گمرک و پست بشه به ادرسمون چقدر طول میکشه؟
دوستانی که تحویل گرفتن بیان توضیح بدن لطفا

من تمام سفارشاتی که حداکثرتا فردا انجام بشه رو با بار دوستم میارم که بازم حدود دو تا سه هفته طول میکشه ولی هزینه وارداتی کمتری داره(تو مجمع عموم نمیشه همه چیو گفت ولی منظورمو رسوندم دیگه)

من قبلش با پست چین و هنگ کنگ کار کردم وهمین مساله پیش اومده بود(چون با اون پستها حدود 30-40 تومان به نفع بچه ها بود و ارزونتر در میومد) ولی بعد از اون مساله اومدم با پست سنگاپور که همه خیال میکردن کارش بیسته بیسته ، و این مساله پیش اومد، برای همینم از بار دوستم که حدود دوبار در ماهف از چین بار داره، از این به بعد میاریم که حداقل مطمئن باشیم از زمان حدود سه هفته و هم از هزینه اضافی دریافتی وارداتی که کمتر بشه....
بنده هم امروز مبلغ مورد نظر رو برای خرید یک عدد Thl w100 مشکی به حساب ایشون (امین الله فاضل) واریز کردم و منتظر رسیدن گوشی باید بشینم :rolleyes:
دریافت شد.

negaar66

Registered User
لایک‌ها
22
یعنی ممکنه این هفته برسه!!؟؟

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
سلام دادا.خوب هستین؟
آقا ما به این مشخصات گوشی ها نگاه کردیم از w100 بخطر قیمتش خوشمون اومده شما پیشنهاد بهتر از نظر جنس و کیفیت با قیمت بالاترم شده داری؟
بعد جنس گوشی پلاستیکه؟
اینا راحت روت میشه؟؟رام هست بخوایم بعدا فلش بزنیم چیزی شد؟
الان همین w100 جمعا چقدر در میاد و کی میرسه؟
ممنونم

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
امیر جان منظورم دوستانیه که با پست از گمرک براشون ارسال شده.
موندم خود گمرک بسته رو به پست تحویل میده یا باید از طریق اداره پست انجامش داد.یعنی دیگه بسته تو گمرک خاک نخوره مستقیم بیاد دمه خونه
حوصله گمرک اونم تو مرکز استان رو ندارم تو این گرما!

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
امیر جان منظورم دوستانیه که با پست از گمرک براشون ارسال شده.
موندم خود گمرک بسته رو به پست تحویل میده یا باید از طریق اداره پست انجامش داد.یعنی دیگه بسته تو گمرک خاک نخوره مستقیم بیاد دمه خونه
حوصله گمرک اونم تو مرکز استان رو ندارم تو این گرما!

بنده گوشیمو بعداز بیست روز تحویل گرفتم 3روز تو پست موند چون کالات گمرک میخوره باید خودت بری تحویل بگیری!زیر 100دلار بدون گمرکه
گمرک پستی یه قسمت از خود اداره پسته بش میگن گمرک پستی:D

یو یو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام اس 4 نداری؟

Last edited:

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
بنده گوشیمو بعداز بیست روز تحویل گرفتم 3روز تو پست موند چون کالات گمرک میخوره باید خودت بری تحویل بگیری!زیر 100دلار بدون گمرکه
گمرک پستی یه قسمت از خود اداره پسته بش میگن گمرک پستی:D
محض اطلاع زیر 50 دلار گمرک نمیخوره

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
Lenovo a820T

Quad Core MTK6589 1.2Ghz
SGX544 PowerVR
Android 4.1
1GB RAM
4GB ROM
4.5INCH 960 *540 IPS HD
8MP
2000mAh

2000mAh

هزینه سفارش :

535 تومان

سلام دادا.خوب هستین؟ آقا ما به این مشخصات گوشی ها نگاه کردیم از w100 بخطر قیمتش خوشمون اومده شما پیشنهاد بهتر از نظر جنس و کیفیت با قیمت بالاترم شده داری؟ بعد جنس گوشی پلاستیکه؟ اینا راحت روت میشه؟؟رام هست بخوایم بعدا فلش بزنیم چیزی شد؟ الان همین w100 جمعا چقدر در میاد و کی میرسه؟ ممنونم

از سایت زیر برای رام استفاده کنید....روت هم راحته بله...

Needrom.com

آره دیگه..فعلا تو رنج خودش، بهترینه....

اگه تا اخر امشب واریزو سفارش بگیرید، انشالله هفته سوم با بار دوستم میاریمش که مساله هزینه وارداتی کشور براتون کمتر شده باشه...هزینش الان 542 تومانه...

امیر جان منظورم دوستانیه که با پست از گمرک براشون ارسال شده. موندم خود گمرک بسته رو به پست تحویل میده یا باید از طریق اداره پست انجامش داد.یعنی دیگه بسته تو گمرک خاک نخوره مستقیم بیاد دمه خونه حوصله گمرک اونم تو مرکز استان رو ندارم تو این گرما!

کلا اگه پست شهرتون مرام دار باشه که به مرکز استان زنگ بزنه که بفرستند شهرستان، و راضیشون کنند ، گمرک میخوره و میاد با پست به اونجا(یا خونتون) ولی همه موفق نبودند تو این قضیه، بنابراین اگه پست شهرستان بتونه اینکارو انجام بده درغیر اینصورت،مثل همه باید رفت گمرک و مابقی ماجرا...

سلام اس 4 نداری؟

فعلا دیگه سفارش نمیگیریم

محض اطلاع زیر 50 دلار گمرک نمیخوره

میگن ولی دست خودشونه قیمت گذاری اجناس...

Haier w910
خیلیها ازم پرسیدند، ما بنابراین رفتیم سراغش ولی فقط عمده فروشی میده...
حداقل سفارش :تعداد 30 تا، تحویل در ایران بین سه هفته تا یک ماه(با بار دوستم ازچین) با قیمت 485 تومان(میدونید که تا 600 هم فروش داره براحتی این مدل با این امکانات و کیفیت..بنابراین با وجود قیمت خرید بالا، قیمت فروش بالتر، هم امکان پذیره برای هردوطرف)
این مدل هم احتمال زیاد مثل w718 خواهد بود و حالا که کارخونه تموم کرده، دیگه نمیزنتش و هرچی که هست تو بازار هست، ما هم پیدا کردیم ولی قیمت بالاتره، بدلیل همین قضیه کمیاب بودنش...
هر فروشنده و بازاریابی خواست، PM بده درخدمتشم.....

Last edited:

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
امير اقا اين شركتي هيونداي با اونيكه معروفه و ماشين ميزنه نسبتي داره؟! كيفيتش هم در حد اون ماشيناس؟!
hyundai Q6قيمتش چنده؟

javat1

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
امیر اقا این گوشی zopo z990 وضعیتش چطوریه؟ حدودا کی قابل سفارشه؟
انتخابم zopo z980 بود ولی چون سایز بزرگ میخوام اگه zopo z990 بشه که عالیه

mosix11

Registered User
لایک‌ها
84
بنده هم بعد 30 روز تحویل گرفتم .
شیراز.
گمرک تبلت و گوشی خودم 70 تومن.
گوشی برادزم 40 تومن.
zopo c2 platinum و star s5 و pipo u8 .
گوشیا هر دو عالین. تبلته رو سیستم عاملش خوب کار نشده یکم باگ داره . ایشالله تو اپدیتا درست شه

negaar66

Registered User
لایک‌ها
22
آقا امیر عرض ادب و ارادت ...

شرمنده میتونین دقیقا بگین کی میرسه سفارش zopo zp980 ما؟!! :blush:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
امير اقا اين شركتي هيونداي با اونيكه معروفه و ماشين ميزنه نسبتي داره؟! كيفيتش هم در حد اون ماشيناس؟!
hyundai Q6قيمتش چنده؟

یکیه، این اولین تجربه شرکت زیرمجموعش در چین، در اسمارتفونهاست....کیفیت کارهاش خوبه ولی عالی نیست وقتی مقایسه بشه با شرکتهای دیگه الکترونیک چین(بالشخصه و نظر شخصی)

جاش یا ThL W9 Beyond رو بگیرید و یا Inew i6000 و یا aoson M60 و یا zopo zp990 و یا Carpad T65 و.........
فعلا فقط گوشی Thl w9 beyond حتما موجوده، بقیه گوشیها، یا موجود نیست یا تولید نشده...در کل ازم بپرسید تا بپرسم ازطرفم

البته بنظرم سایز 5 خوبه، 5.5 که k900 داره، یکم تو نوشتن باید مرتبا گوشی رو ول کنیو بالا بندازی تا انکشت شصتت رو تمام صفحه بتونه حرکن کنه(منظورم با یک دست هست، دو دست که اصلامساله ای نداره)

ThL w8s 32 و UMI x2 32 و iocean x7 elite همه و همه با حافظه 32 ، الان قابل سفارشند ازچین و پیشنهادی

سلام
امیر اقا این گوشی zopo z990 وضعیتش چطوریه؟ حدودا کی قابل سفارشه؟
انتخابم zopo z980 بود ولی چون سایز بزرگ میخوام اگه zopo z990 بشه که عالیه

هنوز طرفمون میگه نیومده یا تعداد کم به بازار عرضه شده برای همینم نداره شاید...همینکه بیاد، اینجا اعلام میکنم خدمتتون....

بنده هم بعد 30 روز تحویل گرفتم .
شیراز.
گمرک تبلت و گوشی خودم 70 تومن.
گوشی برادزم 40 تومن.
zopo c2 platinum و star s5 و pipo u8 .
گوشیا هر دو عالین. تبلته رو سیستم عاملش خوب کار نشده یکم باگ داره . ایشالله تو اپدیتا درست شه
مبارکتون باشه، حتما کاستوم رامها رو امتحان کنید رو تبلت و گوشیتون
درضمن روت کنید دستگاهتونو و حتما فرکانس پردازشگرتونو کم کنید، این کار در ذخیره باتری بیشتر بدون اینکه بهتون لطمه سرعت و... بخوره، موثر هست
برنامه blackmart هم فراموش نکنید دانلود و نصب کنید و استفاده کنید

شرمنده میتونین دقیقا بگین کی میرسه سفارش zopo zp980 ما؟!! :blush:

در دی هست و انشالله طی سه تا 5 روزاینده ایرانه و براتون ارسال میشه
لطفا پخ رو هم پاسخ بدید

باتشکر

Hyundai Q6

• 6.0inch IPS capacitive screen,1280 x 720 pixels
  • MTK6589 1.2GHz Quad-Core
  • 1GB RAM +16GB ROM
  • 12MP rear camera & 8MP Front camera,with flash light and auto focus
  • Android4.2 OS
  • 2500mAh Unremovabe battery

هزینه سفارش :
910 تومان

046925-3-12.jpg

Last edited:

negaar66

Registered User
لایک‌ها
22

quote_icon.png
نوشته اصلی توسط negaar66

شرمنده میتونین دقیقا بگین کی میرسه سفارش zopo zp980 ما؟!!
blushsmiley.gif

در دی هست و انشالله طی سه تا 5 روزاینده ایرانه و براتون ارسال میشه
لطفا پخ رو هم پاسخ بدید

باتشکر

با تشکر از امیر جان پ خ شد ممنون :specool:

razmjoo123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام امیر آقا
کیفیت ساخت، صفحه نمایش،باتری و .... این Hyundai Q6 چطوره؟ یه مقایسه با zopo zp990 و inew i6000 بکنید و تو این رنج بهترین و مقرون به صرفه ترین کدومه؟

vahid_mc

Registered User
لایک‌ها
277
آقا امیر شما گفتی پنجشنبه دیگه میرسه بستم !حالا فردا پنجشنبس خداایش اگه نرسه دیگه پا میشم میرم سایت singposto هک میکنم
نه خداییش این چه وضعه پیگیریه این سایت مسخرس!تو سایت ایران هم نخورده هنوز!!!!

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
آقا امیر شما گفتی پنجشنبه دیگه میرسه بستم !حالا فردا پنجشنبس خداایش اگه نرسه دیگه پا میشم میرم سایت singposto هک میکنم
دقیقا همین رو به من اس ام اس داد
بابا ۵ کیلو اب کردم:(

دقیقا همین رو به من اس ام اس داد
بابا ۵ کیلو اب کردم:(

Last edited:

Javad_Rapid

Registered User
لایک‌ها
55
دادش گلم حرص نزن میرسه دیگه مشکلی هست که سرپست و نحوه ارسالش ایجاد شده بنده خدا امیر چیکارکنه دیگه....
هر چند دیقه که رو عصاب نمیرن....

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام امیر آقا
کیفیت ساخت، صفحه نمایش،باتری و .... این Hyundai Q6 چطوره؟ یه مقایسه با zopo zp990 و inew i6000 بکنید و تو این رنج بهترین و مقرون به صرفه ترین کدومه؟
اولین تجربه هیوندا در اسمارتفونه..نمیدونم بگم خوبه یانه ولی مسلما باتریش بهتر از zp990 و inew i6000 خواهد بود(بدلیل صفحه فقط HD 1280*800 بودن و نه مثل اونها FHD بودن)کیفیت صفحه نمایشش هم باید کمتر باشه(چون OGS نیست مثل مثلا zp990)...........................................................
بزارین طرفم بگه zp990 قابل سفارشهف حتما اینجا اعلام میکم و قیمتش که مشخص شد، بهتر میشه تصمیم گرفت.....

دادش گلم حرص نزن میرسه دیگه مشکلی هست که سرپست و نحوه ارسالش ایجاد شده بنده خدا امیر چیکارکنه دیگه....
آخه میخواست بره سفر بعد از پایان رمضان با گوشی ولی متاسفانه این مسایل پیدا شد براش.......

Plz have my condolence for delays in parcels deliveries by everyone-Trusted SG Post
May it come soon

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147

عزیز من برای کل این ماه برنامه ریزی کرده بودم.الانم بلاتکلیف موندم تاگوشی دستم نرسه هیچ کاری نمیتونم انجام بدم
مشکلم دیر رسیدنش نیست ،مشخص نبودن زمان رسیدنش رفته رو اعصاب خیر سرم میخواستم برم مسافرت !
بهتره اقا امیر تو زمان سفارش دادن یکم محتاط باشن و سریعترین رش و به صرفه ترین رو استفاده کنن.
قرار بود بعد رسیدن گوشی دوست و اشنا هم سفارش بدن.که .....
در ضمن این کشششش دادن هم شما آپ حساب کن
امیر :
متاسفانه تنها پست مطمونی که همه بهش رجوع میکنندو میفرستند، پست سنگاپوره که منم هم اومدم رو اون پست کار کردم(من قبلا با چین و هنگ کنگ میفرستادم چون حدود 35-50 تومان ارزونتر میشد برای بچه ها، ولی یکبار مثل همین مساله، در اونجا ایجاد شد و اومدم به پست سنگاپور که مدتی هم مشکل نداشتیم تا اون سری سفارشات که تاخیر و ...ایجاد شد.....)
فعلا با بار دوستم کار میکنم که قیمت نهایی برای یوزرها کمتر بشه

باتشکر

Last edited by a moderator:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا