• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
چند روز دیگه میرسه گمرک شهرمون؟
خداروشکر...واقعا....

کلا دو روز تا سه روز تهرانه حداکثر معمولا و بعدش میاد شهرتون که همون روز یاروز بعدش میتونید برید تحویل بگیرید.....

باتشکر

rzah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
سلام
اميرجان درمورد اين گوشى طرح آيفون ٥ به نظرشما خوب است يانه اگرخوب هست بفرماقابل سفارش مى باشدوقيمت آن چندهست تا اگرمناسب بوديكى سفارش دهم ممنون هستم
Thunder bird i5EX-MTK 6589 Quad core 1.2 GHz 1G ram 4.0inch HD screen Android 4.1.2 os

vahid_mc

Registered User
لایک‌ها
277
خداروشکر...واقعا....

کلا دو روز تا سه روز تهرانه حداکثر معمولا و بعدش میاد شهرتون که همون روز یاروز بعدش میتونید برید تحویل بگیرید.....

باتشکر
آقا ما چکار کنیم؟واسیم تا گوشی بیاد؟یا بریم بگیریم؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام
اميرجان درمورد اين گوشى طرح آيفون ٥ به نظرشما خوب است يانه اگرخوب هست بفرماقابل سفارش مى باشدوقيمت آن چندهست تا اگرمناسب بوديكى سفارش دهم ممنون هستم
Thunder bird i5EX-MTK 6589 Quad core 1.2 GHz 1G ram 4.0inch HD screen Android 4.1.2 os
کلا گوشیهای طرح کار نمیکنم، البته این مدل هست ولی ازش قیمت ندارم و پیشنهاد هم نمیکنم....شرکت نامشهور و ازطرفی ساپورت مسلما نرم افزاری ضعیف(یا صفر) و کیفیت نامشخص و ....اصلا نخرید بهتره....باتوجه به رنج بودجتون از گوشیهای بالا تهیه بشه، صد درصد بهتر و قابل اعتمادتره.....
آقا ما چکار کنیم؟واسیم تا گوشی بیاد؟یا بریم بگیریم؟
برید چهار راه لشکر
کلا مدتهاست بسته ای رو به نشانه احترام برای مشتری، به در خونش نمیبرن و شما رو دعوت میکنن اونجا تا باهم کمی چونه بزنید و بازاری صحبت کنید، بالاخره نه اونها دارند جنسی رو میفروشند و زحمتی براش کشیدند، بالاخره باید دست بالاتریشونو یکبار ببینید وتجربه کنید.........متاسفانه.........

باتشکر

farazcivil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام
آقا ببخشید این گوشی ThL W11 Monkey King 32 gig 2g ram تو اینترنت دیدم موجوده . آیا قابل سفارش هست و اینکه هزینش چقدر میشه ? و اینکه هزینه گمرکیش حدودا چقدر میشه ? ممنون

ThL W11 Monkey King

vahid_mc

Registered User
لایک‌ها
277
کی میدونه چهار راه لشکر سمته کجاس دقیقا؟

razmjoo123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام امیر آقا
این چطور گوشی هست .معتبر ، کیفیت کاراش خوبه یا نه اصلا میتونید سفارش ازش بدید یا نه و چند در میاد.
tengda-s4-smartphone

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام امیر آقا
این چطور گوشی هست .معتبر ، کیفیت کاراش خوبه یا نه اصلا میتونید سفارش ازش بدید یا نه و چند در میاد.
tengda-s4-smartphone
تازه اومده این مدلش، tengda هم از مارکهای قدیمی هست ولی به اندازه سایر مارکها مشهور نشد، میپرسم ببینم اصلا عرضه شده و آیا قابل سفارشه یا نه و اینجا تو پست(نه تاپیک)اطلاع میدم خدمتتون، رو گوشیهای دیگه کار کنید ازجمله zp980+ 32GB مطمئن تره تا اون.....

باتشکر

javat1

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
داداش ما هنوز منتظریم ببینیم خبری از zp990 میشه یا که بریم تو نخ یه مدل دیگه !!!
و یه سوال تو کارای چینی گوشی با سیستم عامل WP8 نداریم؟

woodmanwm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من شیراز هستم میشه آدرستونو بدی حضوری خدمت برسم

سلام اگه بخوام این گوشی رو بخرم Lenovo a820T کلا چقد برام درمیاد و چطوری میتونم بخرم یعنی روش خرید از شما چطوریه میشه بهم پ خ کنید

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام
داداش ما هنوز منتظریم ببینیم خبری از zp990 میشه یا که بریم تو نخ یه مدل دیگه !!!
و یه سوال تو کارای چینی گوشی با سیستم عامل WP8 نداریم؟
کلا بجز iosو اندروید فعلا برای گوشی، چیز دیگه خریدن، زیاد فکرخوبی نیست...
انشالله بیاد،ماهم میفروشیم.....نگاه کنید سایتها هم برای پیشفروش دارند، سایت اصلی خود زوپو نوشته، فروشش از کی شروع میشه ،امروز 18 آگوست هست:

Pre-order ONLY

Shipment can be expected on 21th August

آقا من شیراز هستم میشه آدرستونو بدی حضوری خدمت برسم

سلام اگه بخوام این گوشی رو بخرم Lenovo a820T کلا چقد برام درمیاد و چطوری میتونم بخرم یعنی روش خرید از شما چطوریه میشه بهم پ خ کنید

براتون پخ میکنم
باتشکر

jojo7z

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به شما دوست عزیز
اقا این مدل ThL W7s بد جور چشم منو گرفته.
اما هیچی ازش تو نت نیس راجبش.!
1کم توضیح میدی چطوره؟ خوبه؟ انصفا راس بگو. بین
Zopo zp950 و Inew I6000 و ThL W7s کدوم بهتره؟
واس من کیفیت صفحه و پخش بازی hd خیلی مهمه.
ی چیزی در حد s3 میخوام

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
سلام به شما دوست عزیز
ی چیزی در حد s3 میخوام

عزیز منم قبل سفارش zp980 میخواستم vowney v5 بگیرم ولی با کمی حساب کتاب فهمیدم کیفیت بدنه و سخت افزار زوپو یه چیز دیگست
قدرتش هم در حد همون اس ۳ هست
البته گوشی دستم برسه یه فیلم ازش میگیرم مخصوصا تو اجرای بازیهای اچ دی
۳۰۰ تومن بیشتر ارزش خرید داره!

البته knew i6000 هم تیکه جالبیه.ولی اولین قابلیت یک گوشی که باید در نظر گرفته شه تو جیب جا میشه یا نه :)

sh,m

Registered User
لایک‌ها
103
سلام کیفیت این گوشی TCL Idol X S950
بهتره یا zopo980 و قیمت جفتشون رو با محافظ صفحه و فلیپ کاور رو اعلام کنید موفق باشید.

hofhom

Registered User
لایک‌ها
12
امیر جان این اس ام اس مارم جواب بده کار داریم

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام به شما دوست عزیز
ی چیزی در حد s3 میخوام
بودجتون چقدره؟؟؟
zte nubia z5mini و xiaomi ها که کیفیت عالی دارند، زوپو هم همینطور، مارک TCL s950 هم میتونید درنظر بگیرید....ولی در کل پیشنهادم بدلیل سبک بودن و قطر کم TCL، این گوشی هست، بعد از اون zopo ها....درمورد inew برای کسانی خوبه که میخوان فبلت بگیرند نه یک گوشی(چون تو جیب جا نمیشه هیچ 6.5 اینچی-6 اینچی اما جامیشه)
همون thl w100 پونصد و پنجاه تومانی هم میتونه nfs most wanted و....رو اجرا کنه....کیفیت OGS FHD مطمئنا اگه گوشیتون باشه، بالاترین کیفیت ممکن تو این گوشیها خواهد بود
سلام کیفیت این گوشی TCL Idol X S950
بهتره یا zopo980 و قیمت جفتشون رو با محافظ صفحه و فلیپ کاور رو اعلام کنید موفق باشید.
TCL یکم مارک معتبرتری تو جهان، بزرگترین تفاوتش با سایرگوشیها : وزن کمتر و قطر کمتره...البته با اون مدل زوپو تفاوت قیمت و حافظه داخلی هم دارند...انشالله با TNT سفارش گرفتم، تا هفته دیگه انشالله میرسه و دوربینهاشونم مقایسه میکنم...درضمن باتریش(TCL) هم مسلما بیشتره...

این هم ریویو از TCL Idol X S950 :
The TCL idol X(S950) 5.0-inch Smart Phone Review | igadgetnews.com
این هم ریویو از +Zopo Zp980 :
http://www.gogi.in/zopo-zp980-review.html

توی دوربین 13 مگاپیکسلی چون برای خیلیها سواله میتونم اینو بگم در مورد این دوتا فون حداقل:
دوربین زوپو دارای 2.2 هست (focal length lens aperture)-بعضیها بهش میگن میزان نور دریافتی ولی TCL برابر 2.0 هست(مثل s4 و ....)..بنابراین در تاریکی TCL بهتر عمل میکنه . همچنین درحالت زوم ، مسلما TCL هم پس درعمل بهتر خواهد بود...هردو ولی قابلیت عکس/فیلمبرداری wide range دارند و HDR ساپورت میکنند...
چون زیاد میپرسند مخصوصا برای لنز K900 که برابر 1.8 هست)
The lens aperture plays two roles, controlling both focus and exposure:

• First, it adjusts the depth of field in a scene, measured in inches, feet or meters. This is the range of distance over which the image is not unacceptably less sharp than the sharpest part of the image.

• Next, it controls the amount of light entering the camera through the lens. The f-stop is the measurement used for the size of the lens opening – with a larger aperture or opening, more light passes through to the image sensor; with a smaller aperture, less light passes through.

امیر جان این اس ام اس مارم جواب بده کار داریم
حتما پاسخ داده شده

Last edited:

vahid_mc

Registered User
لایک‌ها
277
واقعا متاسفام برای این گمرک تهران امروز نامه از پست اومد برای تحویل گوشی اقا ما از ساعت ۱۲تو گمرک بودیم تا ساعت ۳مارو الاف کردن این باجه اون باجه..تازه من واقعا سرعت کارم و زرنگیم تا ۳طول کشید وگرنه..واقعا نمیدونم چه قانونی داره این مملکت کجا داریم زندگی میکنیم؟!!هزینه گمرکم ۶۱۵۰۰شد ۲۰تومنم پوله مفت برای پست ازگلوشون پایین نره.۸۱۵۰۰افتاد ..هیچی دیگه پوله یه s4کارکرده ی شدیجورایی‌..
پوله مفت میگیرن از مردم.

Sent from my ZP980 using Tapatalk 2

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا