manhatan1985
Registered User
ای بابا خوبه تهران بودی .ما که شهرستانیم حسابمون .....
عزیز اینا رو ولش کن گوشی چطوره؟
وزن بسته چقدر بود؟
وزن بسته چقدر بود؟
ای بابا خوبه تهران بودی .ما که شهرستانیم حسابمون .....
وزن بسته چقدر بود؟
دوست عزیز به سلامتی آخر به دستگاه رسیدی
خوش به حالت پس رسیده تهران درسته؟
فردا میخوام برم از گمرک بگیرم شما کجای تهران رفتی آدرس محبت میکنی بگی
دستگاهت چی بود چطوره راضی هستی؟
میشه توضیح بیشتری بدی
شماره تماسی از اونجاداری که بتونیم پیگیری کنیم؟تماس بگیریم هماهنگ کنیم بریم جنسو بگیریم؟
برو زودتر بگیر وگرنه هزینه موندگاری دارهمن متاسفانه مسافرتم
ايشالا مشكل بوجود نياد واسه گوشي تا يه هفته بگيرم..
Sent from my NOKIA1100 using Tapatalk 2
تهران نيستم! خيلي بدشانسي اوردم ..برو زودتر بگیر وگرنه هزینه موندگاری داره
شما چطوری از نرم افزار tapatalk استفاده میکنید من رو تبلتم نصب کردم نتونستم پرشین تولزو پیدا کنم یکی بیاد منو از تو این ظلمان در بیاره ممنون میشم
تازه بعضی ها هم با 1100 میان!!!!!!!
تا یکماه تو گمرک و پست میمونه و بعد تصمیم میگیرن چکار کنن...هزینه ماندگاری و ... هم نداره...لطف کنید تشویش اذهان عمومی نکنید..باتشکر از همکاری صمیمانه شما کاربری که به مقصودتون خداروشکر رسیدید.....من متاسفانه مسافرتم
ايشالا مشكل بوجود نياد واسه گوشي تا يه هفته بگيرم..
Sent from my NOKIA1100 using Tapatalk 2
هرکی خواست zopo980 با باطری اضافه ۲تا گارد ۱کیش لپتاپی مخصوصه خیلی نازه. شارژر فنکی به قیمت درک شده میفروشم..واسه خودم با گمرک ۱۲۰۰آب خورد.حالا به غیر از واسادم که بیادش..
منظورم از قیمت درک شده یعنی بالاتر..
دوستان توجه داشته باشن من میخوام اکسپریا زد بگیرم بخاطر ضد اب بودن..وگرنه این گوشی واقعا کارایی و سرعت و دوربین و مخصوصا کیفیت صدا که از چیپ بهترین شرکت موزیک heyondaتوش استفاده شده.واقعا صدارو شفاف کرده.کیفیت نمایشم عالی هست..
کسانی که تهرانن قصد خرید دارن میتونن سمت خاوران بیان برای چک کردن گوشی
Sent from my ZP980 using Tapatalk 2
اینهمه صبر کردی حرص خوردی پولت خوابید . حالا میخوای بفروشی 1 روزه ؟؟ از تو بعید بود همچین خرید عجیبی !!
تو هفته آینده، تک گوشیهای موجود اینها خواهند بود(بجز zopo c2 که بالا گذاشتم) UMI X2 32GB TCL IDOL X S950 باتشکرگوشی جدید کی میاری؟