کلا گوشی های کیبوردی و فلیپ و...از مد افتادند(عین پاچه شلوار گشاد در قدیم)و گوشیهای جدید فقط همون طرح کامل صفحه نمایش و تاچی دارند....
خیر متاسفانه،فعلا نمیزاره و نمیخاد سراغش بره وگرنه خودم هم طلبه بودم......
دومی قیمت ندارم ازش ولی باتوجه به حافظه داخلی کم در برابر فقط یک NFC گیری پیشنهادهای بهتری دارید، حتما یکبار گوشیهای تاپیک گوشیها رو نگاه کنید و مدنظر داشته باشید.....
اولی هم ورژن اصلیش هنوز نیومده و فقط ورژن basic اش با حافظه 4 قابل سفارشه که 840 تومان میشه
باسلام
اینو من بارها اشاره کردم، من در یکسال گذشته فقط یک خرابی تو گوشیهام داشتم، درحالیکه بقیه دوستانی که دارند کار میکنند در قسمت گوشیهای چینی، همون مساله شما رو مواجه هستند، از لحاظ کیفیتی و کارآیی، کلا خود جنس "میخرتتون" به معنای واقعی....
درمورد زمین زدن والا نه من و نه هیچکس دیگه در مورد هیچ گوشی بجز نوکیا، نمیتونه بگه استحکامشون چطوریه، شدت شربه و نوع افتادن(از بغل یا شیشه و یا پشت) و ارتفاع و ناهمواری و نوع سطح....همه تاثیر گذارند و درموردش نمیتونیم اصلا نظر بدیم....
امیدوارم بدونید که دوسیمکارتش: سیمکارت معمولی یکی و سیمکارت مینی هم یکی دیگشه...
درمورد 3G ایش، هم مدنظرتون باشه که رام اس 4 درحقیقت رامیه که اجازه میده هردو سیمکارت، بتونیدانتخاب کنید کدوم 3G باشه و کدوم نه....و کاربرانیکه اون مساله 3G رو گفتند، اشاره به این مساله نشده...
درمورد GPS هم تاپیک زیر رو مطالعه کنید:
Setting the GPS in smartphones MTK6589 - 4PDA
اینهم یک ریویو کلی :
Vowney V5 Review - Android Reviews - News + Articles - MoDaCo
و در 4PDA :
Google Translate
و دو کاستوم را جدیدش که یکیش Miui هست
ROMs | VOWNEY
درمورد دوسیمکارت همزمانش، هم که بله، ولی سیمکارت رایتل هنوز مساله داره وتوصیه نمیکنند که ببریدش یا پانچش کنید(جهت استفاده درقسمت 3g)
باتشکر