• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Tensta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض پوزش از استارتر محترم . دوستانی که این گوشی ها رو تهیه میکنن میدونن قطعاتش گیر میاد یا نه ؟ در صورت خرابی احنمالی راهی واسه تعمیرش هست ؟
چون من یه اکسپریا وی برای تعمیر بردم بازار دیدم گوشی با این برند معروف قطعاتش نیست و هر کسی هم نمیتونه تعمیر کنه ... این گوشیا در صورت خرابی تکلیفش چی میشه ؟

باید بندازی دور

Javad_Rapid

Registered User
لایک‌ها
55
سلام
آقا امیر دست شما درد نکنه دسنگته thl w8+ من رسید و تحویل گرفتم و همه امکاناتش عالی بود
الانم یه فریم ویر روت شده براش نصب کردم که بد نیست
فقط یه سوال شما برای این چیپ کارت گرافیکی بازی hd میشناسید؟معرفی کنید
بنده نیدفوراسپید رو با دوگیگ دیتا نصب کردم وخیلی عالی اجرا شد
تا حالا کلی دیتا دانلود کردم
میخوام Dungeon_Hunter_4 نصب کنم میدونی چطورمیشه نصب کرد چون اجرامیشه ومیپره بیرون؟راه کاری داره؟
اگربازی رو این تست کردی و اجراشده محبت کن اسم بده دانلود کنم
مرسی

moslem47

Registered User
لایک‌ها
149
لطفا دوستانی که گوشی سفارش میدند و به دست شون میرسه یه ریوو همراه با عکس و فیلم قرار بدند. زدن یه تاپیک مجزا برای مدل خاص قطعا میتونه به خود کسانی که گوشی را دارند کمک کنه

dark.lord

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام و خسته نباشید
آقا من یدونه vowney v5 مد نظرم هست برای خرید فقط چنتا سوال داشتم :

1- این گوشی از این گوشی چینیاس که 1 هفته کار میکنه بعد باید بندازینش بیرون ؟
2- کیفیت ساخت گوشی در چه حد هست ؟ میخوام ببینم با یکی دوبار زمین خوردن مرخص میشه یا نه ؟ (مثلا نسبت به گوشیای سامسونگ که ضعیف هستن چطوره ؟)
3- تو اینترنت دیدم که از gps , 3g این گوشی زیاد خوب نگفته بودن .... آیا شما اطلاع دارین که خوب تو این زمینه کار میکنن ؟؟ با رایتل درست کار میکنن ؟
4- سیستم دو سیم کارت این گوشی استندبایش رو دوتا سیمه ؟ یعنی میشه با جفت سیما در آن واحد کار کرد و بهشون زنگ بخوره ؟ ( من میخوام یه رایتل بندازم برای اینترنت و یه همراه اول برای زنگ و مسیج ... جواب میده ؟؟؟) (یکیم اینکه اگه یه ایرانسل با یه همراه اول بندازم از جفتش میتونم همزمان استفاده کنم ؟؟)
5- قیمتش چقدر درمیاد ؟

ممنون ...
ببخشید که یکم زیاد شد سوالام

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام دسوت عزیز

گوشی کیبوردی نداری ؟
راستی میتونی از کونسول های jxd هم بیاری؟

کلا گوشی های کیبوردی و فلیپ و...از مد افتادند(عین پاچه شلوار گشاد در قدیم)و گوشیهای جدید فقط همون طرح کامل صفحه نمایش و تاچی دارند....

کارآموز میگیره؟رشتم الکترونیکه
شرایط و اطلاعات و سرمایه کار تو این زمینه را پ خ کنید

خیر متاسفانه،فعلا نمیزاره و نمیخاد سراغش بره وگرنه خودم هم طلبه بودم......

دومی قیمت ندارم ازش ولی باتوجه به حافظه داخلی کم در برابر فقط یک NFC گیری پیشنهادهای بهتری دارید، حتما یکبار گوشیهای تاپیک گوشیها رو نگاه کنید و مدنظر داشته باشید.....
اولی هم ورژن اصلیش هنوز نیومده و فقط ورژن basic اش با حافظه 4 قابل سفارشه که 840 تومان میشه

سلام و خسته نباشید
آقا من یدونه vowney v5 مد نظرم هست برای خرید فقط چنتا سوال داشتم :

1- این گوشی از این گوشی چینیاس که 1 هفته کار میکنه بعد باید بندازینش بیرون ؟
2- کیفیت ساخت گوشی در چه حد هست ؟ میخوام ببینم با یکی دوبار زمین خوردن مرخص میشه یا نه ؟ (مثلا نسبت به گوشیای سامسونگ که ضعیف هستن چطوره ؟)
3- تو اینترنت دیدم که از gps , 3g این گوشی زیاد خوب نگفته بودن .... آیا شما اطلاع دارین که خوب تو این زمینه کار میکنن ؟؟ با رایتل درست کار میکنن ؟
4- سیستم دو سیم کارت این گوشی استندبایش رو دوتا سیمه ؟ یعنی میشه با جفت سیما در آن واحد کار کرد و بهشون زنگ بخوره ؟ ( من میخوام یه رایتل بندازم برای اینترنت و یه همراه اول برای زنگ و مسیج ... جواب میده ؟؟؟) (یکیم اینکه اگه یه ایرانسل با یه همراه اول بندازم از جفتش میتونم همزمان استفاده کنم ؟؟)
5- قیمتش چقدر درمیاد ؟

ممنون ...
ببخشید که یکم زیاد شد سوالام
باسلام
اینو من بارها اشاره کردم، من در یکسال گذشته فقط یک خرابی تو گوشیهام داشتم، درحالیکه بقیه دوستانی که دارند کار میکنند در قسمت گوشیهای چینی، همون مساله شما رو مواجه هستند، از لحاظ کیفیتی و کارآیی، کلا خود جنس "میخرتتون" به معنای واقعی....
درمورد زمین زدن والا نه من و نه هیچکس دیگه در مورد هیچ گوشی بجز نوکیا، نمیتونه بگه استحکامشون چطوریه، شدت شربه و نوع افتادن(از بغل یا شیشه و یا پشت) و ارتفاع و ناهمواری و نوع سطح....همه تاثیر گذارند و درموردش نمیتونیم اصلا نظر بدیم....
امیدوارم بدونید که دوسیمکارتش: سیمکارت معمولی یکی و سیمکارت مینی هم یکی دیگشه...
درمورد 3G ایش، هم مدنظرتون باشه که رام اس 4 درحقیقت رامیه که اجازه میده هردو سیمکارت، بتونیدانتخاب کنید کدوم 3G باشه و کدوم نه....و کاربرانیکه اون مساله 3G رو گفتند، اشاره به این مساله نشده...
درمورد GPS هم تاپیک زیر رو مطالعه کنید:

Setting the GPS in smartphones MTK6589 - 4PDA

اینهم یک ریویو کلی :
Vowney V5 Review - Android Reviews - News + Articles - MoDaCo
و در 4PDA :
Google Translate
و دو کاستوم را جدیدش که یکیش Miui هست
ROMs | VOWNEY

درمورد دوسیمکارت همزمانش، هم که بله، ولی سیمکارت رایتل هنوز مساله داره وتوصیه نمیکنند که ببریدش یا پانچش کنید(جهت استفاده درقسمت 3g)

باتشکر

Last edited:

dark.lord

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
ممنون بخاطر راهنمایی
قیمتش الان چنده ؟؟ ( vowney v7 )

abrt

Registered User
لایک‌ها
3
سلام یه لطف میکنید قیمت تمام شده رو بفرمایید؟
ممکنه کیفیت صفحه نمایش و دوربینش رو در مقایسه با s3 سامسونگ بفرمایید ؟

سلام
آقا امیر دست شما درد نکنه دسنگته thl w8+ من رسید و تحویل گرفتم و همه امکاناتش عالی بود
الانم یه فریم ویر روت شده براش نصب کردم که بد نیست
فقط یه سوال شما برای این چیپ کارت گرافیکی بازی hd میشناسید؟معرفی کنید
بنده نیدفوراسپید رو با دوگیگ دیتا نصب کردم وخیلی عالی اجرا شد
تا حالا کلی دیتا دانلود کردم
میخوام Dungeon_Hunter_4 نصب کنم میدونی چطورمیشه نصب کرد چون اجرامیشه ومیپره بیرون؟راه کاری داره؟
اگربازی رو این تست کردی و اجراشده محبت کن اسم بده دانلود کنم
مرسی

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
ممنون بخاطر راهنمایی
قیمتش الان چنده ؟؟ ( vowney v7 )

باسلام

کیفیت صفحه نمایش که مسلما بهتره ازلحاظ جزییات بیشتر رو نشون دادن، اما در مورد روشنایی و رنگی بودن بیشتر که معروفه LCD های amloed سامسونگ بهش، نمیتونم نظر بدم و مقایسه ThL رو با S3 انجام بدم...دوربینشون هم همینطور ولی درمورد دوربینهای این گوشیها دو چیز مدنظرتون باشه، معمولا یک ورژن کمتر هستند(13 میشه 8 و یا 8 میشه 5 مگاپیکسل، از طرف دیگه چون از لنز دیگه استفاده میکنند(درحالیکه لنز سونی ، بهترین لنز موجود استفاده شده در گوشیهاست)، در تصاویر دور و زوم کردن، تصویرتون کیفیتشو از دست میده(بعلاوه شب) در بقیه موارد که نور وجود داره و نزدیک فاصله هست جسمی که مدنظرتونه(کمتر از 10-20 متر) ازش عکس بگیرید، کیفیت دوربینشون خیلی خوبه و شفافه.....
قیمتها رو در بالا اول تاپیک(پست اول) زدم

باتشکر

javat1

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
داش امیر بابا این پست مار رو هم میدیدی!؟:blush:
ما هنوز منتظر گوشی zopo caspian s هستیم ها! 21 اگوست هم رد شد!
یه اماری بده از این بلاتکلیفی در بیایم، ثواب داره.
پولی که واسه گوشی گزاشتم کنار هر روز با این خراجا آب میره:)

Javad_Rapid

Registered User
لایک‌ها
55
دوستان ببخشید دیراومدم
قیمت تموم شدش 820 برای دستگاه و 70 برای کمرک
همه امکانات همراهش بود صفحه نمایش زدخش + باتری اضافه+ شارژرفندکی + کاور مخصوص خودش
از گالگسی اس 3 یه سروگردن بالاترهست
دوربینش فول اچ دی فیلمبرداری میکنه 30 فریم + 13 مگاپیکسل دوربین که تو نورمناسب خوب هست ولی کم نور چنگی به دل نمیزمه مثل بقیه دوربینهای گوشی و حتی دوربینهای حرفه ای
کیفیت صفحه نمایش فول اچ دی هست ولی کنتراست گالگسی اس 4 بهتر از اینه فقط یه سر کوچلو از گالکسی اس 3 بالاتره به خاطر تفکیک رزولیشنی نه رنگ و نور
یکمی صدای بلندگوش ضعیفه از نظرمن وگرنه همه چیزش درحد خیلی خوبه نصب به قیمتی که داره میارزه انصافا

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام
داش امیر بابا این پست مار رو هم میدیدی!؟:blush:
ما هنوز منتظر گوشی zopo caspian s هستیم ها! 21 اگوست هم رد شد!
یه اماری بده از این بلاتکلیفی در بیایم، ثواب داره.
پولی که واسه گوشی گزاشتم کنار هر روز با این خراجا آب میره:)
دوشنبه خبر قطعی رو میدم خدمتتون :

UMI X2 2/32GB
یکی موجوده : 1,275,000 تومان
کیف و محافظ صفحه(ضدخش) و شارژر فندکی هم 50 تومان

باتشکر

Ventes

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
قیمت گوشی Xiaomi 2 که توی انتوتو بنچمارک اول شده رو برام بفرست
ممنونم

mehrdad092000

Registered User
لایک‌ها
67
کلا گوشی های کیبوردی و فلیپ و...از مد افتادند(عین پاچه شلوار گشاد در قدیم)و گوشیهای جدید فقط همون طرح کامل صفحه نمایش و تاچی دارند....

خیر متاسفانه،فعلا نمیزاره و نمیخاد سراغش بره وگرنه خودم هم طلبه بودم......

دومی قیمت ندارم ازش ولی باتوجه به حافظه داخلی کم در برابر فقط یک NFC گیری پیشنهادهای بهتری دارید، حتما یکبار گوشیهای تاپیک گوشیها رو نگاه کنید و مدنظر داشته باشید.....
اولی هم ورژن اصلیش هنوز نیومده و فقط ورژن basic اش با حافظه 4 قابل سفارشه که 840 تومان میشه

باسلام
اینو من بارها اشاره کردم، من در یکسال گذشته فقط یک خرابی تو گوشیهام داشتم، درحالیکه بقیه دوستانی که دارند کار میکنند در قسمت گوشیهای چینی، همون مساله شما رو مواجه هستند، از لحاظ کیفیتی و کارآیی، کلا خود جنس "میخرتتون" به معنای واقعی....
درمورد زمین زدن والا نه من و نه هیچکس دیگه در مورد هیچ گوشی بجز نوکیا، نمیتونه بگه استحکامشون چطوریه، شدت شربه و نوع افتادن(از بغل یا شیشه و یا پشت) و ارتفاع و ناهمواری و نوع سطح....همه تاثیر گذارند و درموردش نمیتونیم اصلا نظر بدیم....
امیدوارم بدونید که دوسیمکارتش: سیمکارت معمولی یکی و سیمکارت مینی هم یکی دیگشه...
درمورد 3G ایش، هم مدنظرتون باشه که رام اس 4 درحقیقت رامیه که اجازه میده هردو سیمکارت، بتونیدانتخاب کنید کدوم 3G باشه و کدوم نه....و کاربرانیکه اون مساله 3G رو گفتند، اشاره به این مساله نشده...
درمورد GPS هم تاپیک زیر رو مطالعه کنید:

Setting the GPS in smartphones MTK6589 - 4PDA

اینهم یک ریویو کلی :
Vowney V5 Review - Android Reviews - News + Articles - MoDaCo
و در 4PDA :
Google Translate
و دو کاستوم را جدیدش که یکیش Miui هست
ROMs | VOWNEY

درمورد دوسیمکارت همزمانش، هم که بله، ولی سیمکارت رایتل هنوز مساله داره وتوصیه نمیکنند که ببریدش یا پانچش کنید(جهت استفاده درقسمت 3g)

باتشکر

نه بابا بعضيا ميخوام
بلك بريو نگاه
راجبع jxdچي ميتوني بياري

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
دوستان تکلیف من با این گمرک چیه؟
دقیقا یک هفته از ورود بسته میگذره از تهران تکون نخورده!
جایی هست که از گمرک شکایت کنم؟

Sent from my TA701254 using Tapatalk 4 Beta

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام
قیمت گوشی Xiaomi 2 که توی انتوتو بنچمارک اول شده رو برام بفرست
ممنونم
پخ شد
نه بابا بعضيا ميخوام
بلك بريو نگاه
راجبع jxdچي ميتوني بياري
باسلام
بلک بری و motorola رو جدا از بقیه حساب کنید تو کارهاشون....
فعلا نزدند چینیها....وگرنه خودم تنوع محصول برای جلب حداکثری سلیقه ها رو ترجیح میدم........
JXD از محصولات رده پایین چین هست که یک مدت تو ایران اومد، اولین باری که مشهور شد و درحقیقت تنها نوع کالاییش که اونو مشهور کرد اینوراونور ، محصول PSP اش بود که تو بازار خودمون هم به وفور یافت میشه...تو تبلت و موبایل هم وارد شد ولی هیچ وقت موفق نبوده مثلا گوشی زده در حد 100 دلار چهار هسته ای و... وحدود 3-6 ماه پیش از طرفم خواستم بررسی کنه، ولی کلی مرجوعی داشته و خرابی و هنگ و...... کلا کیفیت کار بالایی نمیزنه و هنوز رو همون فکر و طرز اندیشه قدیم چینیها که "ارزون بزن و خریدارو جذب کن"" و نه "کیفیت خوب و قیمت معقول و خریدارو جذب کن""هست ....درکل پیشنهاد نمیدم و نمیارم(وگرنه تبلتهاش هم تو همین شیراز یکی میاره و دیدم....)

باتشکر

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
اقا امیر قیمت روز iocean x7 youth و پلاسش الان چنده؟دوتا سفارش دارم

omid1990

Registered User
لایک‌ها
9
سلام عزیز

یدونه آیفون 5 اندروید تک سیمکارت دارم