• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
امير اقا گوشياي قيمت پايين و ارزش بالا مثل jiayu G2 512mb هم خوب چيزين واسه فروش ...
يا تبلتاي قوي و ارزون...pipo s1 pro, onda v711s
اگه بياريد موجود باشن مثل ذوپو سي٢ ،چند درميان قيمت تموم شده؟!

Sent from my NOKIA1100 using Tapatalk 2

2sezar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
Lenovo a820T
موجود دارید ؟

msf66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
راستی با بودجه 650 تومن چه پیشنهادی میدید؟؟؟
اینا برام مهمه در نظر بگیرید
دوربین عالی باشه
صفحه بالای 4.5 باشه و کیفیت خوبی باشه
در حد امکان نازک باشه و جنس بدنه خوب باشه
اسم برند جلوی گوشی حک نشده باشه

و یه چیز دیگه من تا حالا از خارج جنس تهیه نکردم و گمرک نگرفتم اولین بارمه امکانش هس برام هزینه گمرک تخفیف بدن؟؟؟؟؟

ممنونم

hoseinjj

Registered User
لایک‌ها
27
با سلام گوشی ما هنوز نرسیده داداش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
دوربین عالی باشه

و یه چیز دیگه من تا حالا از خارج جنس تهیه نکردم و گمرک نگرفتم اولین بارمه امکانش هس برام هزینه گمرک تخفیف بدن؟؟؟؟؟

ممنونم
بهترین گزینه zopo c2 یا zopo 980 ولیباید بودجتون بالا ببری

msf66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
بهترین گزینه zopo c2 یا zopo 980 ولیباید بودجتون بالا ببری

ممنونم بابت راهنمایی شما که خریدی یکم توضیح بده بخصوصا zopo 980
ولی راستی بنظرم نمیصرفه اخه با یک تومن میشه برند نامدار خوب تو ایران خرید مثال lg 4x یا one s یا sony tx

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
با عرض پوزش از استارتر محترم . دوستانی که این گوشی ها رو تهیه میکنن میدونن قطعاتش گیر میاد یا نه ؟ در صورت خرابی احنمالی راهی واسه تعمیرش هست ؟
چون من یه اکسپریا وی برای تعمیر بردم بازار دیدم گوشی با این برند معروف قطعاتش نیست و هر کسی هم نمیتونه تعمیر کنه ... این گوشیا در صورت خرابی تکلیفش چی میشه ؟
تو شیراز تعمیر کار میشناسم که از خودش حرفه ای تر خودشه در گوشیهای چینی و همه میشناسنش و معرفی میکنن و تا حالا دیدم تجربش و دستگاههایی که فقط خودش داره...
البته اگه عیب سخت افزاری باشه و نه نرم افزاری که با کاستم رام درست میشه...تاحالا تو یکسال اخیر فقط یک خرابی داشتم تو گوشیها،بنابراین از لحاظ کیفیتی در حد بسیار بالایی هستند که جای نگرانی نیست و برخلاف این گوشیهای چینی تو بازار و حتی سایتهاست که طرح کار میکنند هست و کلی خرابی دارند پس از یک مدت از فروششون....

امير اقا گوشياي قيمت پايين و ارزش بالا مثل jiayu G2 512mb هم خوب چيزين واسه فروش ...
يا تبلتاي قوي و ارزون...pipo s1 pro, onda v711s
اگه بياريد موجود باشن مثل ذوپو سي٢ ،چند درميان قيمت تموم شده؟!

Sent from my NOKIA1100 using Tapatalk 2
یک تجربه تو تبلت اوردن موجود از خودم و دوستان برام اومده...موجود اصلا کار درستی نیست، همیشه سفارشی بهتره و فروشنده فقط همیشه این سوالو میپرسه که چرا هزینه کرده و موجود کرده اجناس رو وقتی هنوز هم همه سفارشی میخوان و اون فروشی که در ظاهر باید بیشتر بشه داشته باشه، نداره.....
کلا موجود حدود 150 تا 200 گرونتر میشه ولی افراد همیشه ترجیح میدند که سفارشی و درضمن مدل دیگه غیر موجود حتی اگه بهترین هم باشه، بگیرند.....
مثل همیشه : اینجا ایرانه و همه چیز، یکجور دیگه عمل میکنه جواب میده و برخلاف روال و فکر عادی جواب میده و کار میکنه عزیز

درمورد دوهسته ای ها، هم کار نمیکنم فعلا بدلایلی....انشالله اگه کسی خواست تو این زمینه کار کنه و نیاز به کمک داشت برای سفارشش از چین و دیگه خودش بیاد اینجا بفروشه، درخدمتشم....

Lenovo a820T
موجود دارید ؟
خیر عزیز...فقط سفارشی هست...

دوربین عالی باشه
ممنونم
کاملا دست خودشونه چند گمرک بزنند،، بین 40 تا 90 تومان هست و یابا بار دوستم بیاد که حدود 30 تومان میشه که بعدا که داخل ایران شد، باهاتون هماهنگ میشه که واریز کنید...
UMI x1s و Jiayu g3s و Vowney v5 بهترین انتخابهاست...اینکه گوریلا گلس مهمتره یا قابلیت OTG و یا سایز زیر5 اینج بهتره یا خود 5 اینچ، و البته ظاهر گوشی، انتخابتون ، از بین این سه گوشی خودشو نشون خواهد داد

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
اگه قیمت نسبت به برندا پایینتر بیفته و کیفیت و آپدیت خوب باشه احتمالا یه چینی سفارش بدم
2تا سوال:
معتبرترین برندا به ترتیب الویت چیه؟
بهترین آپدیت دهنده ها به ترتیب الویت چیه؟
ممنون.
xiaomi hongmi شنیده بودم قیمتش120 دلاره.میتونید بیارید؟قیمت؟
جواب را یا همین جا بگید یا پیام خصوصی هر کدوم راحت ترید

vahid_mc

Registered User
لایک‌ها
277
امیر جان کسی میشناسی بلد باشه رام زوپو بریزه به انتخابه خودم از اون سایتی که گذاشتی؟

Sent from my ZP980 using Tapatalk 2

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
اگه قیمت نسبت به برندا پایینتر بیفته و کیفیت و آپدیت خوب باشه احتمالا یه چینی سفارش بدم
2تا سوال:
معتبرترین برندا به ترتیب الویت چیه؟
بهترین آپدیت دهنده ها به ترتیب الویت چیه؟
ممنون.
xiaomi hongmi شنیده بودم قیمتش120 دلاره.میتونید بیارید؟قیمت؟
جواب را یا همین جا بگید یا پیام خصوصی هر کدوم راحت ترید
همونطور که در بالا میبینی، تاپیک به دو بخش MTK6589 و پردازشگرهای Qualcommو اسناپ دراگون تقسیم کردم...بنابراین بخش اول تاپیک متعلق به گوشیهاییه که کاملا قصد رقابت با برندهای جهانی رو دارند...در بخش دوم شاید زوپو و لنوو برای شما نام آشناترر باشند و در جهان مشهور باشند مخصوصا زوپو از وقتیکه دفتر خودشو در ایتالیا باز کره، به شدت در اروپا طرفدار پیدا کرده و قسمت شرق اروپا تقریبا دیگه همه میشناسن این رو مثل Huaweiو لنوو که برندی از چین هست با قیمت مناسبو کیفیتی برتر......

Xioami red(hot) rice رو با اون قیمت هیچکی نمیتونه بگیر(مثل همه محصولات دیگه این شرکت) و همیشه قیمت عرضه شده در سایت و به عمده فروشان، چیزی نیست که گیر مابیاد، حدود قیمتی که قابل خرید باشه، حدود 170 دلاره بدون هزینه پست و انتقالش به ایران
کاستوم رام هاشون زیاده،یعنی نیازی به آپدیت شرکت نیست، براحتی از سایت needrom.com میتونید دسترسی داشته باشید(مثلا همین مدل zopo c2و یا lenovo p600و .........)
ولی در کل شرکت xiaomi مشهوره که شعارش از اول آپدیت هفتگی بوده و هست...بالاخره بیشتر شعار موند ولی بازم خوب آپدیت میده،هرچند که گفتم کاستوم رامها رو مدنظر بگیرید

من همیشه 24 ساعت مهلت تست میدم...چون اینقدر قیمت و امکانات و کیفیت خوبه که خودتونم حیرت زده میشید...

امیر جان کسی میشناسی بلد باشه رام زوپو بریزه به انتخابه خودم از اون سایتی که گذاشتی؟

اول دستگاهتو روت کن
حتما بعدش ریکاوری TWRP رو بریز، بعد فایل zip رو رو مموریت بریز، و بعد با دکمه vol+ و power که سه ثانیه بدش، دکمه پاور رو رها میکنی در عین حالیکه دکمه + رو همونطوری نگه داشتی، وارد ریکاوری میشی و install و فایلت رو انتخاب میکنی و.....
بعضیها هم از طریق uncle mobile برنامه apk اینکارو انجام میند ولی درهرصورت روت دستگاه الزامی است

باتشکر

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
داداش قیمتات عالیه چقدر گوشیهای زیبایی هستن هر روز میام نگاه میکنم پول دستم بیاد حتما مزاحمتون میشم

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
همونطور که در بالا میبینی، تاپیک به دو بخش MTK6589 و پردازشگرهای Qualcommو اسناپ دراگون تقسیم کردم...بنابراین بخش اول تاپیک متعلق به گوشیهاییه که کاملا قصد رقابت با برندهای جهانی رو دارند...در بخش دوم شاید زوپو و لنوو برای شما نام آشناترر باشند و در جهان مشهور باشند مخصوصا زوپو از وقتیکه دفتر خودشو در ایتالیا باز کره، به شدت در اروپا طرفدار پیدا کرده و قسمت شرق اروپا تقریبا دیگه همه میشناسن این رو مثل Huaweiو لنوو که برندی از چین هست با قیمت مناسبو کیفیتی برتر......

Xioami red(hot) rice رو با اون قیمت هیچکی نمیتونه بگیر(مثل همه محصولات دیگه این شرکت) و همیشه قیمت عرضه شده در سایت و به عمده فروشان، چیزی نیست که گیر مابیاد، حدود قیمتی که قابل خرید باشه، حدود 170 دلاره بدون هزینه پست و انتقالش به ایران
کاستوم رام هاشون زیاده،یعنی نیازی به آپدیت شرکت نیست، براحتی از سایت needrom.com میتونید دسترسی داشته باشید(مثلا همین مدل zopo c2و یا lenovo p600و .........)
ولی در کل شرکت xiaomi مشهوره که شعارش از اول آپدیت هفتگی بوده و هست...بالاخره بیشتر شعار موند ولی بازم خوب آپدیت میده،هرچند که گفتم کاستوم رامها رو مدنظر بگیرید

من همیشه 24 ساعت مهلت تست میدم...چون اینقدر قیمت و امکانات و کیفیت خوبه که خودتونم حیرت زده میشید...
میشه این سوالو هم جواب بدید:بهترین آپدیت دهنده ها به ترتیب چه شرکت هایی هستند؟لطفا چند تا شو بگید.ممنون

vahid_mc

Registered User
لایک‌ها
277
اول دستگاهتو روت کن
حتما بعدش ریکاوری TWRP رو بریز، بعد فایل zip رو رو مموریت بریز، و بعد با دکمه vol+ و power که سه ثانیه بدش، دکمه پاور رو رها میکنی در عین حالیکه دکمه + رو همونطوری نگه داشتی، وارد ریکاوری میشی و install و فایلت رو انتخاب میکنی و.....
بعضیها هم از طریق uncle mobile برنامه apk اینکارو انجام میند ولی درهرصورت روت دستگاه الزامی است

باتشکر[/QUOTE]
داداش من جرات این کارارو ندارم بکنم!!کسی سراغ داری بیاد یاهو بهم بگه چکار کنم؟؟هزینشم میدم.شما خودت میتونی؟

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
من قبلا اچ تی سی موزارت داشتم تو ۲ سالی که دستم بود ۱۶ تا رام روش ریختم.
وحید جان صبر کن گوشی رسید دستن اولین کارم ریختنه رام هست
فعلا که ۴ روز گذشته بسته مت تو گمرک تهران داره حال میکنه
فقط کمی صبر کن

vahid_mc

Registered User
لایک‌ها
277
من قبلا اچ تی سی موزارت داشتم تو ۲ سالی که دستم بود ۱۶ تا رام روش ریختم.
وحید جان صبر کن گوشی رسید دستن اولین کارم ریختنه رام هست
فعلا که ۴ روز گذشته بسته مت تو گمرک تهران داره حال میکنه
فقط کمی صبر کن

گوشی شما چی هست؟zopo؟

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
گوشی شما چی هست؟zopo؟

نه! گوشی که هنوز نرسیده بهم zopo zp980 هست.نحوه ریختن رام تمام مدلهای زوپو یکیه
گوشی رسید یه ویدئو کامل ازش میزارم
شاید باورش سخت باشه ولی گوشی هنوز نرسیده دو تا رام اخر و ۱۲ گیگ نرم افزار و بازی اچ دی براش گرفتم
امروز خبری از گوشی نشد داداشم که تهرانه میفرستم گمرک
میتونی یه عکس از بدنه گوشی بزاری؟

mehrdad092000

Registered User
لایک‌ها
67
سلام دسوت عزیز
گوشی کیبوردی نداری ؟
راستی میتونی از کونسول های jxd هم بیاری؟

javat1

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
امیر جان این زوپو ۹۹۰ بلاخره اومد یانه؟ ۲۱ اگوست رو رد کردیم

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
تو شیراز تعمیر کار میشناسم که از خودش حرفه ای تر خودشه در گوشیهای چینی و همه میشناسنش و معرفی میکنن و تا حالا دیدم تجربش و دستگاههایی که فقط خودش داره...
درمورد دوهسته ای ها، هم کار نمیکنم فعلا بدلایلی....انشالله اگه کسی خواست تو این زمینه کار کنه و نیاز به کمک داشت برای سفارشش از چین و دیگه خودش بیاد اینجا بفروشه، درخدمتشم....
کارآموز میگیره؟رشتم الکترونیکه
شرایط و اطلاعات و سرمایه کار تو این زمینه را پ خ کنید

rafiepersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا