• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
فروش Zopo Zp990 Captain S

6.0inch Gorilla Glass FHD OGS screen, 1920 x 1080 pixels
MTK6589T Quad core cpu, 1.5GHz
1GB/2GB RAM +32G ROM
13.0MP back camera and 5.0MP front camera,with flash light and auto foucs
Android 4.2.1 OS
Networking: 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 850/2100MHz
Dual SIM Card Dual Standby
Support Miracast/DLNA Wireless Share
Support OTA & OTG

فقط رنگ مشکی فعلا موجوده
هزینه سفارش :

1GB / 32GB : 1,000,000
2GB / 32GB : 1,095,000

لینک محصول :
http://www.zopomobileshop.com/146-z...mera-gorilla-glass-android-phablet-black.html

Last edited:

h4mid

Registered User
لایک‌ها
1
امیر خان سفارشZOPO 990 S /32 GIG رو زدم .انشاا... که فتح البابی واسه معامله های بعدی با یه شیرازی توپ باشه!:lol:

l3einnocent

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
0
سلام . فروش همکاری هم دارید ؟

javat1

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
بابا چه عجب، بلاخره این گوشیه اومد. کمکم داشتم بی خیالش میشدم برم یه Lumia 920 بگیرم
امیر جان یه توضیح هم واسه لوازم جانبیش میدی چه چیزهایی تو باکش داره و دیگه چی میشه واسش سفارش داد؟ مثلا باطری اضافه داره با میشه همراه گوشی سفارش داد
رنگ سفیدش کی میاد؟
من zopo zp990 32g میخوام و هزینه رو پخ کن تا واریز کنم

با تشکر فراوان

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام
بابا چه عجب، بلاخره این گوشیه اومد. کمکم داشتم بی خیالش میشدم برم یه Lumia 920 بگیرم
امیر جان یه توضیح هم واسه لوازم جانبیش میدی چه چیزهایی تو باکش داره و دیگه چی میشه واسش سفارش داد؟ مثلا باطری اضافه داره با میشه همراه گوشی سفارش داد
رنگ سفیدش کی میاد؟
من zopo zp990 32g میخوام و هزینه رو پخ کن تا واریز کنم

با تشکر فراوان
باسلام

تو باکسش، case & screen protector همونطور که تو سایتش هم زده بود، وجود داره، باتری اضافش(تو سایت زده حدود14 دلار، یعنی 45 تومان ) رنگ سفیدش، حدود هفته آینده میاد(مشکیش شیک تره برای اقایون) و در ضمن ده دلار هم گرونتره درکل
براتون پخ شدنحوه سفارش

puya2010

Registered User
لایک‌ها
42
تا 800 تومن گوشی ۴ هسته ای چینی وجود نداره؟
منظورم اصله ها ، نه از این طرح ها یا فیک ها؟

hadifa93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام آقا امیر عزیز

یه نکته ای بگم که خود این آقا امیر بهترین گوشی رو واسه نیازتون و پولتون معرفی میکنند و لازم نیست شما خودتون مهندسش بشید ! چون من که زیاد گشتم آخر به حرف ایشون رسیدم !

تو مقایسه NEO , Iocean بهم گفتید که رو ZOPO هم فکر کنم و گشتم تو صفحه نمایش هم 980+ بهتر از Neo هست ( LTPS )
کیفیت زوپو نسبت به قیمتش هم خوبه یا NEO با صرفه تره ؟:rolleyes:
فیلمهایی که از NEO ADVANCED دیدم نشون میده اون هم خیلی خوبه ولی این کاپتان 6 اینچی ( چه خبره !!! ) هم چشمو گرفته ،
من زیاد گشتم الان دیگه وسواسی شدم ! بین Captan s , 980+ , Neo adv موندم
قیمت NEO کمتر خواهد بود ولی 100 تومن تو کیفیت خساست نکنم بهتره
دوربین NEO هم سونیه ولی کاپتان نمیدونم چیه
1- اینو از سایتش سفارش میدید ؟ یا دوستتون ؟
2 - احساس کیفیتی از زوپو وقتی دستت میگیری چجوریاست ؟ من رو کیفیت نمایش و کارکرد قطعات خیلی حساسم چون یهو میبینی تا خرخره اورکلاک کردم !
3 - کاپتان تو جیب شلوار جا میشه ( به GLX میخندیدیم الان دیدم اونها چی میگن:D )؟ صفحش LTPS یا IPS ( تفاوتشون واقعیه یا ادعاست ) ؟
ببخشید زیاد سوال پرسیدم ، ممنون میشم راهنماییم کنید

Last edited:

hofhom

Registered User
لایک‌ها
12
سلام آقا امیر عزیز

یه نکته ای بگم که خود این آقا امیر بهترین گوشی رو واسه نیازتون و پولتون معرفی میکنند و لازم نیست شما خودتون مهندسش بشید ! چون من که زیاد گشتم آخر به حرف ایشون رسیدم !

تو مقایسه NEO , Iocean بهم گفتید که رو ZOPO هم فکر کنم و گشتم تو صفحه نمایش هم 980+ بهتر از Neo هست ( LTPS )
فیلمهایی که از NEO ADVANCED دیدم نشون میده اون هم خیلی خوبه ولی این کاپتان 6 اینچی ( چه خبره !!! ) هم چشمو گرفته ،

2 - احساس کیفیتی از زوپو وقتی دستت میگیری چجوریاست ؟ من رو کیفیت نمایش و کارکرد قطعات خیلی حساسم چون یهو میبینی تا خرخره اورکلاک کردم !
3 - کاپتان تو جیب شلوار جا میشه ( به GLX میخندیدیم الان دیدم اونها چی میگن:D )؟ صفحش LTPS یا IPS ( تفاوتشون واقعیه یا ادعاست ) ؟

با اجازه ما جواب میدیم . گوشی های زوپو تو طراحیشون عالی کار شده و زیباییشون 2 برابر عکساشه که تو نت میبینی . c2 که من مدتی دستم بود خیلی نازک و خیلی سبک بود . صفحه گوشی هم از اس3 بهتر بود .

hadifa93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
با اجازه ما جواب میدیم . گوشی های زوپو تو طراحیشون عالی کار شده و زیباییشون 2 برابر عکساشه که تو نت میبینی . c2 که من مدتی دستم بود خیلی نازک و خیلی سبک بود . صفحه گوشی هم از اس3 بهتر بود .

خیلی ممنونم دوست عزیز که نظرتون رو فرمودید ، مصرف باتریش چطور بود ؟ فکر کنم باتری C2 2 آمپر هست ، مصرف LCD هاش منظورمه چون این کاپتان 6 اینچه و یکم بیشتر از C2 مصرف خواهد کرد ولی باتریش 3 آمپره
کیفیت بلندگو و دوربین ( تو تاریکی ) چطور ؟

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
خیلی ممنونم دوست عزیز که نظرتون رو فرمودید ، مصرف باتریش چطور بود ؟ فکر کنم باتری C2 2 آمپر هست ، مصرف LCD هاش منظورمه چون این کاپتان 6 اینچه و یکم بیشتر از C2 مصرف خواهد کرد ولی باتریش 3 آمپره
کیفیت بلندگو و دوربین ( تو تاریکی ) چطور ؟

سلام
با اجازه مهندس امیر خان من جواب می دم .
همین گوشی C2 که امیر آقا برای فروش اعلام کرده رو تو وسائل خودشون دیدم ! برای اولین بار یک گوشی برند اصل چینی می دیدم . فقط بگم کف کردم !!!
کیفیت بدنه عالیه حتی از سامسونگ من هم بهتر بود . کیفیت صفحه نمایش بینظیره واقعاً تا از نزدیک نبینی متوجه نمی شی من چی میگم ! OGS یا صفحه نمایش یکپارچه باعث میشه که شما تصاویر رو با کیفیت بسیار بالا ببینی و حس اینکه تصویر زیر یک شیشه هست رو نداری !
کیفیت خود هدفون (هندزفری) روی دستگاه عالیه ! برخلاف بعضی وسایل که افتضاح یا فقط برای رفع مسولیت ساخته شده اند .بلندگوی خود دستگاه هم با کیفیته ولی خب نباید مثل بقیه گوشی ها از یک بلندگوی کوچولو انتظار صدای فوق العاده استریو فونیک یا دالبی داشته باشیم !
باتری c2 2000 میلی آمپره که با توجه به اندازه گوشی و حجم اون طراحی شده و برای مصارف معمولی و حتی باز ی در حد معادل های رده بالای خودش دوام میاره ! مسلماً داشتن یک باتری یدکی یا پاورپک برای کسائی که استفاده زیاد می کنند ضروریه (مثل همه گوشی ها)
درمورد دوربین نمیتونم نظر بدم ولی دوستان دیگری (پزشک متخصص) که همزمان آنرا دیدند و با گوشیهای خودشون مقایسه می کردند ، گفتند عالیه . البته نباید انتظار یک دوربین سونی داشته باشید ولی از همترازها کم نمی آورد !

دوباره تکرار میکنم ، واقعا این گوشیهای برند درجه یک چینی بی نظیرند آنها را با گوشی ها و گجت های خروس نشان درجه 3 و 4 چینی که قاچاقچی ها برای سود بیشتر به مردم بیچاره ما قالب می کنند مقایسه نکنید!

ارادتمند

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485

هیچکدوم از گوشیهای معرفی شده بالا فیک نیستند عزیز و برندهای اصلی چینی یا بقول بعضیها صادراتی به اروپا و آمریکا هستند(که من قبول ندارم چون این ایرانیها هستند که نمیارند نه اونها که نمیدند....)اینو قول میدم تو قسمت پردازشگر و کیفیت صفحه نمایش و.... همه واقعیند فقط در قسمت دوربین ممکنه یک درجه کمتر باشند..همین..
تو اون رنج قیمت
سلام آقا امیر عزیز

دوربین NEO هم سونیه ولی کاپتان نمیدونم چیه
یک چیزیو یادتون نره..شرکتی که رو عرضه یک مدل دیر عمل میکنه و بدقولی تا این حد، زیاد رو پشتیبانیش و .... حساب نکنبد..طرفمون گفت تاخیر افتاده چون مشکلی دارند تو کیفیت کارش(عین Jiayu g4 advance و هردو یک استراتژی رو پیش گرفتند که جالبه: ما داریم قطعات رو بهتر میکنیم،مثلا Jiayu گفته از لنز سونی استفاده میکنه و Neo هم ......---که در عمل هم قیمت رو میبره بالا و هم زمان تولیدشو عقب میندازه----)، بنابراین احتمال زیاد داره، بار جنس اولشون ، مشکل داشته باشه...
من پیشنهادم همون Captain S هست، اگه صفحه بزرگ براتون مساله نیست(کلا 6 اینچیها تو جیب جا میشن ولی 6.5 اینچیها دیگه نه و جزء سایز تبلت باید حسابشون کنی)
همه از طرفمون درچین سفارش میگیریم و اه از سایت بود که همون روز اول که تو سایت زده بود، منم میزاشتمش اینجا برای فروش...
Captain s همون دوربین معمول 13 مگاپیکسل زوپو رو خواهد داشت و نه سونی.. تو آتو فوکوس سریع خواهد بود(چیزیکه در مورد نئو اصلا مطمئن نیستیم و.....)

یک سایت ریویو از این فبلت عالی یعنی zopo zp990 Captain s یا مدلی که تو چین بهش میگن Zopo C7 :
ZOPO ZP990 Mobile Phone Review | igadgetnews.com

و این واقعیت که :
the Zopo ZP990 is a great successor to the ZP980. The device offers great specifications for the price. But unfortunately, the device it succeeds is its biggest enemy

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
قا پس ایk lenovvo k900کو؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
Zopo c2 4GB

فروش فوری فقط تااخرامشب با قیمت 910 تومان با احتساب هزینه پست پیشتاز...محافظ صفحه هم باهاشه.....

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85

دوست عزیز 800 که پول گوشی بدی، باید 80-90 هم پول گمرک و پول پست (پول زور) بدی . حدود 1 ماه هم اسیر میشی تا از چین بیاد . یک صبح تا ظهر هم تو اداره پست گرفتار میشی.
از من میشنوی همین زوپو C2 که امیر حراجش کرده (910 تومن ) بگیرش . 2 روزه بدون دردسر دستته . قیمت خالصش 830 هست . حالا اضافه کن چیزائی که گفتم !
فقط رامش کمه که تو اولین فرصت که پول دستت اومد یک مموری کلاس 10-12 بگیری توپ میشه ! راستی صفحه ش هم گوریلا 2 هست !

javat1

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
امیر جان این zopo c2 که موجوده م لوازم چی داره؟ (باطری اضافه ، کیف ...)
صفحه نمایش گوریلا گلاسه؟ و چه رنگیه؟
و سوال اخر نسبت به zp990 به جز در مقدار حافظه و اندازه صفحش چه تفاوت هایی داره؟

maxi_v3000gv

Registered User
لایک‌ها
0
آقا امیر s4 dual دیگه نداری موجود.چند وقت پیش داشتید واسه فروش.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
آقا امیر s4 dual دیگه نداری موجود.چند وقت پیش داشتید واسه فروش.
باسلام

میتونم هنوز سفارش بگیرم براتون ولی یک عیبی داشت که از دوسه نفر شنیدم، گذاشتمش کنار...اونم اینکه دیگه زیادی از حد داغ(نه گرم) میکنه و یجورایی اصلا از حالت استفاده در میاد....اگه با همه مسایل گفته شده، هنوز هم مایل به خریدش هستید، هزینه سفارش و تحویل در ایران به درب منزل با پست پیشتاز برابر 2,700,000 ، فعلا همون htc dual one بهتره...البته اگه صبر کنید ممکنه گوشیهای تاپی که قراره تو ماه آینده به بازار چین میاند هم ، دوسیمکارته باشند،
(Xiaomi mi2.Oppo N1) دوتاشون حتما snapdragon 800 و یا tegra4 هست و دیگریشون(meizu mx3) احتمالا از هشت هسته ای سامسونگ استفاده خواهد کرد..باقیمتی خیلی کمتر از s4 و این مدل حتی با حافظه 128 گیگ هم ارایه خواهد شد...
البته تا اخر امسال میلادی، حتما گوشیهای هشت هسته ای با چیپست خودشون MTK بیرون داده خواهد شد که امتیاز بنچمارکش از s4 و هشت هسته ایش بیشتره(حدود سی هزار تا 34 هزار) و با snapdragon 800 در حقیقت رقابت خواهد کرد...
در کل پیشنهاد میدم چون دیگه سامسونگ اس 4 قدیمی شده، صبر کنید یک مدت تا مدلهای هشت هسته ای بهتر و کاملتر از اولین نمونه هشت هسته ای رو بگیرید....

باتشکر

maxi_v3000gv

Registered User
لایک‌ها
0
زنده باشی داداش.حتما همین کارو میکنم.عجله ندارم.یه گرند داشتم فروختمش.s4 هم که هست منتها نمیخوام بیرون زیاد ببرمش.این zopo c2 که موجود داری کیفیت بدنه و دوربینش چطوریاس؟13 مگش در حد 8 فول اچ دی سامسونگ هست امیر خان؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
زنده باشی داداش.حتما همین کارو میکنم.عجله ندارم.یه گرند داشتم فروختمش.s4 هم که هست منتها نمیخوام بیرون زیاد ببرمش.این zopo c2 که موجود داری کیفیت بدنه و دوربینش چطوریاس؟13 مگش در حد 8 فول اچ دی سامسونگ هست امیر خان؟
نگاه کیفیت دوربینش عالیه تو روز..ریویوهاش تو اینترنت زیاده و میتونید ببینید..کیفیت صفحه نمایشش هم که مشخصه عالیه...دوربینش ولی مثل سایر لنزهای دوربینیه که در گوشیها استفاده میشه(منظورم غیر لنز Sony هست) یعنی در زوم و در شب، و همچنین اشیا دور، بهش نمیشه اتکا کرد و اجسام نزدیک و اونم وقتی روشنه دوروبر، میشه گفت عالیه... سایت زیر رو نگاه کنید، میفهمید چی میگم: جنس بدنش هم عالیه..کلا کارای زوپو کیفیت واقعا بهتری دارند تو ارزون قیمتها و مشابه ها(دوربینش مثلا از umi x2 که دارم بهتره، حالا TCL و Inew هم دستم میاد و میشه گفت بهتره یانه--البته از TCL باید بدتر باشه و کمتر-)

ZOPO ZP990 Mobile Phone Review | igadgetnews.com

البته عکسهای صفحه رو کلیک نکنید و همونجوری که هست، ببینید، چون متاسفانه عکسها رو با حجم خودشون و کیفیت اصلیش نگذاشته

باتشکر

سایتهای زیر هم هست :
http://gadgetstouse.com/full-reviews/zopo-980-review/6680
سایت زیر عکسهاش رو بلاک کردن مخابرات و ایران، پس از روش دورزدن، باز کنید تا ببینید:
http://tabletrepublic.com/forum/geekbuying-com/zopo-c3-review-colorful-your-closet-4754.html

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا