آقا سلام من چندتا سوال داشتم ممنون میشم اگه جواب بدید.
اول اینکه گوشی لنوو a820 کیفیت ساختش.دوربین و به طور کلی کاراییش چطوره؟؟این گوشی واقعا همون برند معروف لنوو هست یا داهره با نام اون میزنه؟اگرم جایی یه ریویو ازش دارید ممنون میشم بگید.
و سوال دوم اینکه این گوشیهای zte که مارک معروفیم هست و تو gsmarena هم جز برند هاش قرار داده.مدل v967 و v956 رو اصلا نداره !!!!!!
در ضمن اون 2تا مدل هواوی که گفتید یعنی g520 و g610 اصلا تو سایتgsmarena نیستن و در عوض g525 g615 چهار هسته ای هستند لطفا در این مورد هم یه توضیحی بدین ممنون.
لنوو همون شرکت لنوو هست و مدلهای هواوی و ZTE هم اه در GSMarena.com پیدا نمیکنید، چونکه کلا سایت GSMarena برای گوشیهای ساخت آسیا، بجز گوشیهایی که خیلی سرو صدا میکنند، زود به لیستش اضاف نمیکنه....این گوشیها هم شاید کمتر از دوماه باشه که اومده باشند......
الان بزرگترین سایت دیتابیس موبایل داره میشه این سایت :
pdadb.net
اما:
Huawei G520 is a 4.5" quad-core phone on a budget, China only - GSMArena.com news
بود تو خبرهای سایتش و....
اما مشخصات دیگر گوشیهای گفته شده:
G610
Huawei G610s G610-U00 Specifications | Super Like Mobile & Electronic Centre
v967s
Smartphone Dual SIM,Smartphone Wifi GPS,Android Dual SIM Smart Phoneszte-
v967s_p3733.html
zte v956
ZTE V956 Android Jelly Bean WCDMA Quad Core Dual Sim 5.0 inch HD [4005] - US$129.99 - Smartphone Professional - EtoTalk
به همه برندهایی که در این تاپیک گفته شده، میشه اعتماد کرد، اینو بهتون قول میدم که تو این قسمت همونطور که تو صفحه اول دوم همین تاپیک گذاشتم، ThL w100 هم لینک ریویو با عکسهاش بود و هست، کاملا کیفیت کار مشخصه درکجا هستند......
از Lenovo a820 ریویوهای متنی زیر پیدا کردم براتون :
Google Translate
Google Translate
Google Translate
http://translate.googleusercontent....jutaan&usg=ALkJrhiijEut_rVKc_lxAk0Ykq7I8WqNCA
Google Translate
باتشکر
داداش اینا داری؟
ZTE گوشی گرند اس
اگه واقعا میخواید، بگید که طرفم بپرسه...فعلا همون vivo Xplay که بالا معرفی کردم ومدلهای دیگه zte واقعا کافیه برای مدلهای گران قیمت...قیمت اینهم هم اندازه همونهاست، اگه بودجتون میرسه، خریداری کنید....
سلام آقا امیر من از این گوشی ThL W8s خوشم اومده و چندتا سوال داشتم:
1)آیا در صفحه نمایش از گوریلا گلس 3 استفاده شده؟
2)این محصول دارای 2 باتری2000mah است؟
3)شما باتری قوی تر برای این محصول موجود دارین؟
4)این گوشی رو با گوشی دیگری مقایسه کردید؟(و دوستان دیگه که دارن)
5)گرافیک این گوشی در چه حدیه؟
6)کیفیت دوربین و فیلم برداری آن چه کیفیتی و در چه حدیه؟
7)در کل گوشیه خوبی هست یا نه؟
8)یعنی هم 32GB و هم میکرو اس دی میخوره؟!!!
قیمت پایین تر هم میاید؟
ممنون میشم اگه پخ کنید.
1-بله (اطلاعات سایت زیر هم قابل اتکا است)
ThL W8S Android Jelly Bean WCDMA Quad Core Dual Sim 5.0 inch FHD Mod Rom [4212] - US$279.99 - Smartphone Professional - EtoTalk
2-باتری قویتر خیر، گفتم با روشهایی مثل فرکانس پرازشگرو پایین اوردن و Brightness و.... بهترین نتیجه رو در ذخیره بارتی بیشتر داشته باشید
3-محصولات این شرکت، پکیجشون کامله معمولا و بلهف دوبارتی همراهشونه
4-تازه اومده و هیچ ریویویی وجود نداره
5-عالیه، هیچ بازی نیست که روش اجرا نشه
6-اونهم خیلی خوبه و عالیه..گفتم شما خودتون هم از شفافیت کار لذت میبرید ،در ضمن 1080p فیلمبرداری میکنه وعکس برداری
7-گوشیهای thL همه قابل اعتماد و خوب هستند..با قیمت کم و لوازم جانبی کامل....کاستوم رام هم که مثل همیشه needrom.com داریم
8-تا 64 گیگابایت همه گوشیهای 32 گیگابایت حافظه داخلیشون، براحتی ساپورت میکنند
احتمالش کمه، ThL قیمتشو پایین نمیاره برخلاف lenovoT در کل قیمتش خیلی خوبه نسبت به همه امکاناتی که ارایه میده
باتشکر