• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

adj200635

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اقای امیر ما یه در خواست کردیم

سلام داداش من یه تبلت ویندوری 5 تا 7 اینچ ویندوزی میخوام تو سایتهای خارجی زیاد هست مثل

AdvanceTC | Our Products

5.6inch Windows Tablet 3g Phone - Buy Tablet Integrated Phone,5.6inch Windows Phone,3g Mobile Phone Product on Alibaba.com

اگه موردی تو دستوبالت بود یا بقیه دوستان چیزی سراغ دارن من خریدارم یه پیامک بدید با تشکر 09187760740 azad

milad iran 2013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سی پی یو هاي cortex a7 خیلی کم مصرفن،ضعیف هم هستن.
ولی قدرت 4 هستهMTK MT6589 با قدرت 2هسته ای Xperia TX و T و V برابری میکنه.
هر چهار موبایل در حد 9تا10میلیارد محاسبه انجام میدن و درحد هم هستن.
ولی MTK MT6589 برای بازی های سنگین و... ساخته نشده زيرابازي ها را كمتر از 30فريم بر ثانيه ريندر ميكند ( اما تمام بازي هاي hd را اجرا خواهد كرد ) اما در پخش ویدیو های فول اچ دی و کیفیت بسيار عالي عمل خواهد كرد.
MTK MT6589 بیشتر برای کار با نرم افزار ساخته شده تا بازی!!
قدرت MTK MT6589 بیشتر در حد QualComm MSMMTK MT65898260A یعنی موبایل HTC One S هست.
قدرت MT6589 حدودا یک ذره قویتر از Exynos 4210 هست یعنی قوی تر از Galaxy s II و یک ذره قوی تر از Galaxy Note I هست
از اینجا قدرت محاسباتی گرافیک رو میتونی بدست بیاری«
)به چیپی که درش قرار دارنتوجه کن،برخی از چیپ هادقیقا همون گرافیک رو دارن ولی مثلا آور کلاکش کردن وبازدهیش بیشتر شده(
ستون GFLOPS یعنی "میلیارد ممیز شناور در هر ثانیه" که بیانگر قدرت محاسباتی هست«
http://kyokojap.myweb.hi net.net/gpu_gflops/
برای مثال«
کنسول Playstation 3 قدرتمحاسباتی گرافیک 228 میلیارد ممیز شناور در هر ثانیست که 3برابر قوی تر از Adreno 330 در Xperia Z Ultra هست.
و برای محاسبه ی قدرت Cpu اول باید "مقدار GHz" رو داشته باشیم،بعدش "مدل CPU" و بعدش تعدادهسته ها رو باید داشته باشیم.
مدل CPU به شما DMIPS/MHz میده،این عدد بیانگر این هست که "این مدل سی پی یو در هر ثانیه برای هر 1مگاهرتز بسامد،قدرت محاسباتی "فلان" رو دارا می باشد"
برای مثال CortexA9 ضریب محاسباتی 2.5 میلیون رو داره وcortexA7= 1.9
http://en.wikipedia.org /wiki/List_of_ARM_micro processor_cores
مثلا اگر DMIPS/MHz برای یک سی پی یو عدد 3 باشه،اون سی پی یو 2هسته ای هست و فرکانسش هم 1.5 گیگاهرتز هست،پس یعنی«
3 رو ضربدر تعداد هسته کن)2( ضربدر مقدار بسامد کن)1.5 گیگاهرتز یا 1500مگاهرتز( = 9.5 میلیارد دستور العمل در هر ثانیه.
مثلا در Xperia SP «
1.7 گیگاهرتز ضربدر 3.3 ضریب محاسباتی کریت ضربدر 2 هسته = 11.22 میلیارد دستور العمل در هر ثانیه.
مثلا در Xperia Z «
1.5 گیگاهرتز ضربدر 3.3 ضریب محاسباتی Krait ضربدر 4 هسته « 19.8 میلیارد محاسبه !!
ضریب ها برای کریت«
Krait معمولی = 3.3
Krait 200 = 3.1
KRait 300 = 3.4
KRAIT400=3.6
ادامه در پست بعدي...

milad iran 2013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واين به اين معني است كه يك گوشي IOcean x7 با توجه به قيمت كاملان ايدال است
البته اینها همش تئوری هستنو باید در عمل دید که چقدر میتونه قوی تر باشه
موفق باشيد دوستان

milad iran 2013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گرافیک«
=====
آدرنو 305 )تک هسته ای( درXperia L
فرکانس کاری = 400 مگاهرتز
قدرت محاسباتی = 19.2 میلیارد ممیز شناور در هر ثانیه
=====
SGX544 (تک هسته ای) در
فرکانس کاری = 286 مگاهرتز
قدرت محاسباتی = 9.2 میلیارد ممیز شناور در هر ثانیه
=====
SGX 531 MP3 )سه هسته ای( در Iphone 5
فرکانس کاری = 266 مگاهرتز
قدرت محاسباتی = 25.5 میلیارد ممیز شناور در هر ثانیه!!!
===
===
===
سی پی یو «
با مدل mtk6589
نوع Cortex A7
4هسته 1.2گیگاهرتز
قدرت محاسباتی = 1.9 ضربدر 4 ضربدر 1.2 = 9.12 میلیارد محاسبه
در Xperia L
نوع Krait
2هسته 1 گیگاهرتز
قدرت محاسباتی = 3.3 ضربدر 2 ضربدر 1 = 6.6 میلیارد محاسبه در هر ثانیه
منابع«
http://en.wikipedia.org /wiki/Krait_)CPU(
http://kyokojap.myweb.hi net.net/gpu_gflops/
http://en.wikipedia.org /wiki/Apple_)system_on_chip
نوشته رو خوندم ديدم اكثر cpu ها برسي شدند ب غير از mtk6589 خلاصه خيلي چاكريم
به قول اقا امير
باتشكر

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام
Meizu Mx3 هنوز موجود نشده ؟
طی دو هفته آینده انشالله قابل سفارش بشه...
سلام داش امير
يه چند تا سوال داشتم
1-با توجه به بودجه اي كه در نظر گرفتم 800ت iocean x7y انتخاب شده ايا گوشييه خوبيست؟
2-ايا يك گوشي با ساپورت mhl در اين قيمت موجود است؟
3- اين گوشي(iocean x7)از هر نظر بهتر است يا اكسپريا ري (گوشيه قبليم)؟
4-اگه اين گوشي صفحه ي ضد ضربه نداشته باشه مشگلي هست؟
5-من تا حالا گمرك نرفتم ميشه ي جوري پول گمرك رو واريز كرد تا اونا بسته رو بفرستند درب منزل!يا شما بسته رو بگيريد از گمرك و خودتان هم تست كنيد؟ راستي اين بار دوستتون اين ماه مياد ايران؟ اگه با اون بياد كلا هزينش چند مشه؟
6-ب نظر من iocean x7 plus مال شركت يوشن نميباشد بنا به چند دليل 1 جعبش 2 پشت گوشي ك براقه!
7-اما اخرين سوال اين iocean x7y چون ي كم داره قديمي ميشه شركت از نظر سخت افرار تامين ميكنه؟
شما چه پيشنهادي داريد؟
انشاالا در پست بعدي سفارش انجام بشه:-D
اما قبل از اين يه پست بدرد بخور ميزارم البته با اجازه ي اقا امير :)
1-پیشنهاد میکنم بدلیل FHD بودن ، حافظه کم دستگاه رو نادیده نگیرید چون حدود یک گیگ ونیم حدودا فضای کاریتون هست و نه 2.5 گیگ....
بنابراین پیشنهادم به شما یکی از دوگوشی زیر هست :
Inew i4000 : 813
ThL W8 Beyond : 813
2-البته تو گوشیهای غیر MTK6589 بله....
3-من xperia ray خواهرم داشته و دیدم...گوشی خوبی بودهرچند که دزدیده شد....
این چهار هسته ای و کیفیت صفحه نمایش و.... خب باعث میشه قابل مقایسه نباشند..در این حد بهتون بگم که هیچ گوشی زیر یک ملیونی قابلیت پخش بازیها و فیلمهای HD رو نداره ولی این پردازشگر، داره...تو دوربین نمیتونم مقایسه کنم چون باید هر دو دیوایس باشند....
4-محافظ ضدخش بگیرید...اگه هم علاقمندید حتما خود صفحه ضدخش باشه، از umi x1sو zopo c2/zp980 و ThL w8sباید برید برای انتخاب...
5-نحوه سفارش پخ شد
6-داخل سایت رسمیش هست ولی
7-یعنی اگه خراب شد، سفارش از چین بهمون قطعه ندن؟؟؟ از این مسایل نداشتیم فعلا..ولی گوشیهاشون زود قدیمی میشند(الان تا اخر امسال حداقل یکی دو گوشی چینی هشت هسته ای خواهیم داشت)..تو ساپورت نرم افزاری هم که همه از نیدرام استفاده میکنند بصورت کلی....

اقای امیر ما یه در خواست کردیم
سلام داداش من یه تبلت ویندوری 5 تا 7 اینچ ویندوزی میخوام تو سایتهای خارجی زیاد هست مثل
AdvanceTC | Our Products
5.6inch Windows Tablet 3g Phone - Buy Tablet Integrated Phone,5.6inch Windows Phone,3g Mobile Phone Product on Alibaba.com
اگه موردی تو دستوبالت بود یا بقیه دوستان چیزی سراغ دارن من خریدارم یه پیامک بدید با تشکر 09187760740 azad
زیاد تو گوشیهای ویندوزی نبودم و ممکنه محصول ناخوب و ...انتخاب وپیشنهاد کنم....زیاد قابل اعتماد نیستند تو این زمینه....محصولات نوکیا رو بیشتر بهتون پیشنهاد میدم.....

واين به اين معني است كه يك گوشي IOcean x7 با توجه به قيمت كاملا ايده ال است
البته اینها همش تئوری هست و باید در عمل دید که چقدر میتونه قوی تر باشه
موفق باشيد دوستان
خیلی ممنون از نظر توضیحات کاملت ..... خودتم داشته باشی محکشون بزنی بد نیست، همون گوشیهای huawei ارزون و یا w100 و.... رو بگیر اگه بودجه گرونهاش نیست..

بالاخره هدف اصلی این اعدادو ارقام نیست و همونطور که گفتی، در عمل هست..من بچه ها براشون اینجا گوشیهای گرند و ادونس و ...رو گرفتم و مقایسه مثلا با c2 کردم، و همه ناراحت شدند که چرا بهشون این چینیها رو پیشنهاد نکردم که گفتم بالاخره چندهفته صبر کردن داره و اینا...یعنی تو دوربین و کیفیت صفحه نمایش و پخش فیلم و بازی HD از اون دو مدل مشهور زیر یک ملیونی از سامسونگ بهتر بودند، دورو برم کسی سونی دار نبود که تفاوت مشخص بشه

***************************************************************************************************************************
***************************************************************************************************************************
بعضی ها قیمت محصولات INEW رو ازم میپرسند..اینجا به اختصار مدل و قیمت رو میزارم :
Inew i6000 1/16 & 2/32 GB : 997 & 1,120,000
Inew i2000 : 710
Inew i7000 : 725

باتشکر

Last edited:

حراج گوشی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام من موبایل فروشی دارم و حالا می خوام تغیر شغل بدم راستش چند تا گوشی دارم چینی galaxi s3 تک سیم طرح اصل وکیفیت عالی همه جا هست420 تومن نمی تونید می تونید تو اینترنت سرچ کنین من میفروشم360هزار تومان اگه خواستید خصوصی پیام بدید

milad iran 2013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
=====
=====
با سلام
اقا امير اين گوشي ها ك معرفي شدند
از نظر ظاهر بسيار شبيه به گوشي هاي سامسونگ است و تراحيشون رو نميپسندم.
كلا از مدل inew خوشم نمياد
اما بايد اين را اظافه كرد ك كل بودجه 800 ت است ( براي مثال ي گوشي 750 ت + بقيه ي هزينه ها )
Thl w200 چطوره مشخصاتش خوبه اما هر ipsي ipsنيس
براي مثال زاويه ي ديد در c2 بهتر از x7 و درx7 بهتر از w200 است ( با ديدن ريويو ها ) اگر تفاوت چنداني ندارند w200 بنظرم گزينه ى خوبيست لطفا قيمت روز x7 و w200 رو بفرماييد.
با سپاس از زحمات بي پايان شما :)

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
=====
=====
با سلام
اقا امير اين گوشي ها ك معرفي شدند
از نظر ظاهر بسيار شبيه به گوشي هاي سامسونگ است و تراحيشون رو نميپسندم.
كلا از مدل inew خوشم نمياد
اما بايد اين را اظافه كرد ك كل بودجه 800 ت است ( براي مثال ي گوشي 750 ت + بقيه ي هزينه ها )
Thl w200 چطوره مشخصاتش خوبه اما هر ipsي ipsنيس
براي مثال زاويه ي ديد در c2 بهتر از x7 و درx7 بهتر از w200 است ( با ديدن ريويو ها ) اگر تفاوت چنداني ندارند w200 بنظرم گزينه ى خوبيست لطفا قيمت روز x7 و w200 رو بفرماييد.
با سپاس از زحمات بي پايان شما :)
باسلام
Iocean x7 youth : 730
ThL w200 : 730
پخ دادم خدمتتون
باتشکر

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
باتشكر از امير اقاي گل
منم گوشيم رسيد،بسيار راضيم،چيزايي كه مربوط به اميراقا و طرف چيني بود عالي انجام شده بود..
در اولين فرصت كه به پي سي دسترسي پيدا كردم امتياز بازارچه ميدم

قيمت روز thl w7s رو هم لطفا بگيدو واينكه سفارشاي جديد با پست سنگاپور ميان يا با بار دوستتون؟!
اين فبلت ذوپو جديدع كاپيتان اس چند؟رم٢گيگش

Sent from my NOKIA1100 using Tapatalk 2

Last edited:

ariana-bia2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام -آیا این گوشی ها گارانتی هم دارند؟

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
سلام داداش تبلت هم وارد میکنید؟
من تو رنج 1 تا 1.5 یک تبلت چینی درجه یک میخواستم میتونید چند تا بهم معرفی کنید ؟یکم عجله دارم

hofhom

Registered User
لایک‌ها
12
سلام اقا امیر این کد رهگیری مارو درست دادین؟ چون بیشتر از یه هفته گذشته هنوز فعال شده

hr40c

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام داداش امیر گوشی zopo zp9890 میل 32 گیگ با دو گیگ رم دیگه موجود ندارید؟ قیمت سفارشی چقدر میشه؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
قيمت روز thl w7s رو هم لطفا بگيدو واينكه سفارشاي جديد با پست سنگاپور ميان يا با بار دوستتون؟!
اين فبلت ذوپو جديدع كاپيتان اس چند؟رم٢گيگش
Sent from my NOKIA1100 using Tapatalk 2
ThL w7s هم برابر 682 تومانه
با هرکدوم که مایلی باشید، فرستاده میشند
1,035,000: 16GB
1,140,000: 32GB

سلام -آیا این گوشی ها گارانتی هم دارند؟

24ساعت اول هر عیبی داشته باشه، با من خریداره....کل خرابی گوشیهام تو دوسال گذشته یک عدد بوده و اونهم گوشی star b94m بوده...

سلام داداش تبلت هم وارد میکنید؟
من تو رنج 1 تا 1.5 یک تبلت چینی درجه یک میخواستم میتونید چند تا بهم معرفی کنید ؟یکم عجله دارم
اگه تبلت ویندوزی میخواید :
Livefan
ModelProcessorRAMStorageNetworkPrice - Toman
F1-1Intel Atom N26002GB16GBWIFI1,450,000
F1-2Intel Atom N26002GB32GBWIFI1,660,000
اما اگه تبلت آندرویدی میخواید، تو چه سایزی؟؟
اگه تبلت پیشنهادیمو بخواید، بین این دو تا تبلت انتخاب کنید ( هزینه گمرک و.... حدود 50 تومانه که بهش اضافه کنید)

pipo m7pro 3g 9inch: 965
Pipo m9pro 3G : 1,090,000

سلام اقا امیر این کد رهگیری مارو درست دادین؟ چون بیشتر از یه هفته گذشته هنوز فعال شده
بهم پخ کنید تا بدم طرفم بررسی کنه...
سلام داداش امیر گوشی zopo zp980 میل 32 گیگ با دو گیگ رم دیگه موجود ندارید؟ قیمت سفارشی چقدر میشه؟
موجود خیر و یومی هم امشب فروش رفت....در کل فعلا گوشی موجود فروشی هم ندارم (استفاده بهتری برای Inew پیدا کردم که بماند حالا......)

باتشکر

masoud01

Registered User
لایک‌ها
4
سلام در مورد گوشی Zopo Zp980 سوال کنم فیلم برداری این گوشی فول اچدی هستش بعد در مورد سفارش یک توزیع بدید بعم لطفا هزینه گمرک گوشی چقدر میشه گوشی رو سفلرش بدم میاد دم در خونه بعد گمرکش بدم یا باید برم ازاد کنم گوشی

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
چند روزی میشه گوشیم رسیده.ارزشش خیلی بیشتر از پولیه که میدین.فقط دوستان سعی کنن با تمام لوازمش سفارش بدن تا مثل من در به در دنبال لوازم جانبی نباشن.کیفیت فیلمبرداری اچ دی هست
بازی هم بیشتر مدرن کمبت ۴ و ۱۰ ۱۵ تا بازی دیگه انجام میدم.
قصد ریختن رام هم داشتم که بخاطر مشکل نداشتن سیستم فعلا منتفیه
در مورد گارانتی هم کدوم گوشی مارک داری تا حالا درست به گارانتیش جواب داده
گوشی سگ جونیه چون زیر دست من معمولا ۱۱۰۰ میتونه سالم بمونه

Sent from my ZP980 using Tapatalk 2

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا