سلام
Meizu Mx3 هنوز موجود نشده ؟
سلام
امروز این گوشی تو چین معرفی میشه به طور رسمی.
Meizu MX3 to be unveiled on September 2 - GSMArena.com news
Four aspect of Meizu MX3 before launching tonight | GizmoChina
سلام
طی دو هفته آینده انشالله قابل سفارش بشه...سلام
1-پیشنهاد میکنم بدلیل FHD بودن ، حافظه کم دستگاه رو نادیده نگیرید چون حدود یک گیگ ونیم حدودا فضای کاریتون هست و نه 2.5 گیگ....سلام داش امير
يه چند تا سوال داشتم
1-با توجه به بودجه اي كه در نظر گرفتم 800ت iocean x7y انتخاب شده ايا گوشييه خوبيست؟
2-ايا يك گوشي با ساپورت mhl در اين قيمت موجود است؟
3- اين گوشي(iocean x7)از هر نظر بهتر است يا اكسپريا ري (گوشيه قبليم)؟
4-اگه اين گوشي صفحه ي ضد ضربه نداشته باشه مشگلي هست؟
5-من تا حالا گمرك نرفتم ميشه ي جوري پول گمرك رو واريز كرد تا اونا بسته رو بفرستند درب منزل!يا شما بسته رو بگيريد از گمرك و خودتان هم تست كنيد؟ راستي اين بار دوستتون اين ماه مياد ايران؟ اگه با اون بياد كلا هزينش چند مشه؟
6-ب نظر من iocean x7 plus مال شركت يوشن نميباشد بنا به چند دليل 1 جعبش 2 پشت گوشي ك براقه!
7-اما اخرين سوال اين iocean x7y چون ي كم داره قديمي ميشه شركت از نظر سخت افرار تامين ميكنه؟
شما چه پيشنهادي داريد؟
انشاالا در پست بعدي سفارش انجام بشه:-D
اما قبل از اين يه پست بدرد بخور ميزارم البته با اجازه ي اقا امير
زیاد تو گوشیهای ویندوزی نبودم و ممکنه محصول ناخوب و ...انتخاب وپیشنهاد کنم....زیاد قابل اعتماد نیستند تو این زمینه....محصولات نوکیا رو بیشتر بهتون پیشنهاد میدم.....اقای امیر ما یه در خواست کردیم
سلام داداش من یه تبلت ویندوری 5 تا 7 اینچ ویندوزی میخوام تو سایتهای خارجی زیاد هست مثل
AdvanceTC | Our Products
5.6inch Windows Tablet 3g Phone - Buy Tablet Integrated Phone,5.6inch Windows Phone,3g Mobile Phone Product on Alibaba.com
اگه موردی تو دستوبالت بود یا بقیه دوستان چیزی سراغ دارن من خریدارم یه پیامک بدید با تشکر 09187760740 azad
خیلی ممنون از نظر توضیحات کاملت ..... خودتم داشته باشی محکشون بزنی بد نیست، همون گوشیهای huawei ارزون و یا w100 و.... رو بگیر اگه بودجه گرونهاش نیست..واين به اين معني است كه يك گوشي IOcean x7 با توجه به قيمت كاملا ايده ال است
البته اینها همش تئوری هست و باید در عمل دید که چقدر میتونه قوی تر باشه
موفق باشيد دوستان
داداش جواب مارو ندادی؟سلام داداش امیر این گوشی zopo zp980 32 g رو الان موجود شیراز داری؟ رنگ مشکیه دیگه؟ اگه سفارش بدم چجوری میفرستی؟ کیفش چه شکلیه؟ و جنسش؟
همون شب اول مشتری داشت که تماس گرفت و.....بخاطر همینم پاسخ ندادم چون تا قطعی شدن مساله، گفتم صبر کنم بعد پاسخ بدم خدمتتونداداش جواب مارو ندادی؟
باسلامبنابراین پیشنهادم به شما یکی از دوگوشی زیر هست :
Inew i4000 : 813
ThL W8 Beyond : 813
=====
=====
با سلام
اقا امير اين گوشي ها ك معرفي شدند
از نظر ظاهر بسيار شبيه به گوشي هاي سامسونگ است و تراحيشون رو نميپسندم.
كلا از مدل inew خوشم نمياد
اما بايد اين را اظافه كرد ك كل بودجه 800 ت است ( براي مثال ي گوشي 750 ت + بقيه ي هزينه ها )
Thl w200 چطوره مشخصاتش خوبه اما هر ipsي ipsنيس
براي مثال زاويه ي ديد در c2 بهتر از x7 و درx7 بهتر از w200 است ( با ديدن ريويو ها ) اگر تفاوت چنداني ندارند w200 بنظرم گزينه ى خوبيست لطفا قيمت روز x7 و w200 رو بفرماييد.
با سپاس از زحمات بي پايان شما
ThL w7s هم برابر 682 تومانهقيمت روز thl w7s رو هم لطفا بگيدو واينكه سفارشاي جديد با پست سنگاپور ميان يا با بار دوستتون؟!
اين فبلت ذوپو جديدع كاپيتان اس چند؟رم٢گيگش
Sent from my NOKIA1100 using Tapatalk 2
سلام -آیا این گوشی ها گارانتی هم دارند؟
اگه تبلت ویندوزی میخواید :سلام داداش تبلت هم وارد میکنید؟
من تو رنج 1 تا 1.5 یک تبلت چینی درجه یک میخواستم میتونید چند تا بهم معرفی کنید ؟یکم عجله دارم
Model | Processor | RAM | Storage | Network | Price - Toman |
F1-1 | Intel Atom N2600 | 2GB | 16GB | WIFI | 1,450,000 |
F1-2 | Intel Atom N2600 | 2GB | 32GB | WIFI | 1,660,000 |
بهم پخ کنید تا بدم طرفم بررسی کنه...سلام اقا امیر این کد رهگیری مارو درست دادین؟ چون بیشتر از یه هفته گذشته هنوز فعال شده
موجود خیر و یومی هم امشب فروش رفت....در کل فعلا گوشی موجود فروشی هم ندارم (استفاده بهتری برای Inew پیدا کردم که بماند حالا......)سلام داداش امیر گوشی zopo zp980 میل 32 گیگ با دو گیگ رم دیگه موجود ندارید؟ قیمت سفارشی چقدر میشه؟