hatefi
Registered User
- نوشتهها
- 397
- لایکها
- 83
داداش این به ما هم تعلق میگیره؟
اگه به ما هم تعلق بگیره عالیه
عزیز این برای ما هم تعلق میگیره ؟باسلام
ممنون از همه......
حالا طرف حوصلش سر رفته بود خواسته تعداد پستش بره بالا یا هرچیزی(من همیشه گفتم دشمن ندارم پس دلیلی خاصی "انشالله" نداشته که ..........)
، بالاخره من ایمیلم و نام کاربریم و نام یکسان تاپیک و کارم تو چندین فروم دیگه و...... یکسانه و قابل سرچ تو گوگل ....زیادی وجه ووجه کردم اینور اونور....ببخشید اگه ناراحتی کسی رو ایجاد کرده باشم![]()
![]()
برای تشکر از بچه ها، همه سفارشاتی که تا آخر جمعه 15 شهریور انجام بشه و درخواست بشه، 20 تومان تخفیف و قلم stylus هدیه میدم که چشم حسود.....که آخر دعوا و جدل و اذیت کردن واعصاب خردی و غیره ، همیشه گفتند باید آخرش خوش باشه.........بقول قدیمیها، بشتابید..بشتابید......![]()
با سلام جهت ارسال سریع و با سرعت گرفتن تراک نامبر هر نوع تبلت و گوشی لطفا ایمیل بزنید
با تشکر علی [email protected]
دلار بازار تا 3350 هم رسید که حوالجاتی تا 3470 هم بود.....همون 3300 که ؟گرون تر هم شده بوده ؟
داش امیر ببینم این گوشی های جدید با چیپ اسنپ دراگون 800 رو با چه قیمتی میاری ؟
کی میاد اینا ؟ oppo xiaomi ....
اگه به ما هم تعلق بگیره عالیه
اگر هفته پیش سفارش دادید که پولتون حواله شده و دیگه دستم نیست...عزیز این برای ما هم تعلق میگیره ؟![]()
ازطرفم پرسیدم ، قیمت اینو و چند محصول دیگه رو... همینکه اعلام شد،یک پست اینجا وهمچنین به پست اول هم اضافه میکنم.حاج امین این lenovo a850 عرضه شده ؟قیمتش چند هست؟
پپیشنهادم با دلار فعلی، همون ThL W8s هست که خیلی کامله و خیلی کیفیت کارخوبی داره ، درضمن لوازم جانبی، شامل قاب ژله ای و کیف و ضدخش و باتری اضافه رو با خودش داره..هزینه سفارش روزش برابر950 تومانه که با هزینه داخلی ایران،همون حدودیک ملیون در میادسلام.امین جان حدود 1000000 تومان چند مدل بهم پیشنهاد کن که از لحاظ صفحه بالای 5 باشه و از نرم افزاریو cpu قدرتمند مخصوصا رم
یه چیزیم باشه که ضریب اعتمادش خیلی بالا باشه. با تشکر فراوان
(اگه این ملت ما یکم فکرشونو بازتر میکردنو اجازه ی گسترش بازارو وروده برندای جدیدو میدادند الان اوضاعمون این نبود. برای مثال هنوز به خیلیا میگی هوآوی میگه معلوم نیس چیه!)
کلا محصولات jiayu هیچکدم بیرون نیومدند وگرنه معرفیشون میکردم....سلام داداش
این گوشی فقط 199 دلاره میتونی بیاریش؟
Jiayu G5- MTK6589 Quad Core 1.2GHz 4.5inch IPS HD OGS NFC Android 4.2.1 Phone
این گوشی رو میتونی بیاری؟قیمتش چند در میاد؟اگه بیاری از عمده میخرم
گوشیه خوبیه 2گیگ رم 32 گیگ حافظه داره قیمتش واقعا جالبه iOcean X7 Elite
Elite : 2GB RAM, 32GB ROMآقا امیر شرمنده لطف می کنین فرق این ورژنها رو تو مدل Iocean X7 بگین؟
Youth / Elite / Plus
توصیه خاصی ندارین در موردشون؟
پیشنهادم به شما،گوشی زیر هست که باتریش بسیار قوی هست....:سلام آقا امیر
بی زحمت میشه بگی الان با 600 هزار تومن (با محاسبه هزینه های گمرک و اینا) چه گوشی هایی میشه خرید؟
صفحه نمایش حداکثر 5 اینچ
رزولوشن حداقل 720p
پردازنده دو هسته ای هم باشه مشکلی نیست
دوربین خیلی خوب نباشه مشکلی نیست
صداش با کیفیت باشه با هدفون(خیلی مهمه واسم)
سرعتش عالی باشه (البته تو رابط کاربری)
عمر باطریشم متوسط به بالا باشه دیگه
ترجیحا حافظه داخلی داشته باشه حداقل 2 گیگ و کارت حافظه هم بخوره
اگه با این شرایط بیشتر از 1 گوشی وجود داره لطفا مدل های دیگه رو هم بهم اطلاع بده تا بتونم از نظر ظاهری هم بررسی کنم اونا رو...
ممنونم
پیشنهادم به شما،گوشی زیر هست که باتریش بسیار قوی هست....:
- ارزانترین اسمارتفون چهار هسته ای با قابلیت پشتیبانی از فلش و هارد دیسک و یا قابلیتهای OTG
![]()
5Inch IPS Capacitive Touch Screen;960*540
CPU:MTK6589 Quad Core 1.2GHz
Dual Camera : 0.3MP & 5.0MP with Auto Focus
OTG (According to trusted Source : EtoTalk.com) Support
2500mAh
و
بعد از اون گوشی :
----------------------------------------------------------------------
ThL W100
ارزانترین چهارهسته ای
![]()