سلام در مورد گوشی Zopo Zp980 سوال کنم فیلم برداری این گوشی فول اچدی هستش بعد در مورد سفارش یک توزیع بدید بعم لطفا هزینه گمرک گوشی چقدر میشه گوشی رو سفلرش بدم میاد دم در خونه بعد گمرکش بدم یا باید برم ازاد کنم گوشی
من شنیدم بیشتر این گوشیا تقلبی هستند و زود خراب میشند با این قیمت میشه یک سامسونگ خرید
من شنیدم بیشتر این گوشیا تقلبی هستند و زود خراب میشند با این قیمت میشه یک سامسونگ خرید
شنیدن کی بود مانند دیدنمن شنیدم بیشتر این گوشیا تقلبی هستند و زود خراب میشند با این قیمت میشه یک سامسونگ خرید
شنیدن کی بود مانند دیدن
همین امروز لنوو یه گوشی خوشگل معرفی کرد برو تو خبرا بخون
الان ریختین تاپیک یکی رو به هم بزنید که چی بشه؟منم یکی از مشتریاشونم.بدون هیچ شناختی ۱ تومن ریختم به حسابش.نه ادرس گرفتم نه سندی.جای دیگه حالتون گرقتن اومدین اینجا روضه گرفتین.
خجالت داره !
Sent from my ZP980 using Tapatalk 2
بله اتفاقا من خودم در چین هستم و دارم میبینم که نه تنها مارکهای معروف مثل اپل بلکه
مارکهای چینی هم تقلبی زیاد دارند
به همین علّت من اصلا به این تاپیک برای خواید گوشی اعتماد ندارم
( البته حتما الان استارتر با چند تا ای د که خودش ساخته سعی میکنه بیاد و بگه که من زیاد از گوشی خریدم
و به راهتی به دستم رسید و خیلی خوبه و این حرفا که یگه خیلی قدیمی شده هههه )
فعلا محصولات این شرکت رو قیمت ازش ندارم....سلام
این گوشی چن در میاد؟
تعداد چقدر در میاد؟
Faea F1 4.5-inch 720P Screen Quad-core Processor 3G Android Phone
باسلام
ممنون از همه......
حالا طرف حوصلش سر رفته بود خواسته تعداد پستش بره بالا یا هرچیزی(من همیشه گفتم دشمن ندارم پس دلیلی خاصی "انشالله" نداشته که ..........)
، بالاخره من ایمیلم و نام کاربریم و نام یکسان تاپیک و کارم تو چندین فروم دیگه و...... یکسانه و قابل سرچ تو گوگل ....زیادی وجه ووجه کردم اینور اونور....ببخشید اگه ناراحتی کسی رو ایجاد کرده باشم :blush::happy:
برای تشکر از بچه ها، همه سفارشاتی که تا آخر جمعه 15 شهریور انجام بشه و درخواست بشه، 20 تومان تخفیف و قلم stylus هدیه میدم که چشم حسود.....که آخر دعوا و جدل و اذیت کردن واعصاب خردی و غیره ، همیشه گفتند باید آخرش خوش باشه.........بقول قدیمیها، بشتابید..بشتابید......