• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

hofhom

Registered User
لایک‌ها
12
سلام . من هر وقت میخوام با Tapatalk بیام پی تی اصلا نرم افزار پیدا نمیکنی فروم رو . راهنمایی کنید شاید تونستم بیام

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام در مورد گوشی Zopo Zp980 سوال کنم فیلم برداری این گوشی فول اچدی هستش بعد در مورد سفارش یک توزیع بدید بعم لطفا هزینه گمرک گوشی چقدر میشه گوشی رو سفلرش بدم میاد دم در خونه بعد گمرکش بدم یا باید برم ازاد کنم گوشی

فیلمبرداریش FHD هست، یکبار لینک ریویو ازش گذاشتم که :
Zopo ZP980 review and Unboxing – Quad core, full HD screen, 16GB storage
نحوه سفارش هم پخ شد
باتشکر

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
بالاخره گوشی پر سر و صدای Mi3 ساخت کمپانی مشهور Xiaomi امروز رونمائی شد .

از نکات جالب این گوشی اینه که در دو مدل ساخته شده ، یکی با پردازنده Qualcomm Snapdragon 800 (برای کاربران غیر چینی) و نوع دیگر با پردازنده Nvidia Tegra 4
(برای کاربران چینی)که هر دو 4 هسته ایی هستند.
International Xiaomi Fans will only be interested in the Qualcomm Snapdragon 800 unit which works with China Unicom here, and will support most international bands. The Tegra 4 version of the phone will only be of use to Chinese customers who use China Mobile’s own brand of 3G

مدلی که با پردازنده S800 ساخته شده سرعتش 2.3 گیگاهرتز است و پردازنده گرافیک آن :Adreno 330
مقدار RAM هر دو مدل : 2 گیگ
ظاهر آ بسیار شبیه
Nokia Lumia است !
سایز صفحه 5 اینچ و صد البته فول اچ دی (1080p)
صفحه ازنوع OGS است ولی اشاره ایی به این که از جنس گوریلا گلس یا نمونه مشابه باشد نشده است
دوربین پشتی 13 مگاپیکسل با F2.2 aperture ساخت سونی
دوربین جلو 2 مگاپیکسلی است

ضخامت آن 8.1 میلی متر

از قابلیتهای آن:
NFC
5Ghz WiFi
USB OTGBluetooth 4.0
Cirrus Logic and Dirac HD stereo sound

WIFI Direct
enhanced GPS

باتری 3050mAh جدانشدنی !

با برنامه Antutu این گوشی با پردازنده snapdragon امتیاز 36,026 وبا پردازنده Tegra 4 امتیاز 36,582 کسب کرده است.:blink:

مدل 16 گیگابایتی آن 2000 یوان (حدود 320 دلار) و ورژن 64 گیگی 2500 یوان (408 دلار)قیمت خورده !

DSC_0518.jpg

Last edited:

hofhom

Registered User
لایک‌ها
12
من شنیدم بیشتر این گوشیا تقلبی هستند و زود خراب میشند با این قیمت می‌شه یک سامسونگ خرید

چند
چزا همین طوری نظر میدید از اونی که شنیدی از این گوشیا داشته؟ تبلت ainol خودم بار از دستم افتاده هیچیش نشده مثل اسب کار میکنه

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
من شنیدم بیشتر این گوشیا تقلبی هستند و زود خراب میشند با این قیمت می‌شه یک سامسونگ خرید

دوست عزیز کاش بجای شنیدن ، سعی می کردید ببینید ، بررسی کنید ، اطلاعاتتان را زیاد و آنوقت قضاوت کنید ! :cool:

Last edited:

winphone7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شنیدن کی بود مانند دیدن
همین امروز لنوو یه گوشی خوشگل معرفی کرد برو تو خبرا بخون

hofhom

Registered User
لایک‌ها
12
سلام اقا امیر این گوشی xiaomi mi3 کی قابل سفارش میشه؟

تو اخبار اومده بود که مدلای دیگه رو قیمتاشو کاهش داده شرک . اگه داده الان مدل قدیمیاش چقدر میشه؟

نامردا به هر کسی هم که رفته بوده مراسم معرفی یه دونه گوشی دادن!

حالا

پاسخ امیر : مثلا oppo find 5 هم توی همون اوایل سال میلادی قبل عرضه به بازارش، یک قرعه کشی گذاشت(منم شرکت کردم) که حدود چند ده هزار نفر شرکت کردند و به قید قرعه ، به صد نفر اینو هدیه(درحقیقت برای تست و ایرادگیری و....) دادند که منم جزئشون متاسفانه نبودم:jealous::grrr::thumbsdow

هروقت بیاد،حتما تو تاپیک میزارم..قیمتهاشون بالاست و سفارش اولیه هم در حداقل تعداد بالا میگیرن که فقط عمده فروشها بتونند بخرند و ببرند)

Last edited by a moderator:

Armin.T

Registered User
لایک‌ها
4
رو هوا تهمت میزنید فقط...ایشون انقدر قابل اعتماد هستن که نیاز به تایید دو سه نفر و نقدهای شما نداشته باشن!!
متاسفم...
( البته بیشتر از اینا هم ازتون انتظار نمیره!)
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk HD

Armin.T

Registered User
لایک‌ها
4
و جالبتر ، تاریخ عضویت هر دو اکانت هست!
فکنم برقشون رفت که دوتاشونم آف شدن...!
کلا موفق باشین!

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
الان ریختین تاپیک یکی رو به هم بزنید که چی بشه؟منم یکی از مشتریاشونم.بدون هیچ شناختی ۱ تومن ریختم به حسابش.نه ادرس گرفتم نه سندی.جای دیگه حالتون گرقتن اومدین اینجا روضه گرفتین.
خجالت داره !

Sent from my ZP980 using Tapatalk 2

Armin.T

Registered User
لایک‌ها
4
الان ریختین تاپیک یکی رو به هم بزنید که چی بشه؟منم یکی از مشتریاشونم.بدون هیچ شناختی ۱ تومن ریختم به حسابش.نه ادرس گرفتم نه سندی.جای دیگه حالتون گرقتن اومدین اینجا روضه گرفتین.
خجالت داره !

Sent from my ZP980 using Tapatalk 2

دقیقا من هم بهشون خیلی اعتماد دارم.
متاسفم واسه اونی که دو تا اکانت در تاریخ 2 آگوست ساخته و الان داره اینجوری میکنه!
پ.ن:مثل اینکه داشتن اکانتشون رو change میکردن، برقشون نرفته بود...

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
بله اتفاقا من خودم در چین هستم و دارم میبینم که نه تنها مارک‌های معروف مثل اپل بلکه
مارک‌های چینی‌ هم تقلبی زیاد دارند
به همین علّت من اصلا به این تاپیک برای خواید گوشی اعتماد ندارم
( البته حتما الان استارتر با چند تا‌ ای د که خودش ساخته سعی‌ میکنه بیاد و بگه که من زیاد از گوشی خریدم
و به راهتی به دستم رسید و خیلی‌ خوبه و این حرفا که یگه خیلی‌ قدیمی‌ شده هههه )

عزیز برادر ! شما چطور در چین هستید (!!!!!) و هنوز نمی دانید که در چین شرکتها و برندهای ممتازی وجود دارند که محصولاتشان از شرکتهای چند ملیتی هم برتر است . حتماً این برندها را با وسایل تقلبی (فیک) و مارکهای خروس نشان که مارکهای معتبر را تقلید می کنند اشتباه گرفته اید.

اما دوست گرامی ! شرکتهای بزرگی مثل سامسونگ و ال جی و ... اساسا نان تبلیغاتشان را می خورند . محصولاتشان خوب است ، کیفیت خوبی هم دارند اما دیگرانی هم هستند که از آنها سر هستند.

بسیاری از کمپانی های کوچک با وجود محصولات ممتاز ، بدلیل سرمایه محدود و بالتبع تیراژ کم محصولشان و تبلیغ جهانی نداشتن ، اغلب ناشناخته می مانند و مشتریانشان محدود به کسانی ست که آنها را میشناسند و قبلاً از آنها خرید کرده اند .
برایتان مثالی می آورم : کارخانه کفش فلان سالی 500 هزار جفت کفش تولید میکند ، تبلیغ تلویزیونی کسترده ای هم دارد . اما استاد اکبر کفاش در دروازه دولت تنها سالی 200 عدد کفش دست دوز تولید میکند . کیفیت کدامشان بهتر است ؟ امتحان کرده اید ؟
متاسفانه تعداد کم تولید این شرکتهای چینی باعث شده فقط به فروش اینترنتی بسنده کنند و در اغلب نقاط دنیا نمایندگی نداشته باشند .
اما یکی از علتهای ارزانی این گوشیها - علیرغم کیفیت خوبشان - اینست که از پردازنده های ارزانقیمت و درعین حال قدرتمند شرکت مدیاتک استفاده می کنند . ( اهل فن می دانند که رقابت شدیدی بین پردازنده های intel و AMD وجود دارد و بسیاری معتقدند که پردازنده های AMD برتر هستند در عین حالی که ارزانتر هستند !)

Last edited by a moderator:

Armin.T

Registered User
لایک‌ها
4
عزیز چیزی که حیلی تابلو هستش اینه که ایشون دوتا اکانت دارند و قصد تخریب دارن!
با خودشون توی تاپیک حرف میرنن!
چه دلیلی داره هر پنج دقیقه این اکانت آن بشه اون یکی آف؟
خب معلومه دیگه ایشون فقط قصد تخریب دارن...
جوابشونو ندیم بهتره...ایشون چین هم نیستن...

mortezasajjadi

Registered User
لایک‌ها
42
[h=1]سلام
این گوشی چن در میاد؟
تعداد چقدر در میاد؟
Faea F1 4.5-inch 720P Screen Quad-core Processor 3G Android Phone[/h]

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
باسلام

ممنون از همه......
حالا طرف حوصلش سر رفته بود خواسته تعداد پستش بره بالا یا هرچیزی(من همیشه گفتم دشمن ندارم پس دلیلی خاصی "انشالله" نداشته که ..........)
، بالاخره من ایمیلم و نام کاربریم و نام یکسان تاپیک و کارم تو چندین فروم دیگه و...... یکسانه و قابل سرچ تو گوگل ....زیادی وجه ووجه کردم اینور اونور....ببخشید اگه ناراحتی کسی رو ایجاد کرده باشم
:blush::happy:

برای تشکر از بچه ها، همه سفارشاتی که تا آخر جمعه 15 شهریور انجام بشه و درخواست بشه، 20 تومان تخفیف و قلم stylus هدیه میدم که چشم حسود.....:pکه آخر دعوا و جدل و اذیت کردن واعصاب خردی و غیره ، همیشه گفتند باید آخرش خوش باشه.........بقول قدیمیها، بشتابید..بشتابید......

سلام
این گوشی چن در میاد؟
تعداد چقدر در میاد؟
Faea F1 4.5-inch 720P Screen Quad-core Processor 3G Android Phone
فعلا محصولات این شرکت رو قیمت ازش ندارم....

پس از مدتها،قزیب یکی دو هفته، دوباره دلار برگشت به قیمت معمولش تا حدی خداروشکر...

Reza_994

Registered User
لایک‌ها
40
La Facultad de Lenguas Extranjeras de la Universid
همون 3300 که ؟:( گرون تر هم شده بوده ؟

داش امیر ببینم این گوشی های جدید با چیپ اسنپ دراگون 800 رو با چه قیمتی میاری ؟
کی میاد اینا ؟ oppo xiaomi ....

سیدامیر

Registered User
لایک‌ها
16
باسلام

ممنون از همه......
حالا طرف حوصلش سر رفته بود خواسته تعداد پستش بره بالا یا هرچیزی(من همیشه گفتم دشمن ندارم پس دلیلی خاصی "انشالله" نداشته که ..........)
، بالاخره من ایمیلم و نام کاربریم و نام یکسان تاپیک و کارم تو چندین فروم دیگه و...... یکسانه و قابل سرچ تو گوگل ....زیادی وجه ووجه کردم اینور اونور....ببخشید اگه ناراحتی کسی رو ایجاد کرده باشم
:blush::happy:

برای تشکر از بچه ها، همه سفارشاتی که تا آخر جمعه 15 شهریور انجام بشه و درخواست بشه، 20 تومان تخفیف و قلم stylus هدیه میدم که چشم حسود.....:pکه آخر دعوا و جدل و اذیت کردن واعصاب خردی و غیره ، همیشه گفتند باید آخرش خوش باشه.........بقول قدیمیها، بشتابید..بشتابید......

داداش این به ما هم تعلق میگیره؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا