• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام داش امیر
اقا من ی گوشی تا .1. یا 1.200 میخوام
ایناش برام خیلی مهمه!
کیفیت بالای صفحه. کیفیت دوربین. خوش دست بودن و خوشکل بودن. و صفحه بالای 5 اینچ. تو مایه های سامسونگ مگا!
و اینکه تمام گیم های فول hd مثل اسفالت اجرا کنه
و اینه اگه همین 1.2 روز سفارش بدم کی میرسه دستم؟
استان سیستان بلوچستان. زاهدان
باسلام

پیشنهاداتم، گوشیهای TCL Alcatel IDol X S950 16GB با هزینه سفارش 1,145,000 و32GB Zopo zp990 باهزینه سفارش رم یک گیگ برابر 1,035,000 و هزینه سفارش رم دو گیگ برابر 1,140,000 و ThL W8s باهزینه سفارش 950 تومان و (UMI X2 32GB و zopo zp980+ 32GB ) هم با هزینه سفارش 1,050,000 تومان هست.البته رنگهای مشکی فقط قیمت دادم

نحوه های سفارش هم پخ شد.
امیر جان نظرت راجب Zopo Zp990 Captain S چیه؟
خوبه؟
بد سفیدش میاری؟
گوشی خوبیه
Reviews:
Zopo ZP990 Review - Droidkik.Com | Android Phones, Reviews, News & Updates
یک ریویو کامل همراه با عکسهای گرفته شده از این اسمارتفون و ......
ZOPO ZP990 Mobile Phone Review | igadgetnews.com

فعلا فقط مشکی قابل سفارشه که قیمتشو به دوست بالاترتون گفتم

با سلام آقا امیر یه تلفنی یه وب سایتی بده ما بتونیم سفارش بدیم من به صورت عمده میخوام فقط نحوه ی سفارش رو لطف کن بذار ممنون میشم

بالا نحوه سفارش رو توی یک spoiler گذاشتم، براتون پخ کردم در هرصورت...

خیلی ممنون آقا امیر
از نظر کیفیت و ظاهر و کلا تمام جوانب، کدوم بهتر هست بنظر شما؟
بعد یه سوال کیفیت صفحه نمایش با توجه به 5 اینچ بودن و رزولوشن 720p خوب هست؟ البته خب نسبت به قیمت و رقیب های دیگش...
الان گوشی های شیائومی چه مدل هایی رو قیمت دارید؟ و همچنین UMI و Meizu
ممنونم
من برای خواهرم zte رو گرفتم چون باتریش بیشتره و درضمن ساپورت OTG رو داره که میشه فلش وصل کرد یا موس ....... تو کیفیت صفحه نمایش تقریبا یکی هستند یا بقیه مشخصات....

تو اون رنج قیمت چیزی نداریم از اون شرکتها....

باتشکر

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
من برای خواهرم zte رو گرفتم چون باتریش بیشتره و درضمن ساپورت OTG رو داره که میشه فلش وصل کرد یا موس ....... تو کیفیت صفحه نمایش تقریبا یکی هستند یا بقیه مشخصات....

تو اون رنج قیمت چیزی نداریم از اون شرکتها....

باتشکر

تشکر از شما، خب پس کاملا آشنایی دارید با این گوشی و در واقع باید مدل خیلی خوبی باشه
اون شرکت ها منظورم کل مدل هایی که در حال حاضر قیمت دارید بود...
این zte بازیهای اچ دی رو میتونه اجرا کنه؟ کیفیت صداش چطوره؟ هر دو سیم کارتش فعاله؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
تشکر از شما، خب پس کاملا آشنایی دارید با این گوشی و در واقع باید مدل خیلی خوبی باشه
اون شرکت ها منظورم کل مدل هایی که در حال حاضر قیمت دارید بود...
این zte بازیهای اچ دی رو میتونه اجرا کنه؟ کیفیت صداش چطوره؟ هر دو سیم کارتش فعاله؟
من تازه سفارش دادم و هنوز دستم نیست ولی تو اینترنت خیلی خیلی صدا کرده و میتونید با یک سرچ ببینید...درضمن از شرکت zte هست که بالاخره اگه بخوایم تو طبقه بندیها بزاریمش، مثل lenovo و huawei میمونه ازلحاظ شهرت جهانی....
بالا تو تاپیک،تو همون اولین گوشیهایی که معرفی کردم، هست....
کلا گرافیک CPU:MTK6589 برابر PowerVR SGX544 هست که از قویترین گرافیکهای دنیاست و در اجرای هیچ بازی حتی لگ هم نمیزنه،چه آسفالت و چه مدرنن کامبت و چه ...........
هردو سیمکارتش فعاله، کیفیت صداش هم مناسبه، حتما ریویو زیر رو مطالعه کنید :
ZTE V967S Quad-Core Smart Phone Review | igadgetnews.com

باتشکر

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
من تازه سفارش دادم و هنوز دستم نیست ولی تو اینترنت خیلی خیلی صدا کرده و میتونید با یک سرچ ببینید...درضمن از شرکت zte هست که بالاخره اگه بخوایم تو طبقه بندیها بزاریمش، مثل lenovo و huawei میمونه ازلحاظ شهرت جهانی....
بالا تو تاپیک،تو همون اولین گوشیهایی که معرفی کردم، هست....
کلا گرافیک CPU:MTK6589 برابر PowerVR SGX544 هست که از قویترین گرافیکهای دنیاست و در اجرای هیچ بازی حتی لگ هم نمیزنه،چه آسفالت و چه مدرنن کامبت و چه ...........
هردو سیمکارتش فعاله، کیفیت صداش هم مناسبه، حتما ریویو زیر رو مطالعه کنید :
ZTE V967S Quad-Core Smart Phone Review | igadgetnews.com

باتشکر

ممنونم
بله با این برند آشنا هستم
خب این خیلی خوبه...البته اهل بازی های خیلی گرافیکی نیستم اما خب برای اینکه به بعضی ها ثابت بشه گوشی های برند چینی نسبت به قیمتشون قدرت خیلی خوبی دارن لازمه چندتا بازی اچ دی اجرا بشه!!
فقط یه موردی، حقیقتش من گوشیم (1200) دیگه آخرای عمرش هست و خیلی نمی تونم صبر کنم برای رسیدن گوشی جدید، راهی هست که مثلا گوشی 1 هفته ای برسه یا نهایتا 10 روزه؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
ممنونم
بله با این برند آشنا هستم
خب این خیلی خوبه...البته اهل بازی های خیلی گرافیکی نیستم اما خب برای اینکه به بعضی ها ثابت بشه گوشی های برند چینی نسبت به قیمتشون قدرت خیلی خوبی دارن لازمه چندتا بازی اچ دی اجرا بشه!!
فقط یه موردی، حقیقتش من گوشیم (1200) دیگه آخرای عمرش هست و خیلی نمی تونم صبر کنم برای رسیدن گوشی جدید، راهی هست که مثلا گوشی 1 هفته ای برسه یا نهایتا 10 روزه؟
با TNT فرستادن....حدود 6 روزه دستتونه...ممکنه گمرک بخوره یانخوره(بخوره حدود 60-100 تومانه)...دم خونه تحویل میگیرید معمولا....هزینه ارسالش هم (گرونتره و)حدود 120 تومان اضافه کنید به قیمت گفته شده (هزینه سفارش)

هیچکدوم مشهور نیستند، حداکثر k-touch بدلیل مدلهاییش شهرت پیدا کرد لی در کل همونطر که در تاپیک هم تو نامش ذکر کردم، فقط چهار هسته ای و با کیفیت...
تو رنج قیمت صد دلار(بدون هزینه پست سنگاپورش) بجز گوشی که بهتون قبلا پخ شده بود، گوشی ضد آب زیر رو هم مدنظر بگیرید :
GSMArena.com - GSM phone reviews, news, opinions, votes, manuals and more...lenovo_a660-4985.php
Lenovo A660 Android Jelly Bean WCDMA Quad Core Dual Sim 4.0 Touch Screen [3244] - US$109.99 - Smartphone Professional - EtoTalk
اینهم حدود 460 درمیاد البته.......

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
با سلام امیر اقا من کمال تشکر از شما دارم بابت پاسخگویی به همه سوال های من در این مدت طولانی
من بالاخره فردا می خواهم گوشی خود را سفارش بدم
و نظر من همان گوشی star n9599 هستش
فقط راجبه این گوشی چند سوال دارم که اگر پاسخ دهید ممنون میشوم
1- ایا برند استار برند معتبری هست میشود به این شرکت اعتماد کرد؟
2- من رنگ سفید این گوشی را می خواستم موجودی هست؟
3- در کارتن این گوشی چه وسایل جانبی موجود هست تو کلیپ ها که دیدم هم دو عدد باتری بود هم یه فلیپ کاور؟
4- دوربین این گوشی گفته شده است 12.6 حتی تو بنچمارکی که گرفته شده است هم این را نشان می دهد و همچنین حافظه داخلی گوشی 16گیگ گفته شده است این مشخصات درست است؟
5- و در اخر قیمت این گوشی چقدر میشود که من فردا به حساب بریزم و در بدترین حالت چند روزه دستم میرسد؟
1-اگر پنج درجه بندی چینی قرار دهیم، گوشیهای بالای یکملیون و کوالکام دارشون(apq8064/snapdragon) میشن رده یک(بعلاوه هواوی و لنوو)، گوشیهای MTK6589 از شرکتهای زوپو و THLو zte و ...... میشن رده دوم و گوشیهای استار و هیرو و هایر و cubot و amoi و ..... میشن رده سوم.....کلا به این سه رده میگن گوشیهای خوب چینی،......البته گوشیهای خوب استار زیادند ولی شاخص هاش همیشه کم...مثلا تو چهار هسته ای ها N9599 و s5 butterfly شهرت خیلی پیدا کردند.

2- رنگ سفیدش قابل سفارشه فقط

3-همه چیزه، بله

4-یک ریویو خیلی خوب دوستم تو همین پی تی گذاشته، مربوط به ورژن قبلی این گوشی،یعنی N8599 ،حتما بخونیدش، عکس و هرانچه نیاز است بدانید، هم درش هست :

forum.persiantools.com/t388167.html

5-نحوه سفارش و روشهای ارسال پخ شد..هزینه سفارشش با پست سنگاپور برابر 710 تومانه.

----
سلام
داداش میتونید برای من از این TV 47 اینچی بیاری؟؟
حداقل 4 تا میخوام برای مصارف شخصی
تو فکرش هستم، بزارید بیاد اواخر اکتبر، وزنش و... مشخص بشه و بپرسم هزینه آوردنش چند میشه، منم دوست دارم تلویزیون 42 اینچ پاناسونیکمو با این تلویزیون خیلی خیلی هوشمند پرقدرت عوض کنم...اگه همه چی خوب بود، اعلام میکنم همینجا تو تاپیک....چون مسلما مشابه قیمتی نداریم)البته تا هزینه آوردنش مشخص نشه، نمیشه گفت)

باتشکر

mgs

Registered User
لایک‌ها
47
هیچکدوم مشهور نیستند، حداکثر k-touch بدلیل مدلهاییش شهرت پیدا کرد لی در کل همونطر که در تاپیک هم تو نامش ذکر کردم، فقط چهار هسته ای و با کیفیت...
تو رنج قیمت صد دلار(بدون هزینه پست سنگاپورش) بجز گوشی که بهتون قبلا پخ شده بود، گوشی ضد آب زیر رو هم مدنظر بگیرید :
GSMArena.com - GSM phone reviews, news, opinions, votes, manuals and more...lenovo_a660-4985.php
Lenovo A660 Android Jelly Bean WCDMA Quad Core Dual Sim 4.0 Touch Screen [3244] - US$109.99 - Smartphone Professional - EtoTalk
اینهم حدود 460 درمیاد البته.......

ممنون از جوابتون !
اونی که تو پخ بهم معرفی کردید وحدودی قیمتش و گفتید 450-500 ، دقیقا تا برسه دستم چند در میاد دوست عزیز ؟

puya2010

Registered User
لایک‌ها
42
با سلام به همه دوستان به ویژه استارتر تاپیک

استارتر عزیز از شما یه راهنمایی عالی میخواستم

بودجه بنده به 900 افزایش یافت

لطفا مدلی به من معرفی کنید که از همه نظر عالی باشه

از نظر صفحه نمایش ، باتری ، جنس بدنه ، cpu ، gpu ، آنتن دهی و الی آخر

اصن اگه خودت 900 داشتی کدوم یک از اینا رو میخریدی

در ضمن چون من کمی تا قسمتی گوشی بازم

یه مدل معرفی کن که بعد از شیش ماه یا یه سال استفاده ، بشه فروخت

hamed8020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام استارتر عزیز برای خرید zte v967s با یک قلم Stylus Pen و کابل otg و یک طلق محافظ صفحه چقدر باید به حسابتون واریز کنم
چند روزه به دستم میرسه
ممنون

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
به نظرتون با 600 تومن کدوم یکیش بهتره البته دوسیم بودن و صفحه بزرگ و پهن باشه به نظرتون کدوم یکی بهتره؟؟
من پیشنهادم گوشی زیر هست، باتری زیاد، ساپورت OTG و سایز 5 اینچ و شرکت معتبر....هزینه نهایی که میکنید میتونه ششصد بشه در آخر
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- ارزانترین اسمارتفون چهار هسته ای با قابلیت پشتیبانی از فلش و هارد دیسک و یا قابلیتهای OTG

5Inch IPS Capacitive Touch Screen;960*540

CPU:MTK6589 Quad Core 1.2GHz

Dual Camera : 0.3MP & 5.0MP with Auto Focus

OTG (According to trusted Source : EtoTalk.com) Support

2500mAh

ممنون از جوابتون !
اونی که تو پخ بهم معرفی کردید وحدودی قیمتش و گفتید 450-500 ، دقیقا تا برسه دستم چند در میاد دوست عزیز ؟
نحوه های سفارش کالا ارسال شد عزیز
سلام استارتر عزیز برای خرید zte v967s با یک قلم Stylus Pen و کابل otg و یک طلق محافظ صفحه چقدر باید به حسابتون واریز کنم
چند روزه به دستم میرسه
ممنون
پخ شد
-----------------------------------------------------------------------------------------

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
با سلام به همه دوستان به ویژه استارتر تاپیک

استارتر عزیز از شما یه راهنمایی عالی میخواستم

بودجه بنده به 900 افزایش یافت

لطفا مدلی به من معرفی کنید که از همه نظر عالی باشه

از نظر صفحه نمایش ، باتری ، جنس بدنه ، cpu ، gpu ، آنتن دهی و الی آخر

اصن اگه خودت 900 داشتی کدوم یک از اینا رو میخریدی

در ضمن چون من کمی تا قسمتی گوشی بازم

یه مدل معرفی کن که بعد از شیش ماه یا یه سال استفاده ، بشه فروخت
با این اوضاع چینیها..یکماه بگذره فقط..مدل جدیدتر داریم و قبلی رو میزاره کنار..
اما بهترین انتخاب تو رنج 900 تومان(با احتساب هزینه حدودی بعد از سفارش:گمرک یا...)
UMI x2 16GB و iocean x7 plus رو انتخاب میکردم.....

باتشکر
یک خبر هم برای تهرانی ها بدم....انشالله تو نمایشگاه، غرفه ای داریم که چندتا از این گوشیها رو به نمایش عموم میزاریم

وعده دیدار ما :
غرفه A90 در نمایشگاه
ITEXshopper مصلای بزرگ تهران - از 20 تا 25 شهریور از ساعت 9 صبح تا ده شب

Last edited:

msf66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
با این اوضاع چینیها..یکماه بگذره فقط..مدل جدیدتر داریم و قبلی رو میزاره کنار..
اما بهترین انتخاب تو رنج 900 تومان(با احتساب هزینه حدودی بعد از سفارش:گمرک یا...)
UMI x2 16GB و iocean x7 plus رو انتخاب میکردم.....

باتشکر
یک خبر هم برای تهرانی ها بدم....انشالله تو نمایشگاه، غرفه ای داریم که چندتا از این گوشیها رو به نمایش عموم میزاریم

وعده دیدار ما :
غرفه A90 در نمایشگاه
ITEXshopper مصلای بزرگ تهران - از 20 تا 25 شهریور از ساعت 9 صبح تا ده شب
چقدر عالی:thumbsup:
دو سوال خیلی مهم درابطه با نمایشگاه
ایا امکان خریدن گوشی هس مثال مدل Zp980 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه امکان خریدن نیس ولی این مدل میاری تا تست کنیم ببینیم که چجوریه و سفارش بدیم؟؟؟؟

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
چقدر عالی:thumbsup:
دو سوال خیلی مهم درابطه با نمایشگاه
ایا امکان خریدن گوشی هس مثال مدل Zp980 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه امکان خریدن نیس ولی این مدل میاری تا تست کنیم ببینیم که چجوریه و سفارش بدیم؟؟؟؟

سلام
دوست عزیز ، امیر آقا چندتا گوشی برای نمونه و اینکه شما از نزدیک کیفیت و زیبائی آنها را ببینید به نمایشگاه میارند.(نه برای فروش!)
احتمالاً شامل این گوشیها باشه :
Umi - X2
Thl - W100
iNew - 6000 (فبلت)
و Lenovo K900 مشهور
چندتا گوشی معروف و پرطرفدار هم به خرج خودشون سفارش دادن که با پست TNT سریع برسه تا شما بتونید ببینید. انشاءالله که به نمایشگاه برسند.
پس حتماً تشریف ببرید و از نزدیک ببینید . مطمئنم نظرتون تغییر میکنه و به گوشیهای برندهای درجه بالای چینی اعتقاد و اعتماد پیدا می کنید.

دست امیرخان درد نکنه

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام
دوست عزیز ، امیر آقا چندتا گوشی برای نمونه و اینکه شما از نزدیک کیفیت و زیبائی آنها را ببینید به نمایشگاه میارند.(نه برای فروش!)
احتمالاً شامل این گوشیها باشه :
Umi - X2
Thl - W100
iNew - 6000 (فبلت)
و Lenovo K900 مشهور
چندتا گوشی معروف و پرطرفدار هم به خرج خودشون سفارش دادن که با پست TNT سریع برسه تا شما بتونید ببینید. انشاءالله که به نمایشگاه برسند.
پس حتماً تشریف ببرید و از نزدیک ببینید . مطمئنم نظرتون تغییر میکنه و به گوشیهای برندهای درجه بالای چینی اعتقاد و اعتماد پیدا می کنید.

دست امیرخان درد نکنه
ممنون ازتون
گوشیهای zte v967s و zopo zp990 و Lenovo a760 هم با TNT سفارش داده شدند تا در همه رنج قیمتی و نیز سایزی، باشه ، البته احتمالا اواسط نمایشگاه میرسند ولی خب....

باتشکر

winphone7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون ازتون
گوشیهای zte v967s و zopo zp990 و Lenovo a760 هم با TNT سفارش داده شدند تا در همه رنج قیمتی و نیز سایزی، باشه ، البته احتمالا اواسط نمایشگاه میرسند ولی خب....

باتشکر
آقا خواهشا lenovo a830 رو هم بیارید خیلی دربارش تحقیق کردم میخوام از نزدیک ببینمش --- این a760 هم گوشی خوبیه ولی حاشیه دورش خیلی زیادهو اینکه فلاش نداره

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
آقا خواهشا lenovo a830 رو هم بیارید خیلی دربارش تحقیق کردم میخوام از نزدیک ببینمش --- این a760 هم گوشی خوبیه ولی حاشیه دورش خیلی زیادهو اینکه فلاش نداره

بچه های زیادی a830 سفارش دادند...اگه کسی خریده و این پبام رو میخونه، به دوستمون توضیحاتشو بده......الان قیمت Lenovo a830 از طرف خود شرکت لنوو هم امروز برای سفارش عمده قیمت گرفتم،8 دلار گرونتر شده....
خب عزیز با این قیمت و چهار هسته ای باید یکسری ویژگیها رو حذف کرده باشه یا نه!!!؟؟

اگه کسی خواست به بچه ها کمک کنه در خرید گوشی و میتونه گوشیش رو وقف اونجا(نمایشگاه) کنه هم..خیلی هممونو خوشحالمون میکنه درضمن و خدا در این دنیا و اون دنیا از داشتن موبایل سرشارش بکنه انشالله........الهی آمین

h4mid

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون ازتون

باتشکر

داش امیر اون گوشی ما رو هم میزدی تنگ همینا میاوردی دیگه!!! حیف تهران نیستم .راستی چه خبر از جنس ما!

MS computer

Registered User
لایک‌ها
12
سلام باحال قرن!

تعویض ندارید نه؟

امضام(پلمبه) با حالا هر چی از گوشی ها؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا