توفروش، برند بهتره...سلام
امیر اقا گوشی های سری Lenovo از لحاظ کیفیت چطوریه ؟
مثلا Lenovo S920 در مقایسه با سری زوپو مثل zopo z990 ، از لحاظ مشخصات رو کاغذ که ضعیفتره ولی از لحاظ کیفیت قطعات و برند!؟
طرفمون نداره و تو بازار هم نیست، تعداد کم داد بیرونعزیز لنوو داره مدل k900 رو با حافظه 32 گیگ هم میفروشه میشه قیمت اون رو بپرسی بگذاری اینجا؟
طبق گفته ی استارتر امروز پنجشنبه باید میومد گوشی که بازم نیومد!
ولی ما باز صبرمیکنیم
سگ خورد!!
من کد رو میزنم مینویسه از سیاره پلوتون خارج شده تو کهکشان راه شیری گم شده زنگ بزنم بروبچ اودیسه ۲۰۰۱ شاید اونجا باشه.فقط دست ای تی نیوفته !
کلا همین یه زره هم بود پوکید
دوستانی که گوشیشون رسیده به دستشون غیرت کنن یه عکسی فیلمی از کار با گوشی بزارن یکم سرمون گرم شه!
من کد رو میزنم مینویسه از سیاره پلوتون خارج شده تو کهکشان راه شیری گم شده زنگ بزنم بروبچ اودیسه ۲۰۰۱ شاید اونجا باشه.فقط دست ای تی نیوفته !
کلا همین یه زره هم بود پوکید
دوستانی که گوشیشون رسیده به دستشون غیرت کنن یه عکسی فیلمی از کار با گوشی بزارن یکم سرمون گرم شه!
اگه برای شما مثل من باشه دیگه چیزی اضافه نشه فکر کنم به این عکسایی که گذاشتید.یه دفعه زنگ میزنن یا نامشو میارن دم خونه که از گمرک بگیرید....
نمیدونم چرا هرچی new usere میاد طرف استارتر میگیرهعزیزان من گوشیم حدود 4 هفته بعد واریز رسید دستم.کلا توی سایت های ترکینگ چیز خاصی نمیزد فقط تایید فرستنده و این که فرستاده شده (تا جایی ک یادمه.)
نگران نباشید یکم اگه طول کشید.
اگه برای شما مثل من باشه دیگه چیزی اضافه نشه فکر کنم به این عکسایی که گذاشتید.یه دفعه زنگ میزنن یا نامشو میارن دم خونه که از گمرک بگیرید....
.
.
+ این که منم برنامه ریزی کرده بودم و میخواستم برم مسافرت.حرصشو نخوردم و بدون گوشیم رفتم!توی مسافرت زنگ زدن زود بیا بگیر از گمرک و... که گفتم تا یک هفته نمیتونم.
ولی گوشی که دستم رسید واقعا راضی بودم.تازگی ها رم 32 کلاس 10 خفن گرفتم جی تی ای وایس سیتی رو بدون کوچکترین افت فریمی اجرا میکنه....
گوشی اینقدر نرم افزار خوبی داره که حتی هنوز روتش نکردم...
نمیدونم چرا هرچی new usere میاد طرف استارتر میگیره1بارم طرف مارو بگیرید ثواب داره:wacko:
ببینیم تا خدا چی میخواد ولی فکر کنم تا زمستان خدا بخواد میاد
نگران نباش ايشالا تا عيد ٩٣ مياد !
شوخي كردم جو عوض بشه ايشالا بستتون زود بيا من زياد از علي اكسپرس زياد خريد داشتم با چاينا پست و هنگ كنگ پست بين ٣٣ تا ٤٨ روزه رسيدن
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
احتمالا 2شنبه 3شنبه برسهنمیدونم چرا هرچی new usere میاد طرف استارتر میگیره
1بارم طرف مارو بگیرید ثواب داره![]()
![]()
نمیدونم چرا هرچی new usere میاد طرف استارتر میگیره1بارم طرف مارو بگیرید ثواب داره:wacko:
بسته ما هم رسيده گويا ايرانو فرستاده شده گمرك..
چقد طول ميكشه برسه دستم؟
برم مسافرت يا وايستم بگيرم؟! فردا ميخواستم برم مسافرت!:banghead:
برادران گمرك بالاكش نكنن ببرن خونه؟!
Sent from my NOKIA1100 using Tapatalk 2