• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

javat1

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
امیر اقا گوشی های سری Lenovo از لحاظ کیفیت چطوریه ؟
مثلا Lenovo S920 در مقایسه با سری زوپو مثل zopo z990 ، از لحاظ مشخصات رو کاغذ که ضعیفتره ولی از لحاظ کیفیت قطعات و برند!؟

doflamingo

Registered User
لایک‌ها
25
عزیز لنوو داره مدل k900 رو با حافظه 32 گیگ هم میفروشه میشه قیمت اون رو بپرسی بگذاری اینجا؟

vahid_mc

Registered User
لایک‌ها
277
طبق گفته ی استارتر امروز پنجشنبه باید میومد گوشی که بازم نیومد!
ولی ما باز صبرمیکنیم
سگ خورد!!

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
ThL W11 Monkey King 2/32GB

MTK6589T,Cortex A7quad core,1.5GHz

5.0IPS Capacitive Touch Screen, FHD 1920x1080px 441PPi

Dual Camera: 13.0MP front+13.0MP back

RAM 2GB/ROM 32GB
Android 4.2.1
2000mAh

سلام
امیر اقا گوشی های سری Lenovo از لحاظ کیفیت چطوریه ؟
مثلا Lenovo S920 در مقایسه با سری زوپو مثل zopo z990 ، از لحاظ مشخصات رو کاغذ که ضعیفتره ولی از لحاظ کیفیت قطعات و برند!؟

تو قطعات و .... عین همندتقریبا.....
کیفیت صفحه نمایش و گوریلاگلس بودن و حافظه چیزی نیست که به کیفیت برگرده و درحقیقت یک امتیاز و ویژگی هست که زوپوداره ولی لنوو اون مدلش نداره.....مساله اینه

عزیز لنوو داره مدل k900 رو با حافظه 32 گیگ هم میفروشه میشه قیمت اون رو بپرسی بگذاری اینجا؟
طرفمون نداره و تو بازار هم نیست، تعداد کم داد بیرون

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
طبق گفته ی استارتر امروز پنجشنبه باید میومد گوشی که بازم نیومد!
ولی ما باز صبرمیکنیم
سگ خورد!!

من کد رو میزنم مینویسه از سیاره پلوتون خارج شده تو کهکشان راه شیری گم شده زنگ بزنم بروبچ اودیسه ۲۰۰۱ شاید اونجا باشه.فقط دست ای تی نیوفته !
کلا همین یه زره هم بود پوکید
دوستانی که گوشیشون رسیده به دستشون غیرت کنن یه عکسی فیلمی از کار با گوشی بزارن یکم سرمون گرم شه!

Last edited by a moderator:

شیرازمارکت

Registered User
لایک‌ها
14
من کد رو میزنم مینویسه از سیاره پلوتون خارج شده تو کهکشان راه شیری گم شده زنگ بزنم بروبچ اودیسه ۲۰۰۱ شاید اونجا باشه.فقط دست ای تی نیوفته !
دوستانی که گوشیشون رسیده به دستشون غیرت کنن یه عکسی فیلمی از کار با گوشی بزارن یکم سرمون گرم شه!

دوست عزیز. نگران هیچی نباشین. به زودی گوشی تون میاد. روندش همینه و کاریش نمیشه کرد. استارتر روند ارسال توسط پست رو نمیتونه تضمین کنه. چون به عوامل ناشناخته ای بستگی داره به خصوص در ایران. تا اون زمان که گوشی بیاد بردبار باشید. استارتر هم که مورد تایید هست. پس نگران هیچی هیچی نباشین.

vahid_mc

Registered User
لایک‌ها
277
ا28 روز از تاریخ واریز گذشت هنوز تو سایت پست ایرانم نخورده بسته ما آخه اینم شد پیگیری!

هرچند که طبق گفته استارتر ، استفاده از سایت 17track.net کافیه، چون این سایت از هردو لینک پست مبدا و مقصد برای نمایش وضعیت استفاده میکنه، که در اون سایت ما این نتیجه رو مشاهده میکنیم:

14515406374347609858.png

Last edited by a moderator:

mj77

Registered User
لایک‌ها
6
عزیزان من گوشیم حدود 4 هفته بعد واریز رسید دستم.کلا توی سایت های ترکینگ چیز خاصی نمیزد فقط تایید فرستنده و این که فرستاده شده (تا جایی ک یادمه.)
نگران نباشید یکم اگه طول کشید.
ا28 روز از تاریخ واریز گذشت هنوز تو سایت پست ایرانم نخورده بسته ما آخه اینم شد پیگیری!

هرچند که طبق گفته استارتر ، استفاده از سایت 17track.net کافیه، چون این سایت از هردو لینک پست مبدا و مقصد برای نمایش وضعیت استفاده میکنه، که در اون سایت ما این نتیجه رو مشاهده میکنیم:

14515406374347609858.png
اگه برای شما مثل من باشه دیگه چیزی اضافه نشه فکر کنم به این عکسایی که گذاشتید.یه دفعه زنگ میزنن یا نامشو میارن دم خونه که از گمرک بگیرید....
.
.
+ این که منم برنامه ریزی کرده بودم و میخواستم برم مسافرت.حرصشو نخوردم و بدون گوشیم رفتم!توی مسافرت زنگ زدن زود بیا بگیر از گمرک و... که گفتم تا یک هفته نمیتونم.
ولی گوشی که دستم رسید واقعا راضی بودم.تازگی ها رم 32 کلاس 10 خفن گرفتم جی تی ای وایس سیتی رو بدون کوچکترین افت فریمی اجرا میکنه....
گوشی اینقدر نرم افزار خوبی داره که حتی هنوز روتش نکردم...

vahid_mc

Registered User
لایک‌ها
277
عزیزان من گوشیم حدود 4 هفته بعد واریز رسید دستم.کلا توی سایت های ترکینگ چیز خاصی نمیزد فقط تایید فرستنده و این که فرستاده شده (تا جایی ک یادمه.)
نگران نباشید یکم اگه طول کشید.

اگه برای شما مثل من باشه دیگه چیزی اضافه نشه فکر کنم به این عکسایی که گذاشتید.یه دفعه زنگ میزنن یا نامشو میارن دم خونه که از گمرک بگیرید....
.
.
+ این که منم برنامه ریزی کرده بودم و میخواستم برم مسافرت.حرصشو نخوردم و بدون گوشیم رفتم!توی مسافرت زنگ زدن زود بیا بگیر از گمرک و... که گفتم تا یک هفته نمیتونم.
ولی گوشی که دستم رسید واقعا راضی بودم.تازگی ها رم 32 کلاس 10 خفن گرفتم جی تی ای وایس سیتی رو بدون کوچکترین افت فریمی اجرا میکنه....
گوشی اینقدر نرم افزار خوبی داره که حتی هنوز روتش نکردم...
نمیدونم چرا هرچی new usere میاد طرف استارتر میگیره:D:p1بارم طرف مارو بگیرید ثواب داره:wacko:
ببینیم تا خدا چی میخواد ولی فکر کنم تا زمستان خدا بخواد میاد

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
نمیدونم چرا هرچی new usere میاد طرف استارتر میگیره:D:p1بارم طرف مارو بگیرید ثواب داره:wacko:

نگران نباش ايشالا تا عيد ٩٣ مياد ! :D

شوخي كردم جو عوض بشه ايشالا بستتون زود بيا من زياد از علي اكسپرس زياد خريد داشتم با چاينا پست و هنگ كنگ پست بين ٣٣ تا ٤٨ روزه رسيدن

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

Last edited:

regedit021

Registered User
لایک‌ها
141
نگران نباش ايشالا تا عيد ٩٣ مياد ! :D

شوخي كردم جو عوض بشه ايشالا بستتون زود بيا من زياد از علي اكسپرس زياد خريد داشتم با چاينا پست و هنگ كنگ پست بين ٣٣ تا ٤٨ روزه رسيدن

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

اخه اين دوستمون چينا پست نبوده كه
سنگاپور پست بين 15تا25روزه بايد برسه دمه خونه
نمیدونم چرا هرچی new usere میاد طرف استارتر میگیره
biggrinsmiley.gif
tonguesmiley.gif
1بارم طرف مارو بگیرید ثواب داره
wacsmiley.gif

احتمالا 2شنبه 3شنبه برسه

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485

نگاه کنید، سفارش اون هفته ای که شما هم جزئش بودید، حدود 12 نفر بودند، کلا تعداد سفارشات یا افراد هر هفته یا دو هفته یکبار، تقریبا رو عدد 5-15 میگرده، یعنی تراکنش و سفارشات زیاد دارم،نیو یوزرها هم بنظر خودم بیشتر از اتفاقا قدیمی ترها هستند(چون امتیاز بازارچه مثل اینکه براشون نامهمه) برای همینم من دیر دیر امتیاز بازارچم میره بالا و گرنه از اولی که تو پیتی تو قسمت گوشی و تبلت بودم تا حالا بیش از سیصد تا چهارصدتا سفارشو حداقل انجام دادم.....
همین هفته پیش من حدود 15 گوشی، بجز یک بچ اوردر W910 درتعداد خیلی بالا، سفارش داشتم....طرفدار زیاد هست مسلما ولی خب، متاسفانه مسایلی هم بدلیل واسطه های متعدد که تو این کارهست، پیش میاد که هم شما رو اذیت مکینه و هم منو معذب و شرمنده.......

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
من عجله کردم کیف و باطری اضافه نگرفتم احتمال داره تو بازار داخلی حداقل کاور یا کیفشو داشته باشن؟

hoseinjj

Registered User
لایک‌ها
27
با سلام دوست عزیز گوشیهامون هنوز نرسید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Javad_Rapid

Registered User
لایک‌ها
55
رفقا انگار خبرهایی شده
واسه بنده تغییر کرده
Untitled-1.jpg

vahid_mc

Registered User
لایک‌ها
277
خوشبختانه برای منم کد تو پست ایران زده تهران!حالا نمیدونم باید برم بگیرم؟
Snapshot_2007-02-12_181324.jpg

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
بسته ما هم رسيده گويا ايرانو فرستاده شده گمرك..
چقد طول ميكشه برسه دستم؟
برم مسافرت يا وايستم بگيرم؟! فردا ميخواستم برم مسافرت!:banghead:
برادران گمرك بالاكش نكنن ببرن خونه؟!:D

Sent from my NOKIA1100 using Tapatalk 2

vahid_mc

Registered User
لایک‌ها
277
بسته ما هم رسيده گويا ايرانو فرستاده شده گمرك..
چقد طول ميكشه برسه دستم؟
برم مسافرت يا وايستم بگيرم؟! فردا ميخواستم برم مسافرت!:banghead:
برادران گمرك بالاكش نكنن ببرن خونه؟!:D

Sent from my NOKIA1100 using Tapatalk 2

شما که وایسادی یه 2روزم وایسی حله !
بعد باهم میریم مسافرت:D

mj77

Registered User
لایک‌ها
6

عزیز من.
1-حرف هر کس رو با تاریخ عضویتش نسنجید.
2-تاریخ عضویت خودتون رو ببینید
3-تاریخ عضویت استارتر
4-حالا تاریخ عضویت منو ببین.حالا کی نیو یوزر هست عزیز من؟
عزیز من اگه چیز غیر منطقی بود تو پستم بود بگو.نه این که...

در ضمن لحنتون هم...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا