دیگه دیگهداداش چه کلیدی کردی به ایسوس!
نه اینقدرا نمیشه،ولی چون شما اینجا ازتون 20 تومان هزینه ترخیص(پست خارجی) میگیرن،نمیارزه جداباشه...رو خود گوشی یعنی چی؟
من گوشی رو دارم فقط case رو میخوام؟
منتظریم ماهم...جاش تبلت دیگه ای هم به سایت اضافه شد از teclastسلام این تبلت کی عرضه میشه
Cube Talk 9X
هزینه سفارش inew v3 برابر 630 تومان برای سفید و مشکی هست و رنگ طلایی 650 تومانسلام...خب توی چین هستت توی بازار تهران واسه فروش این گوشی هستت؟
من می خوام گوشی iNow v3 بخرم قیمت نهایی آن چقدر است؟:android01:
در ضمن توی سایت ای نیو موبایل تولید کننده گوشی نوشته اگه تکی بخرید قیمت میشه 259 دلار هستت و اگه دو تا بخریم قیمت 179 دلار هستت این درسته؟
x50 نیومده و dg550 فردا دوباره میپرسم...mlais هم کارنمیکنم فعلاسلام آقا امیر
قیمت این چند تا گوشی رو برای ما بگی ممنون میشم
1-Coolpad F1
mlais note pro-2
3-asus zenfonee
4-doogee dagger dg550
5-enovo legend gold fighter s8
6-hasee x50
http://connect.dpreview.com/post/1916293861/we-put-the-htc-ones-ultrapixels-to-the-testدیگه دیگه
ایسوس خیلی بهتر از برندهای دیگه است
مخصوصا در کیفیت دوربین کاملا متمایز هست با دیگر گوشیهای چینی
کیفیت دوربین ۸ مگاپیکسلی ایسوس زن فون ۵ از سیزده مگاپیکسلی های بقیه برند ها خیلی بهتره
با فناوری پیکسل مستر
سلام....من inew v3 پیشنهاد می کنم....سلام
از بین گوشی های زیر به ترتیب کدوم ها رو پیشنهاد می کنید؟ (کیفیت صفحه و دوربین)
inew v3
hongmi 1s
zte v5
ممنون
Inew 3 رو کلا بزار بالا..چهارپنج مدل از کل برندهای دنیا روشنی و کیفیت صفحه نمایش و دوربین بهتر از inew v3 دارند باوجودیکه HD هست صفحش...البته کیفیت دوربین ورژن اولیه که بدون NFC بود،کمی بیشتربوداز ورژن قعلی ولی هنوز هم ازبهترینهاست...مشکلش چهاهسته ای بودن وباتری تقریبا بشدت ضعیف اون.سلام
از بین گوشی های زیر به ترتیب کدوم ها رو پیشنهاد می کنید؟ (کیفیت صفحه و دوربین)
inew v3
hongmi 1s
zte v5
ممنون
دادش اگر DOOGEE می خوای بگیری این مدل doogee dagger dg550 از همه سر تره قیمتش هم در سایت خودش زده 170$سلام نظرت در مورد DOOGEE DG2014 چیه ؟ قیمتش ؟ این یا inew v3 ؟
من گوشی ای نیو وی 3 دوست داشتم ولی نمی دونم چرا اونا می گن گوشی ای نیو وی 3 خوب نیست؟سلام نظرت در مورد DOOGEE DG2014 چیه ؟ قیمتش ؟ این یا inew v3 ؟
سلام...طراحی این گوشی شیبه ای نیو وی 3 می مونه....به دوستت بگو کیفیت این گوشی که گفتی چطوره؟دادش اگر DOOGEE می خوای بگیری این مدل doogee dagger dg550 از همه سر تره قیمتش هم در سایت خودش زده 170$
با اینکه 5.5 اینچه ولی اندازش دقیقن اندازه گوشی های 5 اینچه چون دور نداره یعنی طراحیش حرفه ای هست 8 هسته ای هست
http://www.doogeemobile.com/doogee-...core-5-5-inch-1gb-16gb-13mp-camera-white.html
فعلا این تو این قیمت از همه سر تره البته باید از امیر کیفیت دوربین و ساخت رو بپرسیم
دوربینش و کیفیت صفحه نمایش inew رونداره و باتری کمتری هم داره..درکل پیشنهاد نمیدم نسبت به inew بگیرید...گوشیهای جدید در بغل سایت اضافه شدند همگیسلام نظرت در مورد DOOGEE DG2014 چیه ؟ قیمتش ؟ این یا inew v3 ؟
خب داداش...کدوم گوشی را پیشنهاد می کنید از نظر سخت افزاری و غیره؟دوربینش و کیفیت صفحه نمایش inew رونداره و باتری کمتری هم داره..درکل پیشنهاد نمیدم نسبت به inew بگیرید...گوشیهای جدید در بغل سایت اضافه شدند همگی
استار سه شرکت داره که یکیش اصلیه..دوتای دیگش زیاد کاراشون جالب نیست...خودچینیها میدونن کدوم مال استار هست..مثلا star a2800 گوشی خود استار هست ولی star z2 مال شرکت tengda هست..البته عرف شده خیلی شرکتها که ناشناسن، گوشیشونو بانام star یا hdc یا......بزنن بیرون
--------------------------------------------------------------
دوربین dg550 هم همونطور که نوشتم هشت هست که بصورت نرم افزاری 13 نوشته شده...
----------------------------------------------------------
گوشی خوش قیمت snap801 از شرکت بزرگ zte هم بنام zte grand s II هم قابل سفارش شد
-------------------------------------------------------
یکی از بچه ها که viivo 3s خریده بود، بدلیل نیاز مالی، قصد فروش به بالاترین قیمت رو داره..گوشی تمیزه تمیزه....قیمتهای پیشنهادیتون(زیر 1.800 نمیده) رو اس کنید برام:
09178947742
باتشکر