s860 خیلی گرونه ولی چشم..چندروز دیگه...s660 هم 595 تومان هزینه سفارشه.داش امیر چرا lenovo s660 و s860 رو به سایت اضافه نمیکنی؟ به نظر خیلی خوبن
میزان هزینه درنظرگرفته شده چنده؟؟خب داداش...کدوم گوشی را پیشنهاد می کنید از نظر سخت افزاری و غیره؟
دوربین m320 (که لنز سونی هست)خیلی بهتراز dg550 هست(که 8 غیر سونی هست درواقع و نرم افزاری تا 13 نشون میده)....سلام درمقایسه dooge 550 - m320 کدام امتیاز بیشتری داره دوربین ها در چه وضعی است میشه یه مقایسه ای بکنید
یعنی به عمده فروشها داده میشه و با واسطه خریداری میشه....طبق تخمین حدودی، قیمت 250 دلاری به حدود 400 و 300 دلاری، به 450 دلاری تبدیل خواهد شد....ماه های بعدی فروش کمتر و کمتر میشن و به قیمت اولیه نزدیک میشن.ببخشید تو سایتتون نوشتید نحوه فروش oneplusone مثل شیائومیه یعنی چجوری من خبر ندارم ؟
دوست عزیز منو ببخشید نمیخوام ناامیدتون کنم ولی چون این داستان برام اتفاق افتاده میگممتاسفانه دوست و آشنایی دور و اطرافم ندارم.. عجیبه ولی خب ندارم
مثل این که باید منتظر بشم این گوشی زن فون خودش وارد بازار ایران بشه که اونم دو ماهی طول می کشه
زندگی کردن تو یه شهر کوچک همچین مشکلاتی رو هم داره
والا من می خوام دوتا بخرم و حدود 1.5 میلیون تومان دارم....میزان هزینه درنظرگرفته شده چنده؟؟
بعید میدونم این گوشی وارد بشه ، چون هدف اصلیشون بازار چین بودهمتاسفانه دوست و آشنایی دور و اطرافم ندارم.. عجیبه ولی خب ندارم
مثل این که باید منتظر بشم این گوشی زن فون خودش وارد بازار ایران بشه که اونم دو ماهی طول می کشه
سلام امیر جان خوبی ؟ آقا دوتا گوشی قوی و با کیفیت ساخت خیلی بالا زیر ۱ تومن که پیشنهاد نهایی باشه و تا آخر این هفته قابل سفارش باشه بهم پیشنهاد بده
اگه گوشی عالی باشه 2 تا میخوام سفارش بدم
coolpad f1 و ZTE Q705U و Hasee e50 و DOOGEE DAGGER DG550.........آقا امیر دنبال یه گوشی با کیفیت بالا (چون حداقل 2 سال نگه میدارم) و خوشگل
دوربینش حداقل 8 باشه.صفحه دور و بر 5 اینچ
کیفیت صفحه نمایش خوب باشه بقیه چیزا مهم نیست.
هزینه سفارشش هم زیر 700 باشه
بگو با مال یکی از بچه ها بیاد و اون برات بفرسته...متاسفانه دوست و آشنایی دور و اطرافم ندارم.. عجیبه ولی خب ندارم
(گمرک 60 تومانی)والا من می خوام دوتا بخرم و حدود 1.5 میلیون تومان دارم....
هزینه سفارش : 732 تومانlenovo gold warior s8 قیمت این رو هم بگو امیر
رو هم اگه میخوای بدون گمرک و اینا، یک بشه که :امیرجان منو فراموش نکنی
سلام امیر جان خوبی ؟ آقا دوتا گوشی قوی و با کیفیت ساخت خیلی بالا زیر ۱ تومن که پیشنهاد نهایی باشه و تا آخر این هفته قابل سفارش باشه بهم پیشنهاد بده
اگه گوشی عالی باشه 2 تا میخوام سفارش بدم