• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Raymvnd

Registered User
لایک‌ها
28

big_noob

Registered User
لایک‌ها
16
اقا امیر امکان اوردن اینCherry Mobile Cosmos Z2هست یا یکی از اون مدل های که در بالا گفتم بعد من یک کفش دومیدانی بخوام میخی می تونید سفارش بدین اخه تو ایران کلا کفش دومیدانی وجود نداره اونای هم که هست برای اماتورا خوبه
http://www.unbox.ph/gadget/cherry-m...blazingly-fast-amazingly-designed-smartphone/
این برندا خیلی کیفیت داره من تحقیق کردم قیمت هاش هم بنظر مناسبه لطفا از این برندا برای فروش بزارید
قیمت این مدل ها رو هم بیگن ممنون میشم

Cherry Mobile Cosmos Z
Cherry Mobile Cosmos Z2
Cherry Mobile Cosmos X2
Starmobile Diamond S1
Starmobile Muse
Starmobile OCTA
Starmobile Knight

MyPhone Agua Iceberg Mini

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
داداش اینا گوشی خوب هستند و خراب نمیشه؟
با محصولات سامسونگ و اچ تی سی قابل رقابت هستت؟
گارانتی داره؟
باسلام
کاملا...شما میتونید ازگوشیهاییکه بچه ها خریدن و یا ویدوهاشون در یوتیوب و غیره کمک بگیرید....
24 ساعت مهلت تست داده میشه که کفایت میکنه و اگه خرابی باشه، در همون 24 ساعت هست که با بنده سفارش گیر هست....
سلام آقا امیر قیمت این تبلت رو هم بگو Pipo T9 و چند تا تبلت 8 هسته ای 10 اینچی که قیمتش زیر 1 ملیون تمو میشه رو معرفی کن ممنون
هنوز نیومدن...
این تبلت از هشت هسته ایها قویتره تو آنتوتو نسبت به هشت هسته ای و طبق گفته تو ریویو، از عهده 4K و صفحه رتینا براحتی براومده پردازشگراینتلش:
http://amirexpress.ir/index.php?route=product/product&product_id=301
THL T100s قیمت این گوشی رو هم بگو امیر جان
1.046.000 تومان هزینه سفارششه
این گوشی هم مدنظرت بگیر که قیمتا بسیار مناسبه:
http://amirexpress.ir/index.php?route=product/product&product_id=310
اقا امیر از گوشی های هشت هسته استار هم چندتایی بزار مشخصات وقیمت عالی دارند
فقط a2800 رو قیمت دارم و پرسیدم..بقیه استارها زحمته تفکیکشون از غیر استارها و درضمن ارزیدنشون...خرابی هم ممکنه داشته باشن(کنترل کیفیشون زیاد خوب نیست):
585 تومان هزینه سفارش گوشی star a2800 هست.
آقا امیر
قیمت های این
Starmobile KNIGHT
http://www.starmobile.com.ph/products/smartphones/knight.html
Starmobile OCTA

http://www.starmobile.com.ph/products/smartphones/octa.html
چقدر هست خیلی گوشی خوبی به نظر می رسه مخصوصا دوربینش واقعا عالی هست
گوشیهای خوبین ولی مال هند هستند یا فیلیپین(یا اندونزی) و نه چین.....
درضمن تو مقایسه و قیمت و....هنوزچینیها بهتر میشن...اونها برای کشورخودشون خوبن..واگه از چین بخوای بخریشون،باقیمت خیلی بالاتر(هزینه پست به چی و گمرک چین)میشن که اصلا نمیصرفن درمقایسه باخود چینیها
اقا امیر امکان اوردن اینCherry Mobile Cosmos Z2هست یا یکی از اون مدل های که در بالا گفتم بعد من یک کفش دومیدانی بخوام میخی می تونید سفارش بدین اخه تو ایران کلا کفش دومیدانی وجود نداره اونای هم که هست برای اماتورا خوبه
http://www.unbox.ph/gadget/cherry-m...blazingly-fast-amazingly-designed-smartphone/
این برندا خیلی کیفیت داره من تحقیق کردم قیمت هاش هم بنظر مناسبه لطفا از این برندا برای فروش بزارید
قیمت این مدل ها رو هم بیگن ممنون میشم

Cherry Mobile Cosmos Z
Cherry Mobile Cosmos Z2
Cherry Mobile Cosmos X2
Starmobile Diamond S1
Starmobile Muse
Starmobile OCTA
Starmobile Knight

MyPhone Agua Iceberg Mini
کفش هم همراه با گوشیت اگه طرفم گیرآورد، میشه فرستاد..

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
امیرجان اونایی که معرفی کردی خیلی ضعیفن
اگه ۱۰۰+ امتیازش بالای ۳۰۰۰۰ بشه یا one plus one منتظر میشم تا اونا بیان و دوتا از یکی از اون مدلا بگیرم

تو چی پیشنهاد میدی؟

hesamkaveh

Registered User
لایک‌ها
92
سلام
بین vibe z و ZTE Grand s II کدومو انتخاب می کنید؟ چرا؟

big_noob

Registered User
لایک‌ها
16
سلام امیر جان
این که مال چین هستNibiru Mars One H1 و Inew I4000S

واقعا خوبه کیفیت مانیتورش حرف نداره و
Inew I4000S هم دوربینش عالیه هم مانیتورش قیمتشون هم فکر نکنم خیلی گرون تر از coolpad باشه قیمت دقیق اینا رو میگی امیر جان شرمنده انقدر سوال می پرسم

big_noob

Registered User
لایک‌ها
16
یک سوال دیگه امیر جان این تبلت سیم کارت دیتا رایتل می خوره برای اینترنت یا نه
ONDA V975M

irooniboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام
از بین گوشی های زیر به ترتیب کدوم ها رو پیشنهاد می کنید؟ (کیفیت صفحه و دوربین)
inew v3
hongmi 1s
zte v5
ممنون
دوست عزیز من بهتون hongmi 1s رو پیشنهاد میکنم چون صفحه نمایش HD 720 هست و دوربینش لنز سامسونگ .. من نسخه قبلی این گوشی رو دارم یعنی با پردازنده Mediatek .. بیشتر سنسورارو داره و خیلی گوشی خوش دست و قوییه و برند معتبری داره که تو چین به عنوان Apple china معروفه از لحاظ کیفیت دوربین. و اینکه صفحش Gorilla Screen 2 و ضد خش هست. اطلاعات بیشتر و میتونین سرچ کنین و برسی تخصصی هم داره این گوشی. اگه صبر کنین Hongmi 2 هم قراره معرفی بشه تو ماه های بعد.. موفق باشید

Sent from my 2013023 using Tapatalk

ahadm

Registered User
لایک‌ها
47
به نظر من که زن فون 5 با دو گیگ رم و پردازنده دو هسته ای 2 گیگاهرتز اینتل که با استفاده از تکنولوژی هایپر 4 هسته ای عمل می کنه و دوربین 8 مگاپیکسلی با فناوری پیکسل مستر که تو تاریکی مطلق هم عکسهای با کیفیت می گیره واقعا شاهکاره ..صفحه نمایش زن فون تراکم پیکسلی 294 رو در هر اینچ داره ..یعنی شاهکار ..ضد خش هم که هست ...قابلیت کار با دستکش رو هم داره ..دیگه چی می خواین از یه گوشی هوشمند ؟.و با قیمت 724000.خیلی مقرون به صرفه است .ولی اینجا توجهی بهش نمیشه :eek: یه سر به سایت هایی مثل جی اسم و موبایل بزنید میبینید که براش سر و دست می شکنند
من دوشنبه سفارش میدم ...
امیر نمیشه قیمتها رو کمی بیاری پایین هفته قبل ارزونتر بود کالاهای سایت :p

Last edited:

big_noob

Registered User
لایک‌ها
16
دوست عزیز من بهتون hongmi 1s رو پیشنهاد میکنم چون صفحه نمایش HD 720 هست و دوربینش لنز سامسونگ .. من نسخه قبلی این گوشی رو دارم یعنی با پردازنده Mediatek .. بیشتر سنسورارو داره و خیلی گوشی خوش دست و قوییه و برند معتبری داره که تو چین به عنوان Apple china معروفه از لحاظ کیفیت دوربین. و اینکه صفحش Gorilla Screen 2 و ضد خش هست. اطلاعات بیشتر و میتونین سرچ کنین و برسی تخصصی هم داره این گوشی. اگه صبر کنین Hongmi 2 هم قراره معرفی بشه تو ماه های بعد.. موفق باشید

من این دو مدل رو پیشنهاد میکنم قیمتش هم زیر 750 می شه
Nibiru Mars One H1 و Inew I4000S

big_noob

Registered User
لایک‌ها
16
این هم یک سایت معتبره برای مقایسه گوشی های چینی با هم دیگه
من 4 تا از بهترین گوشی ها در رنج قیمت زیر 750 تومان رو ازنظر خودم البته برای مقایسه انتخاب کردم فقط گوشی doogee هست که قیمتش زیر 600 تومان هست
http://www.devicespecifications.com/en/comparison/d8343929
و دراین لینک به جای doogee گوشی زفون 5 رو برای مقایسه گذاشتم که این دوستمون ببین دوربینش نسبت به inw i4000s هیچی نیست
http://www.devicespecifications.com/en/comparison/136c3927

ahadm

Registered User
لایک‌ها
47
دوست عزیز اینا در کاغذند ..پردازنده زن فون با این که دو هسته ای هست ولی در عمل از پردازنده ی 8 هسته ای مدیا تک قدرتمندتره ..
زن فون اولین گوشی هست که از فناوری پیکسل مستر استفاده می کنه ...در صفهات قبلی از قابلیت های منحصر به فرد این دوربین ویدیو گذاشتم که می تونید ببینید ..قابلیت هایی که حتی گوشی سامسونگ اس 5 هم نداره ...ولی من قبول دارم ..این گوشی هایی که گفتید بسیار عالی هستند ...

big_noob

Registered User
لایک‌ها
16
دوست عزیز برنامهای به نام antutu هست که روی کاغذ بودن دیگه معنی نداره این برنامه بنچمارک میده یعنی به سخت افزار هر گوشی یک امتیاز میده بنچمارک زفون 20000 هست ولی اون گوشی ها 27000 و gpu
قوی تری هم دارن دوربین inew i4000s هم لنزش (sony imx135 exmor rs(stacked cmos که حرفی توی این لنز نیست می تونی یک سرچ کنی می فهی این لنز روی چه گوشی های هست ولی شاید کیفیت ساخت asus بهتر باشه
این رو میتونم قبول کنم من

I Tab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
دوست عزیز اینا در کاغذند ..پردازنده زن فون با این که دو هسته ای هست ولی در عمل از پردازنده ی 8 هسته ای مدیا تک قدرتمندتره ..
زن فون اولین گوشی هست که از فناوری پیکسل مستر استفاده می کنه ...در صفهات قبلی از قابلیت های منحصر به فرد این دوربین ویدیو گذاشتم که می تونید ببینید ..قابلیت هایی که حتی گوشی سامسونگ اس 5 هم نداره ...ولی من قبول دارم ..این گوشی هایی که گفتید بسیار عالی هستند ...

عزیز چه گیر سه پیچی دادی به این ایسوس شما
این همه گوشی خوب دیگه هم هست
اگه خوبه خودت بخر لذت ببر دیگه...

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
این اینیو4000
کی اومده؟دوباره باطریش ضعیفه که

big_noob

Registered User
لایک‌ها
16
باطریش بد هم نیست فرقش نهایت 2 ساعت کم تر از گوشی های دیگس بعد زمانی باطریش خالی میشه که شما بازی کنی باهاش اگر برای بازی می خوای Nibiru Mars One H1 بگیر بسیار گوشی خوبیه فقط کیفیت دوربینش به اندازه inew i4000s نیست
inew i4000s دوربینش از inew v3 هم خیلی بهتر هست می تونید خودتون در سایت بالا که من دادم مقایسه کنید

big_noob

Registered User
لایک‌ها
16
سلام امیر جان

Inew I4000S هم دوربینش عالیه هم مانیتورش قیمتشون هم فکر نکنم خیلی گرون تر از coolpad باشه قیمت دقیق اینا رو میگی امیر جان شرمنده انقدر سوال می پرسم

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
امیرجان اونایی که معرفی کردی خیلی ضعیفن
اگه ۱۰۰+ امتیازش بالای ۳۰۰۰۰ بشه یا one plus one منتظر میشم تا اونا بیان و دوتا از یکی از اون مدلا بگیرم
تو چی پیشنهاد میدی؟
زیر یکملیون نمیشند اسنپها فعلا .....
100+ هم بین 29 تا 31 امتیاز میده...
ارزونترین اسنپ هم zte grand s ii هست.
سلام
بین vibe z و ZTE Grand s II کدومو انتخاب می کنید؟ چرا؟
Dual sim :Lenovo k910
Memory support: Zte grand s2
ببین دوسیمه مهمتره یا حافظه داخلی(حدود 12گیگ بهت میده)
سلام امیر جان
nibiru h1 که توسایت گذاشتمش :722 تومان هزینه سفارششه
i4000s میپرسم....البته واقعا مثل v3 این هم باتریش بسیار زیاد کلافه خواهد کرد...
یک سوال دیگه امیر جان این تبلت سیم کارت دیتا رایتل می خوره برای اینترنت یا نه
ONDA V975M
اصلا سیمکارت بصورت مستقیم نمیخوره و بصورت مودمی میخوره که رایتل رو پشتیبانی میکنه..پیشنهاد میکنم تبلت http://amirexpress.ir/index.php?route=product/product&product_id=301 رو بجاش انتخاب کنید که قویتر هم هست وسیمکارتخورداخلی هست.
این گوشی و گوشی jiayu g4s گوشیهای عالی هستند نسبت به قیمت و ویژگیشون و....ولی سایز 4.7 ایش رو خیلیها دوست ندارند(عین iuni)
به نظر من که زن فون 5 با دو گیگ رم و پردازنده دو هسته ای 2 گیگاهرتز اینتل که با استفاده از تکنولوژی هایپر 4 هسته ای عمل می کنه و دوربین 8 مگاپیکسلی با فناوری پیکسل مستر که تو تاریکی مطلق هم عکسهای با کیفیت می گیره واقعا شاهکاره ..صفحه نمایش زن فون تراکم پیکسلی 294 رو در هر اینچ داره ..یعنی شاهکار ..ضد خش هم که هست ...قابلیت کار با دستکش رو هم داره ..دیگه چی می خواین از یه گوشی هوشمند ؟.و با قیمت 724000.خیلی مقرون به صرفه است .ولی اینجا توجهی بهش نمیشه :eek: یه سر به سایت هایی مثل جی اسم و موبایل بزنید میبینید که براش سر و دست می شکنند
من دوشنبه سفارش میدم ...
امیر نمیشه قیمتها رو کمی بیاری پایین هفته قبل ارزونتر بود کالاهای سایت :p
دلار رفت بالاتر یک کم بدلیل ناموفقیتهای مذاکره ایران و خارجیها
باطریش بد هم نیست فرقش نهایت 2 ساعت کم تر از گوشی های دیگس بعد زمانی باطریش خالی میشه که شما بازی کنی باهاش اگر برای بازی می خوای Nibiru Mars One H1 بگیر بسیار گوشی خوبیه فقط کیفیت دوربینش به اندازه inew i4000s نیست
inew i4000s دوربینش از inew v3 هم خیلی بهتر هست می تونید خودتون در سایت بالا که من دادم مقایسه کنید
بدلیل FHD بودن، فکرکنم اینم نیمروزه باشه...درهرحال inew v3 باوجود همون باتری وقیمت و... تونست خوب بفروشه...اینم اگه باتریش کم باشه،شاید بتونه به همون راحتی فروش خودشو داشته باشه.
البته chuwi vx3 هم برای کسانیکه سایز 7 رو هنوزم میتونن گوشی بپندارن، هم خیلی خوش قیمته...
کیف و قاب برای ایسوس دوستداران هم اضافه شد به صفحه هاشون..........

ahadm

Registered User
لایک‌ها
47
سلام اقا امیر ..این قاب ایسوس زن فون (15 هزار تومن )رو گذاشتید ولی اضافه به سبد خرید نداره چرا ؟
اونا رو چه جوری بخریم ؟ رنگ گوشی و قاب رو می تونیم جداگانه سفارش بدیم ؟
من امروز بردم ایسوس فون پد سونم رو فروختم(خیلی تبلت خوبی بود ولی حیف که دوربینش ضعیف بود..شاید باورتون نشه ولی با سی پی دو هسته ای اینتل و یک گیگ رم سنگینترین بازی های اندروید رو اجرا می کرد ..نوا 3 که در چهارهسته ای هم لگ میزنه ..عین اب خوردن اجرا می کرد )شنبه صبح زن فون رو سفارش میدم ..این چیکار می کنه با سخت افزاری دوبرابر فون پد سون کولاک
اقا امیر پرداخت انلاینه سایت درست کار می کنه دیگه ؟ حوصله کارت به کارت کردن رو ندارم :D

Last edited:

big_noob

Registered User
لایک‌ها
16
Teclast X98 3G این تبلت اصلا معلوم نیست gpu چیه یک عکس از antutu بزارید معلوم بشه چیه که ادم بدونه چه دیتای روش کار میکنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا