(گمرک 60 تومانی)
اگه زیر 1500 بشه:
ZTE V5
DOOGEE DAGGER DG550
تا 1650 بشه:
Coolpad F1 Great 8297W
Asus ZenFone 5 2GB/16GB 2Ghz
داداش اینا گوشی خوب هستند و خراب نمیشه؟
با محصولات سامسونگ و اچ تی سی قابل رقابت هستت؟
گارانتی داره؟
(گمرک 60 تومانی)
اگه زیر 1500 بشه:
ZTE V5
DOOGEE DAGGER DG550
تا 1650 بشه:
Coolpad F1 Great 8297W
Asus ZenFone 5 2GB/16GB 2Ghz
باسلامداداش اینا گوشی خوب هستند و خراب نمیشه؟
با محصولات سامسونگ و اچ تی سی قابل رقابت هستت؟
گارانتی داره؟
هنوز نیومدن...سلام آقا امیر قیمت این تبلت رو هم بگو Pipo T9 و چند تا تبلت 8 هسته ای 10 اینچی که قیمتش زیر 1 ملیون تمو میشه رو معرفی کن ممنون
1.046.000 تومان هزینه سفارششهTHL T100s قیمت این گوشی رو هم بگو امیر جان
فقط a2800 رو قیمت دارم و پرسیدم..بقیه استارها زحمته تفکیکشون از غیر استارها و درضمن ارزیدنشون...خرابی هم ممکنه داشته باشن(کنترل کیفیشون زیاد خوب نیست):اقا امیر از گوشی های هشت هسته استار هم چندتایی بزار مشخصات وقیمت عالی دارند
گوشیهای خوبین ولی مال هند هستند یا فیلیپین(یا اندونزی) و نه چین.....آقا امیر
قیمت های این
Starmobile KNIGHT
http://www.starmobile.com.ph/products/smartphones/knight.html
Starmobile OCTA
http://www.starmobile.com.ph/products/smartphones/octa.html
چقدر هست خیلی گوشی خوبی به نظر می رسه مخصوصا دوربینش واقعا عالی هست
کفش هم همراه با گوشیت اگه طرفم گیرآورد، میشه فرستاد..اقا امیر امکان اوردن اینCherry Mobile Cosmos Z2هست یا یکی از اون مدل های که در بالا گفتم بعد من یک کفش دومیدانی بخوام میخی می تونید سفارش بدین اخه تو ایران کلا کفش دومیدانی وجود نداره اونای هم که هست برای اماتورا خوبه
http://www.unbox.ph/gadget/cherry-m...blazingly-fast-amazingly-designed-smartphone/
این برندا خیلی کیفیت داره من تحقیق کردم قیمت هاش هم بنظر مناسبه لطفا از این برندا برای فروش بزارید
قیمت این مدل ها رو هم بیگن ممنون میشم
Cherry Mobile Cosmos Z
Cherry Mobile Cosmos Z2
Cherry Mobile Cosmos X2
Starmobile Diamond S1
Starmobile Muse
Starmobile OCTA
Starmobile Knight
MyPhone Agua Iceberg Mini
دوست عزیز من بهتون hongmi 1s رو پیشنهاد میکنم چون صفحه نمایش HD 720 هست و دوربینش لنز سامسونگ .. من نسخه قبلی این گوشی رو دارم یعنی با پردازنده Mediatek .. بیشتر سنسورارو داره و خیلی گوشی خوش دست و قوییه و برند معتبری داره که تو چین به عنوان Apple china معروفه از لحاظ کیفیت دوربین. و اینکه صفحش Gorilla Screen 2 و ضد خش هست. اطلاعات بیشتر و میتونین سرچ کنین و برسی تخصصی هم داره این گوشی. اگه صبر کنین Hongmi 2 هم قراره معرفی بشه تو ماه های بعد.. موفق باشیدسلام
از بین گوشی های زیر به ترتیب کدوم ها رو پیشنهاد می کنید؟ (کیفیت صفحه و دوربین)
inew v3
hongmi 1s
zte v5
ممنون
من این دو مدل رو پیشنهاد میکنم قیمتش هم زیر 750 می شهدوست عزیز من بهتون hongmi 1s رو پیشنهاد میکنم چون صفحه نمایش HD 720 هست و دوربینش لنز سامسونگ .. من نسخه قبلی این گوشی رو دارم یعنی با پردازنده Mediatek .. بیشتر سنسورارو داره و خیلی گوشی خوش دست و قوییه و برند معتبری داره که تو چین به عنوان Apple china معروفه از لحاظ کیفیت دوربین. و اینکه صفحش Gorilla Screen 2 و ضد خش هست. اطلاعات بیشتر و میتونین سرچ کنین و برسی تخصصی هم داره این گوشی. اگه صبر کنین Hongmi 2 هم قراره معرفی بشه تو ماه های بعد.. موفق باشید
Sent from my 2013023 using Tapatalk
دوست عزیز اینا در کاغذند ..پردازنده زن فون با این که دو هسته ای هست ولی در عمل از پردازنده ی 8 هسته ای مدیا تک قدرتمندتره ..
زن فون اولین گوشی هست که از فناوری پیکسل مستر استفاده می کنه ...در صفهات قبلی از قابلیت های منحصر به فرد این دوربین ویدیو گذاشتم که می تونید ببینید ..قابلیت هایی که حتی گوشی سامسونگ اس 5 هم نداره ...ولی من قبول دارم ..این گوشی هایی که گفتید بسیار عالی هستند ...
زیر یکملیون نمیشند اسنپها فعلا .....امیرجان اونایی که معرفی کردی خیلی ضعیفن
اگه ۱۰۰+ امتیازش بالای ۳۰۰۰۰ بشه یا one plus one منتظر میشم تا اونا بیان و دوتا از یکی از اون مدلا بگیرم
تو چی پیشنهاد میدی؟
Dual sim :Lenovo k910سلام
بین vibe z و ZTE Grand s II کدومو انتخاب می کنید؟ چرا؟
nibiru h1 که توسایت گذاشتمش :722 تومان هزینه سفارششهسلام امیر جان
این که مال چین هستNibiru Mars One H1 و Inew I4000S
واقعا خوبه کیفیت مانیتورش حرف نداره و
Inew I4000S هم دوربینش عالیه هم مانیتورش قیمتشون هم فکر نکنم خیلی گرون تر از coolpad باشه قیمت دقیق اینا رو میگی امیر جان شرمنده انقدر سوال می پرسم
اصلا سیمکارت بصورت مستقیم نمیخوره و بصورت مودمی میخوره که رایتل رو پشتیبانی میکنه..پیشنهاد میکنم تبلت http://amirexpress.ir/index.php?route=product/product&product_id=301 رو بجاش انتخاب کنید که قویتر هم هست وسیمکارتخورداخلی هست.یک سوال دیگه امیر جان این تبلت سیم کارت دیتا رایتل می خوره برای اینترنت یا نه
ONDA V975M
این گوشی و گوشی jiayu g4s گوشیهای عالی هستند نسبت به قیمت و ویژگیشون و....ولی سایز 4.7 ایش رو خیلیها دوست ندارند(عین iuni)دوست عزیز من بهتون hongmi 1s رو پیشنهاد میکنم چون صفحه نمایش HD 720 هست و دوربینش لنز سامسونگ .. من نسخه قبلی این گوشی رو دارم یعنی با پردازنده Mediatek .. بیشتر سنسورارو داره و خیلی گوشی خوش دست و قوییه و برند معتبری داره که تو چین به عنوان Apple china معروفه از لحاظ کیفیت دوربین. و اینکه صفحش Gorilla Screen 2 و ضد خش هست. اطلاعات بیشتر و میتونین سرچ کنین و برسی تخصصی هم داره این گوشی. اگه صبر کنین Hongmi 2 هم قراره معرفی بشه تو ماه های بعد.. موفق باشید
Sent from my 2013023 using Tapatalk
دلار رفت بالاتر یک کم بدلیل ناموفقیتهای مذاکره ایران و خارجیهابه نظر من که زن فون 5 با دو گیگ رم و پردازنده دو هسته ای 2 گیگاهرتز اینتل که با استفاده از تکنولوژی هایپر 4 هسته ای عمل می کنه و دوربین 8 مگاپیکسلی با فناوری پیکسل مستر که تو تاریکی مطلق هم عکسهای با کیفیت می گیره واقعا شاهکاره ..صفحه نمایش زن فون تراکم پیکسلی 294 رو در هر اینچ داره ..یعنی شاهکار ..ضد خش هم که هست ...قابلیت کار با دستکش رو هم داره ..دیگه چی می خواین از یه گوشی هوشمند ؟.و با قیمت 724000.خیلی مقرون به صرفه است .ولی اینجا توجهی بهش نمیشه یه سر به سایت هایی مثل جی اسم و موبایل بزنید میبینید که براش سر و دست می شکنند
من دوشنبه سفارش میدم ...
امیر نمیشه قیمتها رو کمی بیاری پایین هفته قبل ارزونتر بود کالاهای سایت
بدلیل FHD بودن، فکرکنم اینم نیمروزه باشه...درهرحال inew v3 باوجود همون باتری وقیمت و... تونست خوب بفروشه...اینم اگه باتریش کم باشه،شاید بتونه به همون راحتی فروش خودشو داشته باشه.باطریش بد هم نیست فرقش نهایت 2 ساعت کم تر از گوشی های دیگس بعد زمانی باطریش خالی میشه که شما بازی کنی باهاش اگر برای بازی می خوای Nibiru Mars One H1 بگیر بسیار گوشی خوبیه فقط کیفیت دوربینش به اندازه inew i4000s نیست
inew i4000s دوربینش از inew v3 هم خیلی بهتر هست می تونید خودتون در سایت بالا که من دادم مقایسه کنید