http://8pic.ir/images/1p6xwrrte3orqbhyw2z0.jpg
الان از اتاقم گرفتم این کجا. و عکسهای امیر کجا. چرا اینقدر تفاوت
سلام دوست عزيز
من عكس شما و همينطور سمپل هاي امير را ديدم
اول يك توصيه مهم ميكنم براي عكاسي با موبايل (شايد هم بداني) و آن اينكه اينكه قبل از گرفتن عكس حتما لنز را تميز كني.
در عكس شما كمي اثر تميز نبودن لنز ديده ميشه .
بطور كلي عكسي كه شما با اين تنظيم ايزو (1600) انداختي قاعدتا نبايد بهتر از اين هم بشه(هر چي ايزو بالاتر بره نويز زياد تر ميشه و اثر كاهندگي نويزي كه دوربين بطور نرم افزاري انجام ميده وضوح عكس را پايين مياره). اگر ايزو را روي اتوماتيك قرار بدي فكر كنم نتايج بهتري ميگيري(يكي از تفاوتهاي عكس شما با سمپل هاي امير همينه) در صورتي كه تاريك افتاد با نرم افزار اصلاحش كن. ضمنا نور اتاقت هم خيلي كم بنظر ميرسه.
مورد ديگري كه در سمپل امير در مقايسه با دوربين inew v3 ديدم فلاش دوربين كولپد است كه به مراتب ضعيف تر است بنابر اين اگر خواستي با موبايلهاي ديگر مقايسه كني با فلاش خاموش عكس بگيريدو مقايسه كنيد(با فلاش روشن مسلما كم مياره).
مسئله بعد در عكاسي با موبايل در نور كم هست (مخصوصا بدون فلاش يا با فلاش ضعيف) در اينجا چون دوربين سرعت پايين را براي عكاسي انتخاب ميكنه لرزش دست ميتونه عكس را خراب كنه. براي همين بهتر است در اين مواقع بجاي يك عكس 4-5 تا بگيري و بعد شارپ ترينش را انتخاب كني.
من zopo zp990+ دارم و دوربينش تفاوت زيادي با دوربين دستگاه شما نداره از نظر كيفيت. فقط فلاشش قوي تره و مشابه inew v3 است. به زودي يك بررسي از دوربين zp990+ و zp998 در وبلاگم ميزارم كه با دوربين هاي مختلف موبايلي و غير موبايلي مقايسش كردم. مي تونم بگم از htc one و xperia z و LG G2 كم نداره در خيلي چيزا و شايد بهتر هم باشه.