عزیز هنوز نیومده هیچکدام ازورژنهای این گوشی و همه منتظرند....شاید تا قبل ازآخر این ماه ، رx1 hisense با امکانات کمتر ولی خب تو سایز 6.8 البته بیاد... وان پلاس 64 قابل سفارشه درکل با لینک : وان پلاس 64آقا امیر جواب منو ندادید
من یک زد تی ای نوبیا ایکس ۶ مدل ۱۲۸ گیگ بخوام با کل هزینه هاش چند در میاد و اینکه وان پلاس وان ۶۴ گیگ اومده؟
Sent from my A1-810 using Tapatalk
به جز دوربینش با بقیه موارد شدید موافقمسلام بهترین گوشی از نظر من کولپد هست
مشخصات عالی و دوربین حرفه ای با دیافراگم 2 چیپست سونی
باطری قوی و روشنایی نمایشگربالا
قیمت پایینتراز همه گوشیهای 6592هشت هسته ای مشاهده پیوست 617534 مشاهده پیوست 617535 مشاهده پیوست 617536 مشاهده پیوست 617537
کمی صبر کنی کد رو میدهمن نمیفهمم چرا بعد یک ماه هنوز سفارش من انجام نشده نه کدی نه جواب تلفنی اقای امیر خان جواب بده تکلیفمونو بدونیم اقا نمیخوایم اصن پولو برگردون بعد یه ماه هر کاری هم کردی با پولای مردم من یکی که راضی نیستم..
دوست عزیز تاخیر به چه علت؟؟؟؟ بعدشم من 1 ماه از زمان سفارشم میگذره الان چند روزه هر چی تماس میگیرم کسی جواب نمیده!!!!! خود شما جای من بودید چیکار میکردید بسته ای که قراره 25 روزه بررسه الان یک ماه هست که هنوز سفارش داده نشده ؟؟؟؟کمی صبر کنی کد رو میده
معمولا بخاطر شلوغی از این اتفاقات میوفته
شما تا دو هفته بهش فکر نکن .این تاخیر ها عادیه
Sent from my A5300 using Tapatalk
گوشی منم پارسال تیر سفارش دادم آخر شهریور رسید دستم.دوست عزیز
دوست عزیز تاخیر به چه علت؟؟؟؟ بعدشم من 1 ماه از زمان سفارشم میگذره الان چند روزه هر چی تماس میگیرم کسی جواب نمیده!!!!! خود شما جای من بودید چیکار میکردید بسته ای که قراره 25 روزه بررسه الان یک ماه هست که هنوز سفارش داده نشده ؟؟؟؟
سفارش منم قرار بود امروز دستم برسه دیگه امروز جواب تماسمم نمیدن من موندم باید جوابگو باشم به رفیقم درسته وقتی کد داده نمیشه یعنی اصلا سفارش داده نشده به چه علت نمیدونم منم پشیمون شدم دیگه بدم اومد از هز چی سفارش از چینه دفعه دوومه این داستانو دارم ما دوستانه اطمینان میکنیم بعد این میشه منم این هفته نرسه پس میگیرم پولمو البته با یه جا دیگه صحبت کردم اسم نمیرم ولی گفتن تا 14 روزه میفرستن گفتن هیچ مشکل پستم وجود نداره فقط بس که بد بین شدم میترسم اینا هم دروغ بگن ولی کلی هم کد رهگیری دادن که سر وقت رسیده ...من نمیفهمم چرا بعد یک ماه هنوز سفارش من انجام نشده نه کدی نه جواب تلفنی اقای امیر خان جواب بده تکلیفمونو بدونیم اقا نمیخوایم اصن پولو برگردون بعد یه ماه هر کاری هم کردی با پولای مردم من یکی که راضی نیستم..